FBI upao u Mar a Lago, Trump osumnjičen
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: FBI upao u Mar a Lago, Trump osumnjičen
kazi ruzo neubranaprckov wrote:deboooo
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:kazi ruzo neubranaprckov wrote:deboooo
velis trump neobrazovan
onda si ti koji si to zakljucio obrazovan (ja se slazem da trump nije bas nesto obrazovan, nisam ni ja)
ja koji sam neobrazovan sam voljan ucit pa ti postavljam pitanje a nigdje odgovora
ako si i ti neobrazovan bar priznaj i "umri muski" a ne sluzavi ko pizda okolo grane
2014-04-19
prckov wrote:debotoijusto wrote:lijepe vijesti utorkom
steta sto nije privelo i uhitilo
sto, jel dovoljno to sto nije demokrat ili treba imat neki stvarni razlog
sto, jel dovoljno to sto nije demokrat ili treba imat neki stvarni razlog
2014-04-19
pitanje br. 2
jel to onaj isti FBI po kojem su roditelji koji nece da im se djeci u skoli servira neomarksisticko smece (kriticka rasna teorija i queer teorija) domaci teroristi
jel to onaj isti FBI po kojem su roditelji koji nece da im se djeci u skoli servira neomarksisticko smece (kriticka rasna teorija i queer teorija) domaci teroristi
2014-04-19
AssadNaPodmornici wrote:Bolje da ga uhapse da DeSantis osvoji bijelu kuću. Ovaj luđak se planira kandidirati na nove izbore
U ostalom tamo prije par godina nije imao muda obračunati sa močvarom pa je močvara progutala njega.
U biti ovo je dobro, energizira bazu... još ako trumpa stvarno politički eliminiraju i naprave u žrtvu deep statea
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Pa bolje da ga eliminiraju nije mi jasno lik ima godina kao Biden hoće 2024 u bijelu kuću. Aj u penziju.
DeSantisa neka pusti.
Šuškalo se da bi mogao i Tucker Carlson taj lik je realno najjači konzervativac na svijetu...
DeSantisa neka pusti.
Šuškalo se da bi mogao i Tucker Carlson taj lik je realno najjači konzervativac na svijetu...
AssadNaPodmornici wrote:Pa bolje da ga eliminiraju nije mi jasno lik ima godina kao Biden hoće 2024 u bijelu kuću. Aj u penziju.
DeSantisa neka pusti.
bila bi velika greska da se trump kandidira i mislim da nece
bez obzira na to ko ce se od republikanaca kandidirat mediji u vlasnistvu duboke septicke ce od njega napravit drugog Trump-a
ovo sa ovim upoadom u trump-ovu kucu je u stvari opomena svakom onom ko se usudi bit kontra politike demokrata i duboke septicke
tucker nikako, isto velika greska, neka ga di jest
2014-04-19
AssadNaPodmornici wrote:pa u USA su te ključne institucije pet puta gore premrežene sa demokratima nego kod nas sa HDZom. pet puta gore.prckov wrote:desantis je osudio fbi kao politicki alat demokrataAssadNaPodmornici wrote:Bolje da ga uhapse da DeSantis osvoji bijelu kuću. Ovaj luđak se planira kandidirati na nove izbore
U ostalom tamo prije par godina nije imao muda obračunati sa močvarom pa je močvara progutala njega.
sto u sustini to i jest
amerika ima jedan zakon za demokrate a drugi za sve ostale, mrka kapa
a trump se nije do sad jasno izjasnio hoce li izac na izbore
jbt imaju paralerni pravosudni sustav, sa jedne strane Hillary Clinton spali 30 000 dokumenata, Bidenov sin uhvaćen u pedofiliji, drogi, nezakonitom korištenju oružja, pazi u korupcijskoj šemi sa kineskog komunističkom partijom i pazi ovo - u svim tim dokumentima u više navrata spominje oca kako uzima proviziju ili žica utjecaj kod Obame --- i nikome ništa.
to je pravosudni sustav trećeg svijeta, čak i u RH uhapsit će kojeg HDZovca tu i tamo, jest da će se izvući ..
sa druge strane hapse Trumpa, i druge republikance.
Trump sam nije imao muda se obračunati sa deep stateom , malo bi ih načeo malo ovo ono..
----
e da mene više od trumpa zanima, gdje je lista pedofila koji su bili na epsteinovom otoku? znamo za sada za Prince Andrew(ima i na wikipediji članak), Bill Gatesa(zato se žena i razvela) i aj za Bill Cintona? šta je sa ostalima? zašto se ta lista čuva? gdje su uhićenja? itd. mislim jebe me se, ne živim u USA, tako sretno im..
Ne treba sad sve procesuirati.
Nekima se moze i oprostiti.
Samo ove najgore valja goniti, koje kaze televizija.
dijagram-
2015-08-09
prckov wrote:AssadNaPodmornici wrote:Pa bolje da ga eliminiraju nije mi jasno lik ima godina kao Biden hoće 2024 u bijelu kuću. Aj u penziju.
DeSantisa neka pusti.
bila bi velika greska da se trump kandidira i mislim da nece
bez obzira na to ko ce se od republikanaca kandidirat mediji u vlasnistvu duboke septicke ce od njega napravit drugog Trump-a
ovo sa ovim upoadom u trump-ovu kucu je u stvari opomena svakom onom ko se usudi bit kontra politike demokrata i duboke septicke
tucker nikako, isto velika greska, neka ga di jest
jedino Liz Cheney ima prolaz
evo Liz (komsic) trazi od demokratskih (bosnjackih) glasaca da joj daju glasove na izborima da predstavlja republikance (hrvate)
tocno bi coek pomislio da je i fenomen komsic iz kuhinje duboke septicke
Liz Cheney Asks Democrats to Vote for Her in Wyoming GOP Primary (breitbart.com)
2014-04-19
AssadNaPodmornici wrote:Pa bolje da ga eliminiraju nije mi jasno lik ima godina kao Biden hoće 2024 u bijelu kuću. Aj u penziju.
DeSantisa neka pusti.
Tucker je rekao kako ne želi u politiku, da su mu sve ambicije u novinarstvu.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Bajden je ocrnjen, pa treba jos nekoga, kako ovaj ne bi bio
bas toliko crn.
Neka upadnu Putinu u kucu?
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
ODBOR američkog Zastupničkog doma ima prava na uvid u poreznu prijavu bivšeg predsjednika Donalda Trumpa, presudio je danas žalbeni sud. Žalbeni sud američke prijestolnice donio je odluku protiv bivšeg republikanskog predsjedniika, presudivši da je zahtjev odbora opravdan.
Sud je odlučio da taj zahtjev ne krši diobu vlasti i nije neustavan, kao ni odluka vlade Joea Bidena da preda prijave Kongresu.
Sud je odbio argumente Trumpovih odvjetnika da prijave trebaju ostati tajne jer je odbor politički motiviran. Trump je bio prvi predsjednik u 40 godina koji nije objavio svoje porezne prijave koje bi otkrile njegovo pravo bogatstvo i aktivnosti njegove obiteljske tvrtke.
Sud je odlučio da taj zahtjev ne krši diobu vlasti i nije neustavan, kao ni odluka vlade Joea Bidena da preda prijave Kongresu.
Sud je odbio argumente Trumpovih odvjetnika da prijave trebaju ostati tajne jer je odbor politički motiviran. Trump je bio prvi predsjednik u 40 godina koji nije objavio svoje porezne prijave koje bi otkrile njegovo pravo bogatstvo i aktivnosti njegove obiteljske tvrtke.
2014-04-12
Da li činiti zlo opravdano ako se time boriš protiv još većeg zla?
crvenkasti-
2014-04-17
Da je Trumo ostao i da je Putin poštovao pravila dogovora možda bi se osigurao mir i svatko na miran način izborio za svoja prava i volju naroda
Možda postoje male šanse ukoliko bi se Trump vratio, ali veliko pitanje
Za sad stoji da će i Hrvatska biti napadnuta iznenada, braniti se i u Hrvatskoj i u BIH
Možda postoje male šanse ukoliko bi se Trump vratio, ali veliko pitanje
Za sad stoji da će i Hrvatska biti napadnuta iznenada, braniti se i u Hrvatskoj i u BIH
2014-04-16
Kreće čišćenje...
red wolf-
2016-02-10
debotoijusto wrote:ODBOR američkog Zastupničkog doma ima prava na uvid u poreznu prijavu bivšeg predsjednika Donalda Trumpa, presudio je danas žalbeni sud. Žalbeni sud američke prijestolnice donio je odluku protiv bivšeg republikanskog predsjedniika, presudivši da je zahtjev odbora opravdan.
pa dobro debo na cemu si ti
pa ti some jedan nemas pojma u vezi cega je upad kriminalaca u Trump-ov dom
a uhitio bi i privodio. To bice tako rade pismeni ljudi
2014-04-19
red wolf wrote:Kreće čišćenje...
hoce li cistit sve one koji ne misle kako im se zapovjedi
il samo poglavice
i nije cistit nego uhitit i privest, reci mu debo
2014-04-19
BIVŠI američki predsjednik Donald Trump odbio je odgovarati na pitanja u sklopu istrage u New Yorku o poslovnim praksama svoje obitelji, javlja BBC.
Trump je u srijedu stigao na ispitivanje u ured državne tužiteljice New Yorka, Letitije James.
Državni dužnosnici optužuju Trumpovu tvrtku da je dobila porezne olakšice i zajmove zahvaljujući lažnim ili obmanjujućim procjenama vrijednosti imovine.
Pozvao se na 5. amandman Ustava, koji omogućuje osumnjičenicima da ne moraju svjedočiti protiv sebe u kaznenoj istrazi.
Ured tužiteljice James objavio je da je njegov iskaz među posljednjim koracima u istrazi.
Tužiteljica bi na kraju istrage mogla podići tužbu protiv Trumpa ili njegove tvrtke i tražiti da plate novčanu kaznu.
jos malo papa strumf
Trump je u srijedu stigao na ispitivanje u ured državne tužiteljice New Yorka, Letitije James.
Državni dužnosnici optužuju Trumpovu tvrtku da je dobila porezne olakšice i zajmove zahvaljujući lažnim ili obmanjujućim procjenama vrijednosti imovine.
Pozvao se na 5. amandman Ustava, koji omogućuje osumnjičenicima da ne moraju svjedočiti protiv sebe u kaznenoj istrazi.
Ured tužiteljice James objavio je da je njegov iskaz među posljednjim koracima u istrazi.
Tužiteljica bi na kraju istrage mogla podići tužbu protiv Trumpa ili njegove tvrtke i tražiti da plate novčanu kaznu.
jos malo papa strumf
2014-04-12
Ajme montirat ce mu da plati kaznu...debo treperi
2014-04-15
prckov wrote:a ja voljan ucit
A i ti si hlebinac::))Nashao si crkvu u kojoj cesh se bogu molit neshto nauchiiti:::)))Mislio sam da ga maltretirash smatrao da to nije poshteno al sada viidim sa kakvim komunjarskm umom imash posla.
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
» Pernar upao na Stierovu presicu
» Domoljubni terorist upao s bombom u školu
» Njemačka : Napadač upao u đamiju i pocepao Kuran
» Upao u kamenolom u Francuskoj i ubio troje ljudi
» Pernar upao na Stierovu presicu
» Domoljubni terorist upao s bombom u školu
» Njemačka : Napadač upao u đamiju i pocepao Kuran
» Upao u kamenolom u Francuskoj i ubio troje ljudi
Page 2 of 3