Ruska invazija na Ukrajinu
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Bajraktari su asistenti HIMARSa, usput po potrebi odradi i svoju primarnu ulogu.Ringo10 wrote:U pocetku su pjevali hvalospjeve Bayraktar dronovima dok Rusi nisu nasi nacina da zavrse s njima
Sad ih vise niko I ne spominje
Fajront i zavrsena prica
Ne razumiješ se ti u ove stvari.
Inače, HIMARSI permanentno uništavaju ruska skladišta oružja i municije.
Južni dio Hersonske oblasti im je ostao bez rezerve municije, kao i cjelokupnog
zapovjednog vojnog kadra. Ostali su i bez mostova, kao veze sa lijevom obalom Dnjpra.
Sad im na desnoj strani Dnjipra u rasulu, samo se čeka ukrajinska ofanziva.
Ako prelistaš nekoliko zadnjih strana tamo ćeš naći i dokaze,
za to šta ti pričaš nemaš nikakvih dokaza. Tvoje imaginacije su već poslovične.
Priču o kantama S-400 pričaj djeci umjesto bajki.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
2014-04-14
Nije Javelin! Mislim da je Stuhna-P, ona to rastavi na sastavne dijelove, što je šteta,
jer ne ostane ništa što bi se poslije moglo koristiti.
jer ne ostane ništa što bi se poslije moglo koristiti.
Ni ovaj neće dugo.
Samo što ne predlaže da se svi Sr...ovaj, Rusi moraju preseliti u Rusiju.
Sumnjam da je mislio i na Mađare u Rumuniji i Srbiji, na primjer.
Valjda ima u mislima okupaciju Vojvodine i dijela Rumunije, a onda
i protjerivanje drugih naroda s tih područja. AV u problemima...
Samo što ne predlaže da se svi Sr...ovaj, Rusi moraju preseliti u Rusiju.
Sumnjam da je mislio i na Mađare u Rumuniji i Srbiji, na primjer.
Valjda ima u mislima okupaciju Vojvodine i dijela Rumunije, a onda
i protjerivanje drugih naroda s tih područja. AV u problemima...
Srpske vesti do besvesti!
Ne znam koliko ljudi starijih od >95 godina, a koje bi se moglo izravno povezati s WW2,
ima uopće u Hrvatskoj? AV, kao ministra u Slobinoj vladi za vrijeme zadnjeg rata, se
svakako može povezati sa 150,000 žrtava, za koje je isključivi krivac ondašnja srpska
politička elita u koju je i on spadao. Ove činjenice su neoborive, AV ih ne može izbrisati
svojom nespretnom "pila naopako" propagandom.
AV je očigledno "odbijen od sise" na Kosovu i okrenuo se Hrvatskoj...Samo mu treba
okreniti leđa kao i do sada. Ne treba mu odgovarati...Za "balkanoide" je to najbolji lijek.
Ustvari, protuotrov.
Ne znam koliko ljudi starijih od >95 godina, a koje bi se moglo izravno povezati s WW2,
ima uopće u Hrvatskoj? AV, kao ministra u Slobinoj vladi za vrijeme zadnjeg rata, se
svakako može povezati sa 150,000 žrtava, za koje je isključivi krivac ondašnja srpska
politička elita u koju je i on spadao. Ove činjenice su neoborive, AV ih ne može izbrisati
svojom nespretnom "pila naopako" propagandom.
AV je očigledno "odbijen od sise" na Kosovu i okrenuo se Hrvatskoj...Samo mu treba
okreniti leđa kao i do sada. Ne treba mu odgovarati...Za "balkanoide" je to najbolji lijek.
Ustvari, protuotrov.
2016-07-22
Šandor Winnetou likes this post
Front of trenutno statican, ne dogadja se mnogo, nema ofenziva I prodora.
Nista posebno, samo se Ero pali ko budala
Nista posebno, samo se Ero pali ko budala
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
96 km od prve linije fronta. Nije HIMARS, možda je Bayrektar?
Ili je sve kriva votka i cigareta.
Ili je sve kriva votka i cigareta.
2016-07-22
2016-07-22
Šef ruske diplomacije priznao je da je konačni cilj Moskve srušiti vladu ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog.
U razgovoru s predstavnicima zemalja na summitu Arapske lige, koji se održava u Kairu, Lavrov je rekao da je Moskva odlučna "pomoći Ukrajincima da se oslobode tereta ovog apsolutno neprihvatljivog režima".
Lavrov je optužio Kijev i zapadne saveznike da "šire propagandu kojoj je cilj osigurati da Ukrajina postane vječni neprijatelj Rusije", javlja AP.
"Ruski i ukrajinski narod će nastaviti živjeti zajedno. Sigurno ćemo pomoći ukrajinskom narodu da se riješi režima koji je apsolutno protunarodni i antihistorijski", dodao je Lavrov.
misli 19st. u epizodi najebat ces... i ti ces da najebes
U razgovoru s predstavnicima zemalja na summitu Arapske lige, koji se održava u Kairu, Lavrov je rekao da je Moskva odlučna "pomoći Ukrajincima da se oslobode tereta ovog apsolutno neprihvatljivog režima".
Lavrov je optužio Kijev i zapadne saveznike da "šire propagandu kojoj je cilj osigurati da Ukrajina postane vječni neprijatelj Rusije", javlja AP.
"Ruski i ukrajinski narod će nastaviti živjeti zajedno. Sigurno ćemo pomoći ukrajinskom narodu da se riješi režima koji je apsolutno protunarodni i antihistorijski", dodao je Lavrov.
misli 19st. u epizodi najebat ces... i ti ces da najebes
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
...to ko i 91..srbin vrsi agresiju na hrvatsku a onda prica kako ce hrvat i srbin biti prijatelji
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Šandor Winnetou likes this post
Eroo wrote:Bizantinac, k'nozi!mentalitet wrote:crvenkasti wrote:znaš ti moj kurac
Ako zna onda ti je popushio.Jesii mu barem uvalio do krajnika jer je umislio da je pametniji od tebe::::))))Dobro da nisi napiisao "znash tii moju kurchinu" odma bi znali tko si.:::)))
Bolje je biiti bizantinac nego americhka kujica.Po vashoj logiici ja sam pravno Amerikanac shto ste u pravu i nedaj bog da imam passeporte ustashke drzave ,znachi da ste i moje kujice a bizantinci su bili svoji shto je velika razlika i donijeli su svjetskoj kulturi takve stvari koje americhke kujice nece nikada ni u snovima pa zato kradu tudje i kurce se da je njihovo kao shto je "Pleter "mada opet i to je moguce da su Nekropolu izgradili hrvati i tamo postavili pleter pa grci cigani se hvale da je to njihovo:::))Kada nepismena budala misli da me je uvrijedila nazivajucii me bizantincem ili rimljanom ili chetnikom ili bilo chime shto mu padne na pamet je samo pismeni dokaz koliko je glup.Kao da ja nekoga nazovem hrvatom ali krvaticem,rvatom ili kujicom je ipak pogrdno.Tako mentalni krashki zlovenac prije nego shto neshto natipkash razmisli o tome.Ako cemo se "vrijedjati" ,mogu ja izmisliti ali i ponovitii takve gadosti o rvatima da ti nemresh to ni pretpostaviti zato ti je bolje da kada ne znash odgovoriti na neki tekst zachkomi jer onda izgleda da si pametniji.
Tako treba ringa, alfu, crvlijkastog, pirata, 55ticu...poslati put majčice rusije, jednostavno da osjete te čari demokracije, prosperiteta,, svježeg vazduha ....debotoijusto wrote:
Prvenstveno si ti kreten, sve ostalo je sporedno u vezi tebe.mentalitet wrote:Eroo wrote:Bizantinac, k'nozi!mentalitet wrote:crvenkasti wrote:znaš ti moj kurac
Ako zna onda ti je popushio.Jesii mu barem uvalio do krajnika jer je umislio da je pametniji od tebe::::))))Dobro da nisi napiisao "znash tii moju kurchinu" odma bi znali tko si.:::)))
Bolje je biiti bizantinac nego americhka kujica.Po vashoj logiici ja sam pravno Amerikanac shto ste u pravu i nedaj bog da imam passeporte ustashke drzave ,znachi da ste i moje kujice a bizantinci su bili svoji shto je velika razlika i donijeli su svjetskoj kulturi takve stvari koje americhke kujice nece nikada ni u snovima pa zato kradu tudje i kurce se da je njihovo kao shto je "Pleter "mada opet i to je moguce da su Nekropolu izgradili hrvati i tamo postavili pleter pa grci cigani se hvale da je to njihovo:::))Kada nepismena budala misli da me je uvrijedila nazivajucii me bizantincem ili rimljanom ili chetnikom ili bilo chime shto mu padne na pamet je samo pismeni dokaz koliko je glup.Kao da ja nekoga nazovem hrvatom ali krvaticem,rvatom ili kujicom je ipak pogrdno.Tako mentalni krashki zlovenac prije nego shto neshto natipkash razmisli o tome.Ako cemo se "vrijedjati" ,mogu ja izmisliti ali i ponovitii takve gadosti o rvatima da ti nemresh to ni pretpostaviti zato ti je bolje da kada ne znash odgovoriti na neki tekst zachkomi jer onda izgleda da si pametniji.
debotoijusto wrote:
Za tebe i jesu crtici jer si retardirani snob koji se drzi nekih postavki kada je rusima a i nama za vrijeme Tita (dodushe menii nikada) otici u USA.Kako smo vec retardiranima objasniili,onda je USA bila pozeljna zbog svojih sloboda koje je pruzala doseljenicima.Danas kretenchino ljudi posebno pismeni bjeze nazad u svoje zemlje.Solzenjicin kada je doshao u USA isto tako je mislio da je to raj za slobodne ljude ali je uskoro svoje imanje ogradio bodljikavom zicom i shvatio da je to isti kurac kao Staljinova Rusija samo drugo pakovanje.Sve ima vijek trajanja osim gluposti koje ovdje prostirete jer zivite josh u vremenu 1960.Probudi se ovo je 2022 kada USA postaje rusija iz 1960.Pola Amerike je protiv toga kretenchino a medju njim sam i ja koji ne zeli da mu djeca i unuci zive u takvoj drzavi kao i shto se masa hrvata bori protiv svih gluposti koje uvozite iz Amerike.Daj malo taj mozak upotrijebi kako kada si bio dijete pa si znao valjda sloziiti slikovnicu od ponudjenih dijelova.Bog te jebo uvijek me sjetite ovakvi kao ti kada sam bio u osnovnoj i kada smo takve kretene ismijavali zato shto nisu znali tablicu mnozenja ili dijeljenja.Eto ti si u tome rangu ostao do tih godina koje imash,ne vjerujem da si neki klinjo koji ukrade pristup internetu kada roditelji nisu kuci,ali tako zvuchish u svojim postovima na forumu.Isto tako se uvijek pitam ,Odakle ovoliko glupih ljudi iz Cro?Dok sam ja tamo zivio nisam sreo ni jednoga,valjda su vam izaprali mozak njemachko-englesko-americhki mediiji.Kladim se da gledash samo CNN kao shto onaj glupi Ero visi na twiteru trazeci neshto protiv russa jer ga je strah zato shto to zna iz iskustva kada je ljude slao na Goli otok .A svaki malo pismeni chovjek koji zna strane jezike zna da je to jedna obichna seljachka birtija.
NJEMAC pushi kurac svome tati da ti poboljsha mozdane celije.
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu
Page 7 of 50