Musk: the biggest risk for civilization is population collapse
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Musk: the biggest risk for civilization is population collapse
ma kakav pas. pa teže pasa odgajati negdje dijete. pas sere 2 puta dnevno i to cijeli život, mora se šetati dva puta dnevno, tebi se recimo spava u 10--11navečer ili 6-7ujutro , bura je vanka, neda ti se ništa, moraš ovoga asa izvesti da šeta i sere.. kakav pas.
kada sam bio u njemačkoj nisam vidio 10% pasa koliko ih ima po splitu i zagrebu. to je katastrofa koliko pasa ima kod nas, kako rekoh vidio sam par njemačkih gradova, niti desetina pasa koliko ih mi imamo
kada sam bio u njemačkoj nisam vidio 10% pasa koliko ih ima po splitu i zagrebu. to je katastrofa koliko pasa ima kod nas, kako rekoh vidio sam par njemačkih gradova, niti desetina pasa koliko ih mi imamo
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:ma kakav pas. pa teže pasa odgajati negdje dijete. pas sere 2 puta dnevno i to cijeli život, mora se šetati dva puta dnevno, tebi se recimo spava u 10--11navečer ili 6-7ujutro , bura je vanka, neda ti se ništa, moraš ovoga asa izvesti da šeta i sere.. kakav pas.
dijagram je ironičan.
Ali nažalost, dosta mlađih to najozbiljnije misli, sviđalo se nama ili ne.
niels-
2021-04-26
čovjek, a i životinja.T. wrote:Te da pobije sva goveda i počme jesti sintetičko meso iz prodavnica čika (de)billa..prckov wrote:jedini spas za zapadnu ekonomiju je da odbaci fosilna goriva
ne jede gene niti jede elemente.
meso, mlijeko ili zelje imaju u osnovi isti sastav C-H-N-O
sintezom tih spojeva riješili bi se poljoprivrede, stočarstva i u krajnjoj liniji zagađenja.
većina hrane danas, je ionako polusintentizirana.
"domaće" i "staro" postoji samo u vašim glavama.
odavno je industrija preuzela proizvodnju hrane. ovo je samo tranzicija kada će polja opet biti šume.
sorta jabuke jonagold je nepromjenjena 5000g.
pšenica, raž, zob su bile najobičnije trave dok egipćani nisu počeli raditi selekciju.
kuruza je pod inkama imala prinos od 700-1500kg/ha
sada je preko 15t.
u americi preko 25t
čovjek se bavi genetikom od kada zna za sebe.
2014-12-30
niels likes this post
AssadNaPodmornici wrote:populacija će se krenuti obnavljati i u kini ,japanu i zapadu , ali biti će potrebno par desetljeća. inače nije prvi put da dolazi do kolapsa nataliteta, bilo je više puta to. najveća greška je napraviti zamjenu stanovništva.niels wrote:Nema tu pomoći.
Kina je s održavanjem politike jednog djeteta sama sebi kreirala problem. Uskoro će generacija koja je kreirala teškim radom izvanredni rast u mirovinu.
Kina će postati Japan, i to na steroidima.
Problem jest, i zato po meni Musk jest u pravu, da stanovništvo nesumnjivo raste na globalnoj razini, ali u državama u razvoju.
A one su u razvoju s razlogom, tamo se ne može poslovati. To je sve rashodovna stavka čovječanstva politički, ekonomski i sigurnosno.
japanci da i padnu sa 130 milijuna kada ih je bilo najviše na 30milijuna, nije smak svijeta - 30 milijuna može doći nazad do 150milijuna kroz 100godina bez problema. tako i kina. ili čak RH, Ukraina itd. međutim kada ti kao švedska ili francuska zamjeniš vlastitu populaciju(ili većinu) onda nema povratka
Opinion | Maternal Instinct Is a Myth That Men Created - The New York Times (nytimes.com)
majcinski instikt je mit
taj navodni instikt muskarci namecu zenama, vjerojatno iskljucivo bijeli muskarci
osim onih koji su progresivni, oni samo namecu pravila za sve ostalo u zivotu
treba nam komunizam i da drzava odgaja djecu a ne iskoristavat zene kroz socijalni konstrukt o majcinskom instiktu
The notion that the selflessness and tenderness babies require is uniquely ingrained in the biology of women, ready to go at the flip of a switch, is a relatively modern — and pernicious — one. It was constructed over decades by men selling an image of what a mother should be, diverting our attention from what she actually is and calling it science.
2014-04-19
i ESGniels wrote:prckov wrote:jedini spas za zapadnu ekonomiju je da odbaci fosilna goriva
I prigrli CRT i diversity ;)
2014-04-19
prckov wrote:i ESGniels wrote:prckov wrote:jedini spas za zapadnu ekonomiju je da odbaci fosilna goriva
I prigrli CRT i diversity ;)
2014-04-19
a tek da prošetaš kineskim gradovima...AssadNaPodmornici wrote:ma kakav pas. pa teže pasa odgajati negdje dijete. pas sere 2 puta dnevno i to cijeli život, mora se šetati dva puta dnevno, tebi se recimo spava u 10--11navečer ili 6-7ujutro , bura je vanka, neda ti se ništa, moraš ovoga asa izvesti da šeta i sere.. kakav pas.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
navodno se sinteticko meso pravi od biljnih bjelancevinaT. wrote:Te da pobije sva goveda i počme jesti sintetičko meso iz prodavnica čika (de)billa..prckov wrote:jedini spas za zapadnu ekonomiju je da odbaci fosilna goriva
nego najstetnijia su goveda i ovce a za njih ne postoji neka zamjena na strujni pogon ko za vozila
The most damaging farm products? Organic, pasture-fed beef and lamb | Food | The Guardian
What are the world’s most damaging farm products? You might be amazed by the answer: organic, pasture-fed beef and lamb. I realise this is a shocking claim. Of all the statements in my new book, Regenesis, it has triggered the greatest rage. But I’m not trying to wind people up. I’m trying to represent the facts. Let me explain.
2014-04-19
1968 Rockefeller population council:
- the goal is to postpone and avoid marriage at all costs
-
compulsory education of children
- fertility control agents should be put in the water supply
- encourage women to work out of home
itd
btw zanimljivo je kako se već duže vrijem, tj desetljećima dva kraja: tzv kontrakultura i s druge strane elite, u biti udružuju i imaju iste ciljeve, mada malo drugačije želje ali sastaju se kako bi napravili omču srednjem sloju ljudi..
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Peoples who say NO to civilization..
» Bank of England calls for ‘urgent’ global action after near-collapse of UK pension funds
» ...biggest the rules...
» Population through ages
» Europe: The Substitution Of A Population
» Bank of England calls for ‘urgent’ global action after near-collapse of UK pension funds
» ...biggest the rules...
» Population through ages
» Europe: The Substitution Of A Population
Page 2 of 2