Kažem vam kao katolički muž, povesti ćemo rat protiv neprijatelja
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kažem vam kao katolički muž, povesti ćemo rat protiv neprijatelja
iskreno vidi sa da taj tkz "muškarac" po konstituciji tijela nije u životu diga ništa teže od olovke i papira..
protiv koga će on povesti rat? i zašto on mora voditi, treba ići na prvu crtu.
i treće, sa svojom fizičkom pojavom gdje su mu uši šire od ramena ne uljeva baš povjerenje
protiv koga će on povesti rat? i zašto on mora voditi, treba ići na prvu crtu.
i treće, sa svojom fizičkom pojavom gdje su mu uši šire od ramena ne uljeva baš povjerenje
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Nisu mu neprijatelji zene vec koncept koji zenama oduzima temeljno nacelo.kaya wrote:A neprijatelj su mu žene jel
Vama je mjesto u kuci,a ne u tvornicama,ili po kaficima.
Malo ste se previse osilile i potpale pod utjecaj modernosti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
najbolje svoje neprihvaćanje i nesnošljivost pravdati iskrivljenim tvrdnjama onih koje zastupajastreb wrote:Kakvi ljevičari?mortal wrote:nitko se s njim ne sprda to samo vama ljevičarima priviđajastreb wrote:Bas sam namjeravao otvorit temu.
Ne znam ciju podrsku ovaj trazi kad se cijela javnost sprda s njim.
Iz Australije su ga šupirali pa je tu dosao popovat.
Pa to je zadrti inkvizitor s čijim stavovima se ne slaže barem 95% mladih Hrvata katoličke vjere.
2014-04-16
muž si kad si oženjenjastreb wrote:
Ma ništa,samo mi je smiješno ono muž,jer to je zastarjela riječ koju koriste uglavnom svećenici.
2014-04-16
ja ne moram znat koje zamjenice Vice koristi, a niti bilo koji drugi svecenik. Ne moram odbacit koncept normalnog, jer vidi cuda, Vice ni to ne zahtjeva. Ne moram ic u crkvu, ne moram vjerovat u ono sto religija pripovjeda. Ne mora mi dijete ic na vjeronauk ako ono to ne zeli. Ne moram apsolutno nista u svom zivotu promjenit radi "Vice" i niko me radi toga nece progonit. Ne moram odbacit racionalnost, realnost, meritokraciju i objektivnost radi Vice. Ne moram odbacit znanost radi Vice. Medutim radi ove dvije predstavnice izludene sekte ja to sve moram. I ne samo ja. Ove dvije aktivistice su pripadnice kulta koji odbacuje biolosku realnost u ime socijalnog konstrukta, pa tako djeci ne odlucuju kojeg je spola dok ono to samo ne odluci. Al evo nekim cudom znaju da je dijete katolik bez da ono to samo odluci. To znaju al biolosku realnost ne znaju. Kako im nije palo na to malo bolesne pameti ideja da je dijete mozda (gluvo bilo) musliman, il budist il ateist. To se za razliku od spola zaista moze mijenjat kako kome ceif. Nece nastavnica izgubit poso ili zavrsit u zatvoru ako izostavi ono "fra" kad se obraca Vici, niti ce to bit smatrano govorom mrznje, ali hoce ako svakom bolesniku umjesto izmisljene zamjenice koju proizvoljno odabere, koristi ime (umjesto zamjenice koju ovaj hoce da cuje kako bi u njegovoj deluziji ucestvovalo komplet drustvo). Ako ne odbacis osnovnu realnost to je govor mrznje. I onda dode ova opsjednuta budala i otvori temu o Vici kao eto to je goruci drustveni problem danasnjice u HR, a i na zapadu opcenito. Vice koji nikome ne moze zabranit osnovne slobode je problem, a ovi koji doslovno zabranjuju osnovne slobode, realnost, objektivnost, meritokraciju i znanost uz pomoc drzavnog pendreka su borci za slobodu protiv opresije
2014-04-19
jastreb wrote:Nisu mu neprijatelji zene vec koncept koji zenama oduzima temeljno nacelo.kaya wrote:A neprijatelj su mu žene jel
Vama je mjesto u kuci,a ne u tvornicama,ili po kaficima.
Malo ste se previse osilile i potpale pod utjecaj modernosti.
cuj ovog soma
di si ti iscito sto sto si izasro
2014-04-19
jestkaya wrote:A neprijatelj su mu žene jel
sve to fino pise u feministickoj glaceologiji
2014-04-19
Vidjet će te,jednog dana kako će u nekim medijima odjeknut vijest da je Vice Batarelo imao profil na jednoj aplikaciji za gayeve s obnaženim slikama,samo se čeka prava prilika da to bude dobro tempirano,a onda će bit šok i nevjerica kao svejevremeno kad je objavljeno za Vinka Kalinića.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» DOAJEN NJEMAČKE POLITIKE - KRITIKE TURSKOJ I ZAPADU: Ne rušiš zrakoplov neprijatelja svoga neprijatelja
» Mađarska: Blokirat ćemo EU sankcije protiv Kine
» Plenkovic u Splitu : Postrožit ćemo borbu protiv dilera
» Putin: Uskoro ćemo imati cjepivo protiv raka
» Britanski i američki dobrovoljci : Borit ćemo se protiv Turaka
» Mađarska: Blokirat ćemo EU sankcije protiv Kine
» Plenkovic u Splitu : Postrožit ćemo borbu protiv dilera
» Putin: Uskoro ćemo imati cjepivo protiv raka
» Britanski i američki dobrovoljci : Borit ćemo se protiv Turaka
Page 2 of 2