Banac, Gačić, Jurčević kandidati za Radmanovo mjesto na HRT-u
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Banac, Gačić, Jurčević kandidati za Radmanovo mjesto na HRT-u
Bila bi liepa gesta da nam vratite Tursku Hrvatsku koja je pod okupacijom.Winter is coming wrote:bio bi lijep gest da nam vratite opstine Grahovo i Drvar koje su pod okupacijom
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
pa cuj neznam na koju tursku mislis? tamo gdje su hrvati vecina?mozda u posavini u vojvodini ima vrlo malo hrvata to su vecinom bunjevci i shokci,tako se bar sami izjasnjavaju,dok smo mi u zapanoj bosni vecina prema tome to je pod okupacijom a i cijelo podrucje krajine i hr koje ste etnicki ocistili
Last edited by Winter is coming on 15/1/2016, 13:58; edited 1 time in total
2014-04-14
Tko? Srbi? Pa za to trebaš otići u Cazin,Bihać ili Kladušu.Regoč wrote:Bila bi liepa gesta da nam vratite Tursku Hrvatsku koja je pod okupacijom.Winter is coming wrote:bio bi lijep gest da nam vratite opstine Grahovo i Drvar koje su pod okupacijom
Ako se oni slažu,onda to uzeti u razmatranje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Winter is coming wrote:bio bi lijep gest da nam vratite opstine Grahovo i Drvar koje su pod okupacijom
Razmjena između hercegBosanaca i Srba u Bih je opcija.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
nisam siguran jer su ameri priprijetili tadasnjoj tudjmanovoj hrvatskoj da ako budu trazili herceg bosnu da nemaju zeleno svijetlo da uzmu krajinu tako da je to bio taj dil,medjutim ameri polako ali sigurno postaju irelevantni mada su jos uvjek i tekako u igri i sad su tek najopasniji jer ranjena zvijer je uvjek najopasnijaepikur37 wrote:Winter is coming wrote:bio bi lijep gest da nam vratite opstine Grahovo i Drvar koje su pod okupacijom
Razmjena između hercegBosanaca i Srba u Bih je opcija.
2014-04-14
Turska Hrvatska je današnja zapadna Bosna, prostor koji nam treba da nestane "meki trbuh". Nadam se da će biti dovoljno mudrosti i hrabrosti u naših političarah da to vratimo.Winter is coming wrote:pa cuj neznam na koju tursku mislis? tamo gdje su hrvati vecina?mozda u posavini u vojvodini ima vrlo malo hrvata to su vecinom bunjevci i shokci,tako se bar sami izjasnjavaju,dok smo mi u zapanoj bosni vecina prema tome to je pod okupacijom a i cijelo podrucje krajine i hr koje ste etnicki ocistili
Jurcevic je porijeklom iz imotskog a ne bh-a...kako znam?....pa jednom je na bujici rekao tako vam je kad mi imocani nesto odlucimo...no.. od srednje skole zivi u zagrebu...sto se tice ovog i onog...bh-a je mogla biti hrvatska vec 1992 ili bar najveci dio nje
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Iva Gačić: HRT me uopće ne zanima
» Ubijen mudzehedin Edin Gacic
» Radmanovo ministarstvo od evakuiranih iz Gaze traži da plate troškove
» Dr. Josip Jurčević: “Plenkovićeva Vlada rehabilitira komunizam
» Jurčević: Komunisti počinili 89 posto zločina, ustaše 0,13
» Ubijen mudzehedin Edin Gacic
» Radmanovo ministarstvo od evakuiranih iz Gaze traži da plate troškove
» Dr. Josip Jurčević: “Plenkovićeva Vlada rehabilitira komunizam