ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Političko proroštvo

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Političko proroštvo  - Page 3 Empty Re: Političko proroštvo

Post by red wolf Wed 21 Sep - 22:08

mortal wrote:
red wolf wrote:
mortal wrote:
red wolf wrote:Postoji samo jedan Zakon i da ga slijedite, uvijek biste bili u miru, tijelom, duhom i dušom.
To je Božji zakon
Jest, ali nikad ga niste slijedili.
ne laprdaj
Samo jedan Zakon!

Ne čini drugome ono što ne želiš da drugi čine tebi! Nikad ovaj Zakon niste shvatili. Pa će ovaj svijet biti resetiran i bit će uspostavljen Novi svjetski poredak.

red wolf

2016-02-10

Back to top Go down

Post by red wolf Wed 21 Sep - 22:09

mortal wrote:
red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahaha...

Postojiš Ti. Sve ostalo je tvoje stvaranje. Problem je nastao kad se pojavilo mnoštvo tih Ti. Tada si se izgubio.
Što si ti stvorio ili stvaraš
Budućnost
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by immortal Wed 21 Sep - 23:12

red wolf wrote:
mortal wrote:
red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahaha...

Postojiš Ti. Sve ostalo je tvoje stvaranje. Problem je nastao kad se pojavilo mnoštvo tih Ti. Tada si se izgubio.
Što si ti stvorio ili stvaraš
Budućnost
svoju vlastitu ili

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by immortal Thu 22 Sep - 8:56

[size=41]Ukrajinski biskup progovorio o velikom čudu kojem su svjedočili u Odesi: Tri puta su gađali, Bog podigao oluju.

[/size]
Političko proroštvo  - Page 3 Screen-Shot-2022-09-22-at-9.43.31-AM-696x498foto: screenshot/youtube
„Odesa je doživjela mnoga čudesa“, rekao je biskup o posljedicama. Ruski ratni brodovi su tri puta gađali grad na obali Crnog mora, ali su se uvijek vraćali – dva puta zbog iznenadne jake morske oluje, treći put jer je posada broda odlučila odustati od bombardiranja. Odessa do danas nije okupirana i, unatoč stalnim raketnim napadima i 40.000 interno raseljenih osoba, u gradu postoji “određena normalnost”.

immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by immortal Sun 2 Oct - 20:07

Brdo Dobrog Pastira,(Carbonia, Italia),
28.9.2022.
Političko proroštvo  - Page 3 1f4a5..."UPRAŽNJENA" PRISUTNOST PAPE ZNAČI DA SU VARALICE UČINILE TLO PLODNIM ZA ANTIKRISTA...LOPOVI SU ZAVLADALI ZEMALJSKOM CRKVOM...A VI , "POMAZANICI BOŽJI", PLAKAT ĆETE, VRIŠTAT ĆETE TRAŽEĆI OPROST...

......Žalovanje u Crkvi je blizu!
"Upražnjena" prisutnost Mog Pape znači da su varalice učinile tlo plodnim za Antikrista.

......Nova pravila će pozdraviti mnogi ljudi, ali doista neka znaju da nisu od Mene!
Ja sam Bog beskrajne ljubavi i volim svoje stvorenje.

.......Sada kada su lopovi zavladali zemaljskom Crkvom, to ne znači da je Bog, pravi i jedini Bog, izašao iz povijesti, On vlada i vladat će zauvijek!
......Pročišćavanje je u tijeku: tako da se čovjek vraća "bezgrešan" svom Stvoritelju, postaje svjestan i upoznat sa Božjim Stvarima,
onoga što pripada njegovom Stvoritelju,
i u pokornosti Mu je.
......Uskoro ćete upoznati lice Antikrista, ali ćete uskoro vidjeti Lice vašeg Boga ljubavi; … Što će vam biti veće iznenađenje?

.....Bog u svojoj neizmjernosti, obznanit će svoju Istinu čovjeku tako da on otvori svoje srce i vrati Mu se u vjernosti i ljubavi, ... on se klanja Onome koji čeka njegovo buđenje tako dugo da ga prigrli k Sebi, ispuni ga svojim blagodatima i stavio ga da uživa u Novom Raju.
........Sotona, varalica, pokušava svojim pipcima zadržati u mraku one koji su upali u njegovu smrtnu mrežu, ali Bog će iznenaditi čovjeka koji će ponovno zavladati svojim mentalnim sposobnostima i zatražiti oprost od svog Boga Stvoritelja.
......Poraz Sotone je blizu, Antikrist će, pri svom trijumfalnom ulasku, misliti da je pobijedio, ali Bog će intervenirati i potkopati ga s tog prijestolja koje je zauzeo zloupotrebom.
......Čovjek u Bogu će ponovno baštiniti Ljepotu u Bogu, putovat će Svemirom, spoznat će Boga i pripadat će Mu.
.......Došlo je vrijeme žetve!
Budite spremni djeco Moja!

......Suzdržite se od grijeha, održavaj se čistima, jer ćete iznenada bit obavijeni Svjetlom i podignuti u Svjetlo!
.......Rim će plakati gorke suze!
.......Senat je bez nadzora! Sluge Antikrista su uključene u svoje žalosne plesove, ali, iznenada, glas Božji će zagrmiti! … Zidovi hrama će popucati i srca zlih će se uzburkati, … njihovo će se slavlje pretvoriti u plač i očaj.
......Zaista vam kažem: oni su zadnje linije protivnika! Bog čeka s nestrpljivom ljubavlju da zagrli svoju djecu natrag k Sebi.
.......Djeco Moja, molite! Postite od stvari svijeta!
Sat ulazi u tamu! Sprovod je blizu! Rim će plakati za svojom djecom!

........Bubnjevi ... oštre sablje ... krv mnogih ljudi preplavit će Trg svetog Petra.
.........Bit će strašni sati za one koji su namjerno odabrali slijediti đavla niječući Boga Stvoritelja.
.........A vi, “Pomazanici Božji”,... plakat ćete!
........Plakat ćete! Vrištat ćete tražeći oprost! Izvijat ćete se na zemlji kao zmije od boli koju ćete osjećati.
.........Napokon ćete zavapiti Moje Sveto Ime, ali Ja vas neću slušati, bit će vam kao što ste vi učinili sa Mnom!
.......Blagoslivljam svoje vjerne sljedbenike, stavljam im na čelo znak svoje pripadnosti: križ!
Bog spašava!

immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by zganci_i_jetrica Sun 2 Oct - 22:01

aben wrote:
mortal wrote:braniti će nam bunarsku vodu
To je sve naša hrvacka voda i mi imomo pravo zabroniti da uzimoš našu vodu
Te su vode već u vlasništvu Coca Cole, samo što još o tome treba obavijestiti stoku sitnog zuba, a za to se ne treba žuriti  :P
zganci_i_jetrica
zganci_i_jetrica

2021-06-05

Back to top Go down

Post by immortal Mon 10 Oct - 20:14

Sv Natalija

Kad je pitala Gospodina o kraju svijeta, On je odgovorio: “Bliži se kraj grijeha, ali ne i kraj svijeta. Uskoro više neće biti izgubljene duše. Moje riječi će se ispuniti i bit će samo jedno stado i jedan pastir.” (Iv. 10:16)… Ne bojte se, radije se radujte, jer će moja Bezgrješna Majka svojom moći Kraljice, puna milosti, zajedno s nebeskim legijama anđela, uništiti sile pakla…
“Zašto obećani svjetski mir dolazi tako sporo?” Svećenik mi je postavio ovo pitanje, a od Presvete Djevice sam dobila sljedeći odgovor: “Doba svjetskog mira ne kasni. Nebeski Otac samo želi dati vremena onima koji se mogu obratiti i naći utočište kod Boga. Mnogi će se obratiti, čak i oni koji niječu postojanje Boga. Svijet je dobio milost ovim produljenjem vremena prije kazne, jer je nebeski Otac s ljubaznošću primio naknadu i žrtve duša žrtava za sve….Djeco moja, koja prinosite život, slijedite primjer vaše Majke! Također crpite iz ovog izvora tako da se vaša ljubav rasplamsa, da zaborav zahvati sve ljude. Time bi se dovršilo djelo otkupljenja i postiglo bi se jedinstvo kršćana. To bi bio početak dolaska Kraljevstva Božjega koje će završiti u vječnosti.” (1985)

Isus je također pokazao s. Nataliji viziju ere:

Spasitelj mi je pokazao da će neprestana ljubav, sreća i božanska radost označavati ovaj budući čisti svijet. Vidjela sam Božji blagoslov obilno izliven na zemlju. Sotona i grijeh bili su potpuno poraženi [usp. Otk 20,2] .** Nakon velikog čišćenja, život redovnika i laika bit će pun ljubavi i čistoće. Pročišćeni svijet uživat će mir Gospodnji po Presvetoj Djevici Mariji…
…Isus mi je rekao: “Donio sam mir kad sam se rodio [usp. Luka 2:14] , ali svijet još uvijek nije uživao u tome. Svijet ima pravo na ovaj mir. Muškarci su djeca Božja. Bog u njih usađuje svoj vlastiti Duh. Bog ne može dopustiti da bude posramljen i zato djeca Božja imaju pravo uživati ​​u miru koji sam obećao.”
Vidjela sam svijet kao ogromnu sferu prekrivenu trnovom krunom koja je bila puna grijeha, a Sotonu, u obliku smotane zmije oko sfere i svih vrsta grijeha i prljavštine koja izlazi iz njega. Djevica Majka uzdigla se iznad kugle zemaljske kao Pobjednička Kraljica svijeta. Njezin prvi čin kao Kraljice bio je prekriti svijet svojim plaštem, prožetim Isusovom krvlju.
Tada je Ona blagoslovila svijet, a ja sam vidjela da je u isto vrijeme i Presveto Trojstvo blagoslovilo svijet. Sotonska zmija ju je tada napala sa strašnom mržnjom; iz njegovih usta izlazi plamen. Bojala sam se da će vatra dosegnuti Njezin plašt i da će izgorjeti, ali plamen je nije mogao ni dotaknuti. Djevica Marija je bila mirna kao da nije u borbi, i mirno je stala zmiji na vrat…
Isus mi je tada objasnio: “Moja Bezgrješna Majka će nadvladati grijeh svojom moći Kraljice. Ljiljan predstavlja pročišćenje svijeta, dolazak rajske ere, kada će čovječanstvo živjeti kao bez grijeha. Doći će novi svijet i nova era. Bit će to doba kada će čovječanstvo povratiti ono što je izgubilo u raju. Kad moja Bezgrješna Majka stane na vrat zmije, vrata pakla bit će zatvorena. U bitci će sudjelovati vojske anđela. Ja sam Svoje zapečatio Svojim pečatom, da ne poginu u ovoj bitci.”

immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by immortal Mon 10 Oct - 20:28

Političko proroštvo  - Page 3 232

immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by MDMiridije Mon 10 Oct - 20:34

mortal wrote:
red wolf wrote:
mortal wrote:
red wolf wrote:Postoji samo jedan Zakon i da ga slijedite, uvijek biste bili u miru, tijelom, duhom i dušom.
To je Božji zakon
Jest, ali nikad ga niste slijedili.
ne laprdaj

Nema tu generalno laprdanja. Redovito svi ljudi skoro koje sam upoznao u životu koji su za sebe tvrdili da su veliki vjernici i slično i bilo im je osobno bitno da drugima dokažu to, redovito se radilo o manijacima koji su prilagođavali pravila vlastite vjere vlastitom komodu i vlastitoj stvarnosti. Svaki put doslovno. U 99% slučajeva ispadne na kraju da je tim ljudima bitnije da ih drugi percipiraju kao velike vjernike nego što je njima samima vjera važna. Vjera je super stvar samo ljudi imaju osobnu potrebu da sva pravila crkve kojoj pripadaju prilagode sebi a ne da sebe prilagode pravilima i onda redovito normalna osoba to ionako ne podrazumjeva kao vjernike više kao licemjere. Sama činjenica da je većina vjernika spremna na prvu urlati,psovati i vrijeđati i omalovažavati ako se postave pitanja na koja nemaju odgovor ili ako se ukaže na njihovo vlastito licemjerje uzevši sama pravila u koja se sami ufaju ih čini potpuno suprotnima onome čime se sami definiraju.
MDMiridije
MDMiridije

2022-10-01

Back to top Go down

Post by immortal Mon 10 Oct - 21:26

,,Vidjeh čudnu crkvu koja se gradila protiv svakog pravila… Ne nadgledaše anđeli djela izgradnje. U toj crkvi ne bijaše ničega što je dolazilo s visine… Bijahu samo podjele i kaos. Posrijedi je najvjerojatnije crkva koja je ljudsko djelo, koja slijedi posljednju modu…”.
,,Vidjeh koliko će biti zlokobne posljedice ove lažne crkve. Vidjeh kako joj se povećavahu dimenzije; heretici svake vrste dolažahu u grad (Rim). Mjesni kler postade mlakim, vidjeh veliku tamu… Tada se učini da se viđenje proširivaše na sve strane. Cijele katoličke zajednice bijahu ugnjetavane, uznemiravane, proganjane i lišavane svoje slobode. Vidjeh mnoge crkve koje se zatvarahu, svagdje velike patnje, ratovi i prolijevanje krvi. Divlja i neuka svjetina poduzimaše nasilna djela. Ali sve to ne potraja dugo.”

immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by immortal Mon 10 Oct - 21:37

Misija lažnog proroka je prisiliti čovječanstvo da štuje Antikrista

Lažni prorok će možda biti izvanredno vješt propovjednik ili govornik, čije će demonski opunomoćene riječi varati mnoštva.

Lažni prorok posljednjih dana opisan je u Otkrivenju 13,11-15. Njega se također zove „druga Zvijer“ (Otkrivenje 16,13, 19,20, 20,10). Zajedno s Antikristom i Sotonom, koji im obojici daje moć, Lažni prorok je treći dio bezbožnog trojstva.

Lažni prorok dolazi kao janje s uvjerljivim riječima

Kada ga se opisuje, on ima rogove poput janjeta, premda govori poput zmaja. Rogovi janjeta su samo mala ispupčenja na glavi dok janje ne naraste i ne postane ovan. Za razliku od Antikrista, koji ima mnoštvo glava i rogova koji pokazuju njegovu silu i moć i svirepost, Lažni prorok dolazi kao janje, dopadljivo, s uvjerljivim riječima koje mame naklonost i dobru volju.

Konačni otpad bit će velik

Tko god taj lažni prorok bude, konačna obmana svijeta i konačni otpad bit će velik, a zahvatit će cijeli svijet. Obmanjivači i lažni učitelji koje vidimo danas preteče su Antikrista i lažnoga proroka, i ne smijemo dozvoliti da nas obmanjuju. Tih je lažnih učitelja napretek, a upravo oni ravnaju put prema konačnom sotonskom kraljevstvu. Moramo vjerno navješćivati spasonosno evanđelje Isusa Krista i spašavati muškarce i žene od katastrofe koja dolazi.

immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics