ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Izglasano nepoverenje Vladi Dritana Abazovića

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Izglasano nepoverenje Vladi Dritana Abazovića - Page 3 Empty Re: Izglasano nepoverenje Vladi Dritana Abazovića

Post by Serbinho-3 20/8/2022, 10:29

DETALJI IZ BIOGRAFIJE "ALBANSKOG ČETNIKA" Milo ga nazvao bitangom, branio Srbe u CG, a sestra i brat mu lekari i žive u BG

https://www.kurir.rs/region/crna-gora/3994053/detalji-iz-biografije-albanskog-cetnika-milo-ga-nazvao-bitangom-branio-srbe-u-cg-a-sestra-i-brat-mu-lekari-i-zive-u-bg

Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Izglasano nepoverenje Vladi Dritana Abazovića - Page 3 Empty Re: Izglasano nepoverenje Vladi Dritana Abazovića

Post by pizzon 20/8/2022, 10:31

kamo srece da mi imamo nekog abazovica
medju nasim albancima
u srbiji.
ima jedan, rodjen je u bg.du i nastupa kao
gradj.srbije a ne manjine.
to je ok, ali nema efekta

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 20/8/2022, 10:55

Albanci su uglavnom nesigurni u sebe i krecu se medju

svojima, jer tako jedino mogu da funkcionisu.

Nerealno je ocekivati od njih vise a Dritan i taj doticni,

sigurnost su stekli kroz te oko sebe ljudi, tj. taj da je

iz Beograda i tretiran je ko svi ostali a ne u Plemenskoj

Zajednici i onda imas taj Shitski Primitivizam.

Drze se po familijama, neko im komanduje, lako se citaju.

Ocekivati od njih tako nesto, nerealno je.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 20/8/2022, 10:59

Sto se tice te Anti Srpske ekipe po bivsoj Jugoslaviji, koja

ne zna fabrike da otvara, ali zna da doliva samo ulje na vatru

i siri pozar, SPC je i kod Tita funkcionisala bez problema

i nije bila nikakav faktor, da bi taj novi val lokalnih politicara,

koji nemaju sta da ponude, napadali SPC.

Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by pizzon 20/8/2022, 12:12

vuksadinare wrote:dritan se realno uplasio koliko god u nekim stvarima izlazio u susret prosrpskoj strani u crnoj gori za njih je uvijek bio siptar..sa druge strane zamjerio se procrnogorskoj opciji za koje je crnogorski sejdo bajramovic a vlastiti narod ga u 99% slucajeva smatra izdajnikom...njegova politicka sudbina je zapecacena ne bi me zacudilo u neko vrijeme da zavrsi hm..predmjevam da ce otici iz crne gore negdje vani..

ne nece otici iz c.g.
i milo se nece vratiti
a ti si vrlo zao covek

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/8/2022, 13:46

Otišo si Dritane ostala je tuga uvijek ćete voljeti četnici sa juga.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by pizzon 20/8/2022, 14:03

mozete da se radujete
uslovno
jer ce  nakon dritana
vladu formirati
c.gorci i srbi, da i dritan
 nikako milo i njegovi
bili izbori ili ne
cak je bolje da budu izbori...
grese sto ne najure
tu fukaru pre roka.

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/8/2022, 14:54

KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

:cry
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by pizzon 20/8/2022, 15:05

hehe
Haha

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/8/2022, 15:08

Bit će ti he he i ha ha kad shvatiš da sam ja tom vašem četniku na vlasti dao rok do 2.10 kad se instalira Komšić da se odredi jel Zapad ili Rusija.

Danas ti je 20.08
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by pizzon 20/8/2022, 15:29

c.gora je ostatak srpske
drzave nakon turske
okupacije balkana.
uz uvazavanje, da svako
ima pravo da bude c.gorac i samo c.gorac
ako tako oseca.
ali i srbin...ako tako oseca..

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/8/2022, 15:29

Kako će se stvari dalje razvijati, vidjet ćemo, jer ako sadašnja procrnogorska većina uspije sastaviti vladu, onda će to označiti moguće nove napetosti, jer je ionako već najavljeno da će nova vlada (makar bila formirana samo zbog toga), ako bude onakva kakva se pretpostavlja da bi mogla biti - prvo što će učiniti, Temeljni ugovor sa SPC-om proglasiti ništetnim, a to onda ponovno znači novo zaoštravanje, pa političke sukobe, litije i tko zna što još.

Tako se Crna Gora ponovno našla u vrtlogu političke krize. Crna Gora ulazi u novu neizvjesnost - hoće li novonastala većina od čak osam stranaka, koje kao matica okuplja pojedinačno najjača skupštinska frakcija DPS vječnog Mila Đukanovića (tu su i manjinske stranke Albanaca i Bošnjaka) uspjeti sastaviti novu, već treću vladu, od izbora u kolovozu 2020. godine, ili će se krenuti u još jedne neizvjesne ali "presudne i odlučujuće povijesne izbore". Ako se osnuje nova vlada, također neizvjesnog trajanja, Crna Gora bi s istim sastavom zastupnika prošla put od radikalno prosrpsko-proruske vlade Zdravka Krivokapića, do još jedne suverenističke procrnogorske vlade. Od pola do pola.

Milo Đukanović ponovno se pokazao kao političar s devet mačjih života, jer je postavljanje Abazovićeve vlade, a sada i njeno rušenje, ipak njegovih ruku djelo. Prvo je bio na rubu propasti, najavljivao se njegov odlazak i konačni politički pad. Govorilo se da napušta mjesto šefa svog DPS-a, kao kompromis za podršku Bruxellesa, ali je na kraju ipak uspio to izvrdati. I "ambasade" su bile protiv njega, (i nije da nisu još), ali odradio je neke poslove - poput onoga da je zabranio prelet zrakoplova s ruskim ministrom vanjskih poslova Sergeja Lavrova prema Srbiji, "sjeo" je na imovinu Rusa u Crnoj Gori, uveo sankcije, sprečava širenje tzv. Otvorenog Balkana, kao nekakvog Vučićevog mehanizma za širenje utjecaja na regiju.

Članstvo Crne Gore u NATO-u, pokazalo se, sada kada bjesni ruska agresija na Ukrajinu, i iskazane doktrine vojno-političkog širenja ruskog utjecaja na istočnoeuropski i sredozemni bazen, kao nenadani, ali veliki dobitak, a jasno je da takvu ulogu mogu održati samo procrnogorske opcije, jer radikalne prosrpske stranke stalno najavljuju "istupanje iz NATO-a", što bi potpuno promijenilo geostratešku konfiguraciju regije (a i šire) te omogućilo Rusiji da zaista od Vučićeve Srbije načini svoju utvrdu i bazu u srcu Europe. Mala zemlja, veliki problemi.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/abazovic-nestao-u-dimu-cigarete-a-formiranje-nove-vlade-ce-zapaliti-novu-iskru-na-balkanu-15237244
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 20/8/2022, 17:44

pizzon wrote:
vuksadinare wrote:dritan se realno uplasio koliko god u nekim stvarima izlazio u susret prosrpskoj strani u crnoj gori za njih je uvijek bio siptar..sa druge strane zamjerio se procrnogorskoj opciji za koje je crnogorski sejdo bajramovic a vlastiti narod ga u 99% slucajeva smatra izdajnikom...njegova politicka sudbina je zapecacena ne bi me zacudilo u neko vrijeme da zavrsi hm..predmjevam da ce otici iz crne gore negdje vani..

ne nece otici iz c.g.
i milo se nece vratiti
a ti si vrlo zao covek
da zao sam..jer je dritan potrosio svojih 15 minuta 'slave'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics