Prkacin u Saboru izvrjedjao Ursku Raukar:'Slusaj nakazo jedna...'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Prkacin u Saboru izvrjedjao Ursku Raukar:'Slusaj nakazo jedna...'
Ako je on general ja sam admiral flote
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Lijepa je Ursa ...ko Rasputin
2015-09-24
Nakon što je iz Sabora nestala ona luda mumija Glasnović,izgleda da je umjesto njega došla veća luda.
Samozvani general paravojske koja je u Bosni i Hercegovini otkazala poslušnost HV-u i HVO-u i stavila se na raspolaganje ABiH.
Kvazi povjesničar koji o 2.svj.ratu pojma nema i o kojemu iznosi niz nebuloza. Volio bih se sa njime naći na nekom javnom nadmetanju,gdje bih ga sahranio da bi izgubio svaku volju za daljnjim djelovanjem.
Samozvani general paravojske koja je u Bosni i Hercegovini otkazala poslušnost HV-u i HVO-u i stavila se na raspolaganje ABiH.
Kvazi povjesničar koji o 2.svj.ratu pojma nema i o kojemu iznosi niz nebuloza. Volio bih se sa njime naći na nekom javnom nadmetanju,gdje bih ga sahranio da bi izgubio svaku volju za daljnjim djelovanjem.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Frajer je kreten...kao I svi ustaski ekstremisti
2015-09-24
Ili je teška budaletina ili zlonamjerni provokator,kada iznosi onakve svinjarije i laži o NOB-u,koje mi se uopće ne da ni navoditi,a kamo li komentirati.Ringo10 wrote:Frajer je kreten...kao I svi ustaski ekstremisti
2014-04-22
Hrvoje Klasic priprema novu documentarnu TV seriju u 6 nastavaka
Serija je o NOBu i zove se PARTIZANI
Jedva cekam. Serija o NDH mu je bila TOP
2015-09-24
Seriju financira Al Jazeera
Naravno da nece HRT. Jer za njih su ustase svetinja
Naravno da nece HRT. Jer za njih su ustase svetinja
2015-09-24
Serija o NDH mu je bila fijasko, prepuna falsifikata.Ringo10 wrote:Hrvoje Klasic priprema novu documentarnu TV seriju u 6 nastavaka
Serija o NDH na tapeti Programskog vijeća HRT-a: 'U samo jednoj epizodi izrečena su tri teška falsifikata, zar nije bilo kompetentnije osobe od Klasića?'
Dakle radi se o jugobudaletini koja i dalje nastavlja falsificirati povijest kao i njegovi predhodnici u smrdoslaviji.
Te tri stavke sam vidio i ni jedna nije falsifkat
Placi ustaso placi...
Placi ustaso placi...
2015-09-24
To što ti misliš da nije falsifikat možeš objesiti mačku o rep, ti si samo obični tupan koji svoje mišljenje ne smije iznjeti ni u svom društvu u australiji jer bi dobio debele batine. Em si glup, em si kukavelj i samo ti fali da budeš srbin i peder pa da tuga dobije po tebi ime.Ringo10 wrote:Te tri stavke sam vidio i ni jedna nije falsifkat
Placi ustaso placi...
Nikakvih falsifikata nije bilo.Šandor Winnetou wrote:Serija o NDH mu je bila fijasko, prepuna falsifikata.Ringo10 wrote:Hrvoje Klasic priprema novu documentarnu TV seriju u 6 nastavaka
Serija o NDH na tapeti Programskog vijeća HRT-a: 'U samo jednoj epizodi izrečena su tri teška falsifikata, zar nije bilo kompetentnije osobe od Klasića?'
Dakle radi se o jugobudaletini koja i dalje nastavlja falsificirati povijest kao i njegovi predhodnici u smrdoslaviji.
Čak se pisalo da je nakon serije nastao muk,jer ga nitko nije mogao demantirati.
A,stara stvar kod nas,uglavnom su reagirali na inzistiranje CUH-a. Znači ako je što pogrešno naveo u vezi Stepinca ili CUH-a o ustaškom režimu nije.
2014-04-22
Gluposti, nadrobio je masu gluposti da to pas s maslom ne bi pojeo, treba se odmaknuti od jugo izvora da bi se vidjela istina.jastreb wrote:Nikakvih falsifikata nije bilo.Šandor Winnetou wrote:Serija o NDH mu je bila fijasko, prepuna falsifikata.Ringo10 wrote:Hrvoje Klasic priprema novu documentarnu TV seriju u 6 nastavaka
Čak se pisalo da je nakon serije nastao muk,jer ga nitko nije mogao demantirati.
A,stara stvar kod nas,uglavnom su reagirali na inzistiranje CUH-a. Znači ako je što pogrešno naveo u vezi Stepinca ili CUH-a o ustaškom režimu nije.
Svaka uvreda kletva ili sta ja znam prema jugosrpskoj stoki
Partizanskoj gamadi je dobro dosla.
Sve to triba pobiti
Majku vam srrpsko jugokomunisticku jebem
Partizanskoj gamadi je dobro dosla.
Sve to triba pobiti
Majku vam srrpsko jugokomunisticku jebem
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Dabogda svi pokrepali ko stoka sa igmana
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ooo evo ga ustaski komedijas iz Kostarike
2015-09-24
Ma koji jugo izvori???Šandor Winnetou wrote:
Gluposti, nadrobio je masu gluposti da to pas s maslom ne bi pojeo, treba se odmaknuti od jugo izvora da bi se vidjela istina.
Klasiću nitko nije mogao ništa osporiti. Čak se tih dana pisalo o tome kako je nakon serije kod desnice zavladao totalni muk.
Ja znam da bi ti volio da takve serije prave falsifikatori tipa Sedlar,Razum,Ljeljak,Prkačin,Glasnović,Hodak,Vukić,Bujanec.ili ekipa iz opskurnog zadarskog Hrvatskog tjednika,ali to bi bila lakrdija.
2014-04-22
Zacepi labrnju kurvin partizanski sineRingo10 wrote:Ooo evo ga ustaski komedijas iz Kostarike
2015-09-13
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Jedna boja, jedna vera, jedna krv
» Slusaj ovog
» Slusaj ovog neobavestenog
» Jedna dobra i jedna loša vijest...
» Prkačin : Ne može se svijet vrtiti oko ugostiteljstva
» Slusaj ovog
» Slusaj ovog neobavestenog
» Jedna dobra i jedna loša vijest...