Puljak sa SDP-om oformio većinu u Splitu, Most odbio suradnju
Page 1 of 1
Puljak sa SDP-om oformio većinu u Splitu, Most odbio suradnju
KONSTITUIRANA je splitska vlast prvom sjednicom Gradskog vijeća na kojoj je vladajuća većina formirana s 15 vijećnika stranke Centar Ivice Puljka i dva vijećnika SDP-a. Most, s kojim je Puljak intenzivno surađivao u prvoj godini mandata do izvanrednih izbora, odbio je suradnju, kazao je splitski gradonačelnik.
"Centar će većinu u Gradskom vijeću tvoriti s SDP-om, koji je pristao na način vođenja grada na koji smo to dosad činili. Most je odbio biti dijelom većine", kazao je uoči Puljak konstituirajuće sjednice.
Kaže da Most nije prihvatio ponudu za mjesto potpredsjednika Gradskog vijeća i koordiniranje gradskih projekata koje su sami označili važnima. "Nama je žao, ali to je njihova odluka", dodao je splitski gradonačelnik.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/puljak-sa-sdpom-oformio-vecinu-u-splitu-most-odbio-suradnju/2383713.aspx
"Centar će većinu u Gradskom vijeću tvoriti s SDP-om, koji je pristao na način vođenja grada na koji smo to dosad činili. Most je odbio biti dijelom većine", kazao je uoči Puljak konstituirajuće sjednice.
Kaže da Most nije prihvatio ponudu za mjesto potpredsjednika Gradskog vijeća i koordiniranje gradskih projekata koje su sami označili važnima. "Nama je žao, ali to je njihova odluka", dodao je splitski gradonačelnik.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/puljak-sa-sdpom-oformio-vecinu-u-splitu-most-odbio-suradnju/2383713.aspx
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Re: Puljak sa SDP-om oformio većinu u Splitu, Most odbio suradnju
bolje bude bez mosta osim ako SDP ne zabrije na bitnost
onda bude isti kurac
onda bude isti kurac
2014-04-12
2014-04-19
ke ?
issusati ovo su komunalna pitanja a ne muska plivacica na 100m leptir
nadji si zivot
issusati ovo su komunalna pitanja a ne muska plivacica na 100m leptir
nadji si zivot
2014-04-12
2014-04-19
IVICA Puljak sinoć je u Marmontovoj ulici u centru Splita prekinuo glazbu na ulici. Oko svirača se skupio velik broj mladih ljudi, a kad je glazba prekinuta, počeli su zviždati Puljku.
Puljak je danas objasnio što se dogodilo i zašto je tako reagirao. Kako je to izgledalo, možete vidjeti na snimci koju je objavio Dalmatinski portal.
"Sinoć sam u šetnji Marmontovom sreo četiri policajca. Kada sam ih pitao što se događa u gradu, kazali su mi da su razgovarali s jednim gospodinom, strancem za kojeg se ispostavilo da ima dozvolu za sviranje u Marmontovoj ulici na dijelu ispod ribarnice. On se tužio policajcima jer ima dozvolu, a kako je rekao, ne može svirati jer drugi koji nemaju dozvolu rade buku", kaže Puljak, prenosi Slobodna.
"Kao gradonačelnik sam samo pomogao policajcima jer je gospodin platio da svira na tom mjestu. Došao sam do skupine svirača iz Portugala i zamolio ih pristojno da prestanu svirati jer nemaju dozvolu. Uputio sam ih da dođu u Gradsku upravu i zatraže dozvolu da mogu večeras svirati", kaže.
"Na kraju su se i slikali sa mnom. Žao mi je što sam ih morao prekinuti, ali iz korektnosti i profesionalnosti prema onima koji imaju dozvolu morao sam reagirati. To je kao kad uhvatim studente kako prepisuju. Moram reagirati, ne mogu zatvoriti oči", objasnio je Puljak.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-puljak-prekinuo-svirku-u-marmontovoj-objasnio-je-zasto-je-to-ucinio/2383810.aspx
Puljak je danas objasnio što se dogodilo i zašto je tako reagirao. Kako je to izgledalo, možete vidjeti na snimci koju je objavio Dalmatinski portal.
"Sinoć sam u šetnji Marmontovom sreo četiri policajca. Kada sam ih pitao što se događa u gradu, kazali su mi da su razgovarali s jednim gospodinom, strancem za kojeg se ispostavilo da ima dozvolu za sviranje u Marmontovoj ulici na dijelu ispod ribarnice. On se tužio policajcima jer ima dozvolu, a kako je rekao, ne može svirati jer drugi koji nemaju dozvolu rade buku", kaže Puljak, prenosi Slobodna.
"Kao gradonačelnik sam samo pomogao policajcima jer je gospodin platio da svira na tom mjestu. Došao sam do skupine svirača iz Portugala i zamolio ih pristojno da prestanu svirati jer nemaju dozvolu. Uputio sam ih da dođu u Gradsku upravu i zatraže dozvolu da mogu večeras svirati", kaže.
"Na kraju su se i slikali sa mnom. Žao mi je što sam ih morao prekinuti, ali iz korektnosti i profesionalnosti prema onima koji imaju dozvolu morao sam reagirati. To je kao kad uhvatim studente kako prepisuju. Moram reagirati, ne mogu zatvoriti oči", objasnio je Puljak.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-puljak-prekinuo-svirku-u-marmontovoj-objasnio-je-zasto-je-to-ucinio/2383810.aspx
2014-04-12
2014-04-12
Pita sudija Muju
sto si silovo Fatu Mujo
druze sudija nisam ja nju silovo, ja sam nju da prostis zguza
da je htjela mogla je pobjec, imala je startnu poziciju
sto si silovo Fatu Mujo
druze sudija nisam ja nju silovo, ja sam nju da prostis zguza
da je htjela mogla je pobjec, imala je startnu poziciju
2014-04-19
idemo u sređivanje Splita , šteta što MOST komplicira po običaju, a nadam se da SDP neće rušiti koaliciju kao zadnji put kada su žicali direktorska mjesta
kam ides?..vritiAssadNaPodmornici wrote:idemo u sređivanje Splita , šteta što MOST komplicira po običaju, a nadam se da SDP neće rušiti koaliciju kao zadnji put kada su žicali direktorska mjesta
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ocito je koalicija po ideoloskom kljucu, jer sdp nikako nije stranka sa kojom će itko raditi reforme i pozabaviti se ozbiljnim problemima jedinice, vise su dobar partner za peder parade i ocito su obecali ne talasati ovaj put, pride kakvo uhljebnicko mjesto i vozi
2014-04-15
soft verzija mozemon_razbojnik wrote:Ocito je koalicija po ideoloskom kljucu, jer sdp nikako nije stranka sa kojom će itko raditi reforme i pozabaviti se ozbiljnim problemima jedinice, vise su dobar partner za peder parade i ocito su obecali ne talasati ovaj put, pride kakvo uhljebnicko mjesto i vozi
2014-04-19
Bilo kako bilo, Splićani barem pamte što su im dali državotvori pa zatim i Kerum, te što im nudi Možemo. Ima jedan grad sjevernije koji već 77 godina teroriziraju isti pa nitko ne pamti duže od 1.maja i besplatnog graha i Bella Ciao. Tu naznake za promjenom ni nema, dok svd ne izgori
2014-04-15
Puljak je postao Buljak
dok on sa pejovickom hoda po gej paradama njegov puno poznatiji kolega fizicar (lawrence krauss) pise clanke u vezi preuzimanja znanosti (medicine) woke (diversity, equity and inclusion) ideologijom
Association of American Medical Colleges Prescribes a DEI-based curriculum... (substack.com)
Association of American Medical Colleges Prescribes a DEI-based curriculum... (substack.com)
2014-04-19
Šandor Winnetou wrote:Puljak je postao Buljak
2014-04-19
prckov wrote:Šandor Winnetou wrote:Puljak je postao Buljak
lopine domoljubi su otišli raus.
Puljak ima da sređuje grad. bude li se bavio ideologijom, ide sa tri godine ča sa vlasti. nije prvi i zadnji koji je obeća reforme pa onda kurac.
pratimo .
Puljak ima da sređuje grad. bude li se bavio ideologijom, ide sa tri godine ča sa vlasti. nije prvi i zadnji koji je obeća reforme pa onda kurac.
pratimo .
Šandor Winnetou likes this post
Similar topics
» Gej povorka u Splitu krece...paradiraju i Puljak,Ivosevic,Peovic
» Puljak u otvorenom ratu sa Djerek oko gradskih stanova u Splitu.
» Balasevic odbio pjevati Titu u Splitu te izjavio:'Jugoslavija nije valjala da je valjala ne bi se krvavo raspala'
» puljak razbio
» Debata Puljak-Mihanović
» Puljak u otvorenom ratu sa Djerek oko gradskih stanova u Splitu.
» Balasevic odbio pjevati Titu u Splitu te izjavio:'Jugoslavija nije valjala da je valjala ne bi se krvavo raspala'
» puljak razbio
» Debata Puljak-Mihanović
Page 1 of 1