Ruska invazija na Ukrajinu
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Gorili i na ovom i na onom svijetu, sotone...
Obnovit ce se to ko tomasevic zagreb, ili plenki banovinu.catabbath wrote:dijagram wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/rusi-tvrde-da-u-mariupolju-grade-moderne-zgrade-objavili-i-fotografije-na-njima-se-vijore-ruske-zastave-15217079
Evo, Rusi ruse, ali i grade:)
Jedan stan vec useljen, cvijece na prozorima, ostali se rade:)
Najnovija organizacija gradjenja :)
Ali ali europski čelnici su bili kod zelenog i dogovarali obnovu, zli Rusi otimaju kruh našim gospodarima :)
Malo sutra.
dijagram-
2015-08-09
Mislio sam na Afriku. Pročitaj post poviše toga koji si citirao.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Triba ih sve polit benzinom i zapalit i gotova priča.
I sve to samo (ili barem uglavnom) zato jer se nisi u stanju odlučiti jesi li (većinom) za Putina i Ruse s jedne ili Ukrajince i zapad s druge strane?
Daj se konačno prestani mučiti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
To se odnsilo na Afriku / nerazvijene općenito ) taj upis a ako te zanima šta ja mislim o ovome imaš moje postove napisane punih dana prije napada.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Triba ih sve polit benzinom i zapalit i gotova priča.
I sve to samo (ili barem uglavnom) zato jer se nisi u stanju odlučiti jesi li (većinom) za Putina i Ruse s jedne ili Ukrajince i zapad s druge strane?
Nisam ja kriv šta ih ti ne kužiš.
--
Re: Premijer Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi
by RayMabus Sun 23 Jan - 8:11Ako nisi stavio ulog brige te na koju će stranu pasti novčić.
Reka san da jedino ako se približe Karpatima da ću reagirat jer mi je to preblizu a ovo ostalo ...pa ako vi želite ratovat, tolike ste budale, a pa potucite se i istrijebite međusobno. Bit će manje kretena na ovoj planeti.
2014-04-11
Eroo wrote:Šta znam, pitaj svoga liječnika, on će ti najbolje objasniti.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Dionice Gasproma se srušile u jednom danu od 310 na 228 nečega.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Potvrđeno. Pao u more..
Sve ide po planu...
Ero, evo jedno test pitanje za tebe:
Koji je glavni grad Austrije?
Mala pomoć: Ima tri slova. Prvo je "B".
Drugo je "E", a treće "Č".
Ako na ovo ne znaš odgovoriti, onda ti je demencije prešla u kritičnu fazu.
Naprste izračunah da je pad bio 28.5%.
Objasni mi kako je to moguće ako je rublja ojačala na 52 rublja = 1$?
Meni ispada da je Gaspromu rublja pala, šta ti misliš?
Kaja od ove dvije polovice mozga je dementna?
Nadam se da neću biti tako dosadan i odvratan kad ostarim.
crvenkasti-
2014-04-17
Sve sam više uvjerenja da ...ma!
Uostalom to sam rekao i Ukrajinki. Njena stara mi kaže da je njen sin koji je u SAD žestoki Putinov poklonik,zbog čega se non stop telefonom sa njim svađa.
moje mišljenje o Putinu sada i na početku invazije polako se mijenja.
Uostalom to sam rekao i Ukrajinki. Njena stara mi kaže da je njen sin koji je u SAD žestoki Putinov poklonik,zbog čega se non stop telefonom sa njim svađa.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
https://www.novilist.hr/novosti/gospodarstvo/putinu-stigao-ogroman-samar-iz-srca-industrije-na-uralu-sankcije-nas-unistavaju-propadamo/
prilivodajastreb wrote:Sve sam više uvjerenja da ...ma!
Zavapio je da njegova biznis grupa u više tvrtki zapošljava ukupno 55.000 ljudi. Za sve je ove radnike budućnost sada i više nego upitna.Šandor Winnetou wrote:https://www.novilist.hr/novosti/gospodarstvo/putinu-stigao-ogroman-samar-iz-srca-industrije-na-uralu-sankcije-nas-unistavaju-propadamo/
Prema njegovim riječima, s obzirom na pad izvozne dobiti, tvrtka planira obustaviti investicijski program.
“Danas nemamo narudžbi. Bojim se reći što imamo. Prethodno smo izvezli ukupno 20 milijuna tona. Možete li zamisliti takvu akumulaciju na domaćem tržištu?” rekao je Viktor Rašnjikov, prenosi TASS.
-
Koga brige šta posrani kapitalista hoće. Ovi nezaposleni ako im se ne stoji doma mogu se prijavit u vojsku i pravac Donbas. Posla ima tko ga traži i kome treba.
I usput Putin je donia akt prikjučer da samo on može kontrolirati rude u državi.
https://www.geopolitika.news/vijesti/putin-potpisao-zakon-o-zabrani-izdavanja-dozvola-korisnicima-mineralnih-sirovina/
2014-04-11
Ruski predsjednik Vladimir Putin potpisao je zakon kojim se zabranjuje izdavanje dozvola za razvoj mineralnih sirovina stranim tvrtkama, izvještava Tass. Dokument je objavljen na službenom portalu pravnih informacija.
Prema zakonu, korisnici nacionalnih mineralnih sirovina mogu biti samo pravne osobe osnovane u skladu sa zakonom Ruske Federacije, kao i individualni poduzetnici koji su državljani Rusije. Da bi nastavile raditi u Rusiji, strane tvrtke morat će osnovati pravne osobe u Ruskoj Federaciji i na njih prenijeti prava korištenja podzemnih parcela. Važeće dozvole za pravo korištenja podzemlja koje posjeduju stranci bit će prenesene na ruske subjekte ili vraćene u fond za podzemlje.
Zakon navodi da u roku od 30 dana od dana stupanja na snagu, strane pravne osobe moraju biti obaviještene o potrebi prijenosa prava korištenja podzemnog zemljišta na rusku pravnu osobu. Nakon toga, u roku od 90 dana, strani korisnici podzemlja dužni su osnovati pravnu osobu u skladu sa zakonodavstvom Ruske Federacije kako bi nastavili svoje aktivnosti.
Zakon također propisuje da tvrtka Russian Railways dobiva pravo korištenja lokalnih podzemnih parcela za vađenje minerala za izgradnju Bajkalsko-Amurske i Transsibirske željeznice bez provođenja aukcije.
Prema zakonu, korisnici nacionalnih mineralnih sirovina mogu biti samo pravne osobe osnovane u skladu sa zakonom Ruske Federacije, kao i individualni poduzetnici koji su državljani Rusije. Da bi nastavile raditi u Rusiji, strane tvrtke morat će osnovati pravne osobe u Ruskoj Federaciji i na njih prenijeti prava korištenja podzemnih parcela. Važeće dozvole za pravo korištenja podzemlja koje posjeduju stranci bit će prenesene na ruske subjekte ili vraćene u fond za podzemlje.
Zakon navodi da u roku od 30 dana od dana stupanja na snagu, strane pravne osobe moraju biti obaviještene o potrebi prijenosa prava korištenja podzemnog zemljišta na rusku pravnu osobu. Nakon toga, u roku od 90 dana, strani korisnici podzemlja dužni su osnovati pravnu osobu u skladu sa zakonodavstvom Ruske Federacije kako bi nastavili svoje aktivnosti.
Zakon također propisuje da tvrtka Russian Railways dobiva pravo korištenja lokalnih podzemnih parcela za vađenje minerala za izgradnju Bajkalsko-Amurske i Transsibirske željeznice bez provođenja aukcije.
2014-04-11
RayMabus wrote:To se odnsilo na Afriku / nerazvijene općenito ) taj upis a ako te zanima šta ja mislim o ovome imaš moje postove napisane punih dana prije napada.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Triba ih sve polit benzinom i zapalit i gotova priča.
Nisam ja kriv šta ih ti ne kužiš.
Znam da ste vi ludi poseban svijet, ali zar ti stvarno misliš da ovdje bilo tko normalan pažljivo čita tvoja kontradiktorna blebetanja?
Guest- Guest
Nisu kontradiktorna. Ja sam protiv rata. Kad je počeo taj rat u Donbasu 2014 dao sam tisuću kuna da djeca iz Ukrajine s tog rata zahvaćenog područja dođu malo na more i maknu misli barem koliko toliko od tih ružnih stvari i sad eto opet im se sve zasralo i ja sam tužan radi toga.
Tvoje nerazumijevanje mene ide zato šta ne shvaćaš da sam ja punih mjesec dana prije reagirao da ako on napadane cijelu Ukrajinu da će se vračati u crnim vrečama i da će se na kraju čačakti s njima na istoku Ukrajine a šta upravo i gledamo.
Ja podržavam to da se Ukrajini daju sredstva za obranu da potamani te žohare.
Istovremeno ne dam zapadnoj žgadiji da ekonomski slome Rusiju jer mi ista još treba kao kontra toj istoj zapadnoj žgadiji u BiH radi Komšića.
Dakle prevedeno da skratim najviše šta mogu : Rusija dobija batine al zapadna žgadija ju ne može slomit i te sankcije se vraćaju njoj ko bumberang pri čemu ja mijenjam političke strukture koje su protiv mene u BiH.
PROSTO KO PASULJ.
Tvoje nerazumijevanje mene ide zato šta ne shvaćaš da sam ja punih mjesec dana prije reagirao da ako on napadane cijelu Ukrajinu da će se vračati u crnim vrečama i da će se na kraju čačakti s njima na istoku Ukrajine a šta upravo i gledamo.
Ja podržavam to da se Ukrajini daju sredstva za obranu da potamani te žohare.
Istovremeno ne dam zapadnoj žgadiji da ekonomski slome Rusiju jer mi ista još treba kao kontra toj istoj zapadnoj žgadiji u BiH radi Komšića.
Dakle prevedeno da skratim najviše šta mogu : Rusija dobija batine al zapadna žgadija ju ne može slomit i te sankcije se vraćaju njoj ko bumberang pri čemu ja mijenjam političke strukture koje su protiv mene u BiH.
PROSTO KO PASULJ.
2014-04-11
Danas su gađali Odesu. Kažu 21 mrtav.
Recimo ja to danas s nisam ništa komentira na forumu jer šta ću to komentirat mislim, gađa stambene zgrade.
Al evo recimo ako ja napišem da samo rokaj Putine ti nećeš shvatit taj post jer ne kužiš da ja znam da je stanovništvo u Odesi rusofilno i da ih ovako samo još više okreće protiv sebe te da na ovakve napade reagira međunarodna zajednica kojoj je ovo ogavno i potpuno neprihvatljivo i onda šalje još pomoći vojne i civilne te daje još veću podršku Ukrajini u borbi protiv ove bande.
Recimo ja to danas s nisam ništa komentira na forumu jer šta ću to komentirat mislim, gađa stambene zgrade.
Al evo recimo ako ja napišem da samo rokaj Putine ti nećeš shvatit taj post jer ne kužiš da ja znam da je stanovništvo u Odesi rusofilno i da ih ovako samo još više okreće protiv sebe te da na ovakve napade reagira međunarodna zajednica kojoj je ovo ogavno i potpuno neprihvatljivo i onda šalje još pomoći vojne i civilne te daje još veću podršku Ukrajini u borbi protiv ove bande.
2014-04-11
Stvaranje tzv građanske BiH neće 99,99% uroditi ratom nego 100%.
Pokušavam to spriječiti ali elite u Pentagonu, Londonu, Berlinu i Beču su odlučile to raditi jer NJIMA to odgovara.
Lako je tuđim kurcem gloginje mlatit a moja taktika je napad je najbolja obrana.
Sad ću in se napiti krvi.
Pokušavam to spriječiti ali elite u Pentagonu, Londonu, Berlinu i Beču su odlučile to raditi jer NJIMA to odgovara.
Lako je tuđim kurcem gloginje mlatit a moja taktika je napad je najbolja obrana.
Sad ću in se napiti krvi.
2014-04-11
Znači kome nije jasno da ponovimo : centrima moći ( Pentagon, London, Berlin i Beć ) ideja je stvaranje tzv građanske BiH koja je centralizirana i onda će oni preko muslimana vladati BiH a izbaciti ove ostale iz toga i vladati pomoću mujaga time kao svojim protektartom.
PLIVATI ĆETE U MORU KRVI SVI U EUROPI AKO KOMŠIĆ BUDE I ČETVRTI PUT INSTALIRAN.
I to sam vam najvio ima godinu dana dakle davno prije nego je ovo počelo a napad na Ukrajinu je počeo par dana nakon šta ste na sastanku EU odbili prijedlog Hrvatske a podržali Komšića.
JA SE NE ŠALIM.
PLIVATI ĆETE U MORU KRVI SVI U EUROPI AKO KOMŠIĆ BUDE I ČETVRTI PUT INSTALIRAN.
I to sam vam najvio ima godinu dana dakle davno prije nego je ovo počelo a napad na Ukrajinu je počeo par dana nakon šta ste na sastanku EU odbili prijedlog Hrvatske a podržali Komšića.
JA SE NE ŠALIM.
2014-04-11
Ovo vam je predigra.
Imate još vremena na ovoj vremensko prostornoj traci do 2.10.2022 kad su izbori u BiH da to zaustavite.
Bude li instaliran i četvrti put , ZNATE ŠTA VAS ČEKA.
Imate još vremena na ovoj vremensko prostornoj traci do 2.10.2022 kad su izbori u BiH da to zaustavite.
Bude li instaliran i četvrti put , ZNATE ŠTA VAS ČEKA.
2014-04-11
NE POSTOJI TA SILA U SVEMIRU KOJA ĆE MENE I MOJE A LISTA JE PODUGAČKA DA BI VAM IH SVE NABRAJAO TKO TE MOJE ČINI , ZAUSTAVI DA MI NE IŠČUPAMO KOROV S POVRŠINE OVE PLANETE KOJI UNATOČ DOKAZIMA DA SE HRVATE PREGLASAVA OVI I DALJE MRTVI LADNI UPIRU SVOJE IAKO JE HRVATSKA ULOŽILA ŽALBE.
ČUPANJE KOROVA = TO ZNAČI MDA ČEMO VAM IŠČUPATI GLAVE S RAMENA TJ ODVOJITI IH OD TIJELA.
DEINKARNACIJA.
PLIVAT ĆETE U MORU KRVI.
ČUPANJE KOROVA = TO ZNAČI MDA ČEMO VAM IŠČUPATI GLAVE S RAMENA TJ ODVOJITI IH OD TIJELA.
DEINKARNACIJA.
PLIVAT ĆETE U MORU KRVI.
2014-04-11
Taj prostor i vrijeme zamislite kao vlak koji ide samo naprijed i postoje skretnice i kolosjeci.
Vidim li ga tamo 2.10 da je instaliran VAŠA JE SUDBINA ZAPEČAČENA.
Vidim li ga tamo 2.10 da je instaliran VAŠA JE SUDBINA ZAPEČAČENA.
2014-04-11
Da imate iti malo pamet ko što nemate onda bi znali da general GF s pet zvjezdica ima nadležnost nad cijelom galaksijom i da mu nekoliko država i njenih vlada koje radi ega upiru svoje ne znači ništa i da ako treba taj ego tih država uništit tako da uništit inkarnirana bića koja podržavaju taj sistem ....
Vrijeme vam ističe.
Bit će mi zadovoljstvo da vas ubijam jer za mene je to samo ČUPANJE KOROVA S POVRŠINE OVE PLANETE I PRAVLJENJE ISPRAVNOG SVIJETA.
Vrijeme vam ističe.
Bit će mi zadovoljstvo da vas ubijam jer za mene je to samo ČUPANJE KOROVA S POVRŠINE OVE PLANETE I PRAVLJENJE ISPRAVNOG SVIJETA.
2014-04-11
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu