Poslije farmera na red dolaze vlasnici privatnih vozila
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Poslije farmera na red dolaze vlasnici privatnih vozila
čak i da si u pravi(dobra je šansa da i jesi) šta da radim?prckov wrote:AssadNaPodmornici wrote:niti u USA neće nikada to proći recimo u Floridi.. ili čim republikanci osvoje vlast , gotovo je sa tim glupostima, .. naravno vas u australiji, new zelandu će terorizirati non stop, kao što ste dvije godine proveli u konc logoru radi prehlade i morali ste se trovati genetskom terapijom koja vas ne štiti. vama jbg nema pomoći , trenutno možda najgore bogate zemlje za živjeti su australija, kanada i new zeland aj i saudijska arabija.prckov wrote:plan je globalniAssadNaPodmornici wrote:te gluposti će prolaziti u anglo-saxonskim zemljama, usa, (dok republikanci ne osvoje vlast) kanada, UK, australija, new zeland.. možda njemačka. .ostatak svijeta nula bodova
ako padnu anglo zemlje (usa) past ce svi ostali ko kula od karata
fin je taj tvoj optimizam, doduse vjerujem da jedino u usa moze bit jaci otpor
a davos nije u kanadi, usa ni australiji, nego tebi u susjedstvu, ako mislis da ce zaobic eu (a vec krenuli na farmere) onda si stvarno hlebinac
vidio sam na primjeru korone da su većina stanovnika ovce, a političari korumpirani, novinari najveća gamad, a "stručnjake" kupiš za par stotina eura.
biti će šta bude.
kada je bio sada zadnji lockdown u RH i gdje su čak i uveli ograničena ne-cijepljenima(pa sam zbog toga imao problema u životu ali sreća nisam podlegao pritisku, hvala Putinu što je napadom na UKR ukinio privremeno a vjerojatno i trajno to ludilo), kada su bili prosvjedi, ja sam predlagao da odjebemo te mirne prosvjede, da krećemo sa teroriziranjem odgovornih osoba u svakom gradu smo imali spiske svakog korona fašiste - od lokalnog političara, novinara, doktora itd, a ove budale "idemo se pomoliti" - i to molitvu vodio jedan moj frend/poznanik bivši dark metalac .. aj brate ništa od te molitve,
ako smo za akciju može, ali prvo imaš većinu populacije koja puši tu priču i staje uz režim, a ostali šute i trpe, i ako krenu onda idu "moliti" i "žele mirne i dostojanstvene prosvjede" haha.
u tom slučaju neka vas guze, taman ću za koju godinu kupiti imanje na selu .. ovako radim sada remote IT sektor, lipo na selu i ide plaća
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:čak i da si u pravi(dobra je šansa da i jesi) šta da radim?prckov wrote:AssadNaPodmornici wrote:niti u USA neće nikada to proći recimo u Floridi.. ili čim republikanci osvoje vlast , gotovo je sa tim glupostima, .. naravno vas u australiji, new zelandu će terorizirati non stop, kao što ste dvije godine proveli u konc logoru radi prehlade i morali ste se trovati genetskom terapijom koja vas ne štiti. vama jbg nema pomoći , trenutno možda najgore bogate zemlje za živjeti su australija, kanada i new zeland aj i saudijska arabija.prckov wrote:plan je globalniAssadNaPodmornici wrote:te gluposti će prolaziti u anglo-saxonskim zemljama, usa, (dok republikanci ne osvoje vlast) kanada, UK, australija, new zeland.. možda njemačka. .ostatak svijeta nula bodova
ako padnu anglo zemlje (usa) past ce svi ostali ko kula od karata
fin je taj tvoj optimizam, doduse vjerujem da jedino u usa moze bit jaci otpor
a davos nije u kanadi, usa ni australiji, nego tebi u susjedstvu, ako mislis da ce zaobic eu (a vec krenuli na farmere) onda si stvarno hlebinac
vidio sam na primjeru korone da su većina stanovnika ovce, a političari korumpirani, novinari najveća gamad, a "stručnjake" kupiš za par stotina eura.
biti će šta bude.
kada je bio sada zadnji lockdown u RH i gdje su čak i uveli ograničena ne-cijepljenima(pa sam zbog toga imao problema u životu ali sreća nisam podlegao pritisku, hvala Putinu što je napadom na UKR ukinio privremeno a vjerojatno i trajno to ludilo), kada su bili prosvjedi, ja sam predlagao da odjebemo te mirne prosvjede, da krećemo sa teroriziranjem odgovornih osoba u svakom gradu smo imali spiske svakog korona fašiste - od lokalnog političara, novinara, doktora itd, a ove budale "idemo se pomoliti" - i to molitvu vodio jedan moj frend/poznanik bivši dark metalac .. aj brate ništa od te molitve,
ako smo za akciju može, ali prvo imaš većinu populacije koja puši tu priču i staje uz režim, a ostali šute i trpe, i ako krenu onda idu "moliti" i "žele mirne i dostojanstvene prosvjede" haha.
u tom slučaju neka vas guze, taman ću za koju godinu kupiti imanje na selu .. ovako radim sada remote IT sektor, lipo na selu i ide plaća
manjina je izmapulirana strahom, uglavnom zenske
treba na izborima birat one koji su protiv ovih suludih zakona i wokizma uopce, jer je to sve alat za isti cilj
treba znat prepoznat wokizam i rijecnik koji koriste i ne prihvatat njihovu novu terminologiju tipa climate deniers, birthing people i slicno
niti zakone koji ce ogranicavat osnovne slobode
2014-04-19
jedrilica još može biti relativno samodostatna.prckov wrote:epikur37 wrote:prckov wrote:epikur37 wrote:sve prebacujem na struju, nema ugljičnog otiska, eco-friendly....
stanem na semaforu ne čujem se...klizi po asfaltu
ovi seljaci te brekće, te dimi, škripi, ulje kaplje...ajme gospo i božew
za dobrobit zajednice trebas se rjesit brodice
neces se izvuc tako jeftino
ui to će ići na elektro turbinu :D
cime ces to punit
kolko je proizvodnja baterije vec otpustoila gasova
za pocetak to pa ce bit jos pitanja
samo kaj se koncept jedrilica promjenio pa nemaju kobilicu nego foilove.
kreteni zeleni i ovaj tvoj zemo misle da je energija "tu" izađeš van s dva hampera i imaš dva Amh.
nikaj nije besplatno.
sa sto litara benzina na kaiću napravim 100 milja.
zemo ti se pravi grbav, pa ne zna koliko mu troši kaić.
do prve pumpe.
izdrkavanje zelenih su teška ekološka bomba za 20g.
a štasijeva babetina priča kako nije kriva za krizu.
nije. kriv je epi koji je za nju glasao.
2014-12-30
veber wrote:
zemo ti se pravi grbav, pa ne zna koliko mu troši kaić.
do prve pumpe.
6000 kubika
blok, ništa turbina
nemoš ga macom uništiti, mož tući po njemu
ko vol :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
i?
sada bi ja trebao staviti verado?
krava od motora za pičke iz bavarske.
onda radije stavim iz tamića.
sada bi ja trebao staviti verado?
krava od motora za pičke iz bavarske.
onda radije stavim iz tamića.
2014-12-30
2014-04-16
veber wrote:i?.
Jako sam zadovoljan evo 9 godina grabi.
Jeidno onda ona pločica.
Ne troši, vuče.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Klaus Schwab poziva na 75-postotno smanjenje privatnih vozila
» Jebiga nece biti dovoljno litijuma, ipak cete morati odustati od privatnih vozila
» "Poslije se Murga duboko klanja, poslije se Murga dugo izvinjava..."
» Protest farmera u Nizozemskoj
» Rat stočara i farmera u dolini Neretve
» Jebiga nece biti dovoljno litijuma, ipak cete morati odustati od privatnih vozila
» "Poslije se Murga duboko klanja, poslije se Murga dugo izvinjava..."
» Protest farmera u Nizozemskoj
» Rat stočara i farmera u dolini Neretve
Page 2 of 2