Tragedija u Zagrebu: Dvojici specijalaca pozlilo na trčanju tijekom prvoga dana obuke, jedan preminuo u bolnici
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Tragedija u Zagrebu: Dvojici specijalaca pozlilo na trčanju tijekom prvoga dana obuke, jedan preminuo u bolnici
Dakle:
1) uzimanje PED uz nerazumijevanje što je sportski nastup, a što vojni poligon;
2) već stara boljka vojske - droga;
3) cjepivo i nuspojave po organizam;
4) dob, fizičko stanje i veze po kojima su polaznici uopće ušli. To nije za starije od 20 godina;
5) bilo koja od kombinacija 1) - 4).
Šokantan je slučaj da ta budaletina uzima efedrin na poligonu u Lučkom.
U ostalim varijantama zakazao je sustav. Zdravstveni pregledi za sve rodove OSRH su kao sistematski za osnovnu školu, dočasnici na licu mjesta saznavaju jesu li im polaznici zdravi.
MORH i VSOA, u kombinaciji s DORH-om i USKOK-om je morao stati na kraj konzumaciji droge u vojsci, imamo pravi pomor vojnika.
Ostaje cjepivo kao objašnjenje, jer su ga svi primili, neki su osjetljiviji, toliko priznaju i proizvođači, to je zajednički nazivnik. Ali tu ima dosta nepoznanica, jer nitko ozbiljan neće kritički ispitivati cjepivo, jer bi mu to bio posljednji znanstveni rad.
1) uzimanje PED uz nerazumijevanje što je sportski nastup, a što vojni poligon;
2) već stara boljka vojske - droga;
3) cjepivo i nuspojave po organizam;
4) dob, fizičko stanje i veze po kojima su polaznici uopće ušli. To nije za starije od 20 godina;
5) bilo koja od kombinacija 1) - 4).
Šokantan je slučaj da ta budaletina uzima efedrin na poligonu u Lučkom.
U ostalim varijantama zakazao je sustav. Zdravstveni pregledi za sve rodove OSRH su kao sistematski za osnovnu školu, dočasnici na licu mjesta saznavaju jesu li im polaznici zdravi.
MORH i VSOA, u kombinaciji s DORH-om i USKOK-om je morao stati na kraj konzumaciji droge u vojsci, imamo pravi pomor vojnika.
Ostaje cjepivo kao objašnjenje, jer su ga svi primili, neki su osjetljiviji, toliko priznaju i proizvođači, to je zajednički nazivnik. Ali tu ima dosta nepoznanica, jer nitko ozbiljan neće kritički ispitivati cjepivo, jer bi mu to bio posljednji znanstveni rad.
niels- Posts : 4797
2021-04-26
Re: Tragedija u Zagrebu: Dvojici specijalaca pozlilo na trčanju tijekom prvoga dana obuke, jedan preminuo u bolnici
efedrin? slučaji gdje ti od efedrina zajebe srce je bilo tipa 1 naprema nekoliko milijuna, zbog toga je povučen iz legalne uporabe, ... ovo cijepivo prema konzervativnim njemačkim procjenama ima 1:5000 za teške nuspojave(koje uzrokuju smrt ili teže fizičke ozljede) pazi to je službeno konzervativno njemačko stajalište.. s obzirom da neki su uzeli i po 3-4 pa i 5 doza, to se već spušta na 1:1000.. .. sa 3 doze 1:1600 - (opet ekipa tvrdi da ovo njemačko istraživanje podcjenjuje opasnost)..
a sada problem efedrin 1:nekoliko milijuna
zbog toga je efedrin zabranjen ima 20ak godina.. a ovo cijepivo te prisiljavaju da se rokaš. jebeno
zbog toga je efedrin zabranjen ima 20ak godina.. a ovo cijepivo te prisiljavaju da se rokaš. jebeno
AssadNaPodmornici wrote:efedrin? slučaji gdje ti od efedrina zajebe srce je bilo tipa 1 naprema nekoliko milijuna, zbog toga je povučen iz legalne uporabe, ... ovo cijepivo prema konzervativnim njemačkim procjenama ima 1:5000 za teške nuspojave(koje uzrokuju smrt ili teže fizičke ozljede) pazi to je službeno konzervativno njemačko stajalište.. s obzirom da neki su uzeli i po 3-4 pa i 5 doza, to se već spušta na 1:1000.. .. sa 3 doze 1:1600 - (opet ekipa tvrdi da ovo njemačko istraživanje podcjenjuje opasnost)..
Linkovi bi učinili tvoj upis puno vjerodostojnijim.
Ne maltretiram i ne velim da nisi u pravu. Ali morati ćete konačno početi linkati, za sve što tvrdite, ozbiljne studije i nalaze oko COVID 19 i cjepiva, ili su to u najboljem slučaju indicije.
niels-
2021-04-26
Ima ona moja covid tema sa svim tim linkovima, nema puno upisa pregledna je.. Sada sam u krevetu mob pa mi se neda
AssadNaPodmornici wrote:Ima ona moja covid tema sa svim tim linkovima, nema puno upisa pregledna je.. Sada sam u krevetu mob pa mi se neda
Ok, laku noć. :)
niels-
2021-04-26
Aha, rekoh ja, ..stimulansi.
Zoda i njegovi iz teretane, sunce im jebem blesavo.
Trpaju se svim i svacim, cak i cure u zadnje vrijeme.
Zoda i njegovi iz teretane, sunce im jebem blesavo.
Trpaju se svim i svacim, cak i cure u zadnje vrijeme.
dijagram-
2015-08-09
U zadnje vrijeme česta pojava i kod sportaša.
Iza svega stoji jedan (naravno i to dolazi sa Zapada) egoizam i narcizam.
Iza svega stoji jedan (naravno i to dolazi sa Zapada) egoizam i narcizam.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
https://www.vecernji.hr/vijesti/specijalac-atj-lucko-u-krvi-imao-stimulanse-jedan-u-bolnici-a-jos-dvojica-se-ne-osjecaju-dobro-1615286?fbclid=IwAR1NJg6lcp9ssBLX_XFVInWyTbpsLRXeRZcSUM6yJWoRyT5ZYMwh6UJ9LuU
.....................
umjesto da se cijepe i trče, paze na prehranu a ono proteini, stimulansi i teretane
ova mlađarija baš
.....................
umjesto da se cijepe i trče, paze na prehranu a ono proteini, stimulansi i teretane
ova mlađarija baš
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
inače pitali su novinari jesu li cijepljeni, ovi nisu odgovorili.
btw znam hrpu ljudi koji su koristili efedrin, to je bila legalna supstanca , koja je zabranjena jer je izazivala srčane probleme u 1: par milijuna itd. i sada da radi efedrina njih nekoliko ode taman posla. efedrin se koristi doslovno kao što vidite cijelo vrijeme, ..
cijepivo izaziva srčane probleme u 1: par tisuća, a kraktoročno čak i 1:20, pa nije zabranjeno.
vrlo lako da je vjerojatno kombinacija cijepiva+ efedrin+ još nešto, multipliciraju se efekti.
btw znam hrpu ljudi koji su koristili efedrin, to je bila legalna supstanca , koja je zabranjena jer je izazivala srčane probleme u 1: par milijuna itd. i sada da radi efedrina njih nekoliko ode taman posla. efedrin se koristi doslovno kao što vidite cijelo vrijeme, ..
cijepivo izaziva srčane probleme u 1: par tisuća, a kraktoročno čak i 1:20, pa nije zabranjeno.
vrlo lako da je vjerojatno kombinacija cijepiva+ efedrin+ još nešto, multipliciraju se efekti.
inače ne treba ti efedrin za definiciju. napravi post, tipa nemoj jesti 24h , ili 36h i onda udri kardio trening, gdje ti se tijelo napaja iz unutarnjih masnoća.. pa ćeš vidjeti definicije (radio sam ovo, dapače ovo je jako jako zdravo=
ne treba ti ni cjepivo za koronu, al nije lose za miokarditis:)AssadNaPodmornici wrote:inače ne treba ti efedrin za definiciju. napravi post, tipa nemoj jesti 24h , ili 36h i onda udri kardio trening, gdje ti se tijelo napaja iz unutarnjih masnoća.. pa ćeš vidjeti definicije (radio sam ovo, dapače ovo je jako jako zdravo=
dijagram-
2015-08-09
AssadNaPodmornici wrote:inače ne treba ti efedrin za definiciju. napravi post, tipa nemoj jesti 24h , ili 36h i onda udri kardio trening, gdje ti se tijelo napaja iz unutarnjih masnoća.. pa ćeš vidjeti definicije (radio sam ovo, dapače ovo je jako jako zdravo=
Dečki, ako hoćete kardio - možete sa mnom do vrta, kad se bude kopalo.
Jednom kad naučite kako se pravilno kopa, pocrkati ćete mi prvi dan na prvoj brazdi, svi. :)
niels-
2021-04-26
Poljoprivredom smo se ( kao mali) bavili kao odmorom nakon baustele:)niels wrote:AssadNaPodmornici wrote:inače ne treba ti efedrin za definiciju. napravi post, tipa nemoj jesti 24h , ili 36h i onda udri kardio trening, gdje ti se tijelo napaja iz unutarnjih masnoća.. pa ćeš vidjeti definicije (radio sam ovo, dapače ovo je jako jako zdravo=
Jednom kad naučite kako se pravilno kopa, pocrkati ćete mi prvi dan na prvoj brazdi, svi. :)
dijagram-
2015-08-09
epikur37 wrote:https://www.vecernji.hr/vijesti/specijalac-atj-lucko-u-krvi-imao-stimulanse-jedan-u-bolnici-a-jos-dvojica-se-ne-osjecaju-dobro-1615286?fbclid=IwAR1NJg6lcp9ssBLX_XFVInWyTbpsLRXeRZcSUM6yJWoRyT5ZYMwh6UJ9LuU
.....................
ova mlađarija baš
Nije čak ni mlađarija, a trebala bi biti.
To su ljudi od 30-ak godina, love bolju pemziju uz kraći radni vijek.
niels-
2021-04-26
dijagram wrote:Poljoprivredom smo se ( kao mali) bavili kao odmorom nakon baustele:)niels wrote:AssadNaPodmornici wrote:inače ne treba ti efedrin za definiciju. napravi post, tipa nemoj jesti 24h , ili 36h i onda udri kardio trening, gdje ti se tijelo napaja iz unutarnjih masnoća.. pa ćeš vidjeti definicije (radio sam ovo, dapače ovo je jako jako zdravo=
Pa i meni je to hobi, onako za dušu, liniju i žuljevite ruke.
Žemske to vole. :)
niels-
2021-04-26
Da ljudi od 30.niels wrote:epikur37 wrote:https://www.vecernji.hr/vijesti/specijalac-atj-lucko-u-krvi-imao-stimulanse-jedan-u-bolnici-a-jos-dvojica-se-ne-osjecaju-dobro-1615286?fbclid=IwAR1NJg6lcp9ssBLX_XFVInWyTbpsLRXeRZcSUM6yJWoRyT5ZYMwh6UJ9LuU
.....................
ova mlađarija baš
Nije čak ni mlađarija, a trebala bi biti.
To su ljudi od 30-ak godina, love bolju pemziju uz kraći radni vijek.
I od 50, i cure, i zene, sve poludjelo.
Trpa se svim i svacim i deformira, svi pretili i bolesnog izgleda, ali upiru dalje.
dijagram-
2015-08-09
Naravno, cvrste ruke, cvrsto tijelo, kruto sve sto treba bas kako treba i kako one vole:)niels wrote:dijagram wrote:Poljoprivredom smo se ( kao mali) bavili kao odmorom nakon baustele:)niels wrote:AssadNaPodmornici wrote:inače ne treba ti efedrin za definiciju. napravi post, tipa nemoj jesti 24h , ili 36h i onda udri kardio trening, gdje ti se tijelo napaja iz unutarnjih masnoća.. pa ćeš vidjeti definicije (radio sam ovo, dapače ovo je jako jako zdravo=
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Naravno, cvrste ruke, cvrsto tijelo, kruto sve sto treba bas kako treba i kako one vole:)niels wrote:dijagram wrote:Poljoprivredom smo se ( kao mali) bavili kao odmorom nakon baustele:)niels wrote:AssadNaPodmornici wrote:inače ne treba ti efedrin za definiciju. napravi post, tipa nemoj jesti 24h , ili 36h i onda udri kardio trening, gdje ti se tijelo napaja iz unutarnjih masnoća.. pa ćeš vidjeti definicije (radio sam ovo, dapače ovo je jako jako zdravo=
I uz primjereno visok broj spermija, nesvojstven današnjoj mlađariji. :)
niels-
2021-04-26
E sad, danasnje zenke spermiji i ne zanimaju, mogle bi komotno i bez njih:)niels wrote:dijagram wrote:Naravno, cvrste ruke, cvrsto tijelo, kruto sve sto treba bas kako treba i kako one vole:)niels wrote:dijagram wrote:Poljoprivredom smo se ( kao mali) bavili kao odmorom nakon baustele:)niels wrote:AssadNaPodmornici wrote:inače ne treba ti efedrin za definiciju. napravi post, tipa nemoj jesti 24h , ili 36h i onda udri kardio trening, gdje ti se tijelo napaja iz unutarnjih masnoća.. pa ćeš vidjeti definicije (radio sam ovo, dapače ovo je jako jako zdravo=
I uz primjereno visok broj spermija, nesvojstven današnjoj mlađariji. :)
Dovoljna im kakva dzukela i to je to.
dijagram-
2015-08-09
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zajedno se drogirali, a kad mu je pozlilo izbacili su ga na ulicu: U Zagrebu umro mladi maneken
» Najma atraktivnih stanova tijekom predsjedanja u Zagrebu - nema
» MILAN KUJUNDŽIĆ: ‘Jedan svećenik u bolnici nekad vrijedi više od 20 doktora’
» Osječki maloljetnici drogiraju se osvježivačima zraka, u roku od tri dana šest ih završilo u bolnici
» Preminuo jos jedan!
» Najma atraktivnih stanova tijekom predsjedanja u Zagrebu - nema
» MILAN KUJUNDŽIĆ: ‘Jedan svećenik u bolnici nekad vrijedi više od 20 doktora’
» Osječki maloljetnici drogiraju se osvježivačima zraka, u roku od tri dana šest ih završilo u bolnici
» Preminuo jos jedan!
Page 2 of 2