Ruska invazija na Ukrajinu
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Bad news about Lysychans'k will come
— WarMonitor:flag_ua: (@WarMonitor3) June 28, 2022
AlfaOmega- Posts : 10385
2015-09-11
Hiobsbotschaften aus dem Donbas.
— Julian Röpcke:flag_ua: (@JulianRoepcke) June 28, 2022
Lyssytschansk, die letzte ukrainisch kontrollierte Großstadt in der Region Luhansk, steht kurz vor dem Fall.
Russische Truppen haben die Stadt fast vollständig umzingelt, Gerüchten zufolge läuft der ukrainische Abzug seit letzter Nacht.
Mašala.AlfaOmega wrote:Hiobsbotschaften aus dem Donbas.
— Julian Röpcke:flag_ua: (@JulianRoepcke) June 28, 2022
Lyssytschansk, die letzte ukrainisch kontrollierte Großstadt in der Region Luhansk, steht kurz vor dem Fall.
Russische Truppen haben die Stadt fast vollständig umzingelt, Gerüchten zufolge läuft der ukrainische Abzug seit letzter Nacht.
Zoka ga je na naš balkanski način pohvalija da najbolje prikazuje ukrajinske gubitke.
Julian best Russian agent:laughing:spreads defeatism and panic among Western world https://t.co/ghAbASWuTX
— ZOKA (@200_zoka) June 28, 2022
Naravno, neko ko ima švapski smisao za humor je to ograničeno moga protumačiti i problem je rješija ovak:
:joy::joy::joy: pic.twitter.com/NweTJPZNFl
— ZOKA (@200_zoka) June 28, 2022
Napisao sam prije dva mjeseca da su o tadašnjim gubicima Rusa odlučili u Kremlju prije početka operacije. Malo zdravog razuma i situacija se okreće.
Ljudi, može se dopremiti oružje i oprema, može se pružiti i snažna diplomatska i financijska podrška, ali Ukrajinci su sada ti koji su razvučeni i umorni. Bore se u rusofilnim regijama, stanovništvo ih ne podržava.
Trebali su se skoncentrirati na jug, lako što gube na istoku, ali nepovratno iscrpljuju živu silu.
niels-
2021-04-26
Prijatelju moj...Ovo nije rat Ukrajine protiv Rusije...Ovo je mnogo veće...A to ćeš uskoro shvatit.niels wrote:Nema sumnje, Rusi su skratili bojišnice, linije snabdijevanja i okrenuli tijek rata u svoju korist.
Napisao sam prije dva mjeseca da su o tadašnjim gubicima Rusa odlučili u Kremlju prije početka operacije. Malo zdravog razuma i situacija se okreće.
Ljudi, može se dopremiti oružje i oprema, može se pružiti i snažna diplomatska i financijska podrška, ali Ukrajinci su sada ti koji su razvučeni i umorni. Bore se u rusofilnim regijama, stanovništvo ih ne podržava.
Trebali su se skoncentrirati na jug, lako što gube na istoku, ali nepovratno iscrpljuju živu silu.
red wolf-
2016-02-10
Kako su ono rekli, uništili Ukrajinske zrakoplovne snage u prva tri dana rata...hahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
PROCURIO VELIKI PLAN / 'Putin mora ostati bez svoje imperije!': Amerikancima više nije dovoljno da oslabe Rusiju, imaju novi cilj - 'razbijanje'
Uvijek morate gledati širu sliku...Uvijek ćete biti samo lutke na koncu dok se ne probudite...Vi, dok sanjate, stvarate svijet oko sebe, bez utjecaja na njega...Vi ste, kao ljudi prikazani u filmu Matrix, baterije koje daju samo "snagu" za stvaranje fantazije u kojoj živite...
red wolf-
2016-02-10
Guest- Guest
'MORAMO DJELOVATI BRZO!' / Još jedna europska zemlja sprema se za rat s Rusijom? 'Trenutak je kao 1937. godine. Ne popuštajte Putinu kao
Morate shvatiti težinu stvarnosti u kojoj sada živite. Ovo nije igra.
red wolf-
2016-02-10
Ne. To će tek slijediti. Rusija će biti ponižena do bola. Zapravo, već je ponižena. No, ono najveće poniženje tek slijedi.cassanowa wrote:Gotovo je... blizu smo WW3 kaže ovaj četnik šta je pratija "savet bezbednosti"
red wolf-
2016-02-10
Nego ?red wolf wrote: Ovo nije igra.
Život je igra.
Duša nema svoje probleme. Svi njeni problemi su problemi nekog drugog npr inkarniranog dijela duše.
Nego šta je nego igra.
Last edited by RayMabus on Wed 29 Jun - 0:18; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Koga briga...Pura nam je skuvana.red wolf wrote:Ne. To će tek slijediti. Rusija Će biti ponižena do bola.cassanowa wrote:Gotovo je... blizu smo WW3 kaže ovaj četnik šta je pratija "savet bezbednosti"
Guest- Guest
Nema duše na ovoj razini. Nijedno biće, pa tako i čovjek, na ovoj razini nema dušu.RayMabus wrote:Nego ?red wolf wrote: Ovo nije igra.
Život je igra.
Duša nema probleme. Svi njeni problemi su problemi nekog drugog npr inkarniranog dijela duše.
Nego šta je nego igra.
red wolf-
2016-02-10
Kad budeš srao od straha u gaće, tada ćete biti briga...cassanowa wrote:Koga briga...Pura nam je skuvana.red wolf wrote:Ne. To će tek slijediti. Rusija Će biti ponižena do bola.cassanowa wrote:Gotovo je... blizu smo WW3 kaže ovaj četnik šta je pratija "savet bezbednosti"
red wolf-
2016-02-10
Taj period je iza mene. To sam već prošao kd su mi granate padale pored glave.red wolf wrote:Kad budeš srao od straha u gaće, tada ćete biti briga...cassanowa wrote:Koga briga...Pura nam je skuvana.red wolf wrote:Ne. To će tek slijediti. Rusija Će biti ponižena do bola.cassanowa wrote:Gotovo je... blizu smo WW3 kaže ovaj četnik šta je pratija "savet bezbednosti"
Guest- Guest
Pa opet ćeš to proživjeti...cassanowa wrote:Taj period je iza mene. To sam već prošao kd su mi granate padale pored glave.red wolf wrote:Kad budeš srao od straha u gaće, tada ćete biti briga...cassanowa wrote:Koga briga...Pura nam je skuvana.red wolf wrote:Ne. To će tek slijediti. Rusija Će biti ponižena do bola.cassanowa wrote:Gotovo je... blizu smo WW3 kaže ovaj četnik šta je pratija "savet bezbednosti"
red wolf-
2016-02-10
Aj ne seri. Postoje i bolnice za duševne bolesti.red wolf wrote:
Nema duše na ovoj razini. Nijedno biće, pa tako i čovjek, na ovoj razini nema dušu.
Guest- Guest
Možda, ali neću srat od straha u gaće.red wolf wrote:Pa opet ćeš to proživjeti...cassanowa wrote:Taj period je iza mene. To sam već prošao kd su mi granate padale pored glave.red wolf wrote:Kad budeš srao od straha u gaće, tada ćete biti briga...cassanowa wrote:Koga briga...Pura nam je skuvana.red wolf wrote:Ne. To će tek slijediti. Rusija Će biti ponižena do bola.cassanowa wrote:Gotovo je... blizu smo WW3 kaže ovaj četnik šta je pratija "savet bezbednosti"
Guest- Guest
Kad su razapeli Yeshua na križ, jedan je visio na drvetu...Dvoje su promatrali taj bestijalni čln smrdljive ljudske vrste...Nevidljivi svijetu kojoj pripada tvoja vrsta...cassanowa wrote:Aj ne seri. Postoje i bolnice za duševne bolesti.red wolf wrote:
Nema duše na ovoj razini. Nijedno biće, pa tako i čovjek, na ovoj razini nema dušu.
Last edited by red wolf on Wed 29 Jun - 0:26; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Hoćeš...cassanowa wrote:Možda, ali neću srat od straha u gaće.red wolf wrote:Pa opet ćeš to proživjeti...cassanowa wrote:Taj period je iza mene. To sam već prošao kd su mi granate padale pored glave.red wolf wrote:Kad budeš srao od straha u gaće, tada ćete biti briga...cassanowa wrote:Koga briga...Pura nam je skuvana.red wolf wrote:Ne. To će tek slijediti. Rusija Će biti ponižena do bola.cassanowa wrote:Gotovo je... blizu smo WW3 kaže ovaj četnik šta je pratija "savet bezbednosti"
red wolf-
2016-02-10
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
» Ruska invazija na Ukrajinu