ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TITO saopstenje

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

TITO saopstenje - Page 3 Empty Re: TITO saopstenje

Post by RayMabus 8/10/2022, 16:56

by RayMabus Thu 6 Oct - 21:55

Ponašate se ka majmuni, tučete se za teritorij i hranu ( resurse ). Gledate samo kako ćete drugoga osvojit i opljačkat i nametnit svoje.

Jeste li mi nametnili Komšića opet ?

Jeste.

Eto imate atomsku i ovi će vam sad pojest um pa onda imate hrpu luđaka koji teže uništenju a drže aktivaciju gađanja naokolo.

Da vas ne bi još spriječava da se uništite ?

Ma kakvi.

Sad ću vas još i poticat na to pa se jebite.

Zato san i aktivira sve.

Pravite se pametni.

--

https://www.ex-iskon-pleme.com/t52788p40-ruska-vojska-i-njezin-moral-su-na-razini-smeca

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 8/10/2022, 16:57

RayMabus wrote:Shvatit ćete kad odrastete kako ja to izvodim.

Reka san van i godinu dana prije nego šta je ovo počelo da ćete plivat u moru Krvi ako Komšića vidim još jednom na toj poziciji.

Kad sam ga vidio to jutro aktivirao sam tj dao naredbu aktiviraj sve.

Nešto kasnije Korejac raketu preko Japana.

Nuklearni rat na 

Stvari su jasne.

Zapad ih je predocio, Rusija prati.

Kosovo pod broj 1.

Dobili ste Ukrajinu.

Udar na bilo koju Clanicu NATO Pakta, postajete meta.

NATO je upozorio Ukrajinu na ulogu NATO, tako da se uspeh 

deli.

Rusija je napadnuta.

Ukrajina vise nije sama legalna meta, vec citav NATO prostor.

Ako padne atomska i pecurka osvetli, sami ste trazili.

Izvrsili ste Genocid i na Kosovu.

To bi otprilike bilo to, ceka se Putin.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/10/2022, 16:58

RayMabus wrote:Melkior kome ti to pišeš ?

Ako pišeš meni ne moraš jer ja sam ti ono nirvana i smijeh.

Ja san totalno opušten.

Ako se izrokate atomskim izrokate se. Za pesto godina kad se radijacija raščisti ( nije 10 tisuća godina jer imamo svemirske brodove koji usisavaju radijaciju i onda bacaju u vasionu i tako čiste ) vratit ćemo preživjele i oni će počet novi ciklus ovdje s spoznajom da su se prije toga samouništili i bit će dobri.

A ako se opametite prije toga onda ste postali pametni.

Rekao sam već tamo mjesec dana prije napada na Ukrajinu weberu da ja nisam anđeo čuvar nego anđeo Znanja a moja misija je nešto drugo.

Ja vas ne čuvam ( nisam ja hitna služba i onaj poziv zovi spasioce ) nego vas učim pameti.

by RayMabus Sun 23 Jan - 9:40

Ja nisam anđeo čuvar kako me je Veber etiketirao nego anđeo znanja.

Ako je Rusija glupa NESTAT ĆE.

---

by RayMabus Sun 23 Jan - 9:50

Ne postoji izlika da Rusija pod Putinom krene vojno na Ukrajinu. Sve su to izlike za napad ako krene.

Ja sam namjerno sebe postavio na Karpate. Otvorio sam mu prostor za napad.

Procjenjujem koliko je glup.

---
https://www.ex-iskon-pleme.com/t50132p80-premijer-bavarske-rusija-nije-neprijatelj-europi
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/10/2022, 16:58

Ako se izrokate atomskim izrokate se. Za pesto godina kad se radijacija raščisti ( nije 10 tisuća godina jer imamo svemirske brodove koji usisavaju radijaciju i onda bacaju u vasionu i tako čiste ) vratit ćemo preživjele i oni će počet novi ciklus ovdje s spoznajom da su se prije toga samouništili i bit će dobri.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/10/2022, 17:03

Vidit ćemo.

Ako dođu Republikanci možda blokiraju Bidena i njegovu neoliberalnu ljevičarsku ideologiju koaj ne kuži da će ovi šiknit atomsku krenu li ovi na Krim.

“Ako republikanci steknu kontrolu nad Kongresom, ove povijesne pobjede koje smo izvojevali za Amerikance bit će oduzete. Troškovi potrošačke košarice će rasti, a ne padati. I razumijem da cijene hrane rastu. Uspio sam sniziti cijenu benzina za više od 1,6 dolara (po galonu), ali ona polako raste zbog onoga što su Rusija i Saudijska Arabija upravo učinile. Cijene lijekova na recept, zdravstvene zaštite i energije će porasti”, kazao je Biden u petak.

Ovladavanje republikanaca Kongresom Bidenu bi otežalo provedbu njegovih politika do kraja mandata, slično kako je bilo i njegovom prethodniku Donaldu Trumpu dok je Kongresom vladala demokratska većina (između ostalog, bio je podvrgnut čak trima pokušajima opoziva – impeachmenta, kao niti jedan predsjednik SAD-a prije njega). A s obzirom na sadašnje “ratno stanje” između dviju dominantnih američkih stranaka, teško je očekivati da bi u tom slučaju Biden bio udobno zavaljen u fotelji Bijele kuće. Osim toga, to bi mu definitivno otežalo osvajanje novog predsjedničkog mandata, za čiju se kandidaturu Biden već odlučio i što je objavio prije nekoliko dana.

Tako Biden jučer navodi kako smatra da cijene benzina u SAD-u rastu zbog poteza Ruske Federacije i Saudijske Arabije.

https://www.geopolitika.news/vijesti/biden-za-rast-cijena-benzina-u-sad-u-krive-su-rusija-i-s-arabija/
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/10/2022, 17:07

Ne da mi se sad sve objašnjavat al tog Bidena su postavili zli ljudi kako bi makli Trumpa i pokrenili ratove pa makar i atomske i zavaljali pola planete u crno a oni imaju bunkere i jebe se njih.

Stvar je u tome šta su demoni isto anđeoska hijerarhija i ja to mogu aktivirat.

Aktivirao sam prije par dana ujutro kad je Komšić instaliran.

Sad nema prepreke.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/10/2022, 17:12

Pitanje je tko sam ja ako tako nešto mogu aktivirat.

Evo :

RayMabus wrote:
melkior wrote:Dakle, znanje u oba slučaja vodi do odgovornosti. Ne možeš biti isključivo anđeo znanja a da nisi ujedno i anđeo čuvar, jer sve (s)tvari u svemiru su povezane.
Pa namjestio sam se na Karpatima mjesec dana prije invazije i postavio svoj vojni logor.

by RayMabus Sun 23 Jan - 10:26

Cila ta priča kako oni neće Ukrajinu u NATO je samo izlika za napad.

Eto ja se mičem na Karpate i čekam.

Kad ih napadneš onda ću te pitati : Jel tamo ima Rusa ili samo napadaš Ukrajince kako bi to osvojio ? Dakle čisti si agresor.

Aha. Dobro.

Kad upadneš spuštam se s Karpata.

Udar s boka.

Ponesi crne vreće. Trebat će ti.

by RayMabus Sun 23 Jan - 11:01

Čekamo napad.

U mom vojnom taboru je koncert.

--

https://www.ex-iskon-pleme.com/t50132p80-premijer-bavarske-rusija-nije-neprijatelj-europi

Možda u tom kontekstu sam čuvar al ne odazivam se na telefonske pozive kad me netko zove.

Nisan ti ja telefonska sekretarica pa ćeš me jebavat u mozak kako ti oćeš i kad tebi prne.

Zovi anđela čuvara. Ima taj šta se javlja na pozive. Taj je drugi.

Ja te ne jeben nula posto tako da znaš.

Prijestolja čine sedmi zbor nebeske hijerarhije. Oni personificiraju Božju pravdu i autoritet. Prema Denyju Aeropagitu, oni su potpuno gluhi za sve ljudske napasti i imaju privilegiju služiti kao sjedište Boga i temelj svijeta, otuda i njihov naziv. Oni provode božansku pravdu kako bi organizirali materijalni svijet i nadahnuli predstavnike reda u njemu. Izraz "pravda" ovdje ne treba shvatiti u smislu zakona , već u smislu dosljednosti između stvarnosti i božanskog plana: radi se više o pravednosti nego o pravdi u uobičajenom smislu riječi.

U kontekstu generala GF ( miroljubljivi svjetovi ) ajmo reč kao s pet zvjezdica dakle najveći čin sam kao zaštitnik.

Možda u tom kontekstu onda je to valjda i nekakv čuvar.

Recimo.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/10/2022, 17:15

Vi il ćete sad raznit il ćete se opametit.

Nema treće opcije.

---

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 8/10/2022, 17:25

Serbinho-3 wrote:Mogao je sacekati sa saopstenjem, ako im plasira jednu ponocnu 

Atomsku, stvari ce biti drugacije.

Vidim i neki Americki General ih lozi.

To se znaci odnosi i udariti po njima na Kosovu?

Oni trebaju znati da je 1999, dole bilo max 15.000 i da ni tada

nisu uspeli nista.

Gube se sa izjavama, zabrinjavaju i Islamske Fundamentaliste, 

koliko su ogrezli sa istim.
pičketina kao i ti, ako nije po njegovom idem bacati njukove. Barem da mjerite istim aršinom majku vam bolesnu jebem da vam jebem u iditsku bundevu na ramenima.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/10/2022, 17:29

Opametite se.

Krim nikad povijesno nije bija ukrajinski.

Dok ga rusko carstvo nije osvojilo Ukrajinci Krima nisu vidjeli.

Onda je Hruščov kako bi ugušija ukrajinski nacionalizam pripojija to Ukrajini po šemi kao eto vama al im je u osnovi uvalija rusku manjinu koja onda u parlamentu guši oporbu tj pokušaje odvajanja Ukrajine za vrijeme SSSR-a tj hladnog rata.

I to im je da po sistemu da je to autonomna pokrajina s pravom na ocjepljenje.

Anglosasi žele vladati svijetom i zato im je kontrola Krima i slom Rusije cilj.

Podržavam Ukre da izbace ovu gamad iz Ukrajine al ne smi im se dat onda da krenu na Krim jer onda je game over.

Poletit će.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics