Senfova ekipa tocno u podne na Trgu Bana Jelacica odrzavaju skup potpore protjeranim i stradalim 'sugradjanima' u akciji Oluja
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Senfova ekipa tocno u podne na Trgu Bana Jelacica odrzavaju skup potpore protjeranim i stradalim 'sugradjanima' u akciji Oluja
vuksadinare wrote:ja ne..ja sam iz sesvetaepikur37 wrote:vucino pa za koga ste vi to gore glasali, prvo pederi sad i ovo
Sada mi je sve jasno.Mala Bosna,uglavnom Derventa rulez.a bogami i hrcegovanaca.Mozda si ti sin od onog Mamica iz Livna shto je drzao Disko klub krajem osamdesetih.Ako je tako onda me znash::::)))))))
mentalitet- Posts : 5249
2020-07-05
Re: Senfova ekipa tocno u podne na Trgu Bana Jelacica odrzavaju skup potpore protjeranim i stradalim 'sugradjanima' u akciji Oluja
zoro avenger wrote:Mislio sam na nevine žrtve. Šta njih to briga?vuksadinare wrote:ali prvo treba se znati tko je prvi okidac stisnuozoro avenger wrote:Žrtava je bilo na svim stranama. Isticati ti jedne, a zanemarivati druge je doktrina onih koji žele podjelama unijeti razdor u narodu da bi i dalje mogli provoditi svoje sulude zamisli.
Ako se iskreno želi odati počast žrtvama, onda bi se trebalo odrediti jedan dan u godini u kojem će se prisjetiti na sve nevine žrtve iz svih ratova, neovisno o bilo kojem identitetskom parametru žrtava.
Npr. da se odredi jedan datum koji bi se zvao "Dan svih nevinih žrtava rata". I to iz bilo kojeg rata. Mislim da bi tako sve države ojačale svoj identitet i nacionalnu snagu.
Naravno, to globalistima ne odgovara. Zato ćemo se i dalje prepirati oko ovakvih gluposti.
Sta je tebi?Njega ne interesiraju nevine zrtve,posebno ne na drugim stranama,kako sam kaze.Tko je prvi okinuo ,jer glavni narativ u to vrijeme a danas je u Hrvatskoj da hrvati nisu mogli nachiniti zlochin jer su napadnuti i to iz Srbije.Stari,ne vjeruujem da su se hrvati mogli toga dosjetiti,ali americhko-schwapski globalisti jesu.Vidim im isti rukopis u Ukrajini.
Ljudi brkaju neke stvari.mentalitet wrote:zoro avenger wrote:Mislio sam na nevine žrtve. Šta njih to briga?vuksadinare wrote:ali prvo treba se znati tko je prvi okidac stisnuozoro avenger wrote:Žrtava je bilo na svim stranama. Isticati ti jedne, a zanemarivati druge je doktrina onih koji žele podjelama unijeti razdor u narodu da bi i dalje mogli provoditi svoje sulude zamisli.
Ako se iskreno želi odati počast žrtvama, onda bi se trebalo odrediti jedan dan u godini u kojem će se prisjetiti na sve nevine žrtve iz svih ratova, neovisno o bilo kojem identitetskom parametru žrtava.
Npr. da se odredi jedan datum koji bi se zvao "Dan svih nevinih žrtava rata". I to iz bilo kojeg rata. Mislim da bi tako sve države ojačale svoj identitet i nacionalnu snagu.
Naravno, to globalistima ne odgovara. Zato ćemo se i dalje prepirati oko ovakvih gluposti.
Sta je tebi?Njega ne interesiraju nevine zrtve,posebno ne na drugim stranama,kako sam kaze.Tko je prvi okinuo ,jer glavni narativ u to vrijeme a danas je u Hrvatskoj da hrvati nisu mogli nachiniti zlochin jer su napadnuti i to iz Srbije.Stari,ne vjeruujem da su se hrvati mogli toga dosjetiti,ali americhko-schwapski globalisti jesu.Vidim im isti rukopis u Ukrajini.
Naravno da je bitno tko je prvi stisnuo okidač. To se mora znati u svakom ratu, da bi se mogao utvrditi agresor i onaj tko se brani.
Samo što su nevine žrtve rata skroz drugo pitanje, neovisno o agresoru i napadnutom. Oni su jednostavno nevine žrtve.
Guest- Guest
decko ja u sesvetama zivim 12 zadnjih godinamentalitet wrote:vuksadinare wrote:ja ne..ja sam iz sesvetaepikur37 wrote:vucino pa za koga ste vi to gore glasali, prvo pederi sad i ovo
Sada mi je sve jasno.Mala Bosna,uglavnom Derventa rulez.a bogami i hrcegovanaca.Mozda si ti sin od onog Mamica iz Livna shto je drzao Disko klub krajem osamdesetih.Ako je tako onda me znash::::)))))))
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dopredsjednik udruge hrvatskih vojnih specijalaca napravio kaos u središnjici HDZ-a pa uhićen u akciji policije na Trgu Bana Jelačića
» Protuprosvjed protiv molitelja na Trgu Bana Jelacica
» Keleminec spreman da ga objese na Trgu Bana Jelacica...
» ZAVNOH na Trgu Bana Jelačića! Antifašistička liga....
» Nevladine udruge prosvjedovale zbog Šešelja na Trgu bana Jelačića
» Protuprosvjed protiv molitelja na Trgu Bana Jelacica
» Keleminec spreman da ga objese na Trgu Bana Jelacica...
» ZAVNOH na Trgu Bana Jelačića! Antifašistička liga....
» Nevladine udruge prosvjedovale zbog Šešelja na Trgu bana Jelačića
Page 2 of 2