Hrvatska nabavlja bojni brod od 500 milijuna eura
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hrvatska nabavlja bojni brod od 500 milijuna eura
vidio sam elan 450 i t4. došao u iskušenje kupit.debotoijusto wrote:jesamveber wrote:ti si vjerovatno omirisao more, T4 i slične spike.debotoijusto wrote:rekao bi da HR treba brze brodove plitka gaza za nadzor granica tj. neku verziju obalne straze a ne "grdosiju" van ratne doktrine i pomocnih resursa za pun potencijal broda
ovi čobani kamenjarski debilane o brodu za mediteran i atlantik.
od kada imaju rvacku sve mi se čini bolja jugoslavija.
nije mi bilo primarno no bilo tu i dostupno
ne samo da bi oni zidjali brodinu nego bi i podmornice radili a pola srbije , realno to potrebno samo za kurcenje sa srbima , ne zna plivat
još kada sam vidio ruzinav tank i ispucalu cijev s pumpom.
još se galebi zasrali ko grlice.
ko to može platiti.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
pasara i t4 nas othranila stari je jos cuva , garaza u koju ne mozes parkirat jer skladiste stvari koje ce "jednom" trebati tako kad dodjem obic 3 mirovinski stup sve ima no nemoguce pronaci pa pravac trgovina za sitne popravke
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
možda nije uopće za vjerovat
ne znaš s koje strane puše vjetar
a oni bi išli i na more i na zimovanje
i onda još kažu da je mjerodavno
opća konsternacija kad svi to vide
ne znaš s koje strane puše vjetar
a oni bi išli i na more i na zimovanje
i onda još kažu da je mjerodavno
opća konsternacija kad svi to vide
crvenkasti-
2014-04-17
za razliku od ovih kamenjaraca mi znamo kaj je more.debotoijusto wrote:pasara i t4 nas othranila stari je jos cuva , garaza u koju ne mozes parkirat jer skladiste stvari koje ce "jednom" trebati tako kad dodjem obic 3 mirovinski stup sve ima no nemoguce pronaci pa pravac trgovina za sitne popravke
pitaj staru jel joj treba propela za t4?
crvena. dam za dva piva i vožnju pasarom.
moj benzin.
2014-12-30
veber wrote:za razliku od ovih kamenjaraca mi znamo kaj je more.debotoijusto wrote:pasara i t4 nas othranila stari je jos cuva , garaza u koju ne mozes parkirat jer skladiste stvari koje ce "jednom" trebati tako kad dodjem obic 3 mirovinski stup sve ima no nemoguce pronaci pa pravac trgovina za sitne popravke
moj benzin.
starog... stara bi bacila njega i svo smece da smije... vidio na jakusevcu onu staru dvokraku kakva na motoricu moje mladosti i neke nove bas za t4 ne znam tko proizvodi... uglavnom za t4 ima svega veci je problem sto stalno nesto treba sarafa pa korisnik mora imat osnove mehanike za 2 srednje u malom prstu ako hoce isplovit u doba voznje preko aplikacije
ne trebam ima 10-ak g. da ne posjeduje brod , odrzavanje vez a najvise godine ... ni pentu nisam vidio godinama mi kao obitelj znamo da negdje "tamo" gdje nemam volje ulazit , nije moj hoby biti hrcak koji sve skuplja
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
kao i tvoj stari. imam negdje dvije za mercury. protusmjerne. ako ocu treba neka se javi.debotoijusto wrote:veber wrote:za razliku od ovih kamenjaraca mi znamo kaj je more.debotoijusto wrote:pasara i t4 nas othranila stari je jos cuva , garaza u koju ne mozes parkirat jer skladiste stvari koje ce "jednom" trebati tako kad dodjem obic 3 mirovinski stup sve ima no nemoguce pronaci pa pravac trgovina za sitne popravke
moj benzin.
starog... stara bi bacila njega i svo smece da smije... vidio na jakusevcu onu staru dvokraku kakva na motoricu moje mladosti i neke nove bas za t4 ne znam tko proizvodi... uglavnom za t4 ima svega veci je problem sto stalno nesto treba sarafa pa korisnik mora imat osnove mehanike za 2 srednje u malom prstu ako hoce isplovit u doba voznje preko aplikacije
ne trebam ima 10-ak g. da ne posjeduje brod , odrzavanje vez a najvise godine ... ni pentu nisam vidio godinama mi kao obitelj znamo da negdje "tamo" gdje nemam volje ulazit , nije moj hoby biti hrcak koji sve skuplja
ja sam ih projektirao. desna ima blaži uspon.
ako otac ima merkurija javi se. vanjska ima veći uspon. mislim da je promjer oko 400. nisam ziher.
2014-12-30
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Za Amerikance Brodosplit gradi brod vrijedan 110 milijuna eura: 'Bit će najveći kruzer u svojoj klasi!'
» Hrvatska svijetu darovala više od 160 milijuna eura
» Hrvatska u Saudijsku Arabiju izvezla oružja u vrijednosti 73 milijuna eura
» Kenwood Kenon objavio veliku vijest nakon susreta s Von der Leyen: ‘Hrvatska uskoro dobiva više od 800 milijuna eura‘
» Kad ti krene naopako krene...Hrvatska bi mogla ostati bez milijuna eura zbog - korupcije i vladavine prava
» Hrvatska svijetu darovala više od 160 milijuna eura
» Hrvatska u Saudijsku Arabiju izvezla oružja u vrijednosti 73 milijuna eura
» Kenwood Kenon objavio veliku vijest nakon susreta s Von der Leyen: ‘Hrvatska uskoro dobiva više od 800 milijuna eura‘
» Kad ti krene naopako krene...Hrvatska bi mogla ostati bez milijuna eura zbog - korupcije i vladavine prava
Page 3 of 3