MIŠETIĆ: Hrvatska i Srbija vjerojatno će imati pravo raskinuti Daytonski sporazum i Ustav nakon izbor
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: MIŠETIĆ: Hrvatska i Srbija vjerojatno će imati pravo raskinuti Daytonski sporazum i Ustav nakon izbor
Godine 2022. izbori u Sjedinjenim Državama održat će se 8. studenoga . Ovo su izbori u sredini mandata za vrijeme mandata američkog predsjednika Joea Bidena . Upravo ste u sredini između dva predsjednička izbora .
Za glasanje:
svih 435 članova u Zastupničkom domu , pogledajte izbore za Zastupnički dom Sjedinjenih Država 2022 .
35 od 100 senatora u Senatu , pogledajte izbore za Senat Sjedinjenih Država 2022 .
guverneri u 36 država i 3 teritorija, pogledajte izbore za guvernera Sjedinjenih Država 2022 .
Osim toga, održavaju se brojni lokalni izbori (gradonačelnici i mjesna vijeća) i glasovanja.
---
E sumnjam da će Demokrati briljirat na ovim izborima s obzirom na ekonomsku situaciju u SAD.
Za glasanje:
svih 435 članova u Zastupničkom domu , pogledajte izbore za Zastupnički dom Sjedinjenih Država 2022 .
35 od 100 senatora u Senatu , pogledajte izbore za Senat Sjedinjenih Država 2022 .
guverneri u 36 država i 3 teritorija, pogledajte izbore za guvernera Sjedinjenih Država 2022 .
Osim toga, održavaju se brojni lokalni izbori (gradonačelnici i mjesna vijeća) i glasovanja.
---
E sumnjam da će Demokrati briljirat na ovim izborima s obzirom na ekonomsku situaciju u SAD.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: MIŠETIĆ: Hrvatska i Srbija vjerojatno će imati pravo raskinuti Daytonski sporazum i Ustav nakon izbor
Nekakva teška narkomančina na nekim teškim drogama sidi tamo u Briselu i Pentagonu i sastavlja u teku kako će ceo svet da pleše kako Amerika svira.
Mogla bi ta Amerika stvarno propast. Malo mi fali da i to naredim.
Oćete malo rat s Kinom a ?
Mogla bi ta Amerika stvarno propast. Malo mi fali da i to naredim.
Oćete malo rat s Kinom a ?
2014-04-11
To šta ste pobijedili u dva svjetska rata nije garancija da ćete i u trećem.
Onda ste imali uglavnom bijelu populaciju a sad su to većinom Latinosi, crnci i azijati.
Malo ste vi umišljeni u toj Americi.
Valjda van triba netko plesku opalit pa ćete sjesti na svoje mjesto.
Onda ste imali uglavnom bijelu populaciju a sad su to većinom Latinosi, crnci i azijati.
Malo ste vi umišljeni u toj Americi.
Valjda van triba netko plesku opalit pa ćete sjesti na svoje mjesto.
2014-04-11
Ukrajina je nešto poput klopke.
Amerikanci su mislili da će Kijev past za tri dana a ja sam cijeli rat opisao mjesec dana prije.
Sad su zaglavili tamo a ne smiju se povuć jer bi to bila pobjeda Rusije ( i Kine ) i troše velike pare, gube velike pare, padaju vlade i dolaze druge koje ne žele biti američki žrtveni jarac il bolje rečeno žrtvena pudlica, stvara se blokovska podijela svijeta.
U prevodu ništa ne ide kako treba.
Oćete još batina ?
Amerikanci su mislili da će Kijev past za tri dana a ja sam cijeli rat opisao mjesec dana prije.
Sad su zaglavili tamo a ne smiju se povuć jer bi to bila pobjeda Rusije ( i Kine ) i troše velike pare, gube velike pare, padaju vlade i dolaze druge koje ne žele biti američki žrtveni jarac il bolje rečeno žrtvena pudlica, stvara se blokovska podijela svijeta.
U prevodu ništa ne ide kako treba.
Oćete još batina ?
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Raspop Miras preti iz HrvatskeSPC i Srbija nikad nisu odustali od Velike Srbije i Hrvatska ima pravo na HPC
» Hrvatska čestitka Bašaru Al Assadu nakon šta je Srbija otvorila ambasadu u Damasku
» pravo na izbor/život
» ODBOR ZA USTAV DAO ZA PRAVO OSTOJIĆU, HDZ-ovci OSTALI U MANJINI!
» Tko neće imati pravo na priziv savjesti na rad nedjeljom?
» Hrvatska čestitka Bašaru Al Assadu nakon šta je Srbija otvorila ambasadu u Damasku
» pravo na izbor/život
» ODBOR ZA USTAV DAO ZA PRAVO OSTOJIĆU, HDZ-ovci OSTALI U MANJINI!
» Tko neće imati pravo na priziv savjesti na rad nedjeljom?
Page 3 of 3