ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

COVID se vratio...

Page 4 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

COVID se vratio... - Page 4 Empty Re: COVID se vratio...

Post by Eroo 28/7/2022, 15:19

n_razbojnik wrote:Gledajuć službene brojke, respirator ubija više nego virus...Ero ja se na tu struju nebih nikad prikačio
Bio sam na respiratoru cca 2,5h, ali ne zbog covida. Buđenje je bilo jako teško, ali sam na kraju ipak uspio.
Uvijek postoji opasnost da se ne probudiš, odnosno ne prodišeš samostalno.
Znam što znači biti bez kisika u plućima...ono kao da ti je netko potopio glavu u kantu vode i ne pusti ti disati.
Dakle, dragi kolega, itekako bi ti dozvolio respirator, posebno ako bi znao kolike su  muke biti bez kisika. Neopisivo.

PS: Reče jedan anesteziolog iz KC u LJ., koji je radio s respiratorima na covid pacijentima, da nikad ne bi dao
svoje roditelje na respirator. Mislio je na posljedice nakon što preživi pacijent.
Kolega, n_razbojnik, razumijem što si htio reći. No ne treba se dovesti u situaciju da se zbog covida  treba respirator.
3x sam se cijepio i opet ću. Nedavno sam prebolio blagi oblik covida. Ako se ne bih dao testirati ne bih ni znao
da sam bio zaražen...malo kašlja i šmrcanja i to je sve.
Pošto sam već u godinama i s barem 3 komorbiditeta, posebno kad su pluća u pitanju, sretan ishod mogu pripisati
samo CIJEPLJENJU.  U rujnu obećavaju novo cjepivo, naravno da ću se cijepiti.
Mlađi? Hja, mogu i riskirati da se ne cijepe. Stvar vlastitog izbora.

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 28/7/2022, 15:43

Oblik dijagrama novozaraženih je obećavajući. 
Moja cca procjena je da bi zaokretanje dijagrama novozaraženih moglo
desiti negdje sredinom kolovoza. Veoma je važno s kakvim će se
brojevima zaraženih ući u jesensko, odnosno zimsko razdoblje.

COVID se vratio... - Page 4 Screenshot-3937

2016-07-22

Back to top Go down

Post by zganci_i_jetrica 28/7/2022, 16:09

Teški životni trenuci u obitelji Marka Perkovića Thompsona: Pozvao na molitvu za teško bolesnog sina

https://www.tportal.hr/showtime/clanak/teski-zivotni-trenuci-u-obitelji-marka-perkovica-thompsona-pozvao-na-molitvu-za-tesko-bolesnog-sina-foto-20220727

Njegov 17-godišnji sin Ante Mihael se nalazi u bolnici od početka srpnja gdje je završio zbog zatajenja srca.
zganci_i_jetrica
zganci_i_jetrica

2021-06-05

Back to top Go down

Post by Eroo 29/7/2022, 23:21

29.7.
COVID se vratio... - Page 4 Screenshot-3994
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by mentalitet 30/7/2022, 20:01

Jebi ga ,ako ovo nije dokaz onda nema svrhe idiote uvjeravati..Preporuchio bi onima koji su se vakcinirali da uzmu josh deset doza,posebno ovim mladjima.A oni koji su pelcovani kao shto je zlovenac preporucham duplo.Starce ko jebe ionako im je godina proizvodnje na izmaku.:::))Ako je Bajden prezivio od Corone onda ce i balkanci jer su zilaviji,ako nishta imaju bolji temelj jer su kao djeca jeli rashtiku i grah.

Hilarious video - all their lies exposed :)

https://www.youtube.com/watch?v=Hxlgg2lQdXQ&t=5s

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Eroo 30/7/2022, 20:40

30.7.

COVID se vratio... - Page 4 3

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 31/7/2022, 12:52

31.7.
COVID se vratio... - Page 4 Screenshot-4035

2016-07-22

Back to top Go down

Post by prckov 31/7/2022, 12:58

treba jos dvije godine zaustavit ekonomiju i ljude zatvorit u kuce

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Eroo 2/8/2022, 17:12

2.8.

COVID se vratio... - Page 4 Screenshot-4106

2016-07-22

Back to top Go down

Post by mentalitet 2/8/2022, 17:17

prckov wrote:treba jos dvije godine zaustavit ekonomiju i ljude zatvorit u kuce

Kazu da je Bajden otegnuo papke.Ima neki viralni video ali ga ne mogu otvoriti jer sam blokirao Twitter.Ako je istina znachi korona dela.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Guest 2/8/2022, 17:28

Ovaj video nisam stavio zato da nekog provociram, napadam ili podržavam. Ovo je samo jedan u nizu o ovoj temi u moru sličnih. Eto, dugačak je i na razumljivom jeziku, a umnogome se poklapa s mojim svjetonazorom. 
Naravno, istina je voda duboka...Možda je o ovome nikad ni ne doznamo.

Zanima me jedino što ljudi o tome misle. Da pokušam shvatiti u kakvom svijetu živim, na osnovu mišljenja drugih. Naravno, uvažit ću mišljenja (ukoliko ih bude) samo pod uvjetom da je video pregledan od početka do kraja.
Jer nije lijepo se osjećati izgubljenim u prostoru i vremenu.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram 2/8/2022, 18:02

Kad je prcko primio cetvrtu dozu,...znao sam da je gotovo.

I najodaniji su napustili brod.

Jos yoda, ja i slicni yoda
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Eroo 2/8/2022, 18:05

dijagram wrote:Kad je prcko primio cetvrtu dozu,...znao sam da je gotovo.

Cijepi se i ne zajebaji izmučeni narod. :)
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by dijagram 2/8/2022, 18:14

Eroo wrote:
dijagram wrote:Kad je prcko primio cetvrtu dozu,...znao sam da je gotovo.

Cijepi se i ne zajebaji izmučeni narod. :)
Da je kuga i da imamo cjepivo koje definitivno stiti barem polovicno onda bih stao u red,...i to zadnji.

Ma mozda ne bih ni tada. :D
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by mentalitet 2/8/2022, 18:40

zoro avenger wrote:Ovaj video nisam stavio zato da nekog provociram, napadam ili podržavam. Ovo je samo jedan u nizu o ovoj temi u moru sličnih. Eto, dugačak je i na razumljivom jeziku, a umnogome se poklapa s mojim svjetonazorom. 

Zanima me jedino što ljudi o tome misle. Da pokušam shvatiti u kakvom svijetu živim, na osnovu mišljenja drugih. Naravno, uvažit ću mišljenja (ukoliko ih bude) samo pod uvjetom da je video pregledan od početka do kraja.

Ti si pravi politichki romantikus. Tko ce ti ovo gledati kada prochitaju da je na srpskom.Ne vjerujem da im ona smeta jer nemaju pojma tko je ona i tko joj je majka.Uglavnom ce te optuzivati ubuduce da si chetnik ii srbek::::))))Sada si si natovario vraga na vrat.Jebo te, ja ovdje lijepiim eminentne hrvatske znanstvenike koji slichno misle kao i ja shto mi malo shkaklja ego alii njima stvara pjenu na ustima.Ova sorta takozvanih veliikih rvata priznaje samo ako netko misli kao oni ,.Ako je kojim sluchajem Dr.Mr. koji je napisao i objavio 40 knjiga i ako nije po njihovom onda je je chetnik i idiot iako ga priznaju i ciitiraju stranci sa mnogih svjetskih ucilishta i respektiraju njegovo mishljenje.Dakle ,zaboravi na to da ce pogledatii i da ce naci neshto gdje ce ti odgovoriti logikom razuma.

ISTINA I PROGNOZE O KORONA VIRUSU: DR BRANIMIR NESTOROVIĆ
https://www.youtube.com/watch?v=zlK0ckT8_jM

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Guest 2/8/2022, 19:42

mentalitet wrote:
zoro avenger wrote:Ovaj video nisam stavio zato da nekog provociram, napadam ili podržavam. Ovo je samo jedan u nizu o ovoj temi u moru sličnih. Eto, dugačak je i na razumljivom jeziku, a umnogome se poklapa s mojim svjetonazorom. 

Ti si pravi politichki romantikus. Tko ce ti ovo gledati kada prochitaju  da je na srpskom.Ne vjerujem da im ona smeta jer nemaju pojma tko je ona i tko joj je majka.Uglavnom ce te optuzivati ubuduce da si chetnik ii srbek::::))))Sada si si natovario vraga na vrat.Jebo te, ja ovdje lijepiim eminentne hrvatske znanstvenike koji slichno misle kao i ja shto mi malo shkaklja ego alii njima stvara pjenu na ustima.Ova sorta takozvanih veliikih rvata priznaje samo ako netko misli kao oni ,.Ako je kojim sluchajem Dr.Mr. koji je napisao i objavio 40 knjiga i ako nije po njihovom onda je je chetnik i idiot iako ga priznaju i ciitiraju stranci sa mnogih svjetskih ucilishta i respektiraju njegovo mishljenje.Dakle ,zaboravi na to da ce pogledatii i da ce naci neshto gdje ce ti odgovoriti logikom razuma.

Igrom slučaja je ovo srpkinja. Mogao sam staviti skoro isti video i na engleskom i na njemačkom...Ali nisam htio da se gledaoci muče bez veze u prijevodu. Bitno je da je bit ista. A i zanimljivo je da većina Hrvata nerado priča o ovome iz meni nepoznatih razloga, pa je teško naći neki kvalitetan hrvatski video na ovu temu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mentalitet 2/8/2022, 20:40

zoro avenger wrote:
mentalitet wrote:

Ti si pravi politichki romantikus. Tko ce ti ovo gledati kada prochitaju  da je na srpskom.Ne vjerujem da im ona smeta jer nemaju pojma tko je ona i tko joj je majka.Uglavnom ce te optuzivati ubuduce da si chetnik ii srbek::::))))Sada si si natovario vraga na vrat.Jebo te, ja ovdje lijepiim eminentne hrvatske znanstvenike koji slichno misle kao i ja shto mi malo shkaklja ego alii njima stvara pjenu na ustima.Ova sorta takozvanih veliikih rvata priznaje samo ako netko misli kao oni ,.Ako je kojim sluchajem Dr.Mr. koji je napisao i objavio 40 knjiga i ako nije po njihovom onda je je chetnik i idiot iako ga priznaju i ciitiraju stranci sa mnogih svjetskih ucilishta i respektiraju njegovo mishljenje.Dakle ,zaboravi na to da ce pogledatii i da ce naci neshto gdje ce ti odgovoriti logikom razuma.

Igrom slučaja je ovo srpkinja. Mogao sam staviti skoro isti video i na engleskom i na njemačkom...Ali nisam htio da se gledaoci muče bez veze u prijevodu. Bitno je da je bit ista. A i zanimljivo je da većina Hrvata nerado priča o ovome iz meni nepoznatih razloga, pa je teško naći neki kvalitetan hrvatski video na ovu temu.

Ma slushat cu chitati svakoga koji ima shto pametno reci i ako cu neshto novo nauchiti.Nemam nikakvih nacionalniih ,vjerskih,rasnih i druugh predrasuda prema znanju.Ovdje su se snebivali ii shokirali kada sam zalijepio Podkast Velebit.Shta me boli kurac kako mu je ime i prezime ako pametno govori.E,ocjeniiti shto je pametno treba imati neke pretpostavke.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by mentalitet 2/8/2022, 21:03

mentalitet wrote:
zoro avenger wrote:
mentalitet wrote:

Ma slushat cu i chitati svakoga koji ima shto pametno reci, i ako cu neshto novo nauchiti.Nemam nikakvih nacionalniih ,vjerskih,rasnih i drugh predrasuda prema znanju.Ovdje su se snebivali i shokirali kada sam zalijepio Podkast Velebit.Shta me boli kurac kako mu je ime i prezime ako pametno govori.E,ocjeniiti shto je pametno treba imati neke pretpostavke,shirinu te ne robovati propagandi.A za nju imam nos oduvijek.Za hrvate se ne chudi ,kad vidish koji im je izvor informaciija sve ti je jasno.Oni su uvjereni ako neki mediij nosi prefks hrvatski da je to odmah po logic stvari hrvatski medij koji se bori za interese Hrvatske,ili ovi srpski tabloidi.Pa jebo te to je dno dna ii nemaju veze sa Srbiom ali ga ovdje pojedini kreteni donose i tvrde da je to srpsko kao shto u Srbiji ctiraju takozvane hrvatske medije i tvrde da je to hrvatsko.A jedni i drugi imaju istog vlasnika samo shto ove forumske buudale to ne znaju.Nekad sam chitao "Index" ii B92" kao glavni izvor informacija o Balkanu dok nisam shvatio da im je isti strani vlasnik.Prije cesh naci neku istinsku vijest i informaciju u nekom perifernom mediju nego u nekom poznatom.A to vazi i za zapad.Paradoksalno je,kada vidish koliko su danas razvijene nformativne tehnologiije,teze je doci do istine nego prije 50 godina.Svi spinaju i shire lazi pa je teshko doci do istine,josh kada se razne budale nakache na to onda sihre po drushtvenim mrezama takve boleshtine da ti se povraca.Pa jebo te kada danas chiitash neku vijest o bilo chemu u bilo kom mediju imash osjecaj da da je iz istog centra.Uzas..

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Eroo 2/8/2022, 21:05

Vrh poznate nam "srpske" mislenosti i filozofije. Huh, žalim nisam mogao odgledati do kraja kad je baš postalo "zanimljivo".
Iza svake njene riječi krije se užasan fašizam, protiv kojega ona poziva na borbu, ubijanje...takorekuć na "denacifikaciju".
Ne da se mi je amnalizirati, pametni su sami mogli uvjeriti kud je na kraju otklizala i tko su joj mentori.
Bljuje se mi na ovakve ljude...
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 2/8/2022, 21:23

ziku...

zoro avenger wrote:Igrom slučaja je ovo srpkinja.
Nema slučajnosti, dragi moj kolega. Iza svake slučajnosti stoji plani i vice versa.
Ne mislim da je to bitno, ali sama kaže da "po svom nekom pretku ima i rusko poreklo".
Poznato je da čovjek ima samo jednu mamu i jednog tatu, jelda.. :D
Veli da je i živjela u Rusiji i hvali se s plaketom ruske vlade, na ruskom jeziku..
Ponavljam, to je nebitna sekvenca cjelokupnog njenog propagandističkog sranja.
Najmanje je govorila o covidu, ito samo u uvodu.
Ostalo se svelo kako je "Zapad zlo koje se mora i treba samo borbom pobediti".
Takorekuć "denacificirati". :D
Ili ovo: "Kad završi ovaj rat u Ukrajini, nažalost uz velike žrtve kao i sva čišćenja itd..."
Ili ovo: " Da samo onaj budala Zelenski potpiše kapitulaciju pa da to završimo..."
Ili ovo: "Amerika namjerno proizvodi glad, paleći fabrike hrane..."
Naravno, ne vidi kako Rusi pale  ukrajinska polja pšenice, i onemogućava izvoz pšenice i kukuruza...
Ja samo kažem, tko gubi ima pravo na frustraciju. Daleko im lepa kuća.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by IL Risorto 2/8/2022, 21:34

Tko o čemu,Vuk o srbijanskim tabloidima a Safet o koroni. :cleanteeth
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Back to top

- Similar topics