Ruska invazija na Ukrajinu
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Dolaze neprovjerene informacije da je Ukrajinska vojska pred Severodonjeckom....
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Eksplozije u predgrađima Hersona...
red wolf-
2016-02-10
kakvu su navlakusu ukri napravili rujama...amo tamo amo tamo djeluju ruje...tak smo mi sjebali srbadiju '91..fingiranim napadom kao mi cemo deblokirat vukovar a srbadija i jna dovukli dio snaga iz zapadne u istocnu slavoniju a mi dvadedetak dana zapoceli operaciju oslobadjanja zapadne slavonije..otkos 1,2...orkan..do nove godine oslobodili 2/3 zapadne slavonije
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:kakvu su navlakusu ukri napravili rujama...amo tamo amo tamo djeluju ruje...tak smo mi sjebali srbadiju '91..fingiranim napadom kao mi cemo deblokirat vukovar a srbadija i jna dovukli dio snaga iz zapadne u istocnu slavoniju a mi dvadedetak dana zapoceli operaciju oslobadjanja zapadne slavonije..otkos 1,2...orkan..do nove godine oslobodili 2/3 zapadne slavonije
Ovo je katastrofalno po Ruse...Navodno se nešto događa u Moskvi, ali premalo je informacija...
red wolf-
2016-02-10
kadirov:Druze Putine dokle amo tamo?
putin:dok se ne probijemo do rusije...amo tamo...
putin:dok se ne probijemo do rusije...amo tamo...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
https://www.reddit.com/r/UkrainianConflict/comments/xaswgd/ukriane_army_celebrated_the_liberation_of/
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:https://www.reddit.com/r/UkrainianConflict/comments/xaswgd/ukriane_army_celebrated_the_liberation_of/
tek tabla , do grada je jos 836 kilometara:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:red wolf wrote:https://www.reddit.com/r/UkrainianConflict/comments/xaswgd/ukriane_army_celebrated_the_liberation_of/
tek tabla , do grada je jos 836 kilometara:)
;)))))
red wolf-
2016-02-10
Putin ja dao zapovjed, nocas tri kindzala na Odesu, dva na Kijev,... neki kurac i na Lavov, zasto ne.
dijagram-
2015-08-09
biti će putler ok ako preživi noć i narednih par dana.dijagram wrote:Putin ja dao zapovjed, nocas tri kindzala na Odesu, dva na Kijev,... neki kurac i na Lavov, zasto ne.
dijagram wrote:Ero razvaljuje kod Harkiva, a wolf se useprtljio kod Hersona:)
Šećer dolazi na kraju. Iza Hersona je cijeli Krim.
Guest- Guest
unatoč kušanju mladih vina koja mi zovemo mošt, a oni mlado vino.
(inače jedna od najboljih berbi po kvaliteti i po količini uz porajnje, a kako vele i uz majnu)
morao sam malo škicnut na forum.
u ratu nije sve gotovo dok jedna strana ne klekne, ali lijepe vijesti subotom.
nego di je onaj šupakmeraklija iz australije i srblje koje je do jučer tvrdilo da je pitanje sati kada će ukrajina pasti.
kao što sam pisao na temi o siriji.
rusi nemaju nikakve šanse u bilo kojem konvencionalnom ratu u sukobu sa zapadom.
i ako će sve to krenuti, a neće baš brzo, prema porazu rusije-onda ju treba tretirati isto kao njemačku i japan nakon drugog rata.
ili skurit do urala.
pozdrav iz lauterbourgha koji leži u francuskoj, a svi govore njemački.
(inače jedna od najboljih berbi po kvaliteti i po količini uz porajnje, a kako vele i uz majnu)
morao sam malo škicnut na forum.
u ratu nije sve gotovo dok jedna strana ne klekne, ali lijepe vijesti subotom.
nego di je onaj šupakmeraklija iz australije i srblje koje je do jučer tvrdilo da je pitanje sati kada će ukrajina pasti.
kao što sam pisao na temi o siriji.
rusi nemaju nikakve šanse u bilo kojem konvencionalnom ratu u sukobu sa zapadom.
i ako će sve to krenuti, a neće baš brzo, prema porazu rusije-onda ju treba tretirati isto kao njemačku i japan nakon drugog rata.
ili skurit do urala.
pozdrav iz lauterbourgha koji leži u francuskoj, a svi govore njemački.
2014-12-30
https://twitter.com/TpyxaNews/status/1568642550059401224
Ukrajinska vojska je navodno ušla na aerodrom u Donjecku
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:https://twitter.com/TpyxaNews/status/1568642550059401224
Ako jesu, onda samo na istocnom rubu piste i to privremeno, ostale drzimo mi, rusi, rusofili, ceceni, srbalji i slicni:)
dijagram-
2015-08-09
Rusi u Stara Praga...... Muhahahahahahahaa jebem ti kljun na opanku......Kila jebenog mozga.....
2014-04-14
Ovo će sada eskalirati u totalni rat jer su Rusi shvatili i uvidjeli da tkzv. Specijalna operacija sa malim snagama neće donijeti rezultate i poslat ce milijun vojnika umjesto sadašnjih 160 000
I moguće da dođe do rata Rusije i NATO jer sada NATO aktivno ratuje u UKR.
JEBI GA
JEBI GA
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
eskalirati će u pičku materinu. Barbarima trebaju mjeseci da dignu i obuče pričuvu a do tada će ukri ozgraditi jarak i žilet žicu na svojoj granici.Ringo10 wrote:Ovo će sada eskalirati u totalni rat jer su Rusi shvatili i uvidjeli da tkzv. Specijalna operacija sa malim snagama neće donijeti rezultate i poslat ce milijun vojnika umjesto sadašnjih 160 000
JEBI GA
veber likes this post
Ringo10 wrote:Ovo će sada eskalirati u totalni rat jer su Rusi shvatili i uvidjeli da tkzv. Specijalna operacija sa malim snagama neće donijeti rezultate i poslat ce milijun vojnika umjesto sadašnjih 160 000
JEBI GA
razbacujes se brojkama kao mujo pricama o sex , gdje ce naci 1 000 000 ljudi kad se zna da moskovski student tesko uloviva zivina za rat i koliko bi trajala osnovna obuka 1 000 000 ljudi i oprema istih kad ni ovi prisutni nemaju pola potrebite opreme ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
veber likes this post
Pa ni ovišto su kao obučeni ne znaju koristit oružje koje imaju na raspolaganju.debotoijusto wrote:Ringo10 wrote:Ovo će sada eskalirati u totalni rat jer su Rusi shvatili i uvidjeli da tkzv. Specijalna operacija sa malim snagama neće donijeti rezultate i poslat ce milijun vojnika umjesto sadašnjih 160 000
JEBI GA
razbacujes se brojkama kao mujo pricama o sex , gdje ce naci 1 000 000 ljudi kad se zna da moskovski student tesko uloviva zivina za rat i koliko bi trajala osnovna obuka 1 000 000 ljudi i oprema istih kad ni ovi prisutni nemaju pola potrebite opreme ?
Pita ruski vojnika zapovjednika: -Je li ovo predgrađe Kijiva?
-Nije, ovo ti je predgrađe Moskve, pizdjec, bljat..
-Nije, ovo ti je predgrađe Moskve, pizdjec, bljat..
Eroo- Posts : 78953
2016-07-22
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu