Užas: Saudijska Arabija se udružila s Rusima protiv Amera
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Užas: Saudijska Arabija se udružila s Rusima protiv Amera
Jesam li ja kriv šta vi imate ego ?
Nisam.
Jesam li ja kriv šta države imaju ego ?
Nisam.
Jesan i ja kriv šta kad ih netko navuće i razbije in računicu one polude jer žele vladati svijetom ili dijelom istog i onda počmu napadat, ratovati i radit sranja ?
Ne.
Tko je kriv ?
Pa vi.
Prisist će vam Komšić odnosno to šta ste tu išli nametat svoje a mene izgurat a sve kako bi vi vladali svijetom.
SAD ĆETE NAJEBAT.
Nisam.
Jesam li ja kriv šta države imaju ego ?
Nisam.
Jesan i ja kriv šta kad ih netko navuće i razbije in računicu one polude jer žele vladati svijetom ili dijelom istog i onda počmu napadat, ratovati i radit sranja ?
Ne.
Tko je kriv ?
Pa vi.
Prisist će vam Komšić odnosno to šta ste tu išli nametat svoje a mene izgurat a sve kako bi vi vladali svijetom.
SAD ĆETE NAJEBAT.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Jebe mi se za Komšića i bosnu,kako bosanska katolčad nama biraju zločinačku i drže ju na vlasti,karma je kuja,sad to isto muslići rade njima,ali da bi trebalo nuklerakam zasut onu arapsku bagru,trebalo bi,šta dobro može doći iz tog djela svijeta.
Šire onu svoju nakaznu zatucanu ideologiju,do skora su to činili uz prešutno odobravanje Amera.
Ne bih ništa više volio na svijetu,već da Ameri raskrste s tom kozojebskom bagrom.
Šire onu svoju nakaznu zatucanu ideologiju,do skora su to činili uz prešutno odobravanje Amera.
Ne bih ništa više volio na svijetu,već da Ameri raskrste s tom kozojebskom bagrom.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Onda namlati šeike i imame i tu bagru. Šta ćeš se iskaljivat na stoci sitnog zuba.IL Risorto wrote:Jebe mi se za Komšića i bosnu,kako bosanska katolčad nama biraju zločinačku i drže ju na vlasti,karma je kuja,sad to isto muslići rade njima,ali da bi trebalo nuklerakam zasut onu arapsku bagru,trebalo bi,šta dobro može doći iz tog djela svijeta.
Ne razmišljam ja tako ko ti. To mi je protuprirodno.
Imam drukčiji pogled na ljude tj to su samo duše odnosno manji dio koji se inkarnira i tijela su vozila za dušu. Drukčije gledam TO.
Ne moraš se ti inkarnirat idući put ili više ikad na ovoj planeti. Imaš slobodnu volju. Odeš drugdje. Ako ti nešto ne paše makneš se.
Last edited by RayMabus on 12/10/2022, 20:40; edited 1 time in total
2014-04-11
Naravno da ne gledaš.Godinam govorim kako se ljudi previše nakotilo,te da jedan kvalitetan virus treba vratit balans,međutim,kad je virus zakazao,na stolu su druga rješenja.RayMabus wrote:Onda namlati šeike i imame i tu bagru. Šta ćeš se iskaljivat na stoci sitnog zuba.IL Risorto wrote:Jebe mi se za Komšića i bosnu,kako bosanska katolčad nama biraju zločinačku i drže ju na vlasti,karma je kuja,sad to isto muslići rade njima,ali da bi trebalo nuklerakam zasut onu arapsku bagru,trebalo bi,šta dobro može doći iz tog djela svijeta.
Imam drukčiji pogled na ljude tj to su samo duše odnosno manji dio koji se inkarnira i tijela su vozila za dušu. Drukčije gledam TO.
2015-07-23
Previše si opterećen ovom planetom.To ti je program. Izađi iz toga.IL Risorto wrote:Naravno da ne gledaš.Godinam govorim kako se ljudi previše nakotilo,te da jedan kvalitetan virus treba vratit balans,međutim,kad je virus zakazao,na stolu su druga rješenja.RayMabus wrote:Onda namlati šeike i imame i tu bagru. Šta ćeš se iskaljivat na stoci sitnog zuba.IL Risorto wrote:Jebe mi se za Komšića i bosnu,kako bosanska katolčad nama biraju zločinačku i drže ju na vlasti,karma je kuja,sad to isto muslići rade njima,ali da bi trebalo nuklerakam zasut onu arapsku bagru,trebalo bi,šta dobro može doći iz tog djela svijeta.
Taj ti se program zove Vezanost. Odlipi se od toga da je ovo jedina planeta u svemiru i da moraš baš ovdje bit. Ne moraš. Imaš slobodnu volju. Široko je polje igre.
To ti je program ta tvoja prevelika briga za ovu planetu kao da je jedina.
2014-04-11
Ne mogu dalje sve dok ima nedovršena posla.RayMabus wrote:Previše si opterećen ovom planetom.To ti je program. Izađi iz toga.IL Risorto wrote:Naravno da ne gledaš.Godinam govorim kako se ljudi previše nakotilo,te da jedan kvalitetan virus treba vratit balans,međutim,kad je virus zakazao,na stolu su druga rješenja.RayMabus wrote:Onda namlati šeike i imame i tu bagru. Šta ćeš se iskaljivat na stoci sitnog zuba.IL Risorto wrote:Jebe mi se za Komšića i bosnu,kako bosanska katolčad nama biraju zločinačku i drže ju na vlasti,karma je kuja,sad to isto muslići rade njima,ali da bi trebalo nuklerakam zasut onu arapsku bagru,trebalo bi,šta dobro može doći iz tog djela svijeta.
Taj ti se program zove Vezanost. Odlipi se od toga da je ovo jedina planeta u svemiru i da moraš baš ovdje bit. Ne moraš. Imaš slobodnu volju. Široko je polje igre.
To ti je program ta tvoja prevelika briga za ovu planetu kao da je jedina.
2015-07-23
Ok. To je tvoja igra. Al ne moraš baš pozivat na ubijanje ljudi atomskom pa izginu i djeca i mnogi koji jednostavno uopće nisu to šta ti misliš nego su se samo tamo inkarnirali i žive svoje živote a gledaju svoja posla i ne diraju se u nikoga itd.
Loše razmišljaš.
Razmišljaj kao ja : Sad kad je Biden dobija kurac u guzicu mora ili se odreć nafte dakle električni autići ili krenit u ratove za naftu.
Ili kombinacija oboje.
Kokice.
Sad se taj ego najapurija. Šta će on njemu oni su Amerika, svjetski hegemon. Radit će šta oće. Pa i instalirat Komšića beskonačno puta ako im tako paše.
Veliki mrgud.
Loše razmišljaš.
Razmišljaj kao ja : Sad kad je Biden dobija kurac u guzicu mora ili se odreć nafte dakle električni autići ili krenit u ratove za naftu.
Ili kombinacija oboje.
Kokice.
Sad se taj ego najapurija. Šta će on njemu oni su Amerika, svjetski hegemon. Radit će šta oće. Pa i instalirat Komšića beskonačno puta ako im tako paše.
Veliki mrgud.
2014-04-11
Pa ti si još gori od mene,jer to je dugotrajno iscrpljujuće mučenje.RayMabus wrote:Ok. To je tvoja igra. Al ne moraš baš pozivat na ubijanje ljudi atomskom pa izginu i djeca i mnogi koji jednostavno uopće nisu to šta ti misliš nego su se samo tamo inkarnirali i žive svoje živote a gledaju svoja posla i ne diraju se u nikoga itd.
Loše razmišljaš.
Kokice.
Zar nije bolje trenutna smrt nego mučenje godinama ?
Ja sam dugo zagovarao humaniji pristup,poput virusa,tako da bespotrebno ne strada biljni i životinjski svijet,ali kako je to otpalo sve druge opcije su na stolu.
2015-07-23
Ne mučim ih ja.
Muči ih njihov ego.
Muči ih njihov ego.
2014-04-11
Ti radi svoj posao,a mene pusti da radim ono što najbolje znam i umijem.RayMabus wrote:Ne mučim ih ja.
Muči ih njihov ego.
2015-07-23
Ja radim svoj posao.
Prijestolja čine sedmi zbor nebeske hijerarhije. Oni personificiraju Božju pravdu i autoritet. Prema Denyju Aeropagitu, oni su potpuno gluhi za sve ljudske napasti i imaju privilegiju služiti kao sjedište Boga i temelj svijeta, otuda i njihov naziv. Oni provode božansku pravdu kako bi organizirali materijalni svijet i nadahnuli predstavnike reda u njemu. Izraz "pravda" ovdje ne treba shvatiti u smislu zakona , već u smislu dosljednosti između stvarnosti i božanskog plana: radi se više o pravednosti nego o pravdi u uobičajenom smislu riječi.
Prijestolja čine sedmi zbor nebeske hijerarhije. Oni personificiraju Božju pravdu i autoritet. Prema Denyju Aeropagitu, oni su potpuno gluhi za sve ljudske napasti i imaju privilegiju služiti kao sjedište Boga i temelj svijeta, otuda i njihov naziv. Oni provode božansku pravdu kako bi organizirali materijalni svijet i nadahnuli predstavnike reda u njemu. Izraz "pravda" ovdje ne treba shvatiti u smislu zakona , već u smislu dosljednosti između stvarnosti i božanskog plana: radi se više o pravednosti nego o pravdi u uobičajenom smislu riječi.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa namjestio sam se na Karpatima mjesec dana prije invazije i postavio svoj vojni logor.melkior wrote:Dakle, znanje u oba slučaja vodi do odgovornosti. Ne možeš biti isključivo anđeo znanja a da nisi ujedno i anđeo čuvar, jer sve (s)tvari u svemiru su povezane.
by RayMabus Sun 23 Jan - 10:26
Cila ta priča kako oni neće Ukrajinu u NATO je samo izlika za napad.
Eto ja se mičem na Karpate i čekam.
Kad ih napadneš onda ću te pitati : Jel tamo ima Rusa ili samo napadaš Ukrajince kako bi to osvojio ? Dakle čisti si agresor.
Aha. Dobro.
Kad upadneš spuštam se s Karpata.
Udar s boka.
Ponesi crne vreće. Trebat će ti.
by RayMabus Sun 23 Jan - 11:01
Čekamo napad.
U mom vojnom taboru je koncert.
--
https://www.ex-iskon-pleme.com/t50132p80-premijer-bavarske-rusija-nije-neprijatelj-europi
Možda u tom kontekstu sam čuvar al ne odazivam se na telefonske pozive kad me netko zove.
Nisan ti ja telefonska sekretarica pa ćeš me jebavat u mozak kako ti oćeš i kad tebi prne.
Zovi anđela čuvara. Ima taj šta se javlja na pozive. Taj je drugi.
Ja te ne jeben nula posto tako da znaš.
U kontekstu generala GF ( miroljubljivi svjetovi ) ajmo reč kao s pet zvjezdica dakle najveći čin sam kao zaštitnik.
Možda u tom kontekstu onda je to valjda i nekakv čuvar.
Recimo.
2014-04-11
Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.
Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.
Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.
General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.
Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.
General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
2014-04-11
Ma koji ti je k.... više s tim Komšićom ?
Zbog čega si se uhvatio za njega,kakve veze ti imaš s bosanskom katolčadi ?
Ono,živo mi se jebe šta se gore događa u tom kokošinjcu,jednako kao što me briga za sukob među afričkim plemenima.
Ono,živo mi se jebe šta se gore događa u tom kokošinjcu,jednako kao što me briga za sukob među afričkim plemenima.
2015-07-23
IL Risorto wrote:Ma koji ti je k.... više s tim Komšićom ?
---
Stvaramo novi svijet.
Moja ime je i kao inkarnirani i kao duša Nova duša a to znači dolazi promjena i anđeo sam Znanja a to su Prijestolnici a njihova je zadaća pomagati inkarniranim dušama na njihovom duhovnom putu.
Tri puta me preglasaš i onda me praviš budalom i misliš da ja tako truli nakaradni sistem neću uništit tj da ću to ostavit tako na ovoj planeti tj njenoj površini.
AJTE BOG.
2014-04-11
Nisam znao da si ti bosanac.RayMabus wrote:
Tri puta me preglasaš i onda me praviš budalom i misliš da ja tako truli nakaradni sistem neću uništit tj da ću to ostavit tako na ovoj planeti tj njenoj površini.
AJTE BOG.
2015-07-23
Nisam. Objasnija san ti već da je to hrvatski član predsjedništva a da oni žele napraviti islamski vilajet meni poviše glave.IL Risorto wrote:Nisam znao da si ti bosanac.RayMabus wrote:
AJTE BOG.
Anđeli se isto mogu inkarnirati ako nisi znao. Isto tako mogu raditi i loše stvari tj taj inkarnirani dio al nemaju karmu.
Jebete me u mozak i sad ćete najebat.
Naučiti ću vas sad pameti.
2014-04-11
Mali Biden plače, popiškio gaće.
Uzelo mu igračku ( kontrolu nad naftom ) i sad kmeči.
Vrati mi moju igračku kme. Ako mi ne vratiš moju igračku gađat ću te raketama. Kme
KMEEEE KMEEEEEEEE KMMMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Uzelo mu igračku ( kontrolu nad naftom ) i sad kmeči.
Vrati mi moju igračku kme. Ako mi ne vratiš moju igračku gađat ću te raketama. Kme
KMEEEE KMEEEEEEEE KMMMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
2014-04-11
ne vidim neke velike razlike između islamskog i katolibanskog vilajetaRayMabus wrote:Nisam. Objasnija san ti već da je to hrvatski član predsjedništva a da oni žele napraviti islamski vilajet meni poviše glave.IL Risorto wrote:Nisam znao da si ti bosanac.RayMabus wrote:
AJTE BOG.
Anđeli se isto mogu inkarnirati ako nisi znao. Isto tako mogu raditi i loše stvari tj taj inkarnirani dio al nemaju karmu.
Jebete me u mozak i sad ćete najebat.
Naučiti ću vas sad pameti.
2015-07-23
Previše gledaš kroz religiju.
Svaki član predsjedništva ima pravo na veto i ujedno je jedan od troje zapovijednika Os Bih.
Amerikanc gura građansku državu, Soroš gura građansku državu, EU gura građansku državu, Njemačka gura to plus hanđar diviziju, sultan i islamski svijet gura pro forma građansku državu a u osnovi kroz tu priču stvara bošnjačku državu itd.
Svi oni guraju mene i oduzimaju mi pravo veta na vojne stvari a poviše moje glave.
POČIMA ŠOU.
Svaki član predsjedništva ima pravo na veto i ujedno je jedan od troje zapovijednika Os Bih.
Amerikanc gura građansku državu, Soroš gura građansku državu, EU gura građansku državu, Njemačka gura to plus hanđar diviziju, sultan i islamski svijet gura pro forma građansku državu a u osnovi kroz tu priču stvara bošnjačku državu itd.
Svi oni guraju mene i oduzimaju mi pravo veta na vojne stvari a poviše moje glave.
POČIMA ŠOU.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Saudijska Arabija pokrenula potpuni trgovinski rat protiv Turske
» Saudijska Arabija započela žestoku borbu protiv slobodnog tržišta
» SAD-e: Saudijska Arabija je glavni saveznik u borbi protiv islamskog fundamentalizma i terora
» Saudijska Arabija ucjenjuje UN
» Saudijska Arabija na prekretnici
» Saudijska Arabija započela žestoku borbu protiv slobodnog tržišta
» SAD-e: Saudijska Arabija je glavni saveznik u borbi protiv islamskog fundamentalizma i terora
» Saudijska Arabija ucjenjuje UN
» Saudijska Arabija na prekretnici
Page 2 of 2