Ruska invazija na Ukrajinu
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
ma svaki komentar twitter i prevede, zašto se mučiš?Eroo wrote:Noor wrote:@Eroo, molim te možeš stavljati baš linkove, a ne screenshotove?
Ne razumiju svi ukrajinski i ruski.
I mene to ono baš zaposli...
Mogu staviti linkove od onih koje smatram ozbiljnim?
Pošto se radi o najbnovijim vijestima i ne bi trebao biti neki problem za pronaći komentar.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
https://twitter.com/Eastern_Border/status/1584136103619022849
Sigurnosne službe tvrde da su uhićeni uspostavili kanale za ilegalnu opskrbu ruskih vojnih letjelica ukrajinskim zrakoplovnim motorima.
Ukrajinske vlasti uhitile su je Vjačeslav Boguslajev, čelnika korporacije Motor Sich, jednog od vodećih svjetskih proizvođača zrakoplovnih motora sa sjedištem u Zaporožju.
Boguslajev je osumnjičen za suradnju s Rusijom.
Uhićeni su optuženi za suradnju s predstavnicima ruskog državnog obrambenog poduzeća Rostec, ‘jednog od glavnih proizvođača oružja za rusku vojsku’.
Sigurnosne službe tvrde da su uhićeni uspostavili kanale za ilegalnu opskrbu ruskih vojnih letjelica ukrajinskim zrakoplovnim motorima.
Smatraju da je ‘Rusija koristila nabavljenu opremu za proizvodnju i popravke svojih borbenih helikoptera tipa Ka-52, Mi-28 i Mi-8’. Riječ je o helikopterima kojima Rusi od početka invazije napadaju Ukrajinu.
https://www.poslovni.hr/svijet/uhicen-sef-velike-ukrajinske-korporacije-evo-za-sto-ga-sumnjice-4359848
Ukrajinske vlasti uhitile su je Vjačeslav Boguslajev, čelnika korporacije Motor Sich, jednog od vodećih svjetskih proizvođača zrakoplovnih motora sa sjedištem u Zaporožju.
Boguslajev je osumnjičen za suradnju s Rusijom.
Uhićeni su optuženi za suradnju s predstavnicima ruskog državnog obrambenog poduzeća Rostec, ‘jednog od glavnih proizvođača oružja za rusku vojsku’.
Smatraju da je ‘Rusija koristila nabavljenu opremu za proizvodnju i popravke svojih borbenih helikoptera tipa Ka-52, Mi-28 i Mi-8’. Riječ je o helikopterima kojima Rusi od početka invazije napadaju Ukrajinu.
https://www.poslovni.hr/svijet/uhicen-sef-velike-ukrajinske-korporacije-evo-za-sto-ga-sumnjice-4359848
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Bilo kako bilo, danas je punih osam mjeseci trajanja trodnevne vojne operacije, denacifikacije, demilitarizacije i detoksikacije nekada bratskog naroda Ukrajine. Nista osim detoskizacije nije postignuto. Naime ukrainskoj vojsci je zabrnjeno piti. Jos jedna dimenzija rata trijezni protiv votkasa iz kade. muhahahahahha. Ovim tempom do Warsave ce trebati 32 godine, osam mjeseci i devet dana do iste. Do Berlina jos dodatni 123 godine i 18 dana a do Atlantika nekih 589, godina , odokativno. Sve to pod budnim vodstvom Kepeca l. Muhahahhaaaa kila jebenog mozga i najjaca vojna sila . Njih i Mujaga trista milijuna. muhahahahaaaaa
2014-04-14
Eroo wrote:
https://twitter.com/Eastern_Border/status/1584136103619022849
Jedan manje.
https://www.novosti.rs/planeta/svet/1165835/pao-ruski-vojni-avion-srusio-suhoj-30-video
2014-04-11
Ljudi od notorne Maragrite Simonjan (šefinja RT), tijesne Putinove prijateljice i trbuhozborca.
Kad mi netko , nakon ovoga, kaže da je antifašist, vatam se pištolja.
Kad mi netko , nakon ovoga, kaže da je antifašist, vatam se pištolja.
Eroo- Posts : 78967
2016-07-22
Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je danas da su nastavljeni udari na ukrjainsku vojnu komandu i energetske objekte u Ukrajini.
-Tokom dana Oružane snage Ruske Federacije nastavile su da izvode udare vazdušnim oružjem dugog dometa sa preciznim navođenjem na ukrajinsku vojnu komandu i energetske sisteme, rekao je portparol Ministarstva Igor Konašenkov, prenosi Interfaks.
-Tokom dana Oružane snage Ruske Federacije nastavile su da izvode udare vazdušnim oružjem dugog dometa sa preciznim navođenjem na ukrajinsku vojnu komandu i energetske sisteme, rekao je portparol Ministarstva Igor Konašenkov, prenosi Interfaks.
2014-04-11
Mentalitet je nestao Sa foruma
Pozivam Ga da se vrati
Valjda nije trajno baniran
Pozivam Ga da se vrati
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Mene je ovaj rat prestao zanimati
Budale se mlate ZA Americke I Britanske interese I jedni I drugi
Jebat ih ...kreteni
Jedino mi je bitno da to ne preraste u globalnu rat
Jebat ih ...kreteni
2015-09-24
Nije, 7 dana i budući da stalno radi iste pizdarije kazne mu se povećavaju. Sljedeći put će vjerojatno dobiti deset dana kad bude iste pizdarije pisao.Ringo10 wrote:Mentalitet je nestao Sa foruma
Pozivam Ga da se vrati
Da rusi napreduju itekako bi te zanimalo. Nisu uzeli niti jedno selo ima već 2 mjeseca a izgubili su ih ohoho za to vrijeme plus veći gradovi tipa Izjum, Liman... a pitanje je vremena kad će popušiti i Kerson.Ringo10 wrote:Mene je ovaj rat prestao zanimati
Jebat ih ...kreteni
To i radim, sve je na mjestu.Noor wrote:ma svaki komentar twitter i prevede, zašto se mučiš?Eroo wrote:Noor wrote:@Eroo, molim te možeš stavljati baš linkove, a ne screenshotove?
Ne razumiju svi ukrajinski i ruski.
I mene to ono baš zaposli...
Mogu staviti linkove od onih koje smatram ozbiljnim?
Pošto se radi o najbnovijim vijestima i ne bi trebao biti neki problem za pronaći komentar.
Sve radim kako jei je najlakše i najbrže postaviti dnevni pregled.
Last edited by Eroo on 23/10/2022, 17:14; edited 1 time in total
Nisam ZA kaznjavanjaŠandor Winnetou wrote:Nije, 7 dana i budući da stalno radi iste pizdarije kazne mu se povećavaju. Sljedeći put će vjerojatno dobiti deset dana kad bude iste pizdarije pisao.Ringo10 wrote:Mentalitet je nestao Sa foruma
Pozivam Ga da se vrati
Jebi ga, pa rasprava Mora biti zestoka I provokativna
2015-09-24
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu