Multikulti sada već ubijaju u Švedskoj
Page 1 of 1
Multikulti sada već ubijaju u Švedskoj
www.rt.com/news/329243-sweden-migrant-stabbed-teenager/
Svima pozdrav iz fine Kine, bolja za Europljane 100% neg Švedska...
Equatorian- Posts : 28
2016-01-17
Re: Multikulti sada već ubijaju u Švedskoj
Istina.Equatorian wrote:www.rt.com/news/329243-sweden-migrant-stabbed-teenager/
Često gledam dokumentarce.
Prekjučer bio na 3.dokumentarac o dečkima i curama iz Italije,Češke,Rusije koji ondje treniraju šaolinski kung fu.
Očarani su Kinom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Agenti Kremlja" - Zbog promicanja tradicionalne obitelji udruga "Roditelji Estonije" na udaru sigurnosnih službi
http://www.altermainstreaminfo.com.hr/vijesti/agenti-kremlja-zbog-promicanja-tradicionalne-obitelji-udruga-1050
http://www.altermainstreaminfo.com.hr/vijesti/agenti-kremlja-zbog-promicanja-tradicionalne-obitelji-udruga-1050
Žutima je naš izgled idol, dok, koliko ja makar znam, arapi i crnci nas većinom duboko mrze uklj. i izgled.
2016-01-17
ja imam nekoliko prijatelja kinezica, al bas prijatelja i vec su me hrpu puta pozivali da odem malo u kinu i okolicu, zanimljivo mi je da uopce nisu rasisti, kako mi je rekao zang, mnogi njihovu suzdrzanost koja dolazi iz dgoja tumace kao neki vid netrpeljivosti drugih, al kad se skompas s jednim kinezom oni te usvoje kao svoga i automatski su otvoreniji jer vise nisi stranacEquatorian wrote:Ah ja sam na ovoj strani planete vec 24 godine, nije lako... ali se može puuuno više nego u EU ili čak i US - pogotovu ako si "friendly white skinned".
Žutima je naš izgled idol, dok, koliko ja makar znam, arapi i crnci nas većinom duboko mrze uklj. i izgled.
Mrznja prema arapima i crncima je obostrana. Kinezi su uvijek kotirali vise od ovih primata.Equatorian wrote:Ah ja sam na ovoj strani planete vec 24 godine, nije lako... ali se može puuuno više nego u EU ili čak i US - pogotovu ako si "friendly white skinned".
omni-
2014-04-12
kinezi su oduvjek bili civilizacija za razliku od ovijeh kako ih ti nazva primataomni wrote:Mrznja prema arapima i crncima je obostrana. Kinezi su uvijek kotirali vise od ovih primata.Equatorian wrote:Ah ja sam na ovoj strani planete vec 24 godine, nije lako... ali se može puuuno više nego u EU ili čak i US - pogotovu ako si "friendly white skinned".
Čuj,ja sam opet čuo od lika koji je radio u SAD da se odnos crnaca prema njemu promijenio od kako su čuli da nije Amer nego Hrvat.omni wrote:Mrznja prema arapima i crncima je obostrana. Kinezi su uvijek kotirali vise od ovih primata.Equatorian wrote:Ah ja sam na ovoj strani planete vec 24 godine, nije lako... ali se može puuuno više nego u EU ili čak i US - pogotovu ako si "friendly white skinned".
Isto ga primili u ekipu i nikakvih problema u tom većinski crnačkom kvartu nije imao.
2014-04-22
Jesu, cudno je medjutim da su i arapi bili civilizacija dok im vrag nije odnio pamet, mene bi bilo stid bauljat po ulici sa nakaradnim vrjednotama dok su mi preci bili matematicari i vrsni arhitekti. nije ni cudo sto se dizu u zrak, tko bi izdrzao takav vid egzistencije i kosmar u glavetini.Leviathan2 wrote:kinezi su oduvjek bili civilizacija za razliku od ovijeh kako ih ti nazva primataomni wrote:Mrznja prema arapima i crncima je obostrana. Kinezi su uvijek kotirali vise od ovih primata.Equatorian wrote:Ah ja sam na ovoj strani planete vec 24 godine, nije lako... ali se može puuuno više nego u EU ili čak i US - pogotovu ako si "friendly white skinned".
omni-
2014-04-12
Upoznao sam i ja africkih crnaca koji su bili sasvim ok momci a i onih koji su bili za ne znam sto uporedit s time, pogodi u cemu je bila razlika izmedju njih. Americki crnci su posebna ekipa.jastreb wrote:Čuj,ja sam opet čuo od lika koji je radio u SAD da se odnos crnaca prema njemu promijenio od kako su čuli da nije Amer nego Hrvat.omni wrote:Mrznja prema arapima i crncima je obostrana. Kinezi su uvijek kotirali vise od ovih primata.Equatorian wrote:Ah ja sam na ovoj strani planete vec 24 godine, nije lako... ali se može puuuno više nego u EU ili čak i US - pogotovu ako si "friendly white skinned".
Isto ga primili u ekipu i nikakvih problema u tom većinski crnačkom kvartu nije imao.
omni-
2014-04-12
Da. Trebao si gledati kako kineska policija lomi kosti besposlenim crnjama u Peking Sanlitun bar kvartu kad dodju da dilaju drogu... i to sinovi afričkih konzula. Pre nekih godina bilo, pa su bili kao male mace onda.
A sto se njihovih khozoepa tiče, ako udare nešto - zna se, mitraljezi i bacači plamena odgovaraju.
Ja, naravno, dajem svoj skromni doprinos njihovim ljudima da bolje znaju kako da se odnose prema anglo-vehabijskom Sauronu
A sto se njihovih khozoepa tiče, ako udare nešto - zna se, mitraljezi i bacači plamena odgovaraju.
Ja, naravno, dajem svoj skromni doprinos njihovim ljudima da bolje znaju kako da se odnose prema anglo-vehabijskom Sauronu
2016-01-17
priklalo ga na prvi dan semestra, pa jasno, mladi astrofizičari i stomatolzi željni znanja i novih vještina a mali litvanac siguro neki šaljivdžija, ometa nastavu ili izostaje sa iste
2014-04-15
Religion?omni wrote:Upoznao sam i ja africkih crnaca koji su bili sasvim ok momci a i onih koji su bili za ne znam sto uporedit s time, pogodi u cemu je bila razlika izmedju njih.
2014-04-22
grijesis, arapi nisu nikad bili civilizacija, arapi su uvijek bili devojebi, oni su jedino osvajanjem asimilirali neke civilizacije egipatsku i slicne, uglavnom je kuratz ostao od toga, dok recimo iranci koji su sljedbenici perzijskog korijena su sasma druga prica, bez obzira na njihov fanatizam sto se tice vjere ipak imaju i toleranciju da su drugi drugaciji, kao narod mogu reci da su veoma civiliziraniji za razliku od arapa, arapi su jednostavno devojebi i njima je sve sto se ne slaze s njihovim pogledomm grijeh i zabranjeno, nije ni cudno da je islam takav, ako ga je osnovao arap, bio sam i uranu, u jordanu i omanu, poslom, razlika izmedju irana i ovih potonjih je nebo i zemlja, kao kad si u nekadasnjoj yu otisao iz slovenije na kosovo,omni wrote:Jesu, cudno je medjutim da su i arapi bili civilizacija dok im vrag nije odnio pamet, mene bi bilo stid bauljat po ulici sa nakaradnim vrjednotama dok su mi preci bili matematicari i vrsni arhitekti. nije ni cudo sto se dizu u zrak, tko bi izdrzao takav vid egzistencije i kosmar u glavetini.Leviathan2 wrote:kinezi su oduvjek bili civilizacija za razliku od ovijeh kako ih ti nazva primataomni wrote:Mrznja prema arapima i crncima je obostrana. Kinezi su uvijek kotirali vise od ovih primata.Equatorian wrote:Ah ja sam na ovoj strani planete vec 24 godine, nije lako... ali se može puuuno više nego u EU ili čak i US - pogotovu ako si "friendly white skinned".
Da, nije tesko bilo pogodit, interesantno ali ljudi iz iste drzave se razlikuju kao nebo i zemlja, jedni zeljni posla i obezbjedjivanja egzistencije, drugi redovni posjetioci zatvora i opce opaljeni. Ovi vrijedni ce ti dat obrazlozenje oni munjeni nece nista oni su ionako uvijek u pravu svi po direktivi. Sad vjerjatno dijelom generaliziram jer nisam posjetio doticnu drzavu ali sam vidio sto sam vidio na par primjeraka.jastreb wrote:Religion?omni wrote:Upoznao sam i ja africkih crnaca koji su bili sasvim ok momci a i onih koji su bili za ne znam sto uporedit s time, pogodi u cemu je bila razlika izmedju njih.
omni-
2014-04-12
Similar topics
» Multikulti Rusija
» Multikulti Britanija
» Londonistan , multikulti ....i to je Evropa .....
» Multikulti cipelari curu u nizozemskoj
» malo se zapucalo u multikulti Meki
» Multikulti Britanija
» Londonistan , multikulti ....i to je Evropa .....
» Multikulti cipelari curu u nizozemskoj
» malo se zapucalo u multikulti Meki
Page 1 of 1