Utjecajni HDZ-ovac sa sinom uhvaćen u krađi željeza s obilaznice
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Utjecajni HDZ-ovac sa sinom uhvaćen u krađi željeza s obilaznice
Nisam, samo savjetodavno, a oto je premalo za upad u maticu kleptomana.aben wrote:Ča nisi bi nešto rodi epikuru?dijagram wrote:Nemam doticaja s takvima, sve sto trebam za mene je na lageru gradjevinskog materijala, s lopovima nikad nikakve veze, hvala Bogu.marcellus wrote:dijagram wrote:U spone, nema do Uepikur37 wrote:dijagram wrote:Haha, za tvoje temelje ili ojacanja visokostjenog nosaca:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Kakva kradja.
Decki odgovorno provjeravaju postavlja li se lopovski fi 12 umjesto fi 14.
Nesto uzoraka odvest ce i prvojeriti i cvrstocu.
Nema do odgovornih adezenjara.
Ima nas kojima bi to željezo dobro došlo :)
Sad još preko stranačkih simpatija, dobijemo i skonto :D
Od šina ću sastaviti U profile, ni paklena vrata ih neće nadvladati :)
kad smo kod toga, znaš da bu mi trebalo železa i betona i greda... pa ak imaš kakvu vezu u hadezeju, ono ak se ima za nabavit nešto materijala bez PDV-a, ispalo s kamiona i to...
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
dijagram wrote:Nisam, samo savjetodavno, a oto je premalo za upad u maticu kleptomana.aben wrote:Ča nisi bi nešto rodi epikuru?dijagram wrote:Nemam doticaja s takvima, sve sto trebam za mene je na lageru gradjevinskog materijala, s lopovima nikad nikakve veze, hvala Bogu.marcellus wrote:dijagram wrote:U spone, nema do Uepikur37 wrote:dijagram wrote:Haha, za tvoje temelje ili ojacanja visokostjenog nosaca:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Kakva kradja.
Decki odgovorno provjeravaju postavlja li se lopovski fi 12 umjesto fi 14.
Nesto uzoraka odvest ce i prvojeriti i cvrstocu.
Nema do odgovornih adezenjara.
Ima nas kojima bi to željezo dobro došlo :)
Sad još preko stranačkih simpatija, dobijemo i skonto :D
Od šina ću sastaviti U profile, ni paklena vrata ih neće nadvladati :)
kad smo kod toga, znaš da bu mi trebalo železa i betona i greda... pa ak imaš kakvu vezu u hadezeju, ono ak se ima za nabavit nešto materijala bez PDV-a, ispalo s kamiona i to...
Samo reci Ševalu iz Međimurja kad bude vozio željezo neka ide magistralom a ne autocestom.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Osovina, reno-epi-jasembrand.... gori su nego kalmeta-gotovina-aben.
Sve pokradose.
Sve pokradose.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Osovina, reno-epi-jasembrand.... gori su nego kalmeta-gotovina-aben.
Sve pokradose.
saso-mange
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ništa ne svjedoči općoj propasti kao ova priča.
Nekada su krali koncerne, EU sredstva, prenamjenjivali zemljišta…danas kradu obično železo.
Došli teški dani i za adeze.
Nekada su krali koncerne, EU sredstva, prenamjenjivali zemljišta…danas kradu obično železo.
Došli teški dani i za adeze.
niels-
2021-04-26
HDZovac krao!!!
Ma daj, pa to ne moze bit
Ma daj, pa to ne moze bit
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Državna firma neće otpustiti bivšeg HDZ-ovca: "Krao je željezo van radnog vremena"
https://www.index.hr/vijesti/clanak/drzavna-firma-nece-otpustiti-bivseg-hdzovca-krao-je-zeljezo-van-radnog-vremena/2378470.aspx?index_tid=237397
https://www.index.hr/vijesti/clanak/drzavna-firma-nece-otpustiti-bivseg-hdzovca-krao-je-zeljezo-van-radnog-vremena/2378470.aspx?index_tid=237397
vili40-
2015-08-02
Nisam niti sumnja da lik radi u državnoj firmi. Nećete vidjeti HDZovaca da radi u privatnom sektoru
marcellus and niels like this post
vili40 wrote:Državna firma neće otpustiti bivšeg HDZ-ovca: "Krao je željezo van radnog vremena"
hahahaha aupičkumaterinu ovo još nismo čuli
privatizirat sve te državne lopovske firme za uhljebljivanje hadezejaca i teraj sve to u pičku materinu na burzu
AssadNaPodmornici wrote:Nisam niti sumnja da lik radi u državnoj firmi. Nećete vidjeti HDZovaca da radi u privatnom sektoru
To je nespojivo, tko radi u realnom sektoru se izbacuje iz stranke.
Krasti u fušu je okej, al zakaj železo s gradilišta…
niels-
2021-04-26
Hektorović wrote:Utjecajni HDZ-ovac sa sinom uhvaćen u krađi željeza s obilaznice
Meatke- Posts : 349
2015-08-16
Imal sam noćnu moru pred par godina, da me gone po gradu i da mi oće ukrasti organe.
niels-
2021-04-26
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» "Bivši HDZ-ovac uhvaćen u krađi željeza neće dobiti otkaz u državnoj tvrtki: ‘Dogodilo se izvan radnog vremena‘"
» '' ZATEZANJE ODNOSA IZ SDP-a OPTUŽUJU 'Vrdoljak se udaljava od nas da podrži Vladu!' UTJECAJNI HNS-ovac 'Mi kao budale sve odrađujemo, a njihovi ljudi bojkotiraju Anku'''
» Invalid u kolicima opljackao banku inace...bbb-ovac,hdz-ovac,mamicevac,slikao se sa rimac i karamarkom
» Evropski parlament usvojio Rezoluciju o izbornoj krađi u Srbiji
» Anđa Marić dobila skrbništvno nad sinom
» '' ZATEZANJE ODNOSA IZ SDP-a OPTUŽUJU 'Vrdoljak se udaljava od nas da podrži Vladu!' UTJECAJNI HNS-ovac 'Mi kao budale sve odrađujemo, a njihovi ljudi bojkotiraju Anku'''
» Invalid u kolicima opljackao banku inace...bbb-ovac,hdz-ovac,mamicevac,slikao se sa rimac i karamarkom
» Evropski parlament usvojio Rezoluciju o izbornoj krađi u Srbiji
» Anđa Marić dobila skrbništvno nad sinom
Page 3 of 3