Orešković i Vujčić osvojili financijske elite: Hrvatski duo u Kitzbühelu ostavio sjajan dojam?
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Orešković i Vujčić osvojili financijske elite: Hrvatski duo u Kitzbühelu ostavio sjajan dojam?
U Bosni . Kaj pak ne znaci da sam ja njegov klon. Ja sam antifašist .
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Re: Orešković i Vujčić osvojili financijske elite: Hrvatski duo u Kitzbühelu ostavio sjajan dojam?
Em ti život....pljuc,...kmrk,hrač....marcellus wrote:crvenkasti wrote:Marcelus je jedini programer na svijetu koji je ostavio najbolje plaćen posao na svijetu za koji ima radnih mjesta u najbogatijim firmama da bi postao seronja.
jesje dobro plaćen u pizdu materinu evo sreo bivšeg kolegu i on otišo iz banke jer mu dojadilo sad radi u srcu za šest i pol sedam somova lova je jedino ako odeš radit za arape
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Čujem Marcele dasi 92. Pucao po Zagrebu ? Jel to istina ?
sori? pa u ustašama:)marcellus wrote:a di ti je bio babo 42. antifašistico
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Timmy Orešković: Hasanbegović je antifašist, bit će sjajan mnistar
» Mladi hrvatski košarkaši osvojili europsko srebro
» U Kitzbühelu su bankari ucijenjivali Oreškovića
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» 'POTPUNO ZAUSTAVITE MONETARNU REFORMU!' - Strani investitori poručili Oreškoviću u Kitzbühelu
» Mladi hrvatski košarkaši osvojili europsko srebro
» U Kitzbühelu su bankari ucijenjivali Oreškovića
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» 'POTPUNO ZAUSTAVITE MONETARNU REFORMU!' - Strani investitori poručili Oreškoviću u Kitzbühelu
Page 4 of 4