Preminuo Vladimir Matijanic novinar Ferala,Slobodne,Indexa...
Page 5 of 18
Page 5 of 18 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18
Re: Preminuo Vladimir Matijanic novinar Ferala,Slobodne,Indexa...
zoro avenger wrote:Najbitnije ti je da budeš dovoljno bolestan i onda nemaš problema.epikur37 wrote:marcellus wrote:Hektorović wrote:marcellus wrote:epikur37 wrote:Previše kritika na ajvno zdravstvo...
što je "previše"? Meni dijete od tri godine naruče na pregled za godinu i pol...
sve što sam za djecu do sada trebao sam platio privatno, ne jer mi se plaća nego jer nema druge
Ima ima
Kad “upadneš” doslovno sve odmah možeš dobiti, bez redova i tako…
To zovem alternativnim sustavom unutar sustava
da? Alternativno mi treba stranačka iskaznica, ili što?
gluposti, ne prigonite
pa pazite na zdravlje, jedite zdravo, bavite se tjelovježbom, smanjite stres, spavajte bolje i cijepite se ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:zoro avenger wrote:Najbitnije ti je da budeš dovoljno bolestan i onda nemaš problema.epikur37 wrote:marcellus wrote:Hektorović wrote:marcellus wrote:epikur37 wrote:Previše kritika na ajvno zdravstvo...
što je "previše"? Meni dijete od tri godine naruče na pregled za godinu i pol...
sve što sam za djecu do sada trebao sam platio privatno, ne jer mi se plaća nego jer nema druge
Ima ima
gluposti, ne prigonite
pa pazite na zdravlje, jedite zdravo, bavite se tjelovježbom, smanjite stres, spavajte bolje i cijepite se ;)
Od chega vishe hrvati umiru,od korone,srchanog li mozdanog ( ja bi' rekao najvishe od alkohola jer vas ubi zavist i mrznja prema uspjeshnma (ne odnosi se na tebe,ti onako nisi Hrvat nego Cincar;;;;))) pa moraju od ranog jutra cugati ,a rusma se smiju da su alkciNajvec alkci na Balkanu su hrvati
mentalitet wrote:epikur37 wrote:zoro avenger wrote:Najbitnije ti je da budeš dovoljno bolestan i onda nemaš problema.epikur37 wrote:marcellus wrote:Hektorović wrote:marcellus wrote:epikur37 wrote:Previše kritika na ajvno zdravstvo...
Ima ima
gluposti, ne prigonite
Od chega vishe hrvati umiru,od korone,srchanog li mozdanog ( ja bi' rekao najvishe od alkohola jer vas ubi zavist i mrznja prema uspjeshnma (ne odnosi se na tebe,ti onako nisi Hrvat nego Cincar;;;;))) pa moraju od ranog jutra cugati ,a rusma se smiju da su alkciNajvec alkci na Balkanu su hrvati
E to Cincar kao i Nušić ...u stvari mi je aškensko porijeklo od hazara...tamo do skita davnih :)
2015-08-06
epikur37 wrote:mentalitet wrote:epikur37 wrote:zoro avenger wrote:Najbitnije ti je da budeš dovoljno bolestan i onda nemaš problema.epikur37 wrote:marcellus wrote:Hektorović wrote:marcellus wrote:epikur37 wrote:Previše kritika na ajvno zdravstvo...
Ima ima
gluposti, ne prigonite
E to Cincar kao i Nušić ...u stvari mi je aškensko porijeklo od hazara...tamo do skita davnih :)
Pravo cincarski zborish, nemoj se sramiti jer je pola hrvata pola srba njihovog porijekla::)))) Sigurno si chitao Borislava Pekica koji je usporedio cincare i hazare.Hazare ne podnosim organski,prije ce Ero biti to jer ima njihove mentalne osobine pa navja za Ukrajnuu jer su Hazari odande protjerani ,a sada se trude od Ukrajine napraviti novi Izrael,samo shto su naletili na malo mudrijeg i jacheg baju.:::))
Pekić je ok, čitao sam Kako upokojiti vapira ali o Hazarima je pisao Pavić.
Pekić nije pisao, on se snimao dok je govorio.
2015-08-06
Žao mi je zbog čitanja, rastrgan sam obvezama...spajam trenutke odmora u strip.
Premda sam po drugi put uzeo Kartu i teritorij Hoellbequa i sviđa mi se što čitam ali ne možeš čitati knjigu na po 5 minuta.
Kad uđem u mirovinu za 5 godina ondak.
Premda sam po drugi put uzeo Kartu i teritorij Hoellbequa i sviđa mi se što čitam ali ne možeš čitati knjigu na po 5 minuta.
2015-08-06
epikur37 wrote:Pekić je ok, čitao sam Kako upokojiti vapira ali o Hazarima je pisao Pavić.
Istina,hvala na korekciji,jebi ga bilo je to davno tko ce sve pamtiti.Inache imena ne pamtim ali pamtim lica i ono o chemu smo prichali i to mnoge godine pa makar sa chovjekom samo par riijechi izmijenio uziivo.No kada smo vec kod Cincara,ima ih u Italiji koliko hocesh ,a digici ih zovu Armani (kao onaj Armani za parfeme),plus toga ,opismenili su i hrvate i srbe pa je i Krleza isto to samo hrvati skloni prisvajanju pa ga proglasiili najvecim hrvatskim piscem.Ali ovi danashnji ga nigdje ne spominju i preshucuju dok srbi svoje ciincarske piisce sa ponosom istichu .Jebi ga to je ta kulturoloshka razliika izmedju srba i hrvata.pa zato ono,"Sachuvaj me boze hrvatske kulture i srpskog junashtva."
mentalitet wrote:epikur37 wrote:Pekić je ok, čitao sam Kako upokojiti vapira ali o Hazarima je pisao Pavić.
Istina,hvala na korekciji,jebi ga bilo je to davno tko ce sve pamtiti.Inache imena ne pamtim ali pamtim lica i ono o chemu smo prichali i to mnoge godine pa makar sa chovjekom samo par riijechi izmijenio uziivo.No kada smo vec kod Cincara,ima ih u Italiji koliko hocesh ,a digici ih zovu Armani (kao onaj Armani za parfeme),plus toga ,opismenili su i hrvate i srbe pa je i Krleza isto to samo hrvati skloni prisvajanju pa ga proglasiili najvecim hrvatskim piscem.Ali ovi danashnji ga nigdje ne spominju i preshucuju dok srbi svoje ciincarske piisce sa ponosom istichu .Jebi ga to je ta kulturoloshka razliika izmedju srba i hrvata.pa zato ono,"Sachuvaj me boze hrvatske kulture i srpskog junashtva."
To s Cincarima je neka tanka poluizumrla etnička, možda bolje reć plemenska skupina. Kakvih je bilo inače na Balkanu i više. U Srbiji je ostalo, kao i vlasi, goranci šta znam više kojih plemena. Svojevrsna egzotika ili isforsirana fantazmagortija.
2015-08-06
Pavić mi je bio fora s tim muškim i ženskim rječnikom, jasno da je zanat pokupio od Borgesa...
2015-08-06
epikur37 wrote:Pavić mi je bio fora s tim muškim i ženskim rječnikom, jasno da je zanat pokupio od Borgesa...
Svi su pomalo prepiisivali,bila to knjizevnost ili sliikarstvo ili glazba.To se radii ii danas.Pa i Andriic je prepisivao shto je i sam davno priznao.
mentalitet wrote:epikur37 wrote:Pavić mi je bio fora s tim muškim i ženskim rječnikom, jasno da je zanat pokupio od Borgesa...
Svi su pomalo prepiisivali,bila to knjizevnost ili sliikarstvo ili glazba.To se radii ii danas.Pa i Andriic je prepisivao shto je i sam davno priznao.
a slušaj, to je sve ok i Borges je našao inspiraciju negdje
2015-08-06
epikur37 wrote:mentalitet wrote:epikur37 wrote:Pavić mi je bio fora s tim muškim i ženskim rječnikom, jasno da je zanat pokupio od Borgesa...
Idem malo na more,a za ovakve spike bi trebao malo vina cugnuti onda bi me poslao u pizdu materinu i rekao gdje se gasish? U stvari to mi jediino fali iz Zagreba kada smo uz par buteljica znali pretresti svu shkolsku i naknadnu lektiru i shto je tko novoga prochiitao sve do jutarnjih sati.Ovdje toga nema,samo se pricha o lovi.Ajd bok.
Otvoriš temu o tome i problem riješen.mentalitet wrote:Opet ste sjebali temu! Mislio sam da ce biti dobra prilika, pa cete se raspisati o novinarima i novinarstvu u Hrvatskoj.Ali tipichno za hrvate ,rvate i krvatice kad se treba diskurirati o slabostima u hrvatskog drushtvu onda se tema skrene na neke banalije i gluposti
Guest- Guest
mentalitet wrote:epikur37 wrote:mentalitet wrote:epikur37 wrote:Pavić mi je bio fora s tim muškim i ženskim rječnikom, jasno da je zanat pokupio od Borgesa...
Idem malo na more,a za ovakve spike bi trebao malo vina cugnuti onda bi me poslao u pizdu materinu i rekao gdje se gasish? U stvari to mi jediino fali iz Zagreba kada smo uz par buteljica znali pretresti svu shkolsku i naknadnu lektiru i shto je tko novoga prochiitao sve do jutarnjih sati.Ovdje toga nema,samo se pricha o lovi.Ajd bok.
Ja gucam vino i dimljeni sir Dragec...vrtim dobre filmske klipove.
Guštam: https://www.youtube.com/watch?v=F2zTd_YwTvo&fbclid=IwAR2lAZHPQ3rFIErLQ38AUPNDtZJwtKH-GFI5Qvc1w6pPu0BU0wVzJ2hJuvo
tko ne bi uz ovo uživao
2015-08-06
epikur37 wrote:Žao mi je zbog čitanja, rastrgan sam obvezama...spajam trenutke odmora u strip.
Mirovina za 5 godina, ma daj...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
gle anemičarevog fiškala.epikur37 wrote:Srati po medicinskim sestrama i doktorima u javnom zdravstvu doista je odlika zadnjih bitangi i balavurdije.
nisu sestre i doktori upropastili zdravstveni sustav rh, nego prokleti anemičar i njegovi ministri svi redom.
sestre i doktori su dovedeni na rub psihičke izdržljivosti jer sve ovo što im anemičar i njegovi ministri serviraju kao njihove obaveze nitko normalan ne može izdržati.
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:gle anemičarevog fiškala.epikur37 wrote:Srati po medicinskim sestrama i doktorima u javnom zdravstvu doista je odlika zadnjih bitangi i balavurdije.
nisu sestre i doktori upropastili zdravstveni sustav rh, nego prokleti anemičar i njegovi ministri svi redom.
sestre i doktori su dovedeni na rub psihičke izdržljivosti jer sve ovo što im anemičar i njegovi ministri serviraju kao njihove obaveze nitko normalan ne može izdržati.
Hrvatska ima prestaro stanovništvo a premalen BDP.
Istovremeno zbog tog starog stanovništva čak i ovaj glomazni zdravstveni sustav, sa viškom bolnica i bolničkih kreveta, puca po svim šavovima.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
hrvatska ima nesposobnu vlast.Hektorović wrote:sitting_bull wrote:gle anemičarevog fiškala.epikur37 wrote:Srati po medicinskim sestrama i doktorima u javnom zdravstvu doista je odlika zadnjih bitangi i balavurdije.
Hrvatska ima prestaro stanovništvo a premalen BDP.
Istovremeno zbog tog starog stanovništva čak i ovaj glomazni zdravstveni sustav, sa viškom bolnica i bolničkih kreveta, puca po svim šavovima.
kažeš kako ima višak kreveta, glomazan sustav, a za bilo koji pregled čekanje od pola do dvije godine.
jebo sustav u kojem si na redu kad budeš mrtav.
no, za sebe se ekipa na vlasti pobrinula.
sitting_bull-
2015-09-28
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Žao mi je zbog čitanja, rastrgan sam obvezama...spajam trenutke odmora u strip.
Mirovina za 5 godina, ma daj...
S 50 se povlačim iz struke i postajem hausmajstor :)
2015-08-06
A oće ti šoroš dati da se povučeš?
Kolike šolde je utebe uloži, pa da sa tek tako prestaneš širiti njegovo evanđelje... Ne zun..
Kolike šolde je utebe uloži, pa da sa tek tako prestaneš širiti njegovo evanđelje... Ne zun..
2014-04-16
Page 5 of 18 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18
Similar topics
» Kako se imbexov 'novinar pracovjek' Vladimir Matijanic nakon 30 godina obracunava sa 'Slobodnim tjednikom' i njegovim bivsim novinarima
» novinar Indexa ministra policije rešetao pitanjima zašto nije zabranio prosvjed
» Preminuo Vladimir Fučijaš
» Preminuo Vladimir Jagar
» PREMINUO VLADIMIR DODIG TROKUT
» novinar Indexa ministra policije rešetao pitanjima zašto nije zabranio prosvjed
» Preminuo Vladimir Fučijaš
» Preminuo Vladimir Jagar
» PREMINUO VLADIMIR DODIG TROKUT
Page 5 of 18