Odlazak Elizabete II
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Odlazak Elizabete II
Ćerka mi je kad je imala 4 godine htjela doć kraljici na čaj, godinama me pili da je vodim u London... Jako se razočarala kad smo joj rekli da ne moš upast kraljici na čaj tek tako. Sad sam joj obećo da ćemo otić al nema više kraljice... ima kralj.
Pozurite dok ne bude chechen, kako je krenulo... Pitanje je dana....
2014-04-14
ikona ere, koja njenim odlaskom i završava
neka počiva u miru
neka počiva u miru
marcellus and niels like this post
dzango wrote:
O mrtvima neka sudi bog ako postojii,nije moje da bilo shto komentiram no ovih dana sam chuo jednu dobru"Zamisli bog te jebo rodi se tamo neka budala i upravlja tvojim zivotom,alii nije ni to najgore,vec je gore kada izaberesh budalu na izborima i on te jebe cjeli zivot."
www.timesofisrael.com/putin-1st-world-leader-to-congratulate-king-charles-despite-past-hitler-comparison
Prvi čestitar i baš On...
Prvi čestitar i baš On...
Krepala engleska kurva
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Neka gori u paklu kucka ciji cu NEcasnici partizanskoj vojsci izrucili hrvatsku elitu i cvijet hrvatske drzave.
Mater joj jeben njoj camilli charlesu harriju itd.
Stoka je to
Mater joj jeben njoj camilli charlesu harriju itd.
Stoka je to
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Ne podliježe onom što vi ljudi podrazumijevate pod paklom.T. wrote:Ako postoji pakao za guštere, vjerujem da je sada tamo...
red wolf-
2016-02-10
Ovaj dio ću sad objasnit detaljnije :RayMabus wrote:Ja nisam poklonik David Icka koji je nadrobio sve i svašta pa to izmiša. Npr ta priča da se humanodi pretvori u reptila...pa raspukli bi mu se unutarnji organi i to bi umrlo odma. Znači to su tehnički gledano gluposti.
Onda više ima tu satanizma i crne magije a recimo ja sam s tim na ti jer to je meni ko dobar dan i tek onda imaš eventualno nekakvu hibridnu genetiku s malim postotkom te tzv reptilske di su oni prčkali genetiku pa od tog pojedinca se onda kao nastavlja ta loza a zbog te genetike je lakše podložan tim satanskim silama.
Uglavnom kad je netko izložen javnosti onda su to više neke lutke a pravi ti Iluminati sjede u pozadini na nekim tajnim položajima i oni vuću konce.
Ona je obična babetina i ništa više. Zbog utjecaja su oni dio te mreže al puno jači likovi koje javnost nikad ne vidi su pravi ti koji drmaju sistemom.
Nije prčkana sama genetika homo sapiensa sapiensa ( je al je nešto ukidano da mu smanji duhovne i mentalne sposobnosti kako bi ga se kao vrstu i pojedinca lakše manipuliralo od strane negativnih sila i vanzemaljaca koji su pod tim silama ) nego je ljudska genetika stavljana kod njih u njihovu kako bi napravili hibridnu rasu koja ima puno više reptilske genetike i to su Iluminati.
No te nikad ne vidite u javnosti jer oni su iza zavjesa.
Dakle uzeli bi genetiku ljudi i spojili sa svojom reptilskom i onda ta jedinka je slana ovamo kao Iluminat.
Sama ljudska vrsta je miks genetika i ima reptilske ( reaktivni um jači ) al ovo tj ove jedinke su rađene zasebno i kod njih u laboratorijima uvođenjem ljudske u svoju i onda takvi reptilsko humanoidni pojedinac se postavlja na pozicije moči ali iza zavjesa.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
https://babylonbee.com/news/king-charles-replaces-harry--meghan-with-two-corgis-in-line-of-succession
Ne bi toliko dugo poživjela da na vrijeme nije deratizirala onu profuknjaču Spemcerofku
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 4 of 4