Ruska invazija na Ukrajinu
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Mnogi u Europi ne shvaćaju da će do 2030. godine biti uspostavljen Novi svjetski poredak. Baš me zanima što će tada misliti?RayMabus wrote:Ja mislin da mnogi u Europi samo čekaju te izbore za Kongres u Americi di će Bajdenove komunjare najverovatnije izgubiti većinu tako da ga skinu s kurca.
Šta ste čačkali mečku s neoliberalnom ideologijom i gurali se u meki trbuh Rusije ?
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Daleko je 2030 godina.
Nek meni Putko preživi ovu zimu a za ostalo ćemo lako.
Nek meni Putko preživi ovu zimu a za ostalo ćemo lako.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Bajdenove komunjare jedu govna.
U nedilju su instalirali Komšića a u ponediljak ujutro im je došla ćesttika od Saudijaca da ne da neće povećat nego će još i smanjit proizvodnju nafte i cijene porasle.
Ništa od takvog plana sjebavanja Rusije i još pala popularnost tim komunjarama a izbori za Kongres uskoro.
Sad kukaju da nemaju para i da Europa koja je bakrot mora financirat tu njihovu rupu bez dna.
Moš mislit.
Nastavili se ovo ovako doći će fašističke falange na vlast u Europi kao šta se to desilo u Italiji i dijelom u Švedskoj.
U nedilju su instalirali Komšića a u ponediljak ujutro im je došla ćesttika od Saudijaca da ne da neće povećat nego će još i smanjit proizvodnju nafte i cijene porasle.
Ništa od takvog plana sjebavanja Rusije i još pala popularnost tim komunjarama a izbori za Kongres uskoro.
Sad kukaju da nemaju para i da Europa koja je bakrot mora financirat tu njihovu rupu bez dna.
Moš mislit.
Nastavili se ovo ovako doći će fašističke falange na vlast u Europi kao šta se to desilo u Italiji i dijelom u Švedskoj.
2014-04-11
Ovako reagiraju domaći ljudi u ukrajinskim okupiranim mjestima.
Stiže sloboda...
Stiže sloboda...
Na snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama prikazano je trenutno stanje na prvoj liniji fronta nakon žestokog granatiranja, a rovovi i spaljena zemlja podsjećaju na scene iz Prvog svjetskog rata. Sam grad Bahmut je već od početka ruske agresije na Ukrajinu skoro u potpunosti napušten, a ostali su samo stariji građani koji tamo žive bez struje i vode.
2014-04-11
Molotovljevke? Pa to može, domaći izum...
Prije 11 minuta
Rusi gađali Sumi
Ruske snage ispalile su 104 projektila na oblast Sumi, priopćio je guverner Dmitro Živicki. Rusi su gađali šest općina u oblasti na sjeveroistoku Ukrajine, a Živicki je izjavio da nema žrtava.
Rusi gađali Sumi
Ruske snage ispalile su 104 projektila na oblast Sumi, priopćio je guverner Dmitro Živicki. Rusi su gađali šest općina u oblasti na sjeveroistoku Ukrajine, a Živicki je izjavio da nema žrtava.
2014-04-11
Nakon što je jučer u ruskom Belgorodu, ubijeno 11 ruskih vojnika, jutros se dogodio i zračni napad na područje koje omeđuje tamošnju zračnu luku. Zasad nema informacija o žrtvama, niti o šteti na infrastrukturi.
Novi napad na ruski Belgorod
Novi napad na ruski Belgorod
2014-04-11
Putin kaze da je 33000 mobiliziranih vec na frontu.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
super, pola će ih se vratiti.Ringo10 wrote:Putin kaze da je 33000 mobiliziranih vec na frontu.
uskoro.
2014-12-30
Peskov: the special military operation continues and will be completed, NATO assistance significantly complicates the situation, but the potential of the Russian Federation allows us to continue the military defense under these conditions.
https://t.me/iuriipodoliaka/6873
@Slavyangrad
Join SLG Intelligence Briefings, Strategy and Analysis, Expert Community
Telegram (http://t.me/iuriipodoliaka/6873)
Юрий Подоляка
Песков: специальная военная операция продолжается и будет доведена до конца, помощь НАТО существенно усложняет ситуацию, но потенциал РФ позволяет продолжать СВО и на этих
https://t.me/iuriipodoliaka/6873
@Slavyangrad
Join SLG Intelligence Briefings, Strategy and Analysis, Expert Community
Telegram (http://t.me/iuriipodoliaka/6873)
Юрий Подоляка
Песков: специальная военная операция продолжается и будет доведена до конца, помощь НАТО существенно усложняет ситуацию, но потенциал РФ позволяет продолжать СВО и на этих
Rusija, Belgorod...
Udarilo im po zračnoj luci.
Šučin, ako su im jučer, tako kaže Kokošenkov, uničtožili svih 18 HIMARSa?
Udarilo im po zračnoj luci.
Šučin, ako su im jučer, tako kaže Kokošenkov, uničtožili svih 18 HIMARSa?
I hope everyone is prepared for what is to come
ovo ne znam sto znaci..
ovo ne znam sto znaci..
Još malo "bavovne" (eksplozija) iz Belgoroda.
Da..tu je izginulo oko 11 trenaznika,jos uvijek civila bez zakletve i dana borbene pripravnosti...tipical Ukrainian,master of civilian kills
mal oje neukusno stavljati slike i videe mrtvih ili ginucih,ali sto reci,Ero,dovedi se ukusu..iz neukusa..
Ovo je njemačka verzija američkog M270 MLRS.
Hartmann- Posts : 2008
2021-01-04
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu