Komemoracija žrtvama NDH kod Petrinje
Page 1 of 1
Komemoracija žrtvama NDH kod Petrinje
https://www.index.hr/vijesti/clanak/snv-i-potpredsjednica-vlade-bili-na-komemoraciji-zrtvama-ndh-kod-petrinje/2382156.aspx
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Komemoracija žrtvama NDH kod Petrinje
Ima nekih koji to negiraju. Nedavno sam bio u Veljunu i stao pored spomen kosturnice u kojoj leže kosti preko 500 ubijenih Srba u Blagaju 1941.godine.
Pomolio sam se za njih.
U Lapovcu,par kilometara dalje vidio sam spomenik podignut pedesetorici palih boraca 13.primorsko goranske divizije. sav u cvijeću i osjetio ponos što su moji Hrvati,moji Primorci u tom čisto srpskom kraju ginuli u borbama protiv Nijemaca i ustaša.
Pomolio sam se za njih.
U Lapovcu,par kilometara dalje vidio sam spomenik podignut pedesetorici palih boraca 13.primorsko goranske divizije. sav u cvijeću i osjetio ponos što su moji Hrvati,moji Primorci u tom čisto srpskom kraju ginuli u borbama protiv Nijemaca i ustaša.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nije tebi lako..zapeo si u '41...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A jest bio odvratan rezim...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Similar topics
» U Jasenovcu održana komemoracija Srbima, zidovima, Romima I drugim zrtvama ustaskog rezima u vidu vjerskih obreda za ubijene
» Gradonačelnik Petrinje: Vraćam državi pomoć
» ALTERNATIVNA KOMEMORACIJA JASENOVAČKIH ŽRTAVA: Hoćemo antifašističku vladu...:)))
» U HNK se nije odrzala komemoracija za Miru Furlan ali za Bandica hoce
» HOTSPOT - Budućnost Grada Petrinje pod utjecajem Marrakechkog sporazuma
» Gradonačelnik Petrinje: Vraćam državi pomoć
» ALTERNATIVNA KOMEMORACIJA JASENOVAČKIH ŽRTAVA: Hoćemo antifašističku vladu...:)))
» U HNK se nije odrzala komemoracija za Miru Furlan ali za Bandica hoce
» HOTSPOT - Budućnost Grada Petrinje pod utjecajem Marrakechkog sporazuma
Page 1 of 1