ULAZIMO U SCHENGEN
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ULAZIMO U SCHENGEN
spustit na razinu... sinko saberi se dok jos vrijemeRayMabus wrote:Da bi ja i ti pričali ja se moram spustit na tvoju razinu da bi ti mene shvatio.
Pa eto spustit ću se :
Velika ekonomska kriza = porast euroskeptičnih političkih frakcija
Nakon što Hrvatska uđe u Schengen čak 1000 policajaca na granicama postat će višak
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/nakon-sto-hrvatska-ude-u-schengen-cak-1000-policajaca-na-granicama-postat-ce-visak-15216049
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ne pričam o šengenu pričam o eurozoni.
PRIČAM O TOME KAKO JE PLENKOVIC NAPRAVIO COVID IZBORE I KAKO ME GURA U EUROPODRUČJE BEZ MOG ODOBENJA ( REFERENDUM ILI PRIČEKAJ IDUĆE IZBORE KOJI SU ONDA NEŠTO KO REFERENDUM ).
NE PRIČAN O ŠENGENU JEBEN TI MAJKU GLUVU.
PRIČAM O TOME KAKO JE PLENKOVIC NAPRAVIO COVID IZBORE I KAKO ME GURA U EUROPODRUČJE BEZ MOG ODOBENJA ( REFERENDUM ILI PRIČEKAJ IDUĆE IZBORE KOJI SU ONDA NEŠTO KO REFERENDUM ).
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
a ono ... tema ima naziv ulazimo u schengen a pricamo o cemu ?RayMabus wrote:Ne pričam o šengenu pričam o eurozoni.
tvog odobrenja ... koji kurac ? velika slova ? sinko saberi se dok je vrime
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Brige me za šengen. Ionako će sad navala imigranata pa će ti to opet zatvorit.
2014-04-11
Ne pričam o šengenu jer čim ja ne pričam o tome znači da ne smatram to bitnim.
Šengen je plus ako se dobro postavi pošto imaš lakši promet roba šta uvijek podržavam.
A šta se tiče ljudi to ostaje samo za granične prijelaze prema EU dakle Mađarska i Slovenija a na aerodromima i morskim ulazima opet ima granična kontrola samo šta ako si državljanin EU odnosno dolaziš iz šengenskog prostora onda te ne pregledava.
To je sve ok. Vjerovatno će ipak to tribat kontrolirat svakako al je lakši promet roba i kad je turistička sezona onda je lakši promet i ljudi.
Ja se s time ne zamaram jer mi nije problem pokazat dokumente na granici.
Šengen je plus ako se dobro postavi pošto imaš lakši promet roba šta uvijek podržavam.
A šta se tiče ljudi to ostaje samo za granične prijelaze prema EU dakle Mađarska i Slovenija a na aerodromima i morskim ulazima opet ima granična kontrola samo šta ako si državljanin EU odnosno dolaziš iz šengenskog prostora onda te ne pregledava.
To je sve ok. Vjerovatno će ipak to tribat kontrolirat svakako al je lakši promet roba i kad je turistička sezona onda je lakši promet i ljudi.
Ja se s time ne zamaram jer mi nije problem pokazat dokumente na granici.
2014-04-11
Zbog eura će najebat.
Čim je Plenkovic na prevaru dobija one korona izbore i počeja pričat o ulasku u euro područje a bez referenduma ja sam shvatija da je to plan Iluminata da bez pitanja naroda to naprave i postavija uvjet : ili referendum ili čekaj iduće izbore pa tek onda.
Normalno oni guraju svoje na silu jer to i je ta šema : MI ČEMO RADIT ŠTA SMO MI ZAMISLILI BEZ DA PITAMO NAROD.
HOČEŠ LI ?
Čim je Plenkovic na prevaru dobija one korona izbore i počeja pričat o ulasku u euro područje a bez referenduma ja sam shvatija da je to plan Iluminata da bez pitanja naroda to naprave i postavija uvjet : ili referendum ili čekaj iduće izbore pa tek onda.
Normalno oni guraju svoje na silu jer to i je ta šema : MI ČEMO RADIT ŠTA SMO MI ZAMISLILI BEZ DA PITAMO NAROD.
HOČEŠ LI ?
2014-04-11
bilježim + kad smo već u e uniji. Sad maksimalno ojačati granice na istoku s automatskim strojnicama, termovizijom, jarak, krokodili, minsko polje, žica-struja.....
To bi rebalo biti kao nešto jako loše? Šta fali Njemcima?crvenkasti wrote:Jee, bit ćemo Nijemci!
Ti bi valjda više želio biti u bratstvu s Burjatima, Jakutima,
Čečenima ili Dagestancima? Tamo i pašete, isti mentalni sklop.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» "To je 33. most i polako ulazimo u završnu fazu"
» UŽIVO U posljednju četvrtinu ulazimo s dva pogotka prednosti
» Đukanović:Propao prosrpski i proruski puč u Crnoj Gori,ulazimo u NATO
» Zapaljive poruke iz komšiluka, spominje se i rat:'Tuči ćemo se na ulici, ulazimo u anarhiju.'
» Hrvatska ulazi u Schengen
» UŽIVO U posljednju četvrtinu ulazimo s dva pogotka prednosti
» Đukanović:Propao prosrpski i proruski puč u Crnoj Gori,ulazimo u NATO
» Zapaljive poruke iz komšiluka, spominje se i rat:'Tuči ćemo se na ulici, ulazimo u anarhiju.'
» Hrvatska ulazi u Schengen
Page 2 of 2