Ruska invazija na Ukrajinu
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Čović je kažnjen gubitkom fotelje jer nije i sam predložio ograničenje mandata samo na dva čime se Komšić ne bi mogao kandidirati nego je gurao samo izborni zakon jer to njemu odgovara najviše itd.
Ovi ostali šta su podržali Komšića bit će poklani.
I savršeno me zaboli kurac jesam li vam se popeo na vrh mozga s time jer sam vam dao podatak da je EU u ovih pola godine potrošila 553 miljarde eura samo na troškove krpljena struje, hrane i ostaloga a da Rusija ima atomsku a da nitko nije blesav ić jurišat gore na hladni sjever i gubit glavu i da ruski poraz u Ukrajini uopće ne znači da ćete dobit jeftine ruske energente opet.
NEĆETE.
ZAKLAT ĆU VAS.
Ja uvijek pobjeđujem.
GF 5
Ovi ostali šta su podržali Komšića bit će poklani.
I savršeno me zaboli kurac jesam li vam se popeo na vrh mozga s time jer sam vam dao podatak da je EU u ovih pola godine potrošila 553 miljarde eura samo na troškove krpljena struje, hrane i ostaloga a da Rusija ima atomsku a da nitko nije blesav ić jurišat gore na hladni sjever i gubit glavu i da ruski poraz u Ukrajini uopće ne znači da ćete dobit jeftine ruske energente opet.
NEĆETE.
ZAKLAT ĆU VAS.
Ja uvijek pobjeđujem.
GF 5
Last edited by RayMabus on 16/10/2022, 21:53; edited 2 times in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
hehehehe.a kolega kupio drona DJI od 250 grama za 850 eura..koji luzer..
https://twitter.com/KyivIndependent/status/1581671085061251073
Israeli minister: Time has come for Israel to support Ukraine. The delivery of Iranian ballistic missiles to Russia impels Israel to deliver military aid to Ukraine, Israeli Diaspora Affairs Minister Nachman Shai wrote on Twitter.
hehehehehehehehehehehehe...
A kad u budućnosti krene rokanje Irana...hahahahahahahahahahahaha
Israeli minister: Time has come for Israel to support Ukraine. The delivery of Iranian ballistic missiles to Russia impels Israel to deliver military aid to Ukraine, Israeli Diaspora Affairs Minister Nachman Shai wrote on Twitter.
hehehehehehehehehehehehe...
A kad u budućnosti krene rokanje Irana...hahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
nego tko određuje cijenu?Hartmann wrote:Mislim..otkad kupac odredjuje cijenu???..Zapad zaboravio sto s udobri stari kapitalisticki postulati o ponudi i potraznji..
daj menadžeru prekfalificiraj se.
ako meni ne treba mlijeko, a ti ga prodaješ.
tko određuje cijenu?
plin se kurio godinama kao nusprodukt vađenja nafte.
sada će vaši čmarci opet kurit isti.
u biti neće. past će potražnja za naftom slijedeće godine da bute opet cvilili ko krmčići.
rusija može popraviti plinovode koje je ujebala i dati cijenu 25% sadašnje. slijedeće godine kada poprave plinovod, rusi-realno je da cijena plina bude još niža.
2014-12-30
Ako računamo na preciznost ovo je kao x10.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Evo sve trče da ti poprave plinovod pa da tvoja Greta ima jeftin plin.veber wrote:nego tko određuje cijenu?Hartmann wrote:Mislim..otkad kupac odredjuje cijenu???..Zapad zaboravio sto s udobri stari kapitalisticki postulati o ponudi i potraznji..
daj menadžeru prekfalificiraj se.
ako meni ne treba mlijeko, a ti ga prodaješ.
tko određuje cijenu?
plin se kurio godinama kao nusprodukt vađenja nafte.
sada će vaši čmarci opet kurit isti.
u biti neće. past će potražnja za naftom slijedeće godine da bute opet cvilili ko krmčići.
rusija može popraviti plinovode koje je ujebala i dati cijenu 25% sadašnje. slijedeće godine kada poprave plinovod, rusi-realno je da cijena plina bude još niža.
2014-04-11
Imaš još koju muzičku želju ?RayMabus wrote:Evo sve trče da ti poprave plinovod pa da tvoja Greta ima jeftin plin.weber wrote:
2014-04-11
Starlink ima smetnje. Na ovom videu iz Ukrajine se to najjasnije vidi:
crvenkasti-
2014-04-17
Sad se Iranci i Izraelci uključili pa će ratovat preko Ukrajine jedni s drugima.
Kokice.
Kokice.
2014-04-11
Herson je Ukrajina.
Okupator će biti uskoro protjeran!
Okupator će biti uskoro protjeran!
Kako je (2008.) govorio Zarat...ovaj, Solovjov.
Još samo fale Sijuksi da se pojave na tim stepama i to je to.
2014-04-11
Prije 19 minuta
Rusija gađa Sumi
Dmitro Živicki, guverner ukrajinske oblasti Sumi, objavio je kako su Rusi ispalili preko 50 projektila na to područje te još 20 raketa iz dva heliktopera. Žrtava nema, oštećena je infrastruktura u dva naseljena mjesta.
--------
Ratoborni ste i pri tome ne mislim samo na ovo s Rusima. Vaša povijest je u osnovi povijest ratova.
Glupo mi je da vas nadgleda neka il neke pametnije i miroljubive rase jer je to onda neuspjeh ( niste sposobni sami ) al mi se čini da drukčije neće ići s vama.
Rusija gađa Sumi
Dmitro Živicki, guverner ukrajinske oblasti Sumi, objavio je kako su Rusi ispalili preko 50 projektila na to područje te još 20 raketa iz dva heliktopera. Žrtava nema, oštećena je infrastruktura u dva naseljena mjesta.
--------
Ratoborni ste i pri tome ne mislim samo na ovo s Rusima. Vaša povijest je u osnovi povijest ratova.
Glupo mi je da vas nadgleda neka il neke pametnije i miroljubive rase jer je to onda neuspjeh ( niste sposobni sami ) al mi se čini da drukčije neće ići s vama.
2014-04-11
Loše raspoloženje za okruglim stolom.
Svi kolutaju očima i mršte se.
Nikome se ne da da vam glume tetku iz vrtića.
Svi kolutaju očima i mršte se.
Nikome se ne da da vam glume tetku iz vrtića.
2014-04-11
Morat će netko.
Najbolje da izvlačimo na slamku.
Najbolje da izvlačimo na slamku.
2014-04-11
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu
» Ruska invazija na Ukrajinu