Derpe se zali da mu u Zari nisu dali da isproba zensku odjecu:'Ne bi ovo pozelio nikom sto sam ja prosao'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Derpe se zali da mu u Zari nisu dali da isproba zensku odjecu:'Ne bi ovo pozelio nikom sto sam ja prosao'
...ma da..pa tupsone vidis sto si derpei dozvoljavaju...vec kare javno van vadeVenus wrote:vuksadinare wrote:https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=magazin&id=2378314&index_ref=naslovnica_najnovije_m
Nije shvatio da ne može nosit robu sa kata na kat jer tako nadziru kupce, pa je napravio dramu. U Zari paze i da dvije osobe ne uđu u kabinu zajedno, loša iskustva valjda.
A ti jedva dočekao da staviš glupi naslov...go get a life.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Derpe se zali da mu u Zari nisu dali da isproba zensku odjecu:'Ne bi ovo pozelio nikom sto sam ja prosao'
Glupane balkanski primitivni, homoseksualnost datira jos od stare grcke…bas ti si nasao osudjivat druge.
Guest- Guest
Neko se rodi kao musko, ali ima vise tih zenskih hromozoma
tako da je prakticno zensko.
Imas i zenske sa viskom muskih hromozoma, tako da su
vise muskarci.
Neki ne shvataju da ne mozes od njega napraviti musko,
to je Majka Priroda i medicina.
Sada, to sto su drustva zaostala i ostala na nivou da je Zemlja
ravna ploca, to je druga stvar.
Masa njih glumi da nisu Gay zbog drustva, neka se uda za
istog ili ide sa istim a on se pandrce u zadnjicu sa nekim sa
strane, blizak prijatelj i slicno.
Ovde ih ima dosta, neka ih, meni ne smetaju a zenske neka
gledaju kako se strastveno setaju.
Prve zenske nemaju zenstvenost gay likova.
Kada snimas njih i gay, vidis da nisu ni one bas toliko
zenske, imas te neke nezne zenske i te neke vestice.
Time otvaras i pitanje zenskosti mnogih zenski.
Dobro za analizu a nisu ni sve zenske zensko, iako mislis
da bodes Miroslavu, zapravo heklas Miroslava.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
https://ibb.co/hVQSfkn
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Butković žali što rusi nisu pobijeni i što nije došlo do III sv.rata
» '' PRIRODNA I LJUDSKA KATASTROFA POPLAVE U MJANMARU: Poginulo najmanje 27 ljudi, muslimanima nisu dali u skloništa ''
» Vojislav Šešelj:'Neinteligentni generali JNA nisu smeli udariti na Sloveniju dali su Hrvatima dragoceno vreme da se organizuju'
» Aca Vulin otvoreno zali sto nisu ostvarili granicu Velike Srbije:'Da smo to ostvarili danas ne bi imali problema'
» Nikšić traži podršku Britanaca dok galaktička federacija pali i žari po Britaniji
» '' PRIRODNA I LJUDSKA KATASTROFA POPLAVE U MJANMARU: Poginulo najmanje 27 ljudi, muslimanima nisu dali u skloništa ''
» Vojislav Šešelj:'Neinteligentni generali JNA nisu smeli udariti na Sloveniju dali su Hrvatima dragoceno vreme da se organizuju'
» Aca Vulin otvoreno zali sto nisu ostvarili granicu Velike Srbije:'Da smo to ostvarili danas ne bi imali problema'
» Nikšić traži podršku Britanaca dok galaktička federacija pali i žari po Britaniji
Page 2 of 2