PROBLEMI NA WP8 FOUNIMA..
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: IT
Page 1 of 1
PROBLEMI NA WP8 FOUNIMA..
Eno na,neki dan mi moja voljena Lumija izgubila HTTPS konekciju bez koje ne moš niti prdnuti kako Bog zapovijeda..dakle,zaboraviti na sva moguća ažuriranja sustava,kao i odabranih aplikacija..vrijem i datum isto se zmrznuli i niti makac..dakle,sve što zahtijeva sigurnosnu konekciju je prestalo raditi,a to uglavnom znači sve,osim slanja sms-a,founiranja,i surfanja..jedino što sam radio na founu je bilo ubacivanje SanDisk-ove Extreme micro-SD kartice od 64 Gige,koju je nakon uključivanja sustav uredno prepoznao,ponudio daljnje slaganje foto-a,videja i ostaloga na tu karticu,što sam naravno prihvatio..Mislio sam da je to bed,no palo mi je na pamet da samo promjenim jezik founa u Švapsiki(dotad hrvatski) i probam mu postavke resetirati..nakon toga,startao sam aplikaciju NET ČEK,i ona je potvrdila HTTPS konekciju..ponovno sam promijenio linguidž na founu u hrvatski,i sve je sada uredno,a ažuriranje radi..etoc,ako se ikad itko susretne sa ovim problemom da zna da nije neki veliki bed..
Guest- Guest
Re: PROBLEMI NA WP8 FOUNIMA..
sinoc iskljucio ljubljenu Lumiju,i jutros je hocu uključiti,izbaci NOKIA natpis,potom blu pozadinu sa Windows Phone natpisom,potom tipkovnicu za upis coda i onda nisne radi tač skrin... gladim je gladim..nis,molim je molim,nis...skinem poklopac sa straznje strane(jaaaaaaaaako paziti kako se radi,inace pokne zaslon)..iscupam joj bateriju,par puta bocnem gumb za ukljucivanje,da ispraznim kondenzator..ponovno uglavim bateriju,i sve radi super..windowsi i dalje windowsi..
Guest- Guest
Re: PROBLEMI NA WP8 FOUNIMA..
zasad nema beda..savjet..nikad ne istalirati na mobitel Skype,jer je cijelo vrijeme aktivan,uvijek nesto skida,kontrola nije bas sjajna,pa neki koji imaju ogranicen duvnload,mogu imati veliki raćun za traffic..
Guest- Guest
Similar topics
» Problemi..problemi..Goran Marić odbija ući u Vladu?...MOST daje podršku Mariću
» di su problemi
» Korzika, problemi
» Novi problemi za EU
» U Danskoj problemi
» di su problemi
» Korzika, problemi
» Novi problemi za EU
» U Danskoj problemi
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: IT
Page 1 of 1