Preminuo James Caan
Page 1 of 1
Preminuo James Caan
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=magazin&id=2378190&index_ref=naslovnica_magazin_ostalo_m
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Preminuo James Caan
rip...dobar glumac obiljezio sedamdesete i osamdesete
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
RayMabus likes this post
Rest in peace don Santino
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Neki dan pričam s dvije mlađe Irkinje, pa onda u razgovoru bacim foru iz Paklenog šunda. Ne kuže. Kažem im da je to super film iz 90-ih. One odgovore da su tek rođene devedestih. Tad skužim da sam omatorio.
Ali se izvučem na foru da su tako i meni govorili za Kuma, a rođen sam sedamdesetih.
Ali se izvučem na foru da su tako i meni govorili za Kuma, a rođen sam sedamdesetih.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Neki dan pričam s dvije mlađe Irkinje, pa onda u razgovoru bacim foru iz Paklenog šunda. Ne kuže. Kažem im da je to super film iz 90-ih. One odgovore da su tek rođene devedestih. Tad skužim da sam omatorio.
A Casablanca? Treći čovjek? :)
niels-
2021-04-26
niels wrote:Sonny… :(
Neka mu je laka zemlja.
Ma zaboli me kurac za americhke glumce i americhke filmove kao i za takozvanu amerchku kulturu.
Svi smo mi odrasli uz Americku I Britansku mas kulturu
Filmove, glazbu, rock, stripove ...
Filmove, glazbu, rock, stripove ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
niels wrote:epikur37 wrote:Neki dan pričam s dvije mlađe Irkinje, pa onda u razgovoru bacim foru iz Paklenog šunda. Ne kuže. Kažem im da je to super film iz 90-ih. One odgovore da su tek rođene devedestih. Tad skužim da sam omatorio.
A Casablanca? Treći čovjek? :)
E sad :)
Rudolf valentino
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Similar topics
» James Web Teleskop
» Novi James Bond!
» James Bond stiže u Bosnu
» Meanwhile... Trump Fires James Comey, FBI Director
» Februarka:'Kad ce se James Bond i Batman deklarirat kao gayevi'
» Novi James Bond!