Ruska invazija na Ukrajinu
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Eroo wrote:Jesu obranili. Kyiv, Harkiv i Černihiv sigurno...kao i 80% ostatka Ukrajine.crvenkasti wrote:Jesu li Ukrajinci oslobodili štogod zahvaljujući "himarsima"?
Umjesto 72 sata stvar se produžila na 172 dana.
Ukrajina će osloboditi sve svoje okupirane teritorije, uključujući i Krim.
Žaba se kuha na laganoj vatri. Za sada.
Rusi su iz Kijeva i Harkova povukli prije pojave himarsa.
crvenkasti- Posts : 29708
2014-04-17
Dobrovoljno.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Jesu obranili. Kyiv, Harkiv i Černihiv sigurno...kao i 80% ostatka Ukrajine.crvenkasti wrote:Jesu li Ukrajinci oslobodili štogod zahvaljujući "himarsima"?
Umjesto 72 sata stvar se produžila na 172 dana.
Ukrajina će osloboditi sve svoje okupirane teritorije, uključujući i Krim.
Žaba se kuha na laganoj vatri. Za sada.
Rusi su iz Kijeva i Harkova povukli prije pojave himarsa.
HIMARSi su samo sitnica u nizu onoga što će postupno uslijediti...žaba se kuha postupno.
Eroo wrote:Neće. Ne razumiješ ti što se događa.crvenkasti wrote:Ukrajina, ili ono što bude ostalo od nje, morat će nekad te kredite ovako li onako otplatiti.
Ameri su spičkali 200 milijardi dolara u Afganistanu onako, usput im bilo.
Može im se, a ovaj put je cijena neupitna. Plus ostali "zapadni svijet", naravno.
Ameri su u Afganistanu, ukupno gledajući, itekako zaradili.
crvenkasti-
2014-04-17
Ti, Ero, ionako kurca ne razumiješ. Mislio sam da si pametniji.
Ne znaš ni što je rat ni što ga uzrokuje i tko ga vodi.
Idem.
Ne znaš ni što je rat ni što ga uzrokuje i tko ga vodi.
Idem.
crvenkasti-
2014-04-17
U svakom pogledu. U dogledno vrijeme i teritorijalno.crvenkasti wrote:
Kako su to Rusi izgubili? Vojno, ekonomski, teritorijalno, politički?
Ovaj rat je Putin isplanirao do detalja. Sa relativno malim ulaganjima uspio je sjebati čitav Zapad.
Doduše, Zapad je ionako bio osuđen na propast, ali na ovaj način Rusija će, zahvaljući tome što se odvojila od njega, imati puno manje štete. Osim toga, uštedjeli su time godine potihog mrcvarenja i podmuklih pokušavanja pljački ruskog bogatstva jer će se sve desiti za vrlo kratko vrijeme.
A šta to Rusija proizvodi? Koji njihov proizvod koristiš dnevno?
Navedi samo jedan!
Da te preduhitrim: "Zapad" predstavlja 70% svjetske trgovine
i najjača je vojna sila na svijetu.
Rusija nije više druga sila na svijetu, čak ni u regionalnom smislu.
Imao sam te za pametna čovjeka i ne razumijem da to ne vidiš.
Eroo wrote:žaba se kuha postupno.
Manjak razumijevanja, dedukcije i analitičkog razmišljanja pokušavaš prikriti bijednim, infantilnim doskočicama.
Sve ti to izgleda toliko bljutavo i jadno da nije čak ni gadljivo. Više je tužno.
crvenkasti-
2014-04-17
Eroo wrote:U svakom pogledu. U dogledno vrijeme i teritorijalno.crvenkasti wrote:
Kako su to Rusi izgubili? Vojno, ekonomski, teritorijalno, politički?
Ovaj rat je Putin isplanirao do detalja. Sa relativno malim ulaganjima uspio je sjebati čitav Zapad.
Doduše, Zapad je ionako bio osuđen na propast, ali na ovaj način Rusija će, zahvaljući tome što se odvojila od njega, imati puno manje štete. Osim toga, uštedjeli su time godine potihog mrcvarenja i podmuklih pokušavanja pljački ruskog bogatstva jer će se sve desiti za vrlo kratko vrijeme.
A šta to Rusija proizvodi? Koji njihov proizvod koristiš dnevno?
Navedi samo jedan!
Da te preduhitrim: "Zapad" predstavlja 70% svjetske trgovine
i najjača je vojna sila na svijetu.
Rusija nije više druga sila na svijetu, čak ni u regionalnom smislu.
Imao sam te za pametna čovjeka i ne razumijem da to ne vidiš.
Suština je u tome što je Zapad, unatoč tolikoj nadmoći u ekonomiji i trgovini, te ni uz sve moguće vrste sankcija i blokada koje su im nametnuli, nisu uspjeli slomiti Rusiju.
Naprotiv. Slomili su sami sebe.
Sramota.
crvenkasti-
2014-04-17
I da, da te nadopunim, 90% proizvoda koji se po svijetu prodaju su kineski, a ne zapadni.
A ono s čim zapad najviše trguje (po količini novca), to je nafta. Zahvaljući famoznom petrodolaru, velika većina trgovine naftom se još uvijek odvija u dolarima.
To i jest glavni uzrok ovog rata, a i svih kriza zadnjih 20 godina.
To je poluprosječnom čitaocu interneta odavno jasno.
A ono s čim zapad najviše trguje (po količini novca), to je nafta. Zahvaljući famoznom petrodolaru, velika većina trgovine naftom se još uvijek odvija u dolarima.
crvenkasti-
2014-04-17
Valjda bi o tome trebao razmišljati pametan čovjek.
Što je uzrok rata i tko ga vodi i odlučuje o njemu i što će najprije dovesti do njegovog okončanja.
A ne, ko debil, brojati gdje je pala koja bomba i li raketa i tome se veseliti.
Što je uzrok rata i tko ga vodi i odlučuje o njemu i što će najprije dovesti do njegovog okončanja.
A ne, ko debil, brojati gdje je pala koja bomba i li raketa i tome se veseliti.
crvenkasti-
2014-04-17
Neka srču svoju naftu i dišu svoj plin. Zašto ne prekinu s izvozom tih dobrina,crvenkasti wrote:I da, da te nadopunim, 90% proizvoda koji se po svijetu prodaju su kineski, a ne zapadni.
koje, usput budi rečeno, nije njihov proizvod? Ne treba zbog svoje nesposobnosti
rušiti jednu veliku slavensku državu i narod.
I čemu im (Rusima ili Kini) kurs rublja spram dolara služi?
Eroo wrote:Ne treba zbog svoje nesposobnosti
Ne, nego treba dopustiti da svjetski mafijaši u toj tebi bratskoj državi tvoji najgori neprijatelji instaliraju vojne baze s kojim će te po neskrivenom i već isprobanom modelu razbiti, uništiti i opljačkati.
crvenkasti-
2014-04-17
Je, trebali bi usvojiti nato doktrinu, vidimo kako ukrajincima 'dobro ide' s tom doktrinom...Eroo wrote:Rusi bi morali prekiniti s ratom! Vojni zapovjednici nikako shvatiti
da sve što su ih učili na vonim učilištima ne vrijedi ni pola p. vode.
Treba im mlađi kadar, školovan na posve drugačijoj doktrini ratovanja.
Ovako samo gube ljude i tehniku bezveze.
T.- Posts : 17560
2014-04-14
Na Zapadu je većina najbogatijih država svijeta. Gdje vidiš pljačku?crvenkasti wrote:Eroo wrote:Ne treba zbog svoje nesposobnosti
Ne, nego treba dopustiti da svjetski mafijaši u toj tebi bratskoj državi tvoji najgori neprijatelji instaliraju vojne baze s kojim će te po neskrivenom i već isprobanom modelu razbiti, uništiti i opljačkati.
Tko to pljačka Hrvatsku? Sloveniju?
AV se hvali da dostiže HR po ukupnom GDP, a ima 2x više stanovnika.
Da ne spominjem sad Sloveniju kao poređenje.
Može Srbija biti i ruska gubernija, ako misle da je to za njih dobro.
Njihova stvar. Schengen će morati poštovati, to se razumije samo
po sebi. Naučit će i AV da mora stati u red, kad bude htio doći
kao turist u HR. S dobrim i ispravnim ponažanjem moći će i priko reda.
Svima koji su u NATO ide dobro s NATOvom doktrinom, šta ne?T. wrote:Je, trebali bi usvojiti nato doktrinu, vidimo kako ukrajincima 'dobro ide' s tom doktrinom...Eroo wrote:Rusi bi morali prekiniti s ratom! Vojni zapovjednici nikako shvatiti
da sve što su ih učili na vonim učilištima ne vrijedi ni pola p. vode.
Treba im mlađi kadar, školovan na posve drugačijoj doktrini ratovanja.
Ovako samo gube ljude i tehniku bezveze.
Zajebano je onima koji nisu u NATOu.
crvenkasti wrote:Eroo wrote:Ne treba zbog svoje nesposobnosti
Pa on i navija za to.Po njegovom hercegovachkom odgoju i mentalitetu nije sramota ubiti i otetii,Nje to slavonac da uzore i cheka jesen.Tko je to vidio bog te jebo daj sad i to odma,nema chekanja.Zinulo dupe na tudje.Misli da ce se i on omastiti jeftinim energentima.Eto ga kaze pa nije to ruski proizvod,a da mu neki Srbin napishe pa nije ni Hrvatska drzava svoja nego tudja,treba je podijelti,e to ne moze.Djesh to isukrsta ti.Menii ne smeta nshta od njega osim te urodjene pokvarenosti jednog kamenjara koja zvire iiz svake njegove napiisane rijechi.A ne znam shto ochekvati od chovjeka koji je odrastao na rashtiki i grahu?
mentalitet wrote:crvenkasti wrote:Eroo wrote:Ne treba zbog svoje nesposobnosti
Pa on i navija za to.Po njegovom hercegovachkom odgoju i mentalitetu nije sramota ubiti i otetii,Nje to slavonac da uzore i cheka jesen.Tko je to vidio bog te jebo daj sad i to odma,nema chekanja.Zinulo dupe na tudje.Misli da ce se i on omastiti jeftinim energentima.Eto ga kaze pa nije to ruski proizvod,a da mu neki Srbin napishe pa nije ni Hrvatska drzava svoja nego tudja,treba je podijelti,e to ne moze.Djesh to isukrsta ti.Menii ne smeta nshta od njega osim te urodjene pokvarenosti jednog kamenjara koja zvire iiz svake njegove napiisane rijechi.A ne znam shto ochekvati od chovjeka koji je odrastao na rashtiki i grahu?
Ja sam srednji gornje slovenski razred ito po svojim zaslugama. Živim isključivo od proizvodnje na svojoj "njivi".
Drugo, ne manje važno, stvarao sam slovensku državu, skupa sa svojom braćom Slovencima i na to sam ponosan.
Sloveniji i Slovencima nisam ništa nezasluženo uzeo, uvijek sam im dao najviše što su mi moje fizičke i mentalne
mogučnosti dopušćale. A ti? Ti si upravo ono što pokušavaš meni pripisati. Kradeš od znanja zapadne civilizacije
i to prodaješ kao srpski proizvod.
I da, Hrvatska jeste država i moji kamenjarci su je, skupa s ostalom braćom, Bogu hvala, uspjeli konačno stvoriti.
Nikakvi čarapani to ne mogu više ugroziti, čak ni s tuđim kurcem. Pomiri/te se s time.
PS: Ponosan sam i na raštiku i na grah, a ti , sudeći po tvome pisnju, vjerojatno na pasulju.
Last edited by Eroo on Sun 14 Aug - 23:51; edited 1 time in total
Šandor Winnetou likes this post
Eroo wrote:
Na Zapadu je većina najbogatijih država svijeta. Gdje vidiš pljačku?
A ti ne znaš i ne vidiš na koje sve načine najrazvijenije zemlje pljačaju i pokušavaju pljačkati cijeli svijet?
Imperijalizam, kolonijalizam, neokolonijaliozam, protekcionizam, globalizam, liberalizam, islamizam itd.
Jesi li čuo za sve to i znaš li što znači?
crvenkasti-
2014-04-17
Eroo wrote:Na Zapadu je većina najbogatijih država svijeta. Gdje vidiš pljačku?crvenkasti wrote:Eroo wrote:Ne treba zbog svoje nesposobnosti
Tko to pljačka Hrvatsku? Sloveniju?
AV se hvali da dostiže HR po ukupnom GDP, a ima 2x više stanovnika.
Da ne spominjem sad Sloveniju kao poređenje.
Može Srbija biti i ruska gubernija, ako misle da je to za njih dobro.
Njihova stvar. Schengen će morati poštovati, to se razumije samo
po sebi. Naučit će i AV da mora stati u red, kad bude htio doći
kao turist u HR. S dobrim i ispravnim ponažanjem moći će i priko reda.
Tvoja Hrvatska je bogata u pizdu materinu kao i sve bivshe YU banana drzavice.Samo me interesira kada ne budu imali jednu ratu kredita da plate shto ce onda.sto onaj Breznjski je govorio za bvshe komuniistichke drzave kada su trazile kredte,daj im ,daj josh,ma daj josh.samo trpaj.E sada zavrci,nema vishe.Prtz,naviklo na dzabalesku pa kad nema ubilo bi rodjenu mater kako je i predvido i onda se "braca"poklashe fol zbog naconalizma.Tako ce i te bogate na jesen kad ne bude plina i nafte.Pa bog vas jebo debilne,dovoljno je samo vidjetii kako se ponashaju do jucher americhke pudlice Katar,,Sauudiska Arabijapa pa ce svakom polupismenom dilkanu biit sve jasno kuda to vodi.Ja vec ovdje placam duplo struju nego prje ove krize al se nadam da necu morat paliti grijanje na jesen i zmu jer u oviih 22 godine samo sam jednom upalio.
Jesam i sve štima. Sve osim islamizma, ako su točne tvoje ininuacije, u što sumnjam.crvenkasti wrote:Eroo wrote:
A ti ne znaš i ne vidiš na koje sve načine najrazvijenije zemlje pljačaju i pokušavaju pljačkati cijeli svijet?
Imperijalizam, kolonijalizam, neokolonijaliozam, protekcionizam, globalizam, liberalizam, islamizam itd.
Jesi li čuo za sve to i znaš li što znači?
Uostalom, ni zapadna Rusija nije isto što i Burjatia, Jakutia, Dagenstan, Čečenija i ostale im istočne vukojebine.
Niti bi Srbija bila, ako bi danas-sutra bila ruska gubernija.
Potsjetio bih te da je Rusija Srbe odbacila kao staru krpu kad su bili njeni interesi u pitanju.
Na zadnji rat na Balkanu mislim. Jesam li u pravu ili nisam? Ah-da, pijani Jelcin...
@Mentalitet, ne da se mi na tvoje puke izmišljotine odgovarati. Saberi se!
Dođi više k sebi, ako još imaš kome.
PS: Popio sam već dva gin-tonica, idem još jednog i spavanac.
Prije ću pogledati kako danas Ukri stoje, naravno.
Prije ću pogledati kako danas Ukri stoje, naravno.
[quote="Eroo"]
Ajde hvala kurcu,poshteno,bolje nego da mi odgovarash na post kao neko dijete iz osnovne,da je Hrvatska bogata.Jeste ali sa 50 mlijardi eura duga.Tako isto ovdje kod mene se jedan hvalio kako ima velku kucu sa bazenom pa kada je nije mogao otplacivati ode lola u jednosobni stan na kiriju.
crvenkasti wrote:Eroo wrote:
@Mentalitet, ne da se mi na tvoje puke izmišljotine odgovarati. Saberi se!
Dođi više k sebi, ako još imaš kome.
Ajde hvala kurcu,poshteno,bolje nego da mi odgovarash na post kao neko dijete iz osnovne,da je Hrvatska bogata.Jeste ali sa 50 mlijardi eura duga.Tako isto ovdje kod mene se jedan hvalio kako ima velku kucu sa bazenom pa kada je nije mogao otplacivati ode lola u jednosobni stan na kiriju.
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu
Page 5 of 50