UN - imamo jos samo 8 godina da spasimo maaaajku zemlju
Page 1 of 1
UN - imamo jos samo 8 godina da spasimo maaaajku zemlju
UN : Eight Years To Save The Planet From Global Warming - YouTube
jedini izlaz je da nam neizabrane "elite" odrede sta cemo i koliko jesti, koliko trosit energije i slicno
a to je sve spalo na samo jos 8 godina radi onih protesta bezobraznih farmera
jedini izlaz je da nam neizabrane "elite" odrede sta cemo i koliko jesti, koliko trosit energije i slicno
a to je sve spalo na samo jos 8 godina radi onih protesta bezobraznih farmera
2014-04-19
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: UN - imamo jos samo 8 godina da spasimo maaaajku zemlju
gotova je ona, postavljala nezgodna pitanja u vezi 06.01.2020
sumnja da fbi ima veze sa citavom stvari
sumnja da fbi ima veze sa citavom stvari
2014-04-19
Moje projekcije kazu sest i pol godina.
dijagram-
2015-08-09
evo clan bidenovog kabineta pete buttigieg ima rjesenje za svedijagram wrote:Moje projekcije kazu sest i pol godina.
usput samo da pomenem da mu je stari bio komunist, preveo gramscija i drzo nekakav klub u ime gramscija u po nazadne i netolerantne kapitalisticke amerike
sin mu je na srecu ispo homoseksualac tako da se loza progresa mogla nastavit
o energiji naravno nema pojma, ali je kako sam reko progresivan tako da i ne mora imat pojma, uostlom znanje je zapadni kapitalisticki i kolonizatorski kulturni proizvod iz 19 stoljeca koji odrzava patrijarhat, bijelu supremaciju i heteronormativnost
ovaj bijeli privilegirani covo sa videa mu je postavio par pitanja na koja srecom pete nije znao odgovor tako da je progres a bome i klima spasena
Laura Ingraham: Now any heat wave is ‘evidence’ of climate change - YouTube
2014-04-19
Ne treba kritizirati komuniste.prckov wrote:evo clan bidenovog kabineta pete buttigieg ima rjesenje za svedijagram wrote:Moje projekcije kazu sest i pol godina.
usput samo da pomenem da mu je stari bio komunist, preveo gramscija i drzo nekakav klub u ime gramscija u po nazadne i netolerantne kapitalisticke amerike
sin mu je na srecu ispo homoseksualac tako da se loza progresa mogla nastavit
o energiji naravno nema pojma, ali je kako sam reko progresivan tako da i ne mora imat pojma, uostlom znanje je zapadni kapitalisticki i kolonizatorski kulturni proizvod iz 19 stoljeca koji odrzava patrijarhat, bijelu supremaciju i heteronormativnost
ovaj bijeli privilegirani covo sa videa mu je postavio par pitanja na koja srecom pete nije znao odgovor tako da je progres a bome i klima spasena
Laura Ingraham: Now any heat wave is ‘evidence’ of climate change - YouTube
I nase adezenjare su komunjare, zato su napredni.
Sto kazu zeleni autoriteti to ce biti zakon.
Nema tu propitkivanja, struka zna.
dijagram-
2015-08-09
Za samo 10 eura stavljam ruku na rame i dajem spas, javite se pridjite...
omni-
2014-04-12
Sjecam se 2001ve godine na TV emisiju vodi Al Gore
Prica o globalnom zatopljenju i prikazuje neku mapu kao istocna obala SADa ako se zagrijavanje ne zaustavi, do 2020 ce kaze on, ovako izgledati
Na mapi sve potopljeno, Floride skoro nema ...
Ma hajde goni ih u pizdu materinu lazljivu
Prica o globalnom zatopljenju i prikazuje neku mapu kao istocna obala SADa ako se zagrijavanje ne zaustavi, do 2020 ce kaze on, ovako izgledati
Na mapi sve potopljeno, Floride skoro nema ...
Ma hajde goni ih u pizdu materinu lazljivu
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Zar vam nisam rekao nekoliko puta ovdje, Novi svjetski poredak će bit uspostavljen 2030. godine. Zbrajajte. Postoji dokument UN-a koji se ostvaruje već sada i bit će ostvaren do 2030. godine.
red wolf-
2016-02-10
Prvi rok koji je zadan na globalnoj razini za spas Zemlje je propao. Sada je ostalo samo to, do 2030. godine stvaranje Novog svjetskog poretka na globalnoj razini.
red wolf-
2016-02-10
Ringo10 wrote:Gluposti
UN je najdublja duboka drzava (RASFORMIRATI i ne placati mafiijashma chlanarnu)
red wolf wrote:Prvi rok koji je zadan na globalnoj razini za spas Zemlje je propao. Sada je ostalo samo to, do 2030. godine stvaranje Novog svjetskog poretka na globalnoj razini.
Vanzemaljac, (u prevodu pichkin dime)zar te tvoji nisu obavijestili da je to propalo i da je na sceni bipolarni svijet.
Ne. Sve ide po planu. Za osam godina, dakle 2030. godine, vi ljudi ćete živjeti u novom svijetu. hehehehehehehehehehehehehehementalitet wrote:red wolf wrote:Prvi rok koji je zadan na globalnoj razini za spas Zemlje je propao. Sada je ostalo samo to, do 2030. godine stvaranje Novog svjetskog poretka na globalnoj razini.
Vanzemaljac, (u prevodu pichkin dime)zar te tvoji nisu obavijestili da je to propalo i da je na sceni bipolarni svijet.
Pogrešno sam se izrazio kad sam rekao da ćete živjeti...Ispravnije je reći, tad, 2030. godine, će biti uspostavljen u potpunosti Novi svjetski poredak.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ne. Sve ide po planu. Za osam godina, dakle 2030. godine, vi ljudi ćete živjeti u novom svijetu. hehehehehehehehehehehehehehementalitet wrote:red wolf wrote:Prvi rok koji je zadan na globalnoj razini za spas Zemlje je propao. Sada je ostalo samo to, do 2030. godine stvaranje Novog svjetskog poretka na globalnoj razini.
Pogrešno sam se izrazio kad sam rekao da ćete živjeti...Ispravnije je reći, tad, 2030. godine, će biti uspostavljen u potpunosti Novi svjetski poredak.
Ne brinem ja za sebe a ni za tebe jer ti vec virtualno zivsh u svome sjebanom svijetu negdje u podrumu.
Prijatelju, tijelo je nebitno. Ono što vi podrazumijevate pod pojmom čovjek. To je samo tijelo. Prolazno. Zemlja je bitna. Ne ljudi. To će tvoja vrsta jednom morati shvatiti.mentalitet wrote:red wolf wrote:Ne. Sve ide po planu. Za osam godina, dakle 2030. godine, vi ljudi ćete živjeti u novom svijetu. hehehehehehehehehehehehehehementalitet wrote:red wolf wrote:Prvi rok koji je zadan na globalnoj razini za spas Zemlje je propao. Sada je ostalo samo to, do 2030. godine stvaranje Novog svjetskog poretka na globalnoj razini.
Ne brinem ja za sebe a ni za tebe jer ti vec virtualno zivsh u svome sjebanom svijetu negdje u podrumu.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Prijatelju, tijelo je nebitno. Ono što vi podrazumijevate pod pojmom čovjek. To je samo tijelo. Prolazno. Zemlja je bitna. Ne ljudi. To će tvoja vrsta jednom morati shvatiti.mentalitet wrote:red wolf wrote:Ne. Sve ide po planu. Za osam godina, dakle 2030. godine, vi ljudi ćete živjeti u novom svijetu. hehehehehehehehehehehehehehementalitet wrote:red wolf wrote:Prvi rok koji je zadan na globalnoj razini za spas Zemlje je propao. Sada je ostalo samo to, do 2030. godine stvaranje Novog svjetskog poretka na globalnoj razini.
Ajde majke ti skochi sa desetog kata pa nam javi rezultat testa:::))))
Pa naravno da neću ljudska budalo. Tijelo je samo vozilo. Putem tog vozila ja izvršavam ovdje svoju svrhu. Zašto da uništim tijelo prije nego ostvarim svoju svrhu ovdje?mentalitet wrote:red wolf wrote:Prijatelju, tijelo je nebitno. Ono što vi podrazumijevate pod pojmom čovjek. To je samo tijelo. Prolazno. Zemlja je bitna. Ne ljudi. To će tvoja vrsta jednom morati shvatiti.mentalitet wrote:red wolf wrote:Ne. Sve ide po planu. Za osam godina, dakle 2030. godine, vi ljudi ćete živjeti u novom svijetu. hehehehehehehehehehehehehehementalitet wrote:red wolf wrote:Prvi rok koji je zadan na globalnoj razini za spas Zemlje je propao. Sada je ostalo samo to, do 2030. godine stvaranje Novog svjetskog poretka na globalnoj razini.
Ajde majke ti skochi sa desetog kata pa nam javi rezultat testa:::))))
red wolf-
2016-02-10
Similar topics
» Bidenov izaslanik John Kerry u Moskvi: Imamo samo osam godina da spasimo planet od klimatske katastrofe!
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» godina tek počela a već imamo dobitnika...
» Xi Jinping samo čeka Putinov poraz, a onda će vratiti zemlju od Rusije
» Lazanski:NARODE SLAVI!Imamo pancire,S-400..jos samo da ljudstvo pronadjemo i
» Imamo samo štetu. Pojebaše nam i to malo žena što imamo
» godina tek počela a već imamo dobitnika...
» Xi Jinping samo čeka Putinov poraz, a onda će vratiti zemlju od Rusije
» Lazanski:NARODE SLAVI!Imamo pancire,S-400..jos samo da ljudstvo pronadjemo i
Page 1 of 1