Medvedev: Aneksija ukrajinskog teritorija bit će “nepovratna”
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Medvedev: Aneksija ukrajinskog teritorija bit će “nepovratna”
Valja ovo ponoviti za ringa i druge idiote i da se potvrdi zašto se barbarskoj stoci s istoka ne može i ne smije vjerovati. Oni su jednostavno pregazili sve ugovore i sporazume i tovare ruse apsolutnim glupostima da bi produbili jaz između NATO I rusije iako tu nema uopće naznaka da bi nato agresivno reagirao prema rusijiniels wrote:Inače, Rusi vole pričati da im je Zapad jamčio da zemlje bivšeg SSSR-a neće ući u NATO. Nastranu to što nitko nema pravo preuzimati prava i obveze u ime Litve, Latvije i Estonije - Rusija uopće nije dramatično reagirala kad su tri baltičke države ušle u NATO.
Ukrajina uopće nije nikada ni tražila da uđe u NATO, već u EU, koja nije vojni savez.
E, ali ima jedno obećanje kojeg se Rusija ne voli sjetiti, dala ga je u oči Ukrajini, a ja ga se dobro sjećam: u momentu raspada SSSR-a, nuklearno naoružanje povučeno iz istočne Europe i inače nagomilano je učinilo Ukrajinu drugom nuklearnom silom svijeta, puno jačom od Rusije i uz bok samom SAD-u. Kako je to pitanje Sporazumom u Alma-Ati stavljeno pod rusku nadležnost, Rusija je zatražila, i dobila, od Ukrajine čitav nuklearni arsenal.
Rusija je tada JAMČILA Ukrajini za njenu sigurnost i mir.
30 godina kasnije Rusija je pregazila jedno od najvažnijih obećanja u povijesti svoje diplomacije, koje joj je vratilo nuklearni arsenal u cijelosti.
Rusija je Ukrajinu prevarila, i zapravo je čitav svijet slagala i obmanula.
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
točno to, stali su na iste grablje holodomora samo pripravljenom na drugačiji način.MDMiridije wrote:A Ukraina se sjebala što nije zahtjevala minimalni arsenal od 30-50 glava koje bi održavali do danas i ne bi im ovi barbari ni prismrdili. No jebiga. Tko je ikada vjerovao Rusima u ičemu zajebao se. Nacija ništarija,kurvinih sinova i barbara kao i svi oni koji se ufaju u njih.
O BožeSerbinho-3 wrote:niels wrote:Inače, Rusi vole pričati da im je Zapad jamčio da zemlje bivšeg SSSR-a neće ući u NATO. Nastranu to što nitko nema pravo preuzimati prava i obveze u ime Litve, Latvije i Estonije - Rusija uopće nije dramatično reagirala kad su tri baltičke države ušle u NATO.
Ukrajina uopće nije nikada ni tražila da uđe u NATO, već u EU, koja nije vojni savez.
E, ali ima jedno obećanje kojeg se Rusija ne voli sjetiti, dala ga je u oči Ukrajini, a ja ga se dobro sjećam: u momentu raspada SSSR-a, nuklearno naoružanje povučeno iz istočne Europe i inače nagomilano je učinilo Ukrajinu drugom nuklearnom silom svijeta, puno jačom od Rusije i uz bok samom SAD-u. Kako je to pitanje Sporazumom u Alma-Ati stavljeno pod rusku nadležnost, Rusija je zatražila, i dobila, od Ukrajine čitav nuklearni arsenal.
30 godina kasnije Rusija je pregazila jedno od najvažnijih obećanja u povijesti svoje diplomacije, koje joj je vratilo nuklearni arsenal u cijelosti.
Nece biti priznato od strane UN, vec teritorije pod sporom.
Rusija je kopirala Zapad, pocevsi od Concorde sa Ty144,
727 sa Tu154, masa toga, tako da je i ovde po praksi
odradila istu pricu po pitanju Kosova pa i Srbije 1999.
Niko ne postuje nista i uperuje prstom na drugu stranu.
Ovo ce trajati dugo i nije vredno dnevne paznje.
Radi se i o preraspodeli kontrole Svetskih velesila, mislim
da je Ukrajina samo izgovor, realno nebitna u celoj prici.
Putin zeli da stavi Rusiju na Svetsku scenu i ovo je
nebitna prica, koliko god nekome izgledala bitna na tom
putu.
Tre, ko dira Srbiju, zna se.
Ako si imao nekakvog udela, zna se, gotov si.
Smejali ste se za Rusiju, sada kukate.
Rusija vrati Zapadu milo za drago.
Ponovili su gonilu puta razlog, ostavili i na zgradi poruku
svetlecu.
Odrekli se Cernomirdina.
Zahvalite Albancima.
Nema tu neke velike filozofije.
Sada mozes da rezis i vredjas......
1, 2, 3...
svetlecu.
Odrekli se Cernomirdina.
Zahvalite Albancima.
1, 2, 3...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Šandor Winnetou wrote:O BožeSerbinho-3 wrote:niels wrote:Inače, Rusi vole pričati da im je Zapad jamčio da zemlje bivšeg SSSR-a neće ući u NATO. Nastranu to što nitko nema pravo preuzimati prava i obveze u ime Litve, Latvije i Estonije - Rusija uopće nije dramatično reagirala kad su tri baltičke države ušle u NATO.
Nece biti priznato od strane UN, vec teritorije pod sporom.
Rusija je kopirala Zapad, pocevsi od Concorde sa Ty144,
727 sa Tu154, masa toga, tako da je i ovde po praksi
odradila istu pricu po pitanju Kosova pa i Srbije 1999.
Niko ne postuje nista i uperuje prstom na drugu stranu.
Ovo ce trajati dugo i nije vredno dnevne paznje.
Radi se i o preraspodeli kontrole Svetskih velesila, mislim
da je Ukrajina samo izgovor, realno nebitna u celoj prici.
Putin zeli da stavi Rusiju na Svetsku scenu i ovo je
nebitna prica, koliko god nekome izgledala bitna na tom
putu.
Sta ti nije jasno?
Oni se nece povuci, sutra priznaju to i tu se prica zavrsava.
Ostaje kao Kosovo.
To je sve nebitno, koliko buduci izgled odnosa.
Ako Rusija ne zeli vise nista sa Zapadom, isti bez resursa
iz Rusije ide dole.
Svet ce biti podeljeniji nego ikad.
Ti meljes neke gluposti o ratu u Ukrajini, koliko je to
zapravo nebitno.
Zapad je zatvorio vrata , ovi nisu imali sta ni da izgube.
Terali Abramovica, nisu hteli vizu da mu produze.
Englezi su tu usrali motku.
Rusofobija i jednog dana ajd' zdravo.
Longie prati pravu stvar.
Ako ispadnu iz price sa grejanjem, bice pod udarom svojih
gradjana politicari i tu ce mnogi pasti.
Stvar he kompleksnija od rata u Ukrajini, ali sta vi znate.
Veci ulog je u igri.
2014-08-25
Mislim da je Zapad u vecem sranju od Ukrajine.
Ukrajina moze i da ceka, ali Zapad ne moze.
Amerika zivi od rezervi nafte, rece Tramp.
Ukrajina je kompletno nebitna.
Ceka se Zapad da pokaze moze li izdrzati.
2014-08-25
nitko srbiju ne dira. Srbija čačka kao ruski pudl sve oko sebe kao što je to i u prošlosti činila. Kod vas se ništa,apsolutno ništa nije promjenilo od 43 na ovamo. Vi ste jednostavno žrtve velikosrpske politike i koliko god se trudio ne mogu tu vašu usranu velikosrpsku politiku razumjeti ma koliko se trudio. Vi ste jednostavno velikosrpski šljam koji ne može egzistirati bez sukoba s bilo kim. Vi ste moroni i to ćete ostati a ti si eklatantan primjer kako srbende i likovi kao ti ignoriraju tako jednostavne činjenice da je rat bio na prostoru RH a da je 99% osuđenih za to iz smrdije a što ti redovno preskačeš i nastavljaš srati o minimalno podjednakoj krivici uz naglasak na Hrvatsku a ne na srmdsku stranu. Da se mene pita ja bi ti spičio ban 1 mjesec zbog govnarija koje pišeš no najviše zbog ignorancije koje spram svih mogućih sranja koje ste u rh napravili i koja još uvijek radite što se tiče i prošlosti i budućnosti.Serbinho-3 wrote:Tre, ko dira Srbiju, zna se.
svetlecu.
Odrekli se Cernomirdina.
Zahvalite Albancima.
1, 2, 3...
MDMiridije wrote:mentalitet wrote:MDMiridije wrote:mentalitet wrote:
Meni je vazno da sam ti uljepshao dan shto se vidi iz tvojih reakcija,plus toga napisao bih ja i neshto pametnije ali se bojim da ni to ne bi shvatio jer su ti sinapse okovane drogom,zderanjem i nekrofilijom.Ako ti je to vrijednosna ljestvica tko sam ja da ti ukazujem da grijeshish ?Uzivaj!!!:::)))))Eto pokushavam biti fin i kulturan ali badava je donositi kokoshima sijeno,shto opet potvrdjuje moju teoriju o balkanjerosima.
Jedina teorija o kojoj bi ti trebao razmišljati je ona da kad si ti nastajao je brat guzio sestru.
Jarane ,nije lijepo prenositi svoju intimu na forum.Proglasit ce te ovi tvoji normalnim.Ali dokazao si se nekrofilijom pa mi nije ni chudno takav nivo razmishljanja.Eto vidish,opet sam fin i kulturan shto ti izgleda vishe dize tlak pa sam i ja zadovoljniji:::)))))
Ne mozes ti meni dignuti tlak da ne znam sto napises. To ti je ljepota cinjenice kad te netko definira kao nešto u što se povremeno ugazi. Jedino neugodno za vrućih ljetnih mjeseci. Previše ti sebi umišljaš i na važnosti daješ.
Šta god da kažeš visi ti iznad glave da si licemjerna pička koja živi na zapadu a mašta o istoku. A nema muda da ode na isti taj istok
I nešto da te naučim da bi nekoga mogao uvrijediti prvo ta osoba treba uvažavati barem minimalno tvoje mišljenje. Ono stari, važan si ko bijeli flomaster jebote
Jarane ,ja sam za vas pencilin a to shto ste alergichni nije moja krivnja jer su vam vrijednosni sustavi ispod svake ljestvice pa izgleda da ne djeluje pozitivno na vas ali svakako djeluje,dokaz su vashe nesuvisle reakcije u kojima se vrtite i znojite od muke,shto je svakako dobro za vash tlak ::::))))Nemate intelektualnih kapaciteta ni za pichkaranje a ni za neki suvisli razgovor.Pokushao sam sa vama svim tehnikama ali badava jer kako sam vec napisao mozak vam je opsjednut raznim drogama ,alkoholom loshe kvalitete jer ste zadnja sirotinja da si priushtite neko dobro vino koga u Hrvatskoj vishe i nema.Sve sam vidio i snimio u zadnjem posjetu ruznoj vashoj pa da mi sada sidje bog sa neba i nagovara me da dodjem opet potroshiti koji dolar,ja bi mu rekao ,boze zajebi ako ti nisi mogao pomoci tim bolesnicima ne ochekuj od mene da im pomazem::::)))Jebalo majku ,struchnjak sam za podignuti tlak mentalnim bolesnicima,a shto cu kad me to zabavlja::::::::::::))))))))))).Ushao sam vam u mozak (tako se to kaze u teniskom svijetu) pa ti mogu raditi shto mi je volja.Ako mi ne vjerujesh kopiraj moje tekstove pa odnesi nekom psihologu pa cesh cuti shto ce ti reci.Jarane hahahahahaha.
michaellcmacha wrote:evo dva redka iznad mentalitet se proglasio hrvatom... sa takvim serbinjo može naći zajedničku riječ i sa ringom koji je poludio od klanja srba po sarajevu... kretenluk na entuMDMiridije wrote:Serbinho-3 wrote:
Ja mogu sa normalnim Hrvatom pre naci zajednicku rec,
Ovo je poprilično izlizana fraza u kojoj nivno normalnosti sugovornika ovisi isključico o tome koliko im se mišljenja o datoj temi podudaraju.
Vec sam ovdje napisao milijun puta,nedaj boze da se u nekom najbolesnijem mentalnom trenutku (jebiga sve je moguce ) osjecam kao Hrvat,pa ja bi poludio za tri sekunde.Ja ne znam kako vi izdrzite lagati sami sebe cijelo vrijeme.To mora biti da koristite gljive ludare pa se ufurate kao i svi pokatolicheni srbi,jadnici koji su promijenili vjeru zbog dvije zdjelice kukuruza i sada su veci Pape od Pape u Rimu.Najniza vrsta ljudi,mi ih u USA zovemo bijelo smece::::))))Osjecam se fantastichno u kozi floridjanina posebno medju inferiornim balkancima kojima je USA sinonim za neshto dobro:::))
Šandor Winnetou wrote:lik je nadnaravni kreten, nema riječi za opisati o kakvom se idiotu radiMDMiridije wrote:mentalitet wrote:
Chime sam zasluzio da mi dajesh nadnaravne osobine?Mada tvoj nesvjesno-animalni odgovor kaze mi da sam pogodio u sredinu tvoga mozgica:::))))Vzno je da si ti balkanjeros koji je nekrofilchina kakvog nema na kugli zemaljskoj pa po forumu lijepish mrtva tijela drkajuci na te scene.To je chovjek?Jeste ali mentalno bolestan.
Stvar je toga da ti ne možeš nikoga u ništa pogoditi jer si kreten. Ono baš dokazani bez ikakve dileme kreten. Uz to si smeće ljudsko i licemjer. Kao takav nije ti mjesto među ljudima nego ti je mjesto u kavezu iza stakla da te drugi gledaju kako jedeš kikiriki i guziš lubenicu. Odjebi u tri pičke materine
Tebi savjetujem da pazish kakve avatare stavljash da se ne bi tako snimao sa nekim svojim bliznjim.Karma je kurva,uvijek se pojavi tebi umjesto onima kojima to zelish.Ja to iskreno .a ti kako hocesh.
Bio sam u sarajevskom HVO brigada KRALJ TVRTKOmichaellcmacha wrote:koji kreten, a upravo se taj idiot ringo hvalio kako je bio u sarajevskom hosu, koji je pak ustaškiji po nedjelima od onog Francetićevog... upravo se te sarajevske hosovce dovodi u vezu sa mnogim zločinima nad srbima u i oko sarajeva... i gle čuda baš on je skrenuo s mozgom i gle čuda baš on sveudilj pljuje po ustašama
Nisam bio u HOSu i ne znam da su oni napravili neke zločine
Godinu dana prije kraja rata su pripojeni našoj brigadi i bili su u HOSu velikom većinom muslimani
Zato ne izmišljaj stvari koje nikad nisam rekao
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Šandor Winnetou wrote:nitko srbiju ne dira. Srbija čačka kao ruski pudl sve oko sebe kao što je to i u prošlosti činila. Kod vas se ništa,apsolutno ništa nije promjenilo od 43 na ovamo. Vi ste jednostavno žrtve velikosrpske politike i koliko god se trudio ne mogu tu vašu usranu velikosrpsku politiku razumjeti ma koliko se trudio. Vi ste jednostavno velikosrpski šljam koji ne može egzistirati bez sukoba s bilo kim. Vi ste moroni i to ćete ostati a ti si eklatantan primjer kako srbende i likovi kao ti ignoriraju tako jednostavne činjenice da je rat bio na prostoru RH a da je 99% osuđenih za to iz smrdije a što ti redovno preskačeš i nastavljaš srati o minimalno podjednakoj krivici uz naglasak na Hrvatsku a ne na srmdsku stranu. Da se mene pita ja bi ti spičio ban 1 mjesec zbog govnarija koje pišeš no najviše zbog ignorancije koje spram svih mogućih sranja koje ste u rh napravili i koja još uvijek radite što se tiče i prošlosti i budućnosti.Serbinho-3 wrote:Tre, ko dira Srbiju, zna se.
svetlecu.
Odrekli se Cernomirdina.
Zahvalite Albancima.
1, 2, 3...
Ti siris mrznju ili te nesto drma pa se praznis.
Sve to siris, pa pravac Srbija.
Vise si tamo nego ja Cetniku bradati a ovamo kao napada.
Gde ce ti dusa ta Cetnicka.
Zivi negde blizu Srbije tamo, verovatno ga ti Srbi okolo ne
bendaju 3%, on se trudi, pravac tamo Srbija, verovatno i
radi ko majstor, ovde folira ljude...
Pravio se Rambo, to da je tako, vec bi bio uhapsen na granici.
Klasican pozer, uzme od HR tu neku botacku penziju sto
se prosetao 1995, zatim do Srbije i ovde lozi, Noorka i slicni
mu veruju....
2014-08-25
Bio sam ja sa jednim iz HR, sto se borio.
Prica sa drugim na HR granici, isto se borio Hrvat, nikom
nista, bilo proslo.
Ovde ima nesto drugo kod ove dvojice sto skacu
Ljudi se tamo tako ne ponasaju.
Bradata Cetnicka prevara, prodaje maglu ovde.
2014-08-25
Ide tamo verovatno u Srbiju i kuca.
Ovde se previse dokazuje, nesto krije.
Tako misli da ne bude providan.
Svi ti sto previse skacu, kriju nesto.
Ovde sam analizirao neke, skakali protiv Trampa,
Rasista ovo, ono, previse, dokazuju se, onda cujes
izlecu im neke reci i shvatis da se tako prikrivaju.
Standardno.
Tamo radi po Srbiji ko majstor, prelazi cesto.
Ko zna sa kime je u kontaktu i pusta informacije.
2014-08-25
MDMiridije wrote:crvenkasti wrote:MDMiridije wrote:crvenkasti wrote:MDMiridije wrote:Ringo10 wrote:
Možemo
Da bi si dozvolio da govoriš ovako u ime više ljudi. Preduvjet je da ima ljudi koji su podjednako vjerni ovom ludilo kao ti. Što će reći da se radi o licemjernim šupčinama koji svršavaju na klanje, uništavanje tuđih gradova i tuđe zemlje.
Uzevši rečeno u obzir. Uzmi pištolj i ubij se. Jebem ti milu majku i sve ostale koji su u prošlosti na bilo koji način sudjelovali u tome da svijet mora podnositi ovakvo ljudsko govno poput tebe. Otiđi do prvog stabla koje ti je blizu koje neumorno proizvodi kisik da bi ti disao...i plači i grli ga i ispričavaj mu se godinu dana....ruino ljudska.
Zašto se ti toliko pališ?
U redu je što si uvjeren da je Ukrajina u pravu, ali zašto se toliko nerviraš zbog onih koji misle da nije, to mi nije jasno.
Koji ti je kurac? Što se tebe tiče to što je izmađu Rusije i Ukrajine?
Koji je tebi kurac da odjednom napustiš sarkazam i ironiju i napišeš normalan tekst? Kako meni nije to jasno, tako tebi nije jasno ovo što si pitao. I neka ostane na tome. Ja tebe savršeno razumijem a ti mene ako ne razumiješ uvijek možeš ignorirati.
Dugo se znamo sa foruma i godinama sam te smatrao razumnim i inteligentnim.
Ovo što pišeš otkad je počeo rat u Ukrajini kao da nisi više ti.
Samo mi je čudno. Ništa više ni manje.
Ajde kad smo ozbiljni, jel tebi razumno da ljudi sasvim ostanu u duhu kulturnog izričaja i pristojnosti kada promatraju zločine ove magnitude pa bi trebali napisati valjda "strašno" i onda krenuti o hajduku i o tome kako je springsteenu glas otišao u kurac unatrag 10 godina? Svaka osoba ali baš svaka ima nešto što je raspizdi više od ostaloga. Ako već promatraš onda ćeš vidjeti da nemam problem s pisanjem većine drugih koji izdrkavaju na zločine koje rusi rade. Ja savršeno mogu živjeti sa činjenicom da su neki ljudi govna i da je svijet mjesto u kojem je polovica populacije samoživa a daljnjih 25% otvoreno maliciozno. Ali neke isprike za ljudski rod koje kradu zrak drugima niti želim niti imam namjeru zaobilaziti. Naprotiv, pričinja mi neopisivo zadovoljstvo takvu gamad kad god vidim stjerati u tri pizde materine.
I još nešto. Meni razumnom i inteligentnom je u fazi koju spomenu sam...dakle godinama prije. Je banuo jedan luđak na vrata, iz sebi znanih razloga. Nikada nisam upirao prstom ni u koga iako znam tko mu je dao informacije. Ta pizda i danas piše ovdje, pričinja mi nevjerojatno zadovoljstvo činjenica da je taj nabrijani troglodit došao mlatiti bucu iz vukojebine pa je sljedećih pola godine plakao od muke kad bi mu kremu od kremšnite žlicom u usta stavljali. Sad šuti ko pička, nikada me ne komentira, nikada mi se ne obraća. Nikada prema njemu dok mi se nije na pragu pojavio nisam bio ni bezobrazan ni agresivan. Ovo mjesto ne zaslužuje ni razum ni pristojnost. Ovo je jama, jazbina, septički tank. U kojem su svi u manjoj ili većoj mjeri govna. Svi su zli i proračunati na svoj način. I svatko apsolutno ima točku nakon koje ne osjeća potrebu ni za obzirom ni za pristojnošću.
Objasni mi kako se razlikuje to što ja nekoga otvoreno šaljem u pizdu materinu i zazivam da uzme pištolj i upuca se i to što ti pišeš na način s nadom da će čitaocu tlak do te mjere skočiti da će mu vratna žila prsnuti. Osim toga hoćeš mi reći da ti nikada nisi izgubio busolu i krenuo otvoreno vrijeđati?
Nemoj me molim te. Ovo je jedno divno mjesto gdje svak može doći i prepustiti se najnižim strastima i svatko može pronaći baš onakvu osobu koju najviše prezire i koja mu se ili njoj najviše gadi i istoj reći točno ono što misli. Pogotovo kad sam ili sama nije započeo razmjenu te vrste. Lik nije vrijedan finog pristupa. Takva stoka sjekirom svijeće gasi.
Pitao sam jednom kuma zašto tako bahato i bezobrazno vozi.
Ispričao mi je kako je on kad je bio mlad poštivao sve propise i bio kulturan i staložen vozač.
Nervirali su ga idioti koji voze bezobrazno i nemaju poštovanja prema drugima.
Tako je jednom bahatom vozaču zasvjetlio i mahnuo prstom kroz prozor kad je vidio kako kako vozi.
Međutim, ovaj je popizdio, prestigao ga, stao ispred njega i izišao iz auta. Derao se kao luđak, otvorio vrata, izvukao mog kuma i prebio ga.
Od tada, kaže, ja vozim kao najgori luđak.
I već 20 godina tako vozim i svi mi se sklanjaju. Nitko me više nikada nije zaustavio i istukao.
Inače, moj kum je miroljubiv, jadan i smotan.
Jedino kad ga staviš u auto, postaje čudovište.
crvenkasti-
2014-04-17
jel ti uopće znaš što pišeš konjino?Serbinho-3 wrote:Šandor Winnetou wrote:nitko srbiju ne dira. Srbija čačka kao ruski pudl sve oko sebe kao što je to i u prošlosti činila. Kod vas se ništa,apsolutno ništa nije promjenilo od 43 na ovamo. Vi ste jednostavno žrtve velikosrpske politike i koliko god se trudio ne mogu tu vašu usranu velikosrpsku politiku razumjeti ma koliko se trudio. Vi ste jednostavno velikosrpski šljam koji ne može egzistirati bez sukoba s bilo kim. Vi ste moroni i to ćete ostati a ti si eklatantan primjer kako srbende i likovi kao ti ignoriraju tako jednostavne činjenice da je rat bio na prostoru RH a da je 99% osuđenih za to iz smrdije a što ti redovno preskačeš i nastavljaš srati o minimalno podjednakoj krivici uz naglasak na Hrvatsku a ne na srmdsku stranu. Da se mene pita ja bi ti spičio ban 1 mjesec zbog govnarija koje pišeš no najviše zbog ignorancije koje spram svih mogućih sranja koje ste u rh napravili i koja još uvijek radite što se tiče i prošlosti i budućnosti.Serbinho-3 wrote:Tre, ko dira Srbiju, zna se.
svetlecu.
Odrekli se Cernomirdina.
Zahvalite Albancima.
1, 2, 3...
Ti siris mrznju ili te nesto drma pa se praznis.
Sve to siris, pa pravac Srbija.
Vise si tamo nego ja Cetniku bradati a ovamo kao napada.
Gde ce ti dusa ta Cetnicka.
Zivi negde blizu Srbije tamo, verovatno ga ti Srbi okolo ne
bendaju 3%, on se trudi, pravac tamo Srbija, verovatno i
radi ko majstor, ovde folira ljude...
Pravio se Rambo, to da je tako, vec bi bio uhapsen na granici.
Klasican pozer, uzme od HR tu neku botacku penziju sto
se prosetao 1995, zatim do Srbije i ovde lozi, Noorka i slicni
mu veruju....
Ringo10 wrote:Nisam pristalica komadanja Ukrajine ali šta da mu radim
Možda će ipak UKR biti sačuvana ali za tako nešto morala bi kompletna u sastav RF
Ja drugoga načina ne vidim
Sa ovim si rekao sasvim pa i više nego dovoljno.
Guest- Guest
Medevedev trabunja.
2014-04-16
crvenkasti wrote:MDMiridije wrote:crvenkasti wrote:MDMiridije wrote:crvenkasti wrote:MDMiridije wrote:Ringo10 wrote:
Možemo
Da bi si dozvolio da govoriš ovako u ime više ljudi. Preduvjet je da ima ljudi koji su podjednako vjerni ovom ludilo kao ti. Što će reći da se radi o licemjernim šupčinama koji svršavaju na klanje, uništavanje tuđih gradova i tuđe zemlje.
Uzevši rečeno u obzir. Uzmi pištolj i ubij se. Jebem ti milu majku i sve ostale koji su u prošlosti na bilo koji način sudjelovali u tome da svijet mora podnositi ovakvo ljudsko govno poput tebe. Otiđi do prvog stabla koje ti je blizu koje neumorno proizvodi kisik da bi ti disao...i plači i grli ga i ispričavaj mu se godinu dana....ruino ljudska.
U redu je što si uvjeren da je Ukrajina u pravu, ali zašto se toliko nerviraš zbog onih koji misle da nije, to mi nije jasno.
Koji je tebi kurac da odjednom napustiš sarkazam i ironiju i napišeš normalan tekst? Kako meni nije to jasno, tako tebi nije jasno ovo što si pitao. I neka ostane na tome. Ja tebe savršeno razumijem a ti mene ako ne razumiješ uvijek možeš ignorirati.
Ajde kad smo ozbiljni, jel tebi razumno da ljudi sasvim ostanu u duhu kulturnog izričaja i pristojnosti kada promatraju zločine ove magnitude pa bi trebali napisati valjda "strašno" i onda krenuti o hajduku i o tome kako je springsteenu glas otišao u kurac unatrag 10 godina? Svaka osoba ali baš svaka ima nešto što je raspizdi više od ostaloga. Ako već promatraš onda ćeš vidjeti da nemam problem s pisanjem većine drugih koji izdrkavaju na zločine koje rusi rade. Ja savršeno mogu živjeti sa činjenicom da su neki ljudi govna i da je svijet mjesto u kojem je polovica populacije samoživa a daljnjih 25% otvoreno maliciozno. Ali neke isprike za ljudski rod koje kradu zrak drugima niti želim niti imam namjeru zaobilaziti. Naprotiv, pričinja mi neopisivo zadovoljstvo takvu gamad kad god vidim stjerati u tri pizde materine.
I još nešto. Meni razumnom i inteligentnom je u fazi koju spomenu sam...dakle godinama prije. Je banuo jedan luđak na vrata, iz sebi znanih razloga. Nikada nisam upirao prstom ni u koga iako znam tko mu je dao informacije. Ta pizda i danas piše ovdje, pričinja mi nevjerojatno zadovoljstvo činjenica da je taj nabrijani troglodit došao mlatiti bucu iz vukojebine pa je sljedećih pola godine plakao od muke kad bi mu kremu od kremšnite žlicom u usta stavljali. Sad šuti ko pička, nikada me ne komentira, nikada mi se ne obraća. Nikada prema njemu dok mi se nije na pragu pojavio nisam bio ni bezobrazan ni agresivan. Ovo mjesto ne zaslužuje ni razum ni pristojnost. Ovo je jama, jazbina, septički tank. U kojem su svi u manjoj ili većoj mjeri govna. Svi su zli i proračunati na svoj način. I svatko apsolutno ima točku nakon koje ne osjeća potrebu ni za obzirom ni za pristojnošću.
Objasni mi kako se razlikuje to što ja nekoga otvoreno šaljem u pizdu materinu i zazivam da uzme pištolj i upuca se i to što ti pišeš na način s nadom da će čitaocu tlak do te mjere skočiti da će mu vratna žila prsnuti. Osim toga hoćeš mi reći da ti nikada nisi izgubio busolu i krenuo otvoreno vrijeđati?
Nemoj me molim te. Ovo je jedno divno mjesto gdje svak može doći i prepustiti se najnižim strastima i svatko može pronaći baš onakvu osobu koju najviše prezire i koja mu se ili njoj najviše gadi i istoj reći točno ono što misli. Pogotovo kad sam ili sama nije započeo razmjenu te vrste. Lik nije vrijedan finog pristupa. Takva stoka sjekirom svijeće gasi.
Ispričao mi je kako je on kad je bio mlad poštivao sve propise i bio kulturan i staložen vozač.
Tako je jednom bahatom vozaču zasvjetlio i mahnuo prstom kroz prozor kad je vidio kako kako vozi.
Međutim, ovaj je popizdio, prestigao ga, stao ispred njega i izišao iz auta. Derao se kao luđak, otvorio vrata, izvukao mog kuma i prebio ga.
I već 20 godina tako vozim i svi mi se sklanjaju. Nitko me više nikada nije zaustavio i istukao.
Eto i ja sam miroljubljiv, jadan i smotan i nek smo to utvrdili i sad može svako svojim putom
Guest- Guest
MDMiridije wrote:crvenkasti wrote:MDMiridije wrote:crvenkasti wrote:MDMiridije wrote:crvenkasti wrote:MDMiridije wrote:Ringo10 wrote:
Možemo
Eto i ja sam miroljubljiv, jadan i smotan i nek smo to utvrdili i sad može svako svojim putom
A jel popizdiš nekad?
crvenkasti-
2014-04-17
Anschluß, , also known as the Anschluß Österreichs English: Annexation of Austria), was the annexation of the Federal State of Austria into the German Reich on 13 March 1938
Jebem ga tko je 39. vjerovao da ovo nije za vijeke vjekova amen. Jedino sta je ovo 44ta za kepeca i kamarilu....
Jebem ga tko je 39. vjerovao da ovo nije za vijeke vjekova amen. Jedino sta je ovo 44ta za kepeca i kamarilu....
2014-04-14
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Erdogan: Neprihvatljiva je Izraelska aneksija okupirane Golanske Visoravni
» Medvedev: od Lisabona do Vladivostoka
» Medvedev:Sinner Geopolitika
» Bijes u Poljskoj zbog ukrajinskog žita
» Europa puca pod naletom ukrajinskog žita
» Medvedev: od Lisabona do Vladivostoka
» Medvedev:Sinner Geopolitika
» Bijes u Poljskoj zbog ukrajinskog žita
» Europa puca pod naletom ukrajinskog žita