Srbin na odmoru u Hrvatskoj:'Evo uzaludno cekam vec 11 dan da me prebiju'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Srbin na odmoru u Hrvatskoj:'Evo uzaludno cekam vec 11 dan da me prebiju'
I ZDS je svagdje prepoznat kao ustaški poklič.Speare Shaker wrote:jastreb wrote:To uopće nije neka četnička pjesma.marcellus wrote: "Vojvodo Sinđeliću",
Baš si našao pjesmu.
Srpska domoljubna pjesma posvećena jednom junaku iz 1.srpskog ustanka,poginulog u borbi na Čegru.
Nije poanta u tome kakva je ta pjesma objektivno, nego kako se doživljava u Hrvatskoj.
Kao tipična četnička pjesma.
Idiote.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nema veze kakva je suština, važan je hajp.Speare Shaker wrote:jastreb wrote:To uopće nije neka četnička pjesma.marcellus wrote: "Vojvodo Sinđeliću",
Baš si našao pjesmu.
Srpska domoljubna pjesma posvećena jednom junaku iz 1.srpskog ustanka,poginulog u borbi na Čegru.
Nije poanta u tome kakva je ta pjesma objektivno, nego kako se doživljava u Hrvatskoj.
Idiote.
Gde od toliko lepih naših, četničkih, pesama, nađe baš ovu?marcellus wrote:Nek obuče majicu sa slikom Draže, digne tri prsta i otpjeva "Vojvodo Sinđeliću", nakon toga može i opsovat ustašku majku okupljenima, i neće više morat čekat.
Govorim o tome kalo može dobit batine ako baš hoće. Nije ni anica ustaška pa ajd pjevaj thompsona na terazijama i vidi jel bolijastreb wrote:To uopće nije neka četnička pjesma.marcellus wrote: "Vojvodo Sinđeliću",
Baš si našao pjesmu.
Pa slabo poznajem vaše lepe četničke pesmedzango wrote:Gde od toliko lepih naših, četničkih, pesama, nađe baš ovu?marcellus wrote:Nek obuče majicu sa slikom Draže, digne tri prsta i otpjeva "Vojvodo Sinđeliću", nakon toga može i opsovat ustašku majku okupljenima, i neće više morat čekat.
Evo onda jedna erotsko-četničkog karaktera, da se malo upoznaš:marcellus wrote:Pa slabo poznajem vaše lepe četničke pesmedzango wrote:Gde od toliko lepih naših, četničkih, pesama, nađe baš ovu?marcellus wrote:Nek obuče majicu sa slikom Draže, digne tri prsta i otpjeva "Vojvodo Sinđeliću", nakon toga može i opsovat ustašku majku okupljenima, i neće više morat čekat.
dzango wrote:Evo onda jedna erotsko-četničkog karaktera, da se malo upoznaš:marcellus wrote:Pa slabo poznajem vaše lepe četničke pesmedzango wrote:Gde od toliko lepih naših, četničkih, pesama, nađe baš ovu?marcellus wrote:Nek obuče majicu sa slikom Draže, digne tri prsta i otpjeva "Vojvodo Sinđeliću", nakon toga može i opsovat ustašku majku okupljenima, i neće više morat čekat.
Evo mene nešto štrecnulo. A Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
evo našao jednu... jel ova vrijedi batina na obali?
Ma naravno da tu objektivnost ne igra nikakvu ulogu. Tile je bio ustaša je ga je Jovanka takvim doživljavala (tepala mu 'moj ustaša'), a Bruce Jenner je žena jer se takvom (sic!) osjeća i jer ga takvim (takvom ) doživljava liberalna Amerika. Stoga je jedini pravi odgovor na tu problematiku da Hrvati svakog Srbina doživljavaju kao četnika, a Srbi svakog Hrvata kao ustašu. Ta nam je logika do sada svima donijela hrpu sreće i veseljaSpeare Shaker wrote:Nije poanta u tome kakva je ta pjesma objektivno, nego kako se doživljava u Hrvatskoj.jastreb wrote:To uopće nije neka četnička pjesma.marcellus wrote: "Vojvodo Sinđeliću",
Baš si našao pjesmu.
Idiote.
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Imate vi i lepših, kao na primjer ona: Ubićemo - zaklaćemo!dzango wrote:Evo onda jedna erotsko-četničkog karaktera, da se malo upoznaš:marcellus wrote:Pa slabo poznajem vaše lepe četničke pesmedzango wrote:Gde od toliko lepih naših, četničkih, pesama, nađe baš ovu?marcellus wrote:Nek obuče majicu sa slikom Draže, digne tri prsta i otpjeva "Vojvodo Sinđeliću", nakon toga može i opsovat ustašku majku okupljenima, i neće više morat čekat.
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Propaganda komunaca. Bolje daj nešto pravo:marcellus wrote:evo našao jednu... jel ova vrijedi batina na obali?
Mi po registarskim tablicama znamo tko je Srbin.
crvenkasti-
2014-04-17
Očito je da lik nije posjetio bibinje...
Da ne spominjemo cetinjsku krajinu...
Da ne spominjemo cetinjsku krajinu...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» 'Admiral' na odmoru u Hrvatskoj
» Meltdown Francuske YouTuberice na odmoru u Hrvatskoj jer "U toj zemlji žive samo bjelci"
» Posljednji Srbin u Hrvatskoj(ustaška zombi apokalipsa)
» POSLJEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ
» Posljednji Srbin u Hrvatskoj
» Meltdown Francuske YouTuberice na odmoru u Hrvatskoj jer "U toj zemlji žive samo bjelci"
» Posljednji Srbin u Hrvatskoj(ustaška zombi apokalipsa)
» POSLJEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ
» Posljednji Srbin u Hrvatskoj
Page 2 of 2