Hrvatima pedala, Vuk na Aparatima
Page 1 of 1
Hrvatima pedala, Vuk na Aparatima
https://www.idealista.it/immobile/25375905/foto/12/
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Re: Hrvatima pedala, Vuk na Aparatima
https://informer.rs/sport/fudbal/741821/sprema-regionalna-liga-fudbalu-bez-hrvata
2014-08-25
Nece ni iz Centralne Evrope sa HR.
Skupovi politicki, bez predstavnika HR.
Skupovi politicki, bez predstavnika HR.
2014-08-25
Srbija, Madjarska, Slovacka, Poljska, Rumunija, dva tima
po zemlji, neka Turnir Liga, kladionica, TV prava, sponzori...
UEFA odlucuje pozicioniranje.
po zemlji, neka Turnir Liga, kladionica, TV prava, sponzori...
UEFA odlucuje pozicioniranje.
2014-08-25
jao, jao, jao!
kakva nesreća za hrvatsku!
što ćemo sada jadni mi kad nam zvezda, partizan, ferencvaroš, cluj, legia i slavia neće dolaziti u hrvatsku???
sad će procvetati cveće na srpskim nogometnim igralištima, a hrvatskoj će ostati samo zelena trava.
što ćemo sada jadni mi kad nam zvezda, partizan, ferencvaroš, cluj, legia i slavia neće dolaziti u hrvatsku???
sad će procvetati cveće na srpskim nogometnim igralištima, a hrvatskoj će ostati samo zelena trava.
sitting_bull-
2015-09-28
https://www.kurir.rs/sport/fudbal/4029659/uefa-sprema-regionalnu-ligu-od-2025-godine
2014-08-25
sitting_bull wrote:jao, jao, jao!
sad će procvetati cveće na srpskim nogometnim igralištima, a hrvatskoj će ostati samo zelena
Vi ste se kleli u tu ligu, nista EX-YU i na kraju Srbija.
Orban komanduje i ocigledno da vas nece.
Pizzon na aparatima, hoce Francuze, Engleze, pijani istetovirani Englez, gleda,
zbunjen, sta to Pizzon vidi u njemu.
2014-08-25
ne ja na aparatima..valjda jastreb..on je najveci navijac toga
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
orban komanduje... ...pa blentone od te lige jaca bi liga bila austrija-slovemija-hrvatska...iz sve tri drzave skoro svake godine igra jedan predstavnik u ligi prvaka..a iz ovih me mogi se sjetit..serbinjo se veseli a nije zbrojio dva i dva..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
HNL je zapravo jako dobra liga. Uvijek je bila tehnički dotjerana, sada je jako atletski napredovala. Preko pola Lige ulazi u kvalifikacije za europska natjecanja, a, osim Dinama, svi gube bodove od svih.
Regionalna liga, kao i ABA, bi odvojila dva elitna kluba od baza gdje oni dobivaju igrače, ostalih osam klubova bi izgubilo najjače utakmice.
HNL-u ne treba regionalna liga, treba mu racionalnije korištenje mladih igrača, veća transparentnost i bolja infrastruktura za stalne predstavnike u LP, EL i KL. Ovako gubimo garantirane koeficijente za naše klubove i riskiramo ih kroz regionalnu ligu. Drugi klubovi mogu u prvih par sezona, dok se ne izjednače, profitirati od igre s hrvatskim klubovima, a onda će biti ABA priča.
Regionalna liga, kao i ABA, bi odvojila dva elitna kluba od baza gdje oni dobivaju igrače, ostalih osam klubova bi izgubilo najjače utakmice.
HNL-u ne treba regionalna liga, treba mu racionalnije korištenje mladih igrača, veća transparentnost i bolja infrastruktura za stalne predstavnike u LP, EL i KL. Ovako gubimo garantirane koeficijente za naše klubove i riskiramo ih kroz regionalnu ligu. Drugi klubovi mogu u prvih par sezona, dok se ne izjednače, profitirati od igre s hrvatskim klubovima, a onda će biti ABA priča.
niels-
2021-04-26
Šandor Winnetou likes this post
Ali kad se malo bolje pogleda: HNL je dala, s par iznimki, reprezentaciju koja je svjetski viceprvak, klub koji je kompetitivan u LP.
I oni ne žele ni ponuditi takvoj ligi i igračima da im igraju u toj regionalnoj ligi? Sve najbolje…
I oni ne žele ni ponuditi takvoj ligi i igračima da im igraju u toj regionalnoj ligi? Sve najbolje…
niels-
2021-04-26
marcellus likes this post
niels wrote:
ABA liga je veliko zlo, kao i svaka regionalna.
ABA liga je jedan od glavnih uzroka snažnog pada košarke u Hrvatskoj. Zbog toga neće biti nikakve regionalne lige koja bi zamijenila ili čak samo predstavljala konkurenciju HNL-u.
Nema niti nikakvog opravdanog razloga za to, pogotovo jer HNL natjecanje postaje sve kvalitetnije.
Koncentracija kvalitete u 10 prvoligaških klubova uz orijentaciju na večinom domaće mlade igrače koji u njoj stječu iskustvo i igračku zrelost i odlaze van u pravo vrijeme (kao Luka Modrić, a ne kao Halilović prerano zbog čega vani nije dobio pravu šansu i propao je kao igrač) uz ne veliki broj stranaca i to samo na deficitarnim pozicijama, se pokazala dobitnom kombinacijom.
Rezultati kako Dinama u europskim natjecanjima i pogotovo reprezentacije to jako dobro dokazuju.
Guest- Guest
odlicno
to nedostaje srbiji
fudbalu i tribinama
regionalna liga OK
to nedostaje srbiji
fudbalu i tribinama
regionalna liga OK
2020-04-21
vuksadinare wrote:orban komanduje... ...pa blentone od te lige jaca bi liga bila austrija-slovemija-hrvatska...iz sve tri drzave skoro svake godine igra jedan predstavnik u ligi prvaka..a iz ovih me mogi se sjetit..serbinjo se veseli a nije zbrojio dva i
To je tvoja Liga, ranije si je hvalio, sada ismejavas.
Ja sam govorio o Turskoj, Grckoj, Rumuniji i Bugarskoj.
UEFA to nije odobrila.
Sada kada si cuo za Srbiju, pljujes.
Ja nisam rekao nista, jer UEFA ima zavrsnu rec.
2014-08-25
srpinjo dosadan si, svađaš se sam sa sobom a nas zaboli uvo za tu vašu ligu. Sretno i zdravo doviđenja.
Motaj kablove i ključaj temu
Motaj kablove i ključaj temu
Šandor Winnetou wrote:srpinjo dosadan si, svađaš se sam sa sobom a nas zaboli uvo za tu vašu ligu. Sretno i zdravo doviđenja.
Motaj kablove i
Tema je vec zavrsena, ali si joj ti dao extra zivot i trazio zakljucavanje.
2014-08-25
Similar topics
» drago pedala
» Rudniku Zenica nema pomoći , ide pedala za 1400 balija
» "NIKO VAS NIJE TERAO POD NAŠU ZASTAVU! AKO VAM SE NE SVIĐA - PEDALA"
» RTL na aparatima...
» HDZ na aparatima
» Rudniku Zenica nema pomoći , ide pedala za 1400 balija
» "NIKO VAS NIJE TERAO POD NAŠU ZASTAVU! AKO VAM SE NE SVIĐA - PEDALA"
» RTL na aparatima...
» HDZ na aparatima