Tezak sukob Erdogana i Micotakisa u Pragu!Erdogan poslije sukoba prijetio Grcima pa napustio veceru
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Tezak sukob Erdogana i Micotakisa u Pragu!Erdogan poslije sukoba prijetio Grcima pa napustio veceru
i ovaj šupak nije prijatelj hrvatske niti kršćana.
nemojmo zaboraviti da su tuđmanu došla samo dva, kada je kihnuo.
demirel i kučan.
unatoč sankcijama.
nemojmo zaboraviti da su tuđmanu došla samo dva, kada je kihnuo.
demirel i kučan.
unatoč sankcijama.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Tezak sukob Erdogana i Micotakisa u Pragu!Erdogan poslije sukoba prijetio Grcima pa napustio veceru
turska ulazi unutar 10ak samodostatnih zemalja.RayMabus wrote:Ima.veber wrote:između erdogana i putina nema neke velike razlike.niels wrote:Erdogan je zreo više za taj kolac…
Putin ima plin, naftu, žitarice....atomsku bombu....
i ima nuklearno.
turska je prema rusiji razvijena zemlja.
ne lupetaj.
2014-12-30
Ne lupetam.
Mogu ti stavit tablice za svaku stvar koju sam naveo.
Proučio sam ja njih detaljno.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
lupetaš.RayMabus wrote:Ne lupetam.
turska je jedna od rijetkih zemalja, samodostatnih.
i pride su nuklearna država, nemaju previše, ali imaju.
uz britaniju i francusku koje su službeno nuklearne sile u europi imaš pride italiju i njemačku, vjerovatno i norvešku.
2014-12-30
Zato šta su samodostatni, zato im i je inflacija priko 80%.
2014-04-11
jojjj longi ne da mi se s tobom.RayMabus wrote:Zato šta su samodostatni, zato im i je inflacija priko 80%.
imaš lucidnih faza, imaš poremećenih.
kakve veze ima inflacija sa totalnim ratom?
ili ratom općenito?
trkeljaš/trkeljate. ratovi se dobijaju isključivo ekonomijom.
zato će rusija popušiti, kao i sve druge imperijalističke zemlje koje nisu shvatila da od osvajanja nema nikaj.
samo su smradovi tatarski ostali imeprijalistički. kina to radi na profinjeniji način.
2014-12-30
Pa inflacija je ekonomija.
Ja ti poskupim sve i ti propadneš.
Mračne prognoze su ipak uljepšane
Četiri njemačka vodeća ekonomska istraživačka instituta predstavila su prošlog tjedna sumorne prognoze ekonomskog razvoja Njemačke: gospodarstvo će ove godine rasti za svega 1,4 posto, a za 2023. stručnjaci predviđaju čak i pad realnog bruto domaćeg proizvoda (BDP) od 0,4 posto.
No, koliko god ove prognoze izgledale mračno, brojke koje su navedene ipak su uljepšane: jer BDP će se smanjiti za 1,3 posto. A iduće 2023. godine minus će vjerojatno biti čak oko 4 posto, kaže se u toj studiji, prenosi DW.
Uvoz skupih energenata drastično smanjuje kupovnu moć
Njemačka bi se mogla naći u društvu velikih dužnika
Njemačka govna vrište
Četiri njemačka vodeća ekonomska istraživačka instituta predstavila su prošlog tjedna sumorne prognoze ekonomskog razvoja Njemačke: gospodarstvo će ove godine rasti za svega 1,4 posto, a za 2023. stručnjaci predviđaju čak i pad realnog bruto domaćeg proizvoda (BDP) od 0,4 posto.
No, koliko god ove prognoze izgledale mračno, brojke koje su navedene ipak su uljepšane: jer BDP će se smanjiti za 1,3 posto. A iduće 2023. godine minus će vjerojatno biti čak oko 4 posto, kaže se u toj studiji, prenosi DW.
Njemačka govna vrište
2014-04-11
Napisao sam fino da kad u nedilju instalirate Komšića da ste gotovi.
U ponediljak ti je ujutro izašla vijest da OPEC smanjuje proizvodnju nafte i sad ide na 100 dolara.
Vadi pare.
U ponediljak ti je ujutro izašla vijest da OPEC smanjuje proizvodnju nafte i sad ide na 100 dolara.
Vadi pare.
2014-04-11
longi. ti si u rangu srbalja.RayMabus wrote:Pa inflacija je ekonomija.
Njemačka govna vrište
eto njemačka je propala.
petak je.
bude u ponedjeljak. ne u 9:27 već oko 10:46:33.
cvili ekipa tipa serbinja, zingara, ringa...
jebe mi se na moju plaću da li je inflacija 5 ili 10%
nemrem potrošiti više od 20€dan.
bune se uvijek isti.
oni bez škole/zvanja.
čistačica kod nas ima 1800€/mj ntt
2014-12-30
Pa ne moraš ti propast.
Samo ti vadi pare.
Volim ja gulit idiote.
I usput ne pričam o tebi nego vladajučoj koaliciji u Njemačkoj koja je podržala Komšića itd. Praznim im blagajnu.
Samo ti vadi pare.
Volim ja gulit idiote.
I usput ne pričam o tebi nego vladajučoj koaliciji u Njemačkoj koja je podržala Komšića itd. Praznim im blagajnu.
2014-04-11
longi, ti si poremećen lik.RayMabus wrote:Pa ne moraš ti propast.
Samo ti vadi pare.
Volim ja gulit idiote.
ovisno o terapiji znaš biti lucidan.
većinom si idiot.
ti nikog ne guliš. teret si obitelji jer si to kaj jesi.
droga ti zela mozak.
onda uz ketadone si lucidan pa do toga da si GGF s ******.
na marginama si zdravog razuma.
2014-12-30
Samo ti vadi pare.
I pozdravi Komšića.
I pozdravi Komšića.
2014-04-11
Kad budete normalni onda vi nećete imat problema s nekim tko se prestavlja kao general miroljubljivih svijetova jer da bi negdje bio mir mora prevladavati razum kojeg vi nemate pošto ste sposobni svojoj članici koja jedina ima granicu s BiH reči da odjebe i da ćete vi na silu i pored svega gurat ono šta vi oćete.
E pa eto sad ću vam ga gurnit.
Do lakta.
E pa eto sad ću vam ga gurnit.
Do lakta.
2014-04-11
GRČKA
U Atini protesti protiv poskupljenja
Demonstranti su se okupili na trgu Klathmonas i održali proteste protiv poskupljenja, uključujući cijena električne energije i prirodnog gasa
prije 25 minuta
U Atini, glavnom gradu Grčke, studenti i predstavnici sindikata protestovali su protiv poskupljenja.
Demonstranti su se okupili na trgu Klathmonas i održali proteste protiv poskupljenja, uključujući cijena električne energije i prirodnog gasa.
Okupljeni su tražili uvođenje maksimalne cijene energenata i privatizaciju Kompanije za distribuciju električne energije (DEI).
https://avaz.ba/globus/svijet/777784/u-atini-protesti-protiv-poskupljenja
U Atini protesti protiv poskupljenja
Demonstranti su se okupili na trgu Klathmonas i održali proteste protiv poskupljenja, uključujući cijena električne energije i prirodnog gasa
prije 25 minuta
U Atini, glavnom gradu Grčke, studenti i predstavnici sindikata protestovali su protiv poskupljenja.
Demonstranti su se okupili na trgu Klathmonas i održali proteste protiv poskupljenja, uključujući cijena električne energije i prirodnog gasa.
Okupljeni su tražili uvođenje maksimalne cijene energenata i privatizaciju Kompanije za distribuciju električne energije (DEI).
https://avaz.ba/globus/svijet/777784/u-atini-protesti-protiv-poskupljenja
2014-04-11
Triba in sad dignit kamatne stope pa će bit još luđi.
Bit će veselo.
Bit će veselo.
2014-04-11
Grčka obalna straža: Izvučeno još šest tijela migranata, broj mrtvih povećao na 29
Ukupno je spašeno 80 migranata
prije 22 minuta
Još šest tijela pronađeno je nakon brodoloma dva broda s migrantima, koji su se u grčkim vodama dogodili u srijedu i četvrtak, objavila je u subotu grčka obalna straža, dodajući da se broj mrtvih zasad povećao na najmanje 29.
Ukupno je spašeno 80 migranata
prije 22 minuta
Još šest tijela pronađeno je nakon brodoloma dva broda s migrantima, koji su se u grčkim vodama dogodili u srijedu i četvrtak, objavila je u subotu grčka obalna straža, dodajući da se broj mrtvih zasad povećao na najmanje 29.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» MISS(?) SUKOBA INTERESA Anka Mrak Satarsh mora opet platit novcanu kaznu zbog sukoba interesa
» "Poslije se Murga duboko klanja, poslije se Murga dugo izvinjava..."
» Primorac priznao da je sukob unutar znanstvene zajednice sveden na sukob interesnih zajednica
» Brnabić u Luksemburgu: “Ovo nije sukob Srbije i Hrvatske, nego sukob između fašizma i antifašizma!”
» Sukob između Severine i Milana prerastao u međunacionalni sukob!Severina Milanu:"Seljačino!Aleksandar je Hrvat i treba ići u hrvatsku školu"!
» "Poslije se Murga duboko klanja, poslije se Murga dugo izvinjava..."
» Primorac priznao da je sukob unutar znanstvene zajednice sveden na sukob interesnih zajednica
» Brnabić u Luksemburgu: “Ovo nije sukob Srbije i Hrvatske, nego sukob između fašizma i antifašizma!”
» Sukob između Severine i Milana prerastao u međunacionalni sukob!Severina Milanu:"Seljačino!Aleksandar je Hrvat i treba ići u hrvatsku školu"!
Page 2 of 2