ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Suljo se rjesio Vulina

Go down

Suljo se rjesio Vulina Empty Suljo se rjesio Vulina

Post by vuksadinare 23/10/2022, 15:52

https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/vulin-vise-nece-biti-ministar-u-vladi-srbije/2405702.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Suljo se rjesio Vulina Empty Re: Suljo se rjesio Vulina

Post by vuksadinare 23/10/2022, 15:54

...kad je postalo jasno da mu ovaj pila fotelju..za racun rusa..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by Ringo10 23/10/2022, 16:53

Shvatio da je Vulin budala I da mu nanosi stetu
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 23/10/2022, 17:06

Ringo10 wrote:Shvatio da je Vulin budala I da mu nanosi stetu
Onda je i cvilidreta glup ko kurac ako je tek sad shvatio o kakvom se kapitalcu budaletine radi kada je u pitanju vulin.

Male
2017-12-31

Charles III likes this post

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/10/2022, 17:12

kurac ga se rjesio..stavio ga je na mjesto sefa srpske obavjestajne sluzbe..jos gore..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Eroo 23/10/2022, 17:24

Vulin je unaprieđen za direktora BIA (Bezbedosno Informativna Agencija).

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Ringo10 23/10/2022, 17:46

vuksadinare wrote:kurac ga se rjesio..stavio ga je na mjesto sefa srpske obavjestajne sluzbe..jos gore..
 E jebi ga...
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by marcellus 23/10/2022, 19:14

Ode BIA na kvasinu

2014-04-16

Back to top Go down

Post by niels 23/10/2022, 19:25

Utjecaj Kremlja na Vucica je strahovit.

Pa nakon ovoga neka se ubije sam, Vulina pripremaju kao očitog kandidata za vožda, BIA će dati kadrove umjesto naprednjaka, Suljo odlazi.

Ovako ili onako.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by niels 23/10/2022, 19:27

Točniji naziv teme bi bio: Putin se rješava Vucica
niels
niels

Male
2021-04-26

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by mentalitet 23/10/2022, 21:43

niels wrote:Točniji naziv teme bi bio: Putin se rješava Vucica

Opet me ti iznenadjujesh sa svojim razmishljanjem!!Ajde recimo da je tako.Pa samo u svojim medijima (mada sumnjam da ih ima kao shto ih u Srbiji ima zapad) stvori atmosferu kako je Vuchko protiv Rusije i zavrne mu ventil za plin pa sutra ujutro vidish kako se cijela Srbija valja ulicama i skinu ga lakshe nego Miloshevica.Malo bolji poznavatelji situacije u Srbiji i naravno objektivni promatrachi kao shto sam ja rece ti da se rijeshio i one Zorane Mihajlovic koja je bila chesti gost americhke ambasade a Vulin je barem otvoreno bio na strani Rusije.Dakle maknuo ih je obadvoje da sprijechi svadje u stranci i tako odrzi koliko toliko jedinstvo koje je fakat srbima potrebno jer dolaze josh chupavija vremena nego shto si mogao vidjeti u svom zivotu a isto tako da pokaze nevjernim Tomicama da on nema stranu vec da je jedina strana na kojoj je Srbija.Evo Milovanovic je navodno ruski igrach (naj lakshe je prikeljiti nekome etiketu shto je chista balkanska osobina) a premijer Hrvatske (kako lijepo rusko ime) Andrej Plenkovic je zapadna kujica.Eto,hrvati opet igraju za istim kockarskim stolom sa dva igracha pa kao shto su igrali za vrijeme WWII rata na Tita i Pavelica pa Mesic onomad izjavi da je Hrvatska dva puta pobijedila.Pitanje je shto to nije legalno u svemu ovome?Srbi imaju pravo da se bore na svoj nachin isto kao i Hrvati,zar ne?Zashto barem ti upadash u forumske floskule o stolicama.Pa neka sjede na sto stolica ako imaju toliko veliku guzicu.Medjutim meni se pari da ste ochito ljubomorni i da to ne znate sakriti ne zato shto oni sjede na tri stolice nego vi ne sjedite na svojoj nego na tudjoj i to veoma klimavoj pa vas je strah da vam ta stolica ne pukne ispod debelog dupeta i razbijete se kao drzava.Pomirite se sa tim da su srbi davno stvorili drzavu a i vama hrvatima donijeli vashu pa zato je ne znate racionalno voditi ni chuvati jer kada se dobije neshto na poklon to se ne cijeni kao ono zashto se masovno ginulo.Ako mislish da se ginulo u takozvanom domovinskom ratu,zaboravi jer mislim na WWI kada su vas srbi spasili da budete porazena strana i kada su kreteni mogli da uzmu koliko su htjeli pa onda ne bi bilo ni 1991.No to je druga tema iako je kako se vidi iz moga izlaganja sve povezano.Dakle,odakle ta potreba svih vas da se bavite tudjim smecem a po Zagrebu tisuce pacova prekopava vashe vlastito.Jebo te ,u moje vrijeme dok sam zivio u Zagrebu ljudi su se uglavnom bavili svojim problemima.Ponekada pomislim mozda se taj mentalitet promijenio naglim prilivom bosancerosa iz raznih vukojebina i od Hrvatske su napravili mentalnu vukojebinu.Isprichavam se na rigidnom rijechniku ali tako pishem zbog toga da pojacham dojam i natjeram sugovornika da dublje razmisli o napisanom:::)))

2020-07-05

Back to top Go down

Post by niels 24/10/2022, 00:28

Ništa, zapravo si za svoje standarde bio blag.

Nije ovo odstrjel, smjena, ulica i štrik. Sjeti se kako se Putin i sam uspeo na vlast 1999-2000.

Vucicu je ovo zadnji mandat ionako i on će ga odraditi. Vulin ide u BIA kako bi učvrstio svoj krug kadrovika, napravio famu o novom spasitelju Srbije i njenih tradicionalnih vrijednosti. Vidjeti ćeš ga na svim manifestacijama SPC, oni će ga također amenovati.

To je moje mišljenje, na godinama iskustva i općenito, i sa BG i tamošnjim sklopom i načinom kako se izvode političke operacije. Boj se onoga tko ti najviše podilazi, mentalitet, i tko se gotovo nerazumno u tebe kune, to ti nije prijatelj.

O WWI možemo dosta pričati, vidim da psujete solunsku generaciju, ali nemate njihovu perspektivu, muški dio Srbije je doživio apokalipsu 1915. To je bio jedan od uvjeta zašto je Srbija “napravila” Hrvatima državu. To je bila višenarodna država po imenu, u stvarnosti je Aleksandar II, pa knez Pavle donosio sve odluke. Bezbrojne su nepravde napravljene nesrpskim narodima u toj zemlji.

Ovo što si napisao o Zagrebu stoji, šta da ti kažem, imamo budaletinu za gradonačelnika. I drago mi je kad vidim ove koji su glasovali za njega, a danas preskaču po deponiju s skupim vrećicama za selekciju otpada.

Samo tako nastavite.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by mentalitet 24/10/2022, 08:29

niels wrote:
To je moje mišljenje, na godinama iskustva i općenito, i sa BG i tamošnjim sklopom i načinom kako se izvode političke operacije. Boj se onoga tko ti najviše podilazi, mentalitet, i tko se gotovo nerazumno u tebe kune, to ti nije prijatelj.

Samo tako nastavite.
Doshao sam ja davno do te spoznaje.To ti je taj chisti balkanjeroski mentalitet uvlachenja .Zato kad tako neshto chujem odmah prekidam i pitam shto ti treba 'Isprichavam se ali nikada nisam prije dozivljavao Zagreb kao neku vukojebinu gdje ti netko moze doci kuci bez da se javi i kaze ja doshao,Kao tu prolazio pa da navratim.E te neke balkabsske navike sam oduvijek mrzio .Ostalo mi to iz djetinjstva.U moju kucu su stalno navracale nepozvane neke zenturache koje nisu imale drugog posla nego da patroliraju ulicom i navracaju kod susjeda i zicaju kavu.Onda krene odovaranje i izmishljanje pa kad jrdna prije ode onda nastave o njoj.Moja majka je to sve trpila i cutala dok ja nisam malo odrastao i poslao ih sve u pichku materinu i zaprijetio ako budete bilo shto pisnuli o mojoj majci ili izmishljali docu vam na prag kuce i jebat cu vam mamu maminu.Poslije sam doznao da su to bile neke bosanke iz ulice koje su se doselile pa onda kad bi provalile da je netko kulturan i obazriv choporativno dolazole i koristile one koji su bili dobrice.E zato ja popizdim odmah kad vidim idiote da izmishljaju i lazu o drugima.Da se razumijemo,nemam nishta protiv istine ako je potkrijepljena chinjenicama,naprotiv.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by debotoijusto 24/10/2022, 08:50

mislim da ce prvorodjeni uvalit brnabicku da objavi radosnu vijest ipak je on samo predsjednik s protokolarnim ovlastima... nakon toga sve je moguce
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics