ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 26 of 50 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 26 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by IL Risorto 3/10/2022, 22:15

red wolf wrote:
IL Risorto wrote:
dijagram wrote:Sto se ovdje dogadja.
Wolf razvaljuje a ero na spavanju, toliko dogadjanja:)

Kad mu Yoda ne da divlja na ozbiljnoj temi. :rasta
Kad tamo pričamo ti i ja o nekim stvarima koje oni ne razumiju...
Ako sam dobro upratio,sad se i ti zalažeš za isti onaj svjetski poredak kao i ja. beer

IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by red wolf 3/10/2022, 22:17

IL Risorto wrote:
red wolf wrote:
IL Risorto wrote:

Ako sam dobro upratio,sad se i ti zalažeš za isti onaj svjetski poredak kao i ja. beer
Ne. Ja znam da je on neizbježan jer su ljudi izgubili vrijeme da naprave nešto drugo. Tvoji su pobijedili i to je tako.
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by IL Risorto 3/10/2022, 22:22

red wolf wrote:
IL Risorto wrote:
red wolf wrote:
IL Risorto wrote:

Ne. Ja znam da je on neizbježan jer su ljudi izgubili vrijeme da naprave nešto drugo. Tvoji su pobijedili i to je tako.
Hm,zanimljivo,do prije par godina govorio si da nemamo nikakve šanse,da sad ne ponavljam sve ono,jer vidim da imaš dobru memoriju.

Što te navelo da uvidiš i promjeniš mišljenje ?
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by red wolf 3/10/2022, 22:25

IL Risorto wrote:
red wolf wrote:
IL Risorto wrote:
red wolf wrote:
IL Risorto wrote:

Hm,zanimljivo,do prije par godina govorio i da nemamo nikakve šanse,da sad ne ponavljam sve ono,jer vidim da imaš dobru memoriju.
Na kraju nećete imati nikakvu šansu, ali Bog je uvijek dao ljudima slobodnu volju da mijenjaju stvari. No, ova bitka se vodila na višoj, metafizičkoj razini...Ovih fizičkih bitaka (jednoj sada svjedočimo) bilo je oduvijek, ali su one uvijek bile odraz onoga na višoj, metafizičkoj razini. To su dobro znali egipatski svećenici, pa su i imali onu uzrećicu --> kako gore, tako i dolje...Piramide u Gizi su preslika Oriona na nebu...Te piramide nisu nikakakva grobnica, već podsjetnik na drevno znanje...
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/10/2022, 22:33

RayMabus wrote:Još nisu obajvili ove izbore za Komšića.

Čekam da vidim šta su odlučili pa da vidim jel uvodimo nove jedinice u ovu bitku ili ne.

Članice Opec+ saveza planiraju značajno smanjivanje proizvodnje nafte kako bi iznova potakli rast cijena koje su počele padati. Iako se informacija da u kaosu energetske neizvjesnosti Opec+ pokušava nauditi zapadnim liberalnim demokracijama koje pokušavaju osigurati sigurnost opskrbe i kakvu takvu stabilnost cijena na prvu čini vrlo neobičnom, priču o upravo takvim planovima Opec+ grupe zemalja potvrdili su preko svojih izvora najugledniji mediji; Financial Times, Bloomberg, Reuters… Predstavnici Opec+ grupe planiraju se u srijedu sastati po prvi put uživo nakon ožujka 2020. godine, a za taj sastanak priprema se prijedlog smanjivanja proizvodnje za više od milijuna barela dnevno, što će imati vrlo značajni utjecaj i na opskrbu dijelova tržišta i, sasvim sigurno, na rast cijena.

U slučaju dogovorenog kartelskog smanjivanja outputa nafte, naročito loše piše se Europi, koja ionako ne kontrolira energetsku budućnost. Za to postoji još jedan razlog. Iako se Sjedinjene Države deklariraju kao saveznica koja će EU pomoći u opskrbi energentima, namjere Amerikanaca nisu takve jer žele spriječiti bilo kakve potrese na domaćem tržištu.

ZBOGOM DEBILI.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 3/10/2022, 22:35

red wolf wrote:
IL Risorto wrote:
red wolf wrote:
IL Risorto wrote:
red wolf wrote:
IL Risorto wrote:

Hm,zanimljivo,do prije par godina govorio i da nemamo nikakve šanse,da sad ne ponavljam sve ono,jer vidim da imaš dobru memoriju.
Na kraju nećete imati nikakvu šansu, ali Bog je uvijek dao ljudima slobodnu volju da mijenjaju stvari. No, ova bitka se vodila na višoj, metafizičkoj razini...Ovih fizičkih bitaka (jednoj sada svjedočimo) bilo je oduvijek, ali su one uvijek bile odraz onoga na višoj, metafizičkoj razini. To su dobro znali egipatski svećenici, pa su i imali onu uzrećicu --> kako gore, tako i dolje...Piramide u Gizi su preslika Oriona na nebu...Te piramide nisu nikakakva grobnica, već podsjetnik na drevno znanje...
a možda će kraj bit takav,da nitko neće imat nikakvih šansi :cleanteeth pretpostavljam da se sjećaš kako sam se zalagao za jedan humaniji i suptilniji pristup,međutim,prošla baba s kolačima,sad su dobili priliku oni koji su manje ,,čovjkoljubljivi'' nego što sam ja
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by red wolf 3/10/2022, 22:37

IL Risorto wrote:
red wolf wrote:
IL Risorto wrote:
red wolf wrote:
IL Risorto wrote:
red wolf wrote:
IL Risorto wrote:

a možda će kraj bit takav,da nitko neće imat nikakvih šansi :cleanteeth pretpostavljam da se sjećaš kako sam se zalagao za jedan humaniji i suptilniji pristup,međutim,prošla baba s kolačima,sad su dobili priliku oni koji su manje ,,čovjkoljubljivi'' nego što sam ja
Kakav će biti kraj, to samo Bog koji je u skrovitosti zna...Ovo će biti jedna etapa, kao i mnoge etape u ljudskoj povijesti koja će imati svoj kraj, jednom...
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by IL Risorto 3/10/2022, 22:47

red wolf wrote:Kakav će biti kraj, to samo Bog koji je u skrovitosti zna...Ovo će biti jedna etapa, kao i mnoge etape u ljudskoj povijesti koja će imati svoj kraj, jednom...
Samo da ostane zabilježeno,ja sam podržavao daleko čovjekoljubljiviji pristup stvaranja novog poretka,od ovog koji je trenutno aktualan.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/10/2022, 22:52

Pobjeda desnice u Italiji, kao i nedavno u Švedskoj, ali i kriza koja polako zahvaća Europsku uniju, ukazuju da bi rast popularnosti desnih stranaka mogao potaknuti i druge države da krenu udesno. Premda se u jednom trenutku činilo kako su desničarske stranke potučene, stvari se ipak počinju mijenjaju. Primjeri Vox-a u Španjolskoj, Alternative za Njemačku (AfD), Nacionalnog fronta u Francuskoj, pobjeda Orbana u Mađarskoj te najsvježiji slučajevi Švedske i Italije ukazuju kako popularnost desnice ne pada. Jasno je kako su najnovije krize koje su zahvatile Europu i prilično mlake reakcije vladajućih na njih desnim strankama dale dodatan vjetar u leđa. Ostaje za vidjeti što budućnost nosi….

Sad kad ste instalirali Komšića sad ću likvidirati sve Soroševce a Europa će plivati u moru krvi.

Naftni kartel među kojima su i naftne kompanije iz SAD i američka duboka država ujedinile su se s Putinom i wehabdijama , Venezuelom i ostalima koji su proizvođači nafte u uništavanju Europe jer se ista želi odreči nafte.

ZBOGOM DEBILI.

VLADA je na telefonskoj sjednici donijela Uredbu o utvrđivanju najviših maloprodajnih cijena naftnih derivata. Uredbom se prelazi na četrnaestodnevno obračunsko razdoblje, a zbog jačanja tečaja američkog dolara kojim se trguje na naftnim tržištima cijene naftnih derivata su porasle.

Poskupljuje gorivo, ovo su nove cijene

Ti Zeleni su podržali Komšiža i izglasali onu rezoluciju.

ZBOGOM DEBILI.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Eroo 4/10/2022, 00:18

Svoi ne brosaem... = Svojih ne napuštamo, čuvena ruska krilatica na početku invazije. .

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 4/10/2022, 00:22

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 26 Screenshot-6167

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 4/10/2022, 00:43

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 26 Screenshot-6168

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 4/10/2022, 00:45

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 26 1f446 ...To je jasno  i neprijatelju.
Do cilja se stiže s međupotezima.
Ruska invazija na Ukrajinu - Page 26 Screenshot-6169

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 4/10/2022, 01:08

Trevožno, Ihore, trevožno...
Ruska invazija na Ukrajinu - Page 26 Screenshot-6172

Piše notorni Strelkov Igor Ivanovič:  (uokviren prijevod s ruskog)
Ruska invazija na Ukrajinu - Page 26 Screenshot-6170

2016-07-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/10/2022, 01:15

Milijarder i tehnološki mag Elon Musk u ponedjeljak je izazvao bijes među najvišim ukrajinskim dužnosnicima nakon što je na Twitteru objavio svoje viđenje najvjerojatnijeg ishoda ruske invazije na Ukrajinu. Pritom je sve pretvorio u svojevrsnu bizarnu mini anketu u kojoj se njegovi pratitelji mogu izjasniti slažu se ili ne s njegovim mišljenjem.

Prema Musku, Krim, koji je Rusija silom anektirala 2014. godine, trebao bi se trajno predati Rusiji, a valjalo bi osigurati i opskrbu vodom za spomenuti poluotok; u četiri regije istočne Ukrajine, u kojima je Rusija održala lažne referendume prije nezakonitog pripajanja, treba organizirati nove referendume, ali ovaj put u organizaciji UN-a; Ukrajinu također treba prisiliti da ostane "neutralna".

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/10/2022, 01:18

Medvedev: Musk se razotkrio kao tajni agent

Dmitri Medvedev, bivši ruski predsjednik, oglasio se na Twitteru i komentirao Muskov prijedlog za miru u Ukrajini. "Svaka čast! Agent iz sjene se razotkrio. Zaslužuje novi čin i to vrlo brzo. Njegov sljedeći tvit će vjerojatno biti nešto o tome da je Ukrajina umjetno stvorena država. Čekamo...", napisao je Medvedev.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/10/2022, 01:25

Kažu ovi iz Vatikana da su oni isto za mir i neka se da Putinu predah i pola Ukrajine ako treba samo da ne počme atomski rat.

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/papa-franjo-pozvao-putina-i-zelenskog-da-prekinu-vatru-i-pregovaraju/221003029

Ukenjali se za svoje inkarnirane guzice i materijalne privilegije na ovoj planeti i sad bi prodavali tuđe teriorije i sudbine samo da njima bude dobro.

Nema ništa od pregovora s tiraninom. Aj gazi bandu dalje. Deinkarnirajte tu stoku.

............

Papa je upozorio da bi nastavak eskalacije mogao dovesti do upotrebe nuklearnog oružja te da bi posljedice bile katastrofalne. Prema transkriptu koji je objavio Vatikan, papa je rekao da je ukrajinski konflikt "užasna i nepojmljiva rana za čovječanstvo", kojoj se ne nazire kraj.

"Određeni postupci se nikada ne mogu upravdati, nikada", jasan je bio papa, koji ipak nije "upirao prst" u krivca.

Dodao je da "rat nikada nije rješenje" te je pozvao na prekid vatre i pregovore zaraćenih strana o "rješenjima koja nisu nametnuta silom, već su sporazumna pravedna i stabilna". On je također istakao važnost poštovanja suvereniteta i teritorijalnog integriteta svake zemlje, kao i prava manjina.

Papa je rekao da bi nastavak konflikta mogao dovesti do "nuklearne eskalacije", koja bi imala katastrofalne posljedice ne samo po umiješane strane, nego po cijeli svijet.

Od Putina je zatražio da "zaustavi spiralu nasilja i smrti", a Zelenskom je poručio da "bude otvoren za ozbiljne prijedloge za mir". Od ostalih zemalja je tražio da učine sve što mogu kako bi se rat okončao, a da se pri tome i same ne uvuku u konflikt.

Papino obraćanje je uslijedilo nakon što je Zelenski poručio da Kiev neće pregovarati s Moskvom sve dok je Putin na vlasti. Ukrajinski predsjednik se oglasio nakon što je Putin pospisao odluku o aneksiji četiri ukrajinske regije u sastav Ruske Federacije. Riječ je o ukazu u kojem se navodi kako će regije Herson, Zaporožje, Donjeck i Lugansk postati dio Ruske Federacije.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Eroo 4/10/2022, 01:31

Kladio bih se da sad Ukri ne idu u Svatove.Tamo je sad gužva od "samoevakuacije".
Svatove bude šlag na tortu nakon što se Kremina oslobodi.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 26 Screenshot-6174
Ruska invazija na Ukrajinu - Page 26 1

Last edited by Eroo on 4/10/2022, 01:31; edited 1 time in total

2016-07-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/10/2022, 01:31

Kako se seronje boje za svoj kapital i svoje inkarnirane guzice.

Odma se javili. Prodali bi tuđe države i sudbine samo da njihova inkarnirana guzica i privilegije na ovoj planeti ne budu ugrožene.

Ne mere.

Piči dalje.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/10/2022, 01:58

Prije 31 minutu

Britanski ministar: Podržavat ćemo Ukrajinu sve dok ne pobijedi u ratu

BRITANIJA je jedan od najistaknutijih podupiratelja Kijeva. Šalje Ukrajini protutenkovsko naoružanje, stotine projektila i oklopnih vozila te obučavajući ukrajinske vojnike. Tako će i ostati, kaže britanski ministar vanjskih poslova James Cleverly.

---

Britanci trolaju Papu. Tako je. Tari ga.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/10/2022, 02:43

Vidim da se nešto pomiče doli oko Kersona. Samo gurkaj. Ta vodurina je prirodna prepreka i manje će ljudi poginit nego kad je izravna borba tako da bolje da je ovo nova linija bojišta jer rijeka i ta voda smanjuju udaljenost pa je manje ratovanja i mrtvih.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 26 2022_Russian_invasion_of_Ukraine
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 26 of 50 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics