Ruska invazija na Ukrajinu
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Ukrainian flag back on Snake Island. pic.twitter.com/qiNjEZhgHo
— Fuat (@lilygrutcher) July 4, 2022
AlfaOmega- Posts : 10385
2015-09-11
RayMabus wrote:Ugasi ja san kompjuter, istušira se i iša san leć al mi živci nisu dali mora san upalit opet kompjuter.
Vidim moje poruke izbrisane al nema veze jer to mene ne jebe nula posto jer se mene ne može zaustavit jer nije riječ o meni kao meni jer bi onda to bio ego.
Boli vas k za to šta vas mujage izbacuju iz BiH a vamo je jako stalo do Ukrajinaca.
U najmanju ruku ako ste već ravnodušni prema svom narodu i sebi onda da ste ravnodušni i prema svima drugima.
To je pošteno.
Guverner HNB :
https://hr.n1info.com/biznis/guverner-hnb-a-moguca-recesija-u-hrvatskoj-iduce-godine/
Ništa osobno ali ne mogu ja i netko doći na temu gdje je rat u Ukraini a ono deset tvojih postova o Bosni i Komšiću.
Otvori jednu temu o Komšiću i rokaj tamo a ovdje se drži ukraine
AlfaOmega wrote:Ukrainian flag back on Snake Island. pic.twitter.com/qiNjEZhgHo
— Fuat (@lilygrutcher) July 4, 2022
Proljetna roba kod vojnika a Ukr spomenik očuvan. Kladim se da je fake slika izvučena negdje iz arhive. Čekamo pravu sliku negdje među ruševinama i spaljenoj ruskoj tehnici
S obzirom da je fuat stavija, vrlo vjerovatno da je stara slika.
Šebekino, Belgorodska oblast...
Za slavu i čast Putinu!
Za slavu i čast Putinu!
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Ev, ovo bi mogla biti nova slika
This one was published an hour ago by Ukraine’s Border Guards, it appears to be brand new (at least this is what my Chrome search tells me). Pls correct me if I’m wrong. pic.twitter.com/W2wxdF9cSx
— Illia Ponomarenko :flag_ua: (@IAPonomarenko) July 4, 2022
Kako god nije im problem sada kada je otok čist zaletit se gliserom, vojni gliser ti udaljenost od 40ak km prebaci u 20min a civilni mali kroz 45min.. Dođeš tamo zabijes zastavu, par slika i crta. Odlična stvar za moral
Major, pilot prve klase.
Za slavu i čast Putinu.
Za slavu i čast Putinu.
Neki dan ste vidjeli snimak one velike eksplozije skladišta municije u Popasna-i.
Veli ovaj, VSU granatirala skladište salitre, a gazi po ostacima municije.
Ima i foto (geolokacija) s označenim uništenim objektima...poslije ću ga staviti.
Veli ovaj, VSU granatirala skladište salitre, a gazi po ostacima municije.
Ima i foto (geolokacija) s označenim uništenim objektima...poslije ću ga staviti.
2016-07-22
2016-07-22
2016-07-22
Što bi naše kolege rusofili rekli "zauzeta Popasna".
Ako bi je sad prodavali za 1€, mislim da ne bi našli kupca.
Ako bi je sad prodavali za 1€, mislim da ne bi našli kupca.
2016-07-22
2016-07-22
Nekako, što ti više spamaš, Rusi brže napreduju. Stvarno nezz jel to više i slučajno.
Ono, kad prije, jbt
Russian recon groups reportedly reached near Sivers'k
— WarMonitor:flag_ua: (@WarMonitor3) July 4, 2022
ČELNIK ruske političke stranke Pravedna Rusija - Za istinu, Sergej Mironov, predložio je preimenovanje Kalinjingrada u Vladibaltijsk, a Kalinjingradske oblasti u Baltički teritorij.
Vladibaltijsk je kombinacija imena ruskog predsjednika Vladimira Putina i imena koje je grad trebao nositi nakon 1946. godine.
drug tito likes this post
Vladibaltijsk je kombinacija imena ruskog predsjednika Vladimira Putina i imena koje je grad trebao nositi nakon 1946. godine.
drug tito likes this post
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
da ubija temu stavlja osmrtnice.. oćemo sada temu zaspamati sa 20 000 osmrtnica iz rusije? .. ono idem reći kicu da ove postove prebaci u temu "osmrtnice ruskih vojnika" i neka lipi tamo .. ovaj luđak spama, onaj drugi udre 10 postova o komšiću , ono nije niti čudno što su svi utekliAlfaOmega wrote:Nekako, što ti više spamaš, Rusi brže napreduju. Stvarno nezz jel to više i slučajno.
gori još jedno RU skladište u pozadini.. i ovdje se čuje eksplozija streljiva.. vjerojatno i ovo načeto HIMARS projektilima(najlogičnije, točki nemaju puno i nisu precizne mogu pogoditi civilni kvart, a oni mobilni artiljerijski sustavi moraju doći preblizu fronti da bi pogodili)..
inače od kada su Ukrainci dobili ove sustave već tona spaljenih skladišta, željezničkih čvorišta.. čak i nekoliko ovih sustava ima jeben utjecaj..
vjerujem da će ovo nanjeti toliko gadnu štetu za RU logistiku da ne očekujem neke značajne operacije .. dapače količina RU granata zadnjih tjedan-dva je pala brutalno.. to je vjerojatno i pomoglo UKR vojsci da se izvuče iz okruženja bez većih gubitaka, dok je ekipa već govorila o tisućama zarobljenih ukrainaca.. a ono.. par ljudi iz podruma i to vidio snimke tvrde jadni ti ukrainci da su oni dezertirali od UKR vojske i skrivali se
AssadNaPodmornici wrote:Evo navodno su Ukrainci zabili zastavu na zmijski otok čekamo slike
Nisu.
2016-07-22
znam i ja sada da nisu. sve piše na istim twiter profilima koje si i ti zapratio.
zato sam i rekao da je ono vjerojatno stara slika i da čekam pravu potvrdu.
i prije uru su i to baš objavili na pro-ukr twiter profilima koje i ti pratiš. hvala lijepo što si ispravio.
sada stavi 10 novih osmrtnica a onda će doći longi i 10 puta spomenuti komšića i krug je zatvoren
zato sam i rekao da je ono vjerojatno stara slika i da čekam pravu potvrdu.
i prije uru su i to baš objavili na pro-ukr twiter profilima koje i ti pratiš. hvala lijepo što si ispravio.
sada stavi 10 novih osmrtnica a onda će doći longi i 10 puta spomenuti komšića i krug je zatvoren
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu
Page 48 of 50