Grof optuzio Pisekicu da je agent hrvatske obavjestajne sluzbe
Page 1 of 1
Grof optuzio Pisekicu da je agent hrvatske obavjestajne sluzbe
https://net.hr/hot/misa-grof-sasuo-novu-paljbu-po-nikolini-pisek-mu-nevideno-spustila-buduci-da-je-moj-spijunski-identitet-razotkriven-6d593e26-4181-11ed-819f-0eb714576152
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Grof optuzio Pisekicu da je agent hrvatske obavjestajne sluzbe
... ...pa ta bi bila prije sve nego radila za hrvatske interese kao severina,veljaca i slicne...ak treba opet bi se bacila u zagrljaj obitelji arkanovaca i slicnih
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Grof optuzio Pisekicu da je agent hrvatske obavjestajne sluzbe
"Zvali su me iz hrvatske obavještajne službe i rekli da više ne smijem ništa pričati o njoj! Priprijetili su mi da budem miran i da njeno ime ne spominjem javno ni u kojem kontekstu. Izgleda da ona radi za hrvatsku službu", tvrdi Miša Grof i dodaje da već danima ne smije na ulicu:
"U neviđenom sam strahu, ne izlazim iz kuće! Čak ne smijem reći na koji način su mi zaprijetili jer mi prisluškuju telefon. Njihova služba je vrlo jaka. Ljubazno vam molim da me ništa ne pitate, pa ni o prodaji kuće. Vidite da ona sve prodaje, a što ću ja?! Moram biti miran, kako su mi rekli..."
grof u strahu od sefa nikoline , domazeta lose
"U neviđenom sam strahu, ne izlazim iz kuće! Čak ne smijem reći na koji način su mi zaprijetili jer mi prisluškuju telefon. Njihova služba je vrlo jaka. Ljubazno vam molim da me ništa ne pitate, pa ni o prodaji kuće. Vidite da ona sve prodaje, a što ću ja?! Moram biti miran, kako su mi rekli..."
grof u strahu od sefa nikoline , domazeta lose
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
niels-
2021-04-26
Similar topics
» Wesley Clark optužio Srbiju da je agent Rusije na Balkanu
» Zeljko Kekic bivsi udbin agent:'Hrvatska je premrezena srpskim agentima.Za to su krive hrvatske vlasti i one prije i ove danas'
» Bulj tesko optuzio Plenkovica: Preko ledja Hrvatske hoces gradit karijeru u Briselu i zelis mjesto predsjednika Europske komisije
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
» Opasne obavještajne igre Srbije
» Zeljko Kekic bivsi udbin agent:'Hrvatska je premrezena srpskim agentima.Za to su krive hrvatske vlasti i one prije i ove danas'
» Bulj tesko optuzio Plenkovica: Preko ledja Hrvatske hoces gradit karijeru u Briselu i zelis mjesto predsjednika Europske komisije
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
» Opasne obavještajne igre Srbije
Page 1 of 1