Melkior o Ukraini
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Melkior o Ukraini
Više prava na državnost imaju američki Siouxi. I Texas. Prvi su barem bili ratnici, a drugi robovlasnici.melkior wrote:A Ukrajina je Rusija. Uvijek bila. Ili proširena Poljska, ili proširena Litva. Krajina s nekakvim U. Do jučer nisu znali za sebe.
melkior- Posts : 17441
2015-08-09
melikor. udrio si 10 postova napola nevezanih za rat sa ukrainom, jedan ispod drugoga.
ispod svakog tvoga posta je taj potpis.
aj da si 2-3 .totalno nepregledno. klikni edit i spoji sve u jedan ili dva posta.
aj da si 2-3 .totalno nepregledno. klikni edit i spoji sve u jedan ili dva posta.
Povratak na temu:
Lik je bivši bjeloruski vojni obavještajac, ima dobre veze i među Ukrajincima i među Rusima, stoga njegov kanal vrijedi pratiti.
Lik je bivši bjeloruski vojni obavještajac, ima dobre veze i među Ukrajincima i među Rusima, stoga njegov kanal vrijedi pratiti.
2015-08-09
Danas se ništa ne dešava na tom ratištu. Il je zatišje pred buru il su zaspali.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
Ukratko, Ukrajinci tvrde da su Rusi uništili 30% ukrajinske energetske infrastrukture, Rusi tvrde da su uništili 50%. To znači da su maksimalno usporili ukrajinsku protuofenzivu većih razmjera u Hersonu jer im na taj način usporavaju opskrbu. Drugi možebitni razlog kašnjenja ukrajinske protuofenzive jest problem s Muskovim Starlinkom, odnosno Rusi su lansirali satelit koji ometa signale odnosno moguće da su koristili elektromagnetski impuls da bi poremetili rad Starlinka, što je izrazito bitna infrastruktura za pristup ukrajinske vojske internetu.
2015-08-09
lik lupeta, malo jače.AssadNaPodmornici wrote:melikor. udrio si 10 postova napola nevezanih za rat sa ukrainom, jedan ispod drugoga.
nebuloze polučitljive.
problem kod svih srba, ne vole popičkitis.
a, koje gluposti rusofili nadrobe, to je nevjerovatno.
(za ekipu; propast njemačke je odgođena za ponedjeljak, opet je vikend-nije produženi pa bu propast oko 07:12)
((inače živim uz francusku granicu i relativno blizu je vojni aerodrom-nema više od 22 do 6 neletenja, stalno su u zraku))
2014-12-30
koji jebeni muskovi sateliti?melkior wrote:Ukratko, Ukrajinci tvrde da su Rusi uništili 30% ukrajinske energetske infrastrukture, Rusi tvrde da su uništili 50%. To znači da su maksimalno usporili ukrajinsku protuofenzivu većih razmjera u Hersonu jer im na taj način usporavaju opskrbu. Drugi možebitni razlog kašnjenja ukrajinske protuofenzive jest problem s Muskovim Starlinkom, odnosno Rusi su lansirali satelit koji ometa signale odnosno moguće da su koristili elektromagnetski impuls da bi poremetili rad Starlinka, što je izrazito bitna infrastruktura za pristup ukrajinske vojske internetu.
to su malo veće kutije. veličine palete.
i rusi ometaju njih, a ameri i ostatak ekipe se čoha po jajima.
rusi imaju problem u komunikaciji, smatphone koristi rusku infrastrukturu.
kada im ugase mobitele znamo da je popičkitis teži.
ne samo mob već sve procesore proizvedene na zapadu.
2014-12-30
Dakle, pazite ideju: Rusi i Bjelorusi stvaraju jednu zajedničku vojnu jedinicu koja bi moguće, napala sjeverozapadni dio Ukrajine, pokušavajući presjeći glavnu cestu opskrbe od Poljske prema zapadu Ukrajine. A s obzirom da Bjelorusi nisu baš voljni vojno sudjelovati, Rusi bi, preuzevši komandu nad tom bjeloruskom jedinicom, pucali po Bjelorusima ako bi ovi odbili krenuti u napad. Malo ludo, poremećeno i riskantno, ako je to točno, Putin igra na sve ili ništa, a Lukašenko više ne zna kako da zadrži vlast niti kako da zadrži Bjelorusiju izvan rata.
2015-08-09
Rusija je ispušila čim su se odlučili na napad na cijelu Ukrajinu. Uostalom to sam im ja i reka punih mjesec dana ranije da ako to naprave da će dobit popičkitis a onda će se posli s njima čačkat tamo na istoku al da me za to boli k.
Mislin šta ću to komentirat ? Nazadna vukojebina koja se ovim i ovakvim općim napadom samopojebala u svim smjerovima.
Mislin šta ću to komentirat ? Nazadna vukojebina koja se ovim i ovakvim općim napadom samopojebala u svim smjerovima.
2014-04-11
Možemo očekivati, ako dođe do bitke za Herson, da će to u najvećoj mjeri biti bitka dronova, odnosno s masivnom uporabom dronova. Možda najvećom masivnom uporabom dronova u 21. stoljeću.
2015-08-09
Ali nisu napali cijelu Ukrajinu. Napad podrazumijeva vojnu čizmu a ne raketiranje iz daljine. Zna se što podrazumijeva napad na čitavu Ukrajinu: barem 500 000-1000 000 vojnika. S nešto manje od 200 000 vojnika, jedva da su prodrijeli do Kijeva, ali su se povukli kroz par tjedana. Ovo je čisto usporavanje opskrbe prema okupiranim dijelovima Ukrajine, ali ne i stvarna namjera da se napadne i osvoji čitav teritorij Ukrajine.RayMabus wrote:Rusija je ispušila čim su se odlučili na napad na cijelu Ukrajinu. Uostalom to sam im ja i reka punih mjesec dana ranije da ako to naprave da će dobit popičkitis a onda će se posli s njima čačkat tamo na istoku al da me za to boli k.
2015-08-09
Po meni, Rusi su odavno trebali uništiti sve mostove na Dnjepru, uključujući nosive stupove mostova. To što sad razvaljuju energetiku, kasne dobrih 7 mjeseci, to su trebali još u veljači.
2015-08-09
Mobilizaciju dodatnih snaga su trebali organizirati još u svibnju, dok je Rusija napredovala i bila u punom zamahu. Sad bi već bili u punom boljem položaju, a Siversk, Bakhmut, možda čak i Slavjansk bi već pali.
2015-08-09
Da je babi kurac ne bi bila baba.melkior wrote:Po meni, Rusi su odavno trebali uništiti sve mostove na Dnjepru, uključujući nosive stupove mostova. To što sad razvaljuju energetiku, kasne dobrih 7 mjeseci, to su trebali još u veljači.
Mobilizaciju dodatnih snaga su trebali organizirati još u svibnju, dok je Rusija napredovala i bila u punom zamahu. Sad bi već bili u punom boljem položaju, a Siversk, Bakhmut, možda čak i Slavjansk bi već pali.
2014-04-11
Nije problem što piše kako rekoh na tipka je 20 nepreglednih postova sa velikim potpisom jedan iza drugoga.veber wrote:lik lupeta, malo jače.AssadNaPodmornici wrote:melikor. udrio si 10 postova napola nevezanih za rat sa ukrainom, jedan ispod drugoga.
nebuloze polučitljive.
problem kod svih srba, ne vole popičkitis.
a, koje gluposti rusofili nadrobe, to je nevjerovatno.
(za ekipu; propast njemačke je odgođena za ponedjeljak, opet je vikend-nije produženi pa bu propast oko 07:12)
((inače živim uz francusku granicu i relativno blizu je vojni aerodrom-nema više od 22 do 6 neletenja, stalno su u zraku))
Zato govorim melkior počisti iza sebe. Copy paste sve što si napisao u dva tri posta. Inače brišem zadnje dvije stranice. Ista pravila su za sve. Pogotovo što mu tih 20 nije direktno vezani za stanje na fronti itd, sada zamisli netko dođe sa strane da se informira o ratu i čita sve ovo.
Za takve stvari ima druga tema gdje se možete vrijeđati, spamati i ostalom.
Kako rekoh neka počisti ili brišem kasnije kada dođem kraj laptopa zadnje dvije strance ću samo odrezati
ti si prošvico.
daj napiši nekaj suvislo.
rusija je dobila popičkitis.
štasijeva baba će vjerovatno pred povjerenstvo o njeno ulozi destabilizacije njemačke i eu.
plin iz rusije više nije bitan.
možemo očekivat eskalaciju u africi u zoni njemačkog interesa od kuda kupuju ugljen.
ali australija je već najavila da će nadoknaditi manjke ugljena iz rusije.
njemačka i francuska su praktično kupile sve zalihe ukapljenog plina za godinu dana.
i kaj bu sada patuljak?
možda kao svaki pravi četnik sruši branu u ukrajini.
plin si je minirao, nema više isporuke prema zapadu.
cijena nafte je za patuljka ispod 50% svjetske.
uskoro će patuljkovi nasljednici ponuditi obnovu plinovoda i minimalnu cijenu.
a isto tako mogu počet zatvarat rafinerije.
patuljko se sjebao jer je mislio da je eu ovisna o rusiji.
nije, rusija je ovisna o eu.
nadam se hladnoj zimi i nestanku raznoraznih rezervnih dijelova.
a, kada im krenu krepavat medicinski aparati, a pride niti lijekova.
joj kaj će ova žgadija srbaljska na forumu cvilit.
daj napiši nekaj suvislo.
rusija je dobila popičkitis.
štasijeva baba će vjerovatno pred povjerenstvo o njeno ulozi destabilizacije njemačke i eu.
plin iz rusije više nije bitan.
možemo očekivat eskalaciju u africi u zoni njemačkog interesa od kuda kupuju ugljen.
ali australija je već najavila da će nadoknaditi manjke ugljena iz rusije.
njemačka i francuska su praktično kupile sve zalihe ukapljenog plina za godinu dana.
i kaj bu sada patuljak?
možda kao svaki pravi četnik sruši branu u ukrajini.
plin si je minirao, nema više isporuke prema zapadu.
cijena nafte je za patuljka ispod 50% svjetske.
uskoro će patuljkovi nasljednici ponuditi obnovu plinovoda i minimalnu cijenu.
a isto tako mogu počet zatvarat rafinerije.
patuljko se sjebao jer je mislio da je eu ovisna o rusiji.
nije, rusija je ovisna o eu.
nadam se hladnoj zimi i nestanku raznoraznih rezervnih dijelova.
a, kada im krenu krepavat medicinski aparati, a pride niti lijekova.
joj kaj će ova žgadija srbaljska na forumu cvilit.
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Xd
Anyway čini mi se da ću zadnje dvije strance samo odrezati jer mi se neda čitati sve i čistiti. Prije sam zna čak i editirati i spajati ljudima postove da bude pregledno, sada ide brisanje kada dođem doma ako ne bude preko kasno
Anyway čini mi se da ću zadnje dvije strance samo odrezati jer mi se neda čitati sve i čistiti. Prije sam zna čak i editirati i spajati ljudima postove da bude pregledno, sada ide brisanje kada dođem doma ako ne bude preko kasno
Noor likes this post
A ne znam šta će im to barem dugoročno gledano kad i onako idu na dekarbonizaciju.veber wrote:
2014-04-11
bude mu to prisjelo... uopće to irancima nije trebalo... oni će ovaj sv oj angažman na strani zla skupo platiti...AlfaOmega wrote:U biti, može se reći da je Iran postao najveći vojni partner Rusije u ovom sukobu.
2015-08-08
pa ti mu to pospajaj ili pobriši... koji kurac luduje...AssadNaPodmornici wrote:melikor. udrio si 10 postova napola nevezanih za rat sa ukrainom, jedan ispod drugoga.
2015-08-08
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» off_topic sa rata u Ukraini
» Neodgovorna misija u Ukraini.........
» SAD ukinuo vojnu pomoc Ukraini
» Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema
» Neodgovorna misija u Ukraini.........
» SAD ukinuo vojnu pomoc Ukraini