Ruska invazija na Ukrajinu
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Jedna anegdota iz DR, pokušati ću to skratiti maximalno. Dakle jedan je našao za vrijeme rata "curu" koja je pristala ali je uvjetovala da se oboje okupaju i kao neka romantika. Pokojni R... je sve organizirao, navukao 150 m produžnih kablova, našao svijeće za romantiku, kazetofon... i kad je trebala priča krenuti ka hepiendu uleti jedan zagorac i vikne četnici?Eroo wrote:Eroo wrote:Srpski b92 izveštava:
Jebe ih geografija, ali računaju na glupe rusofile:
Samo prije tjedan dana su Rusi bili udaljeni 35 km od Krivog Roga , a na današnji dan 85 km.
Očigledno Ukrajinci za njima bježe.
Što četnici?
Bežeju!
Pa gdje bježe?
Pa prema nama!!!
R... se od tada pa do svoje smrti nikada više nije trudio prije sexa oko ničega, oš neš bangladeš, nikada više ga nisu uhvatili spuštenih gaća.
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Naime, nije nikakva tajna kako ruska javnost postaje krajnje nezadovoljna načinom vođenja „specijalne vojne operacije“, tim više što su, nedavno, ti prostori i službeno postali dio teritorija Ruske Federacije nakon održanih referenduma koje Zapad i Kijev odbacuju kao farsu i ne priznaju njihove rezultate.
To nezadovoljstvo javnosti najvećim dijelom ne proizlazi iz pacifizma ili protu-Putinovog raspoloženja (čega, objektivno, ima vrlo malo, jer su snažne zapadne sankcije „slomile“ i posljednji ozbiljniji pokušaj otpora Putinovoj vlasti i u javnosti su golemom većinom prihvaćene i doživljene kao pokušaj uništenja ruske države i ruskog naroda – i tu činjenicu treba imati u vidu), već zbog želje za brzom pobjedom i skorim završetkom sukoba.
https://www.geopolitika.news/vijesti/putin-za-ponedjeljak-sazvao-sastanak-ruskog-vijeca-sigurnosti-u-sjeni-napada-na-krimski-most/
To nezadovoljstvo javnosti najvećim dijelom ne proizlazi iz pacifizma ili protu-Putinovog raspoloženja (čega, objektivno, ima vrlo malo, jer su snažne zapadne sankcije „slomile“ i posljednji ozbiljniji pokušaj otpora Putinovoj vlasti i u javnosti su golemom većinom prihvaćene i doživljene kao pokušaj uništenja ruske države i ruskog naroda – i tu činjenicu treba imati u vidu), već zbog želje za brzom pobjedom i skorim završetkom sukoba.
https://www.geopolitika.news/vijesti/putin-za-ponedjeljak-sazvao-sastanak-ruskog-vijeca-sigurnosti-u-sjeni-napada-na-krimski-most/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
+1 novi. (...drugi post iznad!)
U svakom slučaju hub Svatove je pod ukrajinskom topničkom kontrolom.
U svakom slučaju hub Svatove je pod ukrajinskom topničkom kontrolom.
Crvenkasti kaže da su most popravili, kome da sad vjerujem...
https://twitter.com/bayraktar_1love/status/1579205448133410816?cxt=HHwWgIDUtZ6_u-orAAAA
Ihor Yosypenko, a member of Kherson Regional Council, claims that Russians destroyed the bridge over the Sofiyivska Balka near the village of Mylove
Mislim da su još jedan danas srušili ranije pri povlačenju...
Ihor Yosypenko, a member of Kherson Regional Council, claims that Russians destroyed the bridge over the Sofiyivska Balka near the village of Mylove
Mislim da su još jedan danas srušili ranije pri povlačenju...
red wolf-
2016-02-10
Sutra zasijeda ruski savjet za sigurnost koji je sazvao Putin.A on je legalista i opchinjen je zakonom ,ne donosi nikakvu odluku ako nije u skladu ruskog ustava i medjunarodnih zakona.Dakle,neshto se jebeno sprema.Ja bi volio da sravne sa zemljom onaj Lavov kod poljske granice pa neka im onda salhu oruzje koliko hoce.Oko Kijeva se chuju eksplozije.Izgleda gadjaju kolibricima komandne centre a valjda ce im sravniti sjedishte one fashistichke vlade i Radu pa neka i dalje tuku po civilnim ciljevima.Natovariti one labudove pa iz njih napraviti rovove izmedju Poljske i Ukrajine kao shto su ameri tukli treci prsten obrane Berlina (bog te jebo koje su to rupetine,bio tamo oko Juteburga,istok .kakvi vrganji rastu na obodima tih rupchaga za ne vjerovati).Dakle,Putko udri gamad kao shto su ameri tukli iz zraka schwabe,sjebi im infrastrukturu i dovod vode,pa cesh vidjeti kako se ti "braca" pocheti cviliti i umiljavati se oko nogu.Jedino mi nije jasno zashto ovi rusi i dalje misle da su im ukri braca.Poori to i zaboravi da su uopce postojali.Bog te jebo ovi rusi i srbi fakat slichni pa vjeruju u bratstvo i jedinstvo.Da sam ja neki kurac koji odluchuje .To je kao u shori,prvo morash znati gdje su ti ledja pa onda gledash da jednim klasichnim udarcem u bradu ili jaja lupish protivnika a kada ga lupish morash ga gaziti i tuci dok ne prestane disati::)))
Schwabe izjavljuju da vishe nemaju municije a bogami i ameri.Kazu kada bi doshlo do svjetskog rata ne bi imali ni za dva dana municije.Ok,razumijem za schwabe,njima ameri nisu dozvoljavali da to proizvode ali kako to da nemaju ameri.Kazu da im je industrija u Kini i da zato moraju sve ponovo preseliti nazad u USA.Tramp u svom zadnjem govoru optuzuje ameriku da je kriva za rat u Ukrajini.Bajden na medicinskim aparatima,operisalo mu mozak.Kod mene se fakat kuva kao nikada a ameri kao rvatici chkome i ne zele da prichaju o nichemu kada je politika u pitanju.Ja neke jebem u mozak i govorim im zashto me niste slushali kada sam vam govorio kako cete proci.Jebe se njima za Europu,Ukrajinu i Rusiju,njih najvishe boli cijena benzina jer muka je to jebo te kada 70% amera vozi trakove i osmocilindrashe.Bog te jebo da im vidish faca,ludjacke jebo te a tako ce uskoro biti i u EU ,vec sada vri.Tako i treba kada vjerujete takozvanim svojim medijima koje zovete hrvatsi..Jebi ga pametan chovjek misli u najmanju rukupar mjeseci unaprijed i ima zashtekano za nedaj boze za to vrijeme.Ali na zapadu ljudi zive od danas do sutra jer su uvjereni da ce tako dobro uvijek biti,a ne znaju budale da ima i ona "Tko bi gore ,sada je dole a tko bi dole sada je gore"Jebi ga svaki normalan chovjek to zna dok budala ne zna.Priroda padova i uspona kao i kod nekih naroda.
Schwabe izjavljuju da vishe nemaju municije a bogami i ameri.Kazu kada bi doshlo do svjetskog rata ne bi imali ni za dva dana municije.Ok,razumijem za schwabe,njima ameri nisu dozvoljavali da to proizvode ali kako to da nemaju ameri.Kazu da im je industrija u Kini i da zato moraju sve ponovo preseliti nazad u USA.Tramp u svom zadnjem govoru optuzuje ameriku da je kriva za rat u Ukrajini.Bajden na medicinskim aparatima,operisalo mu mozak.Kod mene se fakat kuva kao nikada a ameri kao rvatici chkome i ne zele da prichaju o nichemu kada je politika u pitanju.Ja neke jebem u mozak i govorim im zashto me niste slushali kada sam vam govorio kako cete proci.Jebe se njima za Europu,Ukrajinu i Rusiju,njih najvishe boli cijena benzina jer muka je to jebo te kada 70% amera vozi trakove i osmocilindrashe.Bog te jebo da im vidish faca,ludjacke jebo te a tako ce uskoro biti i u EU ,vec sada vri.Tako i treba kada vjerujete takozvanim svojim medijima koje zovete hrvatsi..Jebi ga pametan chovjek misli u najmanju rukupar mjeseci unaprijed i ima zashtekano za nedaj boze za to vrijeme.Ali na zapadu ljudi zive od danas do sutra jer su uvjereni da ce tako dobro uvijek biti,a ne znaju budale da ima i ona "Tko bi gore ,sada je dole a tko bi dole sada je gore"Jebi ga svaki normalan chovjek to zna dok budala ne zna.Priroda padova i uspona kao i kod nekih naroda.
Nešto u veselje i rusofilskoj stoci:
Sjećam se da su i Hrvati na početku rata rušili mostove. Kad si vojno podređen onda se ovakva varijanta koristi
u svrhu zaustavljnja neprijateljskog napredovanja. No, ovaj most nema neku veliku svrhu u tom smislu.
Milove dolaze na red s druge strane samo par dana kasnije.
u svrhu zaustavljnja neprijateljskog napredovanja. No, ovaj most nema neku veliku svrhu u tom smislu.
Milove dolaze na red s druge strane samo par dana kasnije.
Nastavak ovog iznad
Tek toliko da kao laici vidite da onaj most u stvarnosti nema nikakvu svrhu.
Kroz par dana Milove će biti oslobođene, a naci potisuti prema Berslave,
odnosno Novoj Kahovki.
Tek toliko da kao laici vidite da onaj most u stvarnosti nema nikakvu svrhu.
Kroz par dana Milove će biti oslobođene, a naci potisuti prema Berslave,
odnosno Novoj Kahovki.
Napad ukrajinskog drona na ruski T-80
2014-04-11
Pa ....imaju izbore za Kongres pa nek opet daju glas Bidenu i njegovim pripametnim komunjarama. Ha ha ha ha hamentalitet wrote:
2014-04-11
Ova municija se do sada izbjegavala...Embargo? Čemu, jebem vas mutave?
...Vulcano se već koristi. Domet 70 km, gađa u oko.
RayMabus likes this post
Dodatna objašnjenja za municiju "Vulcano":
Ukrajinci sada imaju na raspolaganju cijelu paletu ubojite
i jako precizne municije-projektila. ATACMS? Nije potvrđeno!
i jako precizne municije-projektila. ATACMS? Nije potvrđeno!
Te njemačke haubice imamo i mi. Dakle dobili su GPS navođene granate dometa do 70 km.
Eto deco učite šta će vam se desiti u Srijemu ako objavite rat Hrvatskoj.
Eto deco učite šta će vam se desiti u Srijemu ako objavite rat Hrvatskoj.
2014-04-11
Još malo objašnjenja oko Vulcano projektila:
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu