ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 4 of 50 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 4 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by Šandor Winnetou 28/9/2022, 20:04

RayMabus wrote:
Šandor Winnetou wrote:
RayMabus wrote:
debotoijusto wrote:
Eroo wrote:Ovi kao da su se došli predat. Mobiliziranci?
Ne mogu vjerovati da spavaju ispod najlona. U onakvim uvjetima im je
i tjedan dana rata neizdrživo. Mogu si samo poželit zarobljavanje.

nije ni oni deblji iz peveca nego tanasni za pokrit pokucstvo kad te zena natira piturat kucu , koji debakl "2" vojne sile svijeta
To je za zaštitu od kiše. To je privremeno. Vidiš da je u šumi. To nije stajaća linija.

Rastegli najilon da in ne pada kiša.

Ne jebite zid sa svakom sitnicom i kako kako šta vidi ovo. Pa to je privremena točka pošto se crta bojišta pomiče. Nije to stajača točka na crti ratovanja.
za takve stvari služi šatorsko krilo a ne ovakve gluposti
Služi al vidiš da se to tamo stalno pomiče a ovo je neki privremeni punkt u šumi kako se to pomiče pa sklepali na brzini.

Pa vidiš da nema tu ni iskopanih rovova ni ništa. To je doslovno došli jučer tu na tu točku.

Ni lišće nisu pomeli. Pa to je tu stavljeno jučer il prekjučer tj skroz nedavno.
opet ti kažem da za to služi šatorsko krilo koje mora biti u standardnoj ruskoj opremi za svakog u vojsci. Ako čitaš između redova znači pod 
a: nemaju šatorsko krilo
b: nisu obučeni da ga primjenjuju
Biraj što te volja

Šandor Winnetou

2017-12-31

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/9/2022, 20:10

Ma nemaju oni tih šatorskih krila toliko. Šta je tebi ?

Bojište dugo tisuću kilometara i još se pomiče a ruska vojska je do ovoga napada vodia samo manje ograničene ofenzive i sad odjednom ta snimka na kojoj se vidi da to nije stajača crta nego u šumi i sad se čudite kako su se oni snašli pa stavili najilon da ne pokisnu.

Šta mudrujete koji kuac ?

To pod a šta si reka :

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 28/9/2022, 20:13

RayMabus wrote:Ma nemaju oni tih šatorksih krila toliko. Šta je tebi ?

Bojište dugo tisuću kilometara i još se pomiče a ruska vojska je do ovoga napada vodia samo manje ograničene ofenzive i sad odjednom ta snimka na kojoj se vidi da to nije stajača crta nego u šumi i sad se čudite kako su se oni snašli pa stavili najilon da ne pokisnu.

Grob te hebo sumanutog, šatorsko krilo je standardni dio opreme kao što su puška, borbeni komplet, pribor za jelo, hlače, košulja, jakna, čizme...

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/9/2022, 20:18

Pa nemaju ih dovoljno. Objasnija san ti zašto plus ovo je neki privremeni punkt u šumi nedavno samo postavljen itd.

Poslat ću in ja ovo svoje šatorsko krilo šta iman. Mogu se svi zamotat u njega koliko je. Ima 4 il pet metara u svakoj stranici.

To mi sad kad počmu masline onda to bacin doli pa mi služi ka cerada a liti to zakačin na teracu tako da mi jako sunce ne ulazi u prostorije.

Last edited by RayMabus on 28/9/2022, 20:18; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by debotoijusto 28/9/2022, 20:18

RayMabus wrote:Ma nemaju oni tih šatorskih krila toliko. Šta je tebi ?

To pod a šta si reka :

kako nemaju ? 2 vojska svijeta ? svaka postena hrvatska kuca ima moj stari trese masline na JNA smb kom. 1 :D
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/9/2022, 20:21

debotoijusto wrote:
RayMabus wrote:Ma nemaju oni tih šatorskih krila toliko. Šta je tebi ?

To pod a šta si reka :

kako nemaju ? 2 vojska svijeta ? svaka postena hrvatska kuca ima moj stari trese masline na JNA smb kom. 1 :D
Tako i ja iman isto jedno al je maskirno. Nije ono samo zeleni tako da ne znam kakvi su bili u JNA al ovo moje je maskirno. U šarama ono.

To sad kad mi počmu masline onda cerada dole bacin ispod a liti ispri kuće na teracu da mi jako sunce ne ulazi u prostorije.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 28/9/2022, 20:21

RayMabus wrote:Pa nemaju ih dovoljno. Objasnija san ti zašto plus ovo je neki privremeni punkt u šumi nedavno samo postavljen itd.

Poslat ću in ja ovo svoje šatorsko krilo šta iman. Mogu se svi zamotat u njega koliko je. Ima 4 il pet metara u svakoj stranici.

To mi sad kad počmu masline onda to bacin doli pa mi služi ka cerada a liti to zakačin na teracu tako da mi ajko sunce ne ulazi u prostorije.
Pa napisao sam ti da to moraju imati kad su zadužili i uniformu i naglasio da ili je nemaju  ili nisu obučeni da ga upotrebljavaju pa vucaraju sa sobom razne najelone koje od njih stvaraju glinene golubove u svakom slučaju jer ih dronovi otkriju dok si rekao rus.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by debotoijusto 28/9/2022, 20:21

RayMabus wrote:Pa nemaju ih dovoljno. Objasnija san ti zašto plus ovo je neki privremeni punkt u šumi nedavno samo postavljen itd.

To mi sad kad počmu masline onda to bacin doli pa mi služi ka cerada a liti to zakačin na teracu tako da mi jako sunce ne ulazi u prostorije.

:tu
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/9/2022, 20:24

Šandor Winnetou wrote:

To mi sad kad počmu masline onda to bacin doli pa mi služi ka cerada a liti to zakačin na teracu tako da mi ajko sunce ne ulazi u prostorije.
Pa napisao sam ti da to moraju imati kad su zadužili i uniformu i naglasio da ili je nemaju  ili nisu obučeni da ga upotrebljavaju pa vucaraju sa sobom razne najelone koje od njih stvaraju glinene golubove u svakom slučaju jer ih dronovi otkriju dok si rekao rus.
Ma imaju oni kurac. Skuplaju ih s kolca i konopca i šalju tamo samo kao topovsko meso. Jebe ih se za te vojnike i šta će i kako će oni samo neka ginu za cara Putina i svetu rusku crkvu i Kirila.

Nisu oni ratovali dugo ovako nego Sirija i tako te neke ograničene šeme a ovo je tisuću kilometara a još i izgubili hrpu opreme il je uništeno plus crta bojišta se stalno pomiče plus ovo je neki šumski privremeni punkt itd tako da se ne morate čudit ovome.

To je tako.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 28/9/2022, 20:34

RayMabus wrote:
Šandor Winnetou wrote:

Ma imaju oni kurac. Skuplaju ih s kolca i konopca i šalju tamo samo kao topovsko meso. Jebe ih se za te vojnike i šta će i kako će oni samo neka ginu za cara Putina i svetu rusku crkvu i Kirila.

Nisu oni ratovali dugo ovako nego Sirija i tako te neke ograničene šeme a ovo je tisuću kilometara a još i izgubili hrpu opreme il je uništeno plus crta bojišta se stalno pomiče plus ovo je neki šumski privremeni punkt itd tako da se ne morate čudit ovome.

To je tako.
Ne čudim se nego samo konstatiram

Male
2017-12-31

RayMabus likes this post

Back to top Go down

Post by Eroo 28/9/2022, 20:43

Došao u pljačku ...dobrovoljno.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/9/2022, 21:00

Najnoviji paket osiguran je u okviru Inicijative za sigurnosnu pomoć Ukrajine, koja finansira ugovore za kupovinu oružja i opreme. Time će ukupna pomoć SAD-a Ukrajini porasti na gotovo 17 milijardi dolara, otkako je Bidenova administracija preuzela dužnost.

Nova pomoć dolazi u trenutku kada Rusija na osnovu nelegalnih referenduma pokušava pripojiti dijelove Ukrajine. Ovaj potez je pokazatelj da je dugoročni cilj Rusije preuzimanje potpune kontrole nad okupiranim teritorijama.

Paket uključuje 18 raketnih sistema visoke mobilnosti poznatih kao HIMARS te 12 sistema Titan koji se koriste za borbu protiv bespilotnih letjelica. Zvaničnici su podsjetili da su HIMARS i drugi sistemi bili ključni za posljednje uspjehe ukrajinske vojske.

Također, paket uključuje 300 vozila, više desetaka kamiona i prikolica za prijevoz teške opreme, raznih radara, komunikacijske i nadzorne opreme te druge opreme za vojnike.

SAD ukrajinskim snagama isporučuje dodatnih 18 HIMARS sistema

Samo gazi bandu. Čevapi i pljeskavice.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Eroo 28/9/2022, 21:11

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 4 1

2016-07-22

Back to top Go down

Post by debotoijusto 28/9/2022, 21:14

VIŠE stranih medijskih izvora javlja da je glavna tajnica Ruskog olimpijskog odbora i višestruka osvajačica olimpijskih medalja u sinkroniziranom plivanju, 39-godišnja Anastasia Davidova, napustila Rusiju te da se nema namjeru vraćati u domovinu. Sama Davidova još uvijek se nije oglasila o svojoj trenutnoj lokaciji i namjerama.

Radi se o jednoj od najuspješnijih olimpijskih sportašica svih vremena. Ukupno je osvojila pet medalja, uključujući zlata u Ateni, Pekingu i u Londonu, gdje je bila odabrana i kao nositeljica ruske zastave na ceremoniji otvaranja. Vladimir Putin izuzetno je cijenio Davidovu.

O tome svjedoči činjenica da ju je prošle godine odlikovao, a snimljeni su i kako zajedno obilaze olimpijski centar za sinkronizirano plivanje u Moskvi, kompleks koji je nakon izgradnje dobio njeno ime. Najuspješniji ruski sportaši često su u vrlo dobrim odnosima s režimom, a među njima nije moguće pronaći značajni broj opozicionara.

Ako se pokaže da je Davidova zaista emigrirala iz političkih razloga, to će predstavljati simbolički udarac za Putinovu vlast.

debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by dijagram 28/9/2022, 21:15

Ero napreduje na sjeveru, wolf zapinje na jugu, nista prema Hersonu:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Eroo 28/9/2022, 21:30

dijagram wrote:Ero napreduje na sjeveru, wolf zapinje na jugu, nista prema Hersonu:)
Na vašu zapovid, vojvodo! :)

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 28/9/2022, 21:32

Vatra se pomalo pojačava...do potpunog kuhanja će još malo potrajati.
Ruska invazija na Ukrajinu - Page 4 Screenshot-6009

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Ringo10 28/9/2022, 21:36

A mogu oni uzeti taj Liman jer tu Rusi nemaju veliku koncentraciju snaga
Trebali su ga do sada i uzeti

Ali ako ga i uzmu to će im biti Pirova pobjeda. Jer slušam da su na tom Limanu Ukri toliko izginuli da je to strahota. 
Više nego na Hersonu i Zaporožju zajedno
A ginu i dalje jer ih Rusi nemilice mlate artiljerijom sa distance
Radi jedne selendre ginu ko blesavi

Ti luđaci koji vode Ukre uopće ne vode računa o žrtvama Ukrajinske vojske
General Krivonos je radi toga i protestirao pa bio smijenjen ... došli Britanci koje zaboli kiton za živote Ukrajinaca 

Rusi su se skoncentrirali na preostali region Donjecka. Koliko vidim za taj Liman se mnogo i ne uzbuđuju

Last edited by Ringo10 on 28/9/2022, 21:39; edited 2 times in total
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Eroo 28/9/2022, 21:38

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 4 Screenshot-6010

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 28/9/2022, 21:39

Ringo10 wrote:A mogu oni uzeti taj Liman jer tu Rusi nemaju veliku koncentraciju snaga

Ali ako ga i uzmu to će im biti Pirova pobjeda. Jer slušam da su na tom Limanu Ukri toliko izginuli da je to strahota. 

Rusi su se skoncentrirali na preostali region Donjecka. Koliko vidim za taj Liman se mnogo i ne uzbuđuju
Čitao si ti i da ukri imaju bio oružje koje ubija samo ruse.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Ringo10 28/9/2022, 21:41

Šandor Winnetou wrote:
Ringo10 wrote:A mogu oni uzeti taj Liman jer tu Rusi nemaju veliku koncentraciju snaga

Čitao si ti i da ukri imaju bio oružje koje ubija samo ruse.
MA taj Liman je ukrajinska tragedija ...
To je malo veće selo a Ukri su tu izginuli i još ginu da je to strava 
I šta kad ga i zauzmu
Ništa. Dalje im nema. Dalje je oblast Luganska koja je odlično branjena
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 50 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50  Next