'Uskrsnuo' na HTV Miroslav Lazanski u emisiji 'Otvoreno'.Tonogal i HTV popili brdo kritika na usijanim drustvenim mrezama
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: 'Uskrsnuo' na HTV Miroslav Lazanski u emisiji 'Otvoreno'.Tonogal i HTV popili brdo kritika na usijanim drustvenim mrezama
Ma daj... četnici su bili u Sanaderistanu uvaženi koalicijski partneri. Zašto da se ne čuje na HTV i druga strana. Kada bi barem na srpskoj dalekovidnici pozvali tabaka ili cvrtilu da kažu nešto pametnoRegoč wrote:Dovesti srbskoga stručnjaka na HRT je posve normalno ako se radi o hrvatsko-srbskim odnosima, ali dovesti četnika je razlog za otkaz. Makar i, meni uglavom simpatičnom, Togonalu.
Nadam se da će osječki nadripisar objasniti svoje gnojenje protiv njega.
:))))
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: 'Uskrsnuo' na HTV Miroslav Lazanski u emisiji 'Otvoreno'.Tonogal i HTV popili brdo kritika na usijanim drustvenim mrezama
nisam stalno gledao,dal netko zna dal su Srbi na kraju našli one akomulatore?
vili40-
2015-08-02
i bez njega bi ova emisija na HRTu propala.epikur37 wrote:Tony Soprano wrote:nema veze ali je tebi OKepikur37 wrote:asilovski wrote:Pa dobar je dok ne poludi, pa počne pričati kako III sv. rat počinje u četvrtakepikur37 wrote:Lazanski je dobar i iskusan analitičar.
da je opičen ...jest :D
Pa dobre su mu analize za Siriju, oko oružja...više za odnose snaga NATO-Rusija i to. Doduše čovjek je jugonostalgičar prilično notoran ali to je njegova stvar.
Tony Soprano-
2015-08-15
Ne znam čemu se Vuk sa Dinare sinuće sloboda čudi???
Kad je Bujanec u svojoj emisiji "ugostio" Šešelja,pljeskali su mu čak i gosti u studiju.
Kad je Bujanec u svojoj emisiji "ugostio" Šešelja,pljeskali su mu čak i gosti u studiju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jebač Mile Štule.Eva wrote:Tko je taj?
2014-04-22
http://www.jutarnji.hr/burna-rasprava-u-otvorenom-gost-bio-i-miroslav-lazanski---nagovarao-sam-1991--veljka-kadijevica-na-vojni-puc--ali-bio-sam-za-mir----/1497654/
rl longi, ww3 počinje u četvrtak poslije ručka i sl izjave..Eva wrote:Tko je taj?
Našli su akumulatore, kaže Miro da su vojska i zrakoplovstvo objedinili skladišta pa skladištar nije razlikovao kamionske od zrakoplovnih akumulatora.
Tony Soprano wrote:i bez njega bi ova emisija na HRTu propala.epikur37 wrote:Tony Soprano wrote:nema veze ali je tebi OKepikur37 wrote:asilovski wrote:Pa dobar je dok ne poludi, pa počne pričati kako III sv. rat počinje u četvrtakepikur37 wrote:Lazanski je dobar i iskusan analitičar.
da je opičen ...jest :D
Pa dobre su mu analize za Siriju, oko oružja...više za odnose snaga NATO-Rusija i to. Doduše čovjek je jugonostalgičar prilično notoran ali to je njegova stvar.
Nisam gledao ali sigurno ej ovako bila kvalitetnija a on je osebujan čovjek pa i zanimljivija.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Lazanski je na kraju emisije zaključio da bi novac trebalo ulagati u ekonomiju te se nada da će dobri odnosi premijera Srbije Vučića i predsjednika HDZ-a TomislavaKaramarka poboljšati odnose.
- Sjetite se da je Vučić uputio čestitku Karamarku prije nego je sklopio koaliciju s Mostom, što znači da su srpske obavještajne službe očito znale nešto i dobro odradile svoj posao - iznio je svoju teoriju Lazanski.
Ovo je bilo nisko....
- Sjetite se da je Vučić uputio čestitku Karamarku prije nego je sklopio koaliciju s Mostom, što znači da su srpske obavještajne službe očito znale nešto i dobro odradile svoj posao - iznio je svoju teoriju Lazanski.
Ovo je bilo nisko....
malo ih amperaža pojebala ahahahahhahahaaaRegoč wrote:Našli su akumulatore, kaže Miro da su vojska i zrakoplovstvo objedinili skladišta pa skladištar nije razlikovao kamionske od zrakoplovnih akumulatora.
vili40-
2015-08-02
više ih jebe neograničeni buđetvili40 wrote:malo ih amperaža pojebala ahahahahhahahaaaRegoč wrote:Našli su akumulatore, kaže Miro da su vojska i zrakoplovstvo objedinili skladišta pa skladištar nije razlikovao kamionske od zrakoplovnih akumulatora.
Tony Soprano-
2015-08-15
Ja kasno rucam, hoce li me pricekati. Ili da odmah uzmem konzerve.kic wrote:rl longi, ww3 počinje u četvrtak poslije ručka i sl izjave..Eva wrote:Tko je taj?
2014-12-30
Lazanski:'Zadnju kafu sam popio sa jelenom lovric u zagrebu u maju mjesecu 1991 i tad mi jerekla kada ce napokon jna krenut da razjebe ovu vlast u hrvatskoj i da joj je pun qu...tudjmana i ekipe'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Vjeruj mi da u to doba nije Lovrićka bila jedina koja je to priželjkivala.vuksadinare wrote:Lazanski:'Zadnju kafu sam popio sa jelenom lovric u zagrebu u maju mjesecu 1991 i tad mi jerekla kada ce napokon jna krenut da razjebe ovu vlast u hrvatskoj i da joj je pun qu...tudjmana i ekipe'
Sve dok nas Srbi nisu napali tutta forza dajući nam do znanja da ih nije briga jesi li crni ustaša sa kamom u zubima,ili partizan i Jugosloven,bilo je Hrvata koji su priželjkivali vojni udar JNA i puč.
Sjećam se toga. U kafićima kad bi se popilo bilo je i takvih prijetnji. Kasnije su ti isti postali i velike Hrvatine.
2014-04-22
Eva wrote:Tko je taj?
Jedan pravi zagrepčanin koga se sjećamo s nostalgijom.
crvenkasti-
2014-04-17
kao ti ili veči?jastreb wrote:Vjeruj mi da u to doba nije Lovrićka bila jedina koja je to priželjkivala.vuksadinare wrote:Lazanski:'Zadnju kafu sam popio sa jelenom lovric u zagrebu u maju mjesecu 1991 i tad mi jerekla kada ce napokon jna krenut da razjebe ovu vlast u hrvatskoj i da joj je pun qu...tudjmana i ekipe'
Sve dok nas Srbi nisu napali tutta forza dajući nam do znanja da ih nije briga jesi li crni ustaša sa kamom u zubima,ili partizan i Jugosloven,bilo je Hrvata koji su priželjkivali vojni udar JNA i puč.
Sjećam se toga. U kafićima kad bi se popilo bilo je i takvih prijetnji. Kasnije su ti isti postali i velike Hrvatine.
Tony Soprano-
2015-08-15
Kako ti to znas?jastreb wrote:Vjeruj mi da u to doba nije Lovrićka bila jedina koja je to priželjkivala.vuksadinare wrote:Lazanski:'Zadnju kafu sam popio sa jelenom lovric u zagrebu u maju mjesecu 1991 i tad mi jerekla kada ce napokon jna krenut da razjebe ovu vlast u hrvatskoj i da joj je pun qu...tudjmana i ekipe'
2015-09-08
Inace lazanski je bio u jna helikopteru gazela kad je raketirana hrbatska kostajnica polovicom 8 mjeseca 1991
2015-09-08
Kako ne bih znao. Pa pričalo se da je taj i taj drug pijan sa balkona vikao da ga čuje onaj HDZ-ovac preko,kako će doći Veljko i kako će stjerati i Tuđmana i Šeksa i Mesića od kuda su došli. Bilo je toga i po kafićima. Nisu svi bili oduševljeni Tuđmanom i rušenjem Jugoslavije.vuksadinare wrote:Kako ti to znas?jastreb wrote:Vjeruj mi da u to doba nije Lovrićka bila jedina koja je to priželjkivala.vuksadinare wrote:Lazanski:'Zadnju kafu sam popio sa jelenom lovric u zagrebu u maju mjesecu 1991 i tad mi jerekla kada ce napokon jna krenut da razjebe ovu vlast u hrvatskoj i da joj je pun qu...tudjmana i ekipe'
2014-04-22
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Englezi ismijani na društvenim mrežama :)
» Društvenim mrežama se širi poruka tolerancije iz Kalinjingrada
» HRT: Kako prijaviti govor mržnje na društvenim mrežama?
» TKO SU TROLOVI KOJI PO DRUŠTVENIM MREŽAMA ŠIRE MRŽNJU? ‘
» Za dobijanje američke vize ubuduće i podaci o društvenim mrežama?
» Društvenim mrežama se širi poruka tolerancije iz Kalinjingrada
» HRT: Kako prijaviti govor mržnje na društvenim mrežama?
» TKO SU TROLOVI KOJI PO DRUŠTVENIM MREŽAMA ŠIRE MRŽNJU? ‘
» Za dobijanje američke vize ubuduće i podaci o društvenim mrežama?
Page 2 of 8