ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Longi vojni rok

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Longi vojni rok - Page 2 Empty Re: Longi vojni rok

Post by RayMabus 19/9/2022, 13:56

Evo vidiš kakva je to šumetina :

Longi vojni rok - Page 2 Fond-2

Još minirano naokolo. Zato mi nismo ni ulazili puno unutra jer nemaš pojma šta te čeka, zmije, mine , pičke materine.

Usluga razminiranja obuhvaćala je radove na dijelu minski sumnjivog područja površine 37.775 četvornih metara, podijeljenih u 10 cjelina.

https://zastita.info/hr/novosti/zavrsena-druga-faza-razminiranja-u-centru-za-zbrinjavanje-radioaktivnog,33476.html

Longi vojni rok - Page 2 Fond-nek

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Longi vojni rok - Page 2 Empty Re: Longi vojni rok

Post by RayMabus 19/9/2022, 14:03

Pogledaj kolika su to stabla. Ima dvadeset metara u njima u vis. Kad uđeš doli, spustiš se dole ispod druma jer nama je službeno stražarsko misto bilo ispred ovih skladišta al tko će po noći tu stat, rat je a to je brisani prostor i onda bi se mi po noći zavukli dole ispod druma u tu šumetinu i načuli uši i oči i tako od straha gledaš prema Bosni i slušaš jel šta dolazi iz tog smjera priko šume po mraku.

Koliko god to bilo čudno al mi smo se osjećali sigurnije u šumi kad padne mrak nego tu na brisanom prostoru jer ako tko dođe iz te šume samo ćete pokosit i onda bolje da si u njoj nego tu ko fiksna stajaća meta na brisanom prostoru.

Longi vojni rok - Page 2 Images?q=tbn:ANd9GcRPgoEZD0wUxaVvcQNmARRm5FftFhwmrTbRgHgncZ8F69JhWlSPkGtKKoeFZHl3Ls1YYdk&usqp=CAU

Vidi ta stabla u pozadini ove slike. Kad je i podne doli je mrak. A onda sad zamisli sad kad padne noć šta je to. Ne vidiš nebo.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics