Fatmir Alispahić zijaretio tzv. “paradžemat” u Gračanici kod Živinica (VIDEO)
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Fatmir Alispahić zijaretio tzv. “paradžemat” u Gračanici kod Živinica (VIDEO)
Jastrebe ti ocito imaš problema sa elemntarnom logikom.
Wehabizam i jest nastao u saudijskoj arabiji i to u 17 stoljecu tj tako i je nastala SA i wehabizam je službena religija u SA.
jel ti sad jasnije ili ti moram opet crtat ????
Wehabizam i jest nastao u saudijskoj arabiji i to u 17 stoljecu tj tako i je nastala SA i wehabizam je službena religija u SA.
jel ti sad jasnije ili ti moram opet crtat ????
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Fatmir Alispahić zijaretio tzv. “paradžemat” u Gračanici kod Živinica (VIDEO)
PS : Mislim da se nismo razumijeli. Ja pricam o wehabizmu a ti o sufijama. Sufije me ne zanimaju.
2014-04-11
Da,ali ih brkaš.RayMabus wrote:PS : Mislim da se nismo razumijeli. Ja pricam o wehabizmu a ti o sufijama. Sufije me ne zanimaju.
Kakve veze imaju sufije koje prave nekakvu špelunku kod Jajca sa vehabijama i džamijama koje financira saudiski kralj ili princ?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne brkam ih. Shvatio sam naknadno da misliš na sufije a ne na wehabdije. Sve ok.
2014-04-11
Nema problema!RayMabus wrote:Ne brkam ih. Shvatio sam naknadno da misliš na sufije a ne na wehabdije. Sve ok.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Najluđi video spot za predsjedničke izbore 2018. u Rusiji (VIDEO)
» ALISPAHIĆ: Ja sam svoje troje djece odveo u Grabovicu da se poklonimo žrtvama koje su stradale od bošnjačke ruke
» VIDEO: Porsche film impressive video in Croatia
» Kolumbijsko seks ostrvo muškim gostima nudi sve što požele
» Video eseji ***
» ALISPAHIĆ: Ja sam svoje troje djece odveo u Grabovicu da se poklonimo žrtvama koje su stradale od bošnjačke ruke
» VIDEO: Porsche film impressive video in Croatia
» Kolumbijsko seks ostrvo muškim gostima nudi sve što požele
» Video eseji ***
Page 2 of 2