U Djurdjevcu grad zabranio pustanje cajki u kaficima
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: U Djurdjevcu grad zabranio pustanje cajki u kaficima
A ništa onda.T. wrote:Od kada je to zabrana bilo čega dobra vijest?cassanowa wrote:Dobra vijest!
Cajke otupljuju ljudsku inteligenciju. Pretvaraju nam djecu u liptardske ljevičare koji bi Hrvatsku odveli u propast. Opiju se, izdrogiraju, pa ne znaju što rade. Onda se na kraju potuku. pa dođe policija...
To treba zabraniti na cijelom teritoriju RH.
Šta ćemo sada propisivati i vrstu glazbe koju ljudi smiju slušati?
Što bi svi trebali slušati chopina?
Nek vam se onda djeca drogiraju. opijaju i pucaju iz vatrenog oružja po narodnjačkim klubovima.
Boli me kurac, kad vam to paše.
Guest- Guest
Kad želiš nešto zabraniti to ne mora značiti da je to zbog komunističkog mentaliteta.mentalitet wrote:T. wrote:Od kada je to zabrana bilo čega dobra vijest?cassanowa wrote:Dobra vijest!
Cajke otupljuju ljudsku inteligenciju. Pretvaraju nam djecu u liptardske ljevičare koji bi Hrvatsku odveli u propast. Opiju se, izdrogiraju, pa ne znaju što rade. Onda se na kraju potuku. pa dođe policija...
Komunistichki mentaliitet ostao,to ne mozesh promijeniti i da hocesh ,jedino kada izumre ta generacija neshto se moze uchiniti.
Po mom mišljenju neke štetne stvari treba zabraniti.
Ja to kažem po svom konzervativnom mentalitetu, a ne po komunističkom mentalitetu, kojeg ni nemam.
Guest- Guest
Same neke šmizle i pokondirene tikve ovdje: - Jao, bre, mi ne umemo da podnosimo taj šund! Idite molim vas, pa mi smo civilizovan i lepo vaspitan svet.
Uejk ap end smel d kofi! Na cajkama nema laganja Jeftino i primitivno, zadrto, ali istinito. Pa ti zabranjuj partijskom direktivom, kad si takav dasa. Samo, brzo bi ti se to vratilo i uj'lo za gujscu
Uejk ap end smel d kofi! Na cajkama nema laganja Jeftino i primitivno, zadrto, ali istinito. Pa ti zabranjuj partijskom direktivom, kad si takav dasa. Samo, brzo bi ti se to vratilo i uj'lo za gujscu
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
cassanowa wrote:Kad želiš nešto zabraniti to ne mora značiti da je to zbog komunističkog mentaliteta.mentalitet wrote:T. wrote:Od kada je to zabrana bilo čega dobra vijest?cassanowa wrote:Dobra vijest!
Komunistichki mentaliitet ostao,to ne mozesh promijeniti i da hocesh ,jedino kada izumre ta generacija neshto se moze uchiniti.
Po mom mišljenju neke štetne stvari treba zabraniti.
Ja to kažem po svom konzervativnom mentalitetu, a ne po komunističkom mentalitetu, kojeg ni nemam.
Edukacija ii objashnjavanje djeci da je to shund na brziinu sklepana glazba na dva akorda,U moje vrijeme nitko nishta nije zabranjivao ali se znalo koji tip ljudi slusha cajke i takvih smo se klonili.Medjutim nitko im nije branio da odlaze na Bubdek,Shpansko ili kog Mome da lome chashe i rezu sebi vene,Jebi ga to je tip ljudi koji i ne mogu drugachiije dozivjeti glazbu ako ne pucaju flashe i ne lete chashe.Ali sklonost zabranama ipak ostaje komunistichkom mentalitetu a oni su bili najcheshci gosti takvim mjestima u Zagrebu (one koje sam gore nabrojao)
Pa nije zabrana plod komunizma. Niti je to sklonost samo komunizma. Zabranjivalo se od pamtivjeka. Danas nemaš države u kojoj nije nešto zabranjeno.mentalitet wrote:
Edukacija ii objashnjavanje djeci da je to shund na brziinu sklepana glazba na dva akorda,U moje vrijeme nitko nishta nije zabranjivao ali se znalo koji tip ljudi slusha cajke i takvih smo se klonili.Medjutim nitko im nije branio da odlaze na Bubdek,Shpansko ili kog Mome da lome chashe i rezu sebi vene,Jebi ga to je tip ljudi koji i ne mogu drugachiije dozivjeti glazbu ako ne pucaju flashe i ne lete chashe.Ali sklonost zabranama ipak ostaje komunistichkom mentalitetu a oni su bili najcheshci gosti takvim mjestima u Zagrebu (one koje sam gore nabrojao)
Sve u svemu, ja bi cajke zabranio da se mene pita. Ali ne pita me se.
Nije mi problem o vrsti glazbe, niti da ljudi to slušaju, nego mi je problem što se tu vrijeđa ljudska inteligencija. A ja sam čovjek koji ne voli uvrede.
Dosta ti je pročitati tekstove, bez da slušaš tu glazbu, pa bi znao o čemu pričam. A ta glazba ide uz takve tekstove. A uza sve to potiće i na nasilje.
Guest- Guest
cassanowa wrote:Pa nije zabrana plod komunizma. Niti je to sklonost samo komunizma. Zabranjivalo se od pamtivjeka. Danas nemaš države u kojoj nije nešto zabranjeno.mentalitet wrote:
Sve u svemu, ja bi cajke zabranio da se mene pita. Ali ne pita me se.
Nije mi problem o vrsti glazbe, niti da ljudi to slušaju, nego mi je problem što se tu vrijeđa ljudska inteligencija. A ja sam čovjek koji ne voli uvrede.
Dosta ti je pročitati tekstove, bez da slušaš tu glazbu, pa bi znao o čemu pričam. A ta glazba ide uz takve tekstove. A uza sve to potiće i na nasilje.
I ja bih zabranio te sisate i od silikona naduvana stvorenja jer mladim curama daju losh priimjer.oporezovat ih kao prosttutke na zapadu jer zabrana nshta ne riijeshava.Menii su same po sebi odvrayne sa onim odvratnim ustima shto je dokaz da nemaju osjecaj za estetiku pa kako bii iimale za glazbu.Ma to je za mulariiju mushku koja tek ulazii u zivot i valjda m je potrebno tako neshto na tome putu.Bt na mjestma gdje se ne smje,izazov za mladi mushki ego.
Na svijetu ne postoji čovjek koji ne bi nešto zabranio.mentalitet wrote:
I ja bih zabranio te sisate i od silikona naduvana stvorenja jer mladim curama daju losh priimjer.oporezovat ih kao prosttutke na zapadu jer zabrana nshta ne riijeshava.Menii su same po sebi odvrayne sa onim odvratnim ustima shto je dokaz da nemaju osjecaj za estetiku pa kako bii iimale za glazbu.Ma to je za mulariiju mushku koja tek ulazii u zivot i valjda m je potrebno tako neshto na tome putu.Bt na mjestma gdje se ne smje,izazov za mladi mushki ego.
Svi oni koji tupe kako zabrana nije dobra su najobičniji licemjeri. Ja za svakog čovjeka kojeg poznam, znam što bi on zabranio.
Guest- Guest
I šta dobiješ? Narodnjaci i jebanje u dupe postanu alternativa i poželjno ponašanje kao pobuna protiv sistema u kojem najgori na vlasti uspostavljaju poželjan način življenja i ponašanja. Ako ti jebeni Plenki i Milanović nešto zabrane, normalno da ćeš ih naduvati kurcem i udariti u suprotno. A jebeš državu gde su Ceca i jedanje u dupe zdrava alternativa.marcellus wrote:Ringo10 wrote:Sad očekuj eksploziju cajki
Budale
Cajke su bile na dnu u Hrvatskoj u Jugi kad je bolio nekoga kitomir ko šta sluša
ZAbranjeno voće je opaka stvar
eksplodirale su prije 20 godina, kasniš
u jugi je tito zabranio cajke na javnim radio stanicama i tv, mogo si to slušat samo u besprizornim birtijama ili kupit kazetu
jedina dobra stvar njegove vladavine - narodnjaci nisu smjeli na tv i u javnost
Da nije ovih rvata i "bosanjaka" ne bi imao ko da slusa ove cajke...
Srce mi zaigra samo od sebe.
A Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Stanojko wrote:Da nije ovih rvata i "bosanjaka" ne bi imao ko da slusa ove cajke...
a pižon?
To slušaju uglavnom srbi.Stanojko wrote:Da nije ovih rvata i "bosanjaka" ne bi imao ko da slusa ove cajke...
Guest- Guest
cassanowa wrote:To slušaju uglavnom srbi.Stanojko wrote:Da nije ovih rvata i "bosanjaka" ne bi imao ko da slusa ove cajke...
U Zagrebu ih najajviše ima oko HNK.
crvenkasti-
2014-04-17
marcellus wrote:debotoijusto wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:edukacija edukacija i jos malo edukacije zabrana je promasen potez
edukacija? Edukacija nikad i nigdje nije dala nikakav rezultat. Ljudi su gluplji nego prije 200 godina a svi imaju vakultete.
Prisila jedino daje rezultate. Zabranit cajku i šlus. Tretirat slušanje cajki kao rasizam i homofobiju: Stroge kazne, javno sramoćenje, objava slike u novinama uz pogrdan komentar.
a zabrana ce dati ?
a unda najbolje prigrlit putina , bude toplo i bude mislio nasim glavama
šta misliš zašto ljudi danas osuđuju homofobiju i rasizam?
jer su educirani?
Ili jer je dobar strah kome ga Bog dao?
bio sam homofob i upirao prstom te zurio u crnca ljeti kao ovi neki danas u sunce
a unda sam napunio 6g. i educirao se
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:edukacija edukacija i jos malo edukacije zabrana je promasen potez
edukacija? Edukacija nikad i nigdje nije dala nikakav rezultat. Ljudi su gluplji nego prije 200 godina a svi imaju vakultete.
Prisila jedino daje rezultate. Zabranit cajku i šlus. Tretirat slušanje cajki kao rasizam i homofobiju: Stroge kazne, javno sramoćenje, objava slike u novinama uz pogrdan komentar.
a zabrana ce dati ?
jer su educirani?
bio sam homofob i upirao prstom te zurio u crnca ljeti kao ovi neki danas u sunce
nisi samo su ti isprali mozak i zastrašili te
ja sam bio gay friendly a onda sam vidio što se radi ljudima u ime pederluka, kako ih se zastrašuje i maltretira, pa mi se zgadilo
gay rodijak svejedno može s dečkom navratit na ručak, s godinama je i on zaokrenuo udesno
istina pokusali su no sa 7 shvatio da biblija najprodavaniji romanmarcellus wrote:debotoijusto wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:edukacija edukacija i jos malo edukacije zabrana je promasen potez
a zabrana ce dati ?
jer su educirani?
nisi samo su ti isprali mozak i zastrašili te
ja sam bio gay friendly a onda sam vidio što se radi ljudima u ime pederluka, kako ih se zastrašuje i maltretira, pa mi se zgadilo
gay rodijak svejedno može s dečkom navratit na ručak, s godinama je i on zaokrenuo udesno
od malena ne pusim prodaju price
2014-04-12
Ususret lokalnoj turističkoj manifestaciji Picokijadi, koja će se kod njih održati krajem lipnja, zabranili su da se na terasama i u kafićima u centru puštaju cajke. Za vrijeme njihove narodnjačke fešte, iz lokala se, dakle, smije čuti samo ”tradicijska i zabavna glazba”, odredili su đurđevački akademici i čistunci.
Očito da su cajke vrlo tražena razonoda u mjestašcu od 7386 stanovnika, inače ne bi bilo potrebe da se gradski oci na njih osvrću posebnim dekretom. Samo usput da kažemo, takav dekret ne bi prošao ni na jednom sudu da se đurđevački ugostitelji zainate pa da ih tuže.
Čvrste niti kulture, estetike i pismenosti unutar svake nacije pletu se pažljivim politikama i ne stvaraju se nigdje same od sebe. Ako pustiš da naseobine budu išarane grafitima, s trulim fasadama i milijun kafića, koji su u mnogima od naših gradića i općinica jedino mjesto kulture i društvenosti – ne računaj na to da će mladi hlepiti za Mozartom i prije spavanja čitati antičke rasprave.
Pa možda bi i cajke s vremenom gubile dio publike da srednjoškolci i radnici – recimo u Đurđevcu, ali i u svim drugim takozvanim gradovima naše zemlje – imaju bolju zabavu, bolju biblioteku, kazališne trupe, muzičku školu i političke uzore koji ne parazitiraju na malograđanštini.
Da im gradonačelnici i načelnici dovedu kulturne projekte s europskim novcem, slušaonice kvalitetne glazbe i programe gdje bi nešto dobro čuli i saznali. Da se u školama kod djece razvija osjećaj za lijepo umjesto da se samo štreba, bifla i buba. Da ljudi ne hodaju po razvaljenim cestama. Da ne žive u kućama bez kanalizacije, u ulicama bez kandelabera i u životima bez nade.
Jer ovako će mnogi sigurno slušati cajke. To im se sviđa jer smo ih samo tome i ostavili. Zato je đurđevački ukaz glupost na kvadrat. Zabrani kad ne znaš ništa bolje jer to bolje je puno teži posao nego potpisati na dva dana jedan nesuvisli dekret.
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/durdevac-je-birokratskom-budalastinom-zabrane-cajki-u-kaficima-otvorio-slozenu-temu-zasto-je-ta-devijacija-toliko-popularna/
Očito da su cajke vrlo tražena razonoda u mjestašcu od 7386 stanovnika, inače ne bi bilo potrebe da se gradski oci na njih osvrću posebnim dekretom. Samo usput da kažemo, takav dekret ne bi prošao ni na jednom sudu da se đurđevački ugostitelji zainate pa da ih tuže.
Čvrste niti kulture, estetike i pismenosti unutar svake nacije pletu se pažljivim politikama i ne stvaraju se nigdje same od sebe. Ako pustiš da naseobine budu išarane grafitima, s trulim fasadama i milijun kafića, koji su u mnogima od naših gradića i općinica jedino mjesto kulture i društvenosti – ne računaj na to da će mladi hlepiti za Mozartom i prije spavanja čitati antičke rasprave.
Pa možda bi i cajke s vremenom gubile dio publike da srednjoškolci i radnici – recimo u Đurđevcu, ali i u svim drugim takozvanim gradovima naše zemlje – imaju bolju zabavu, bolju biblioteku, kazališne trupe, muzičku školu i političke uzore koji ne parazitiraju na malograđanštini.
Da im gradonačelnici i načelnici dovedu kulturne projekte s europskim novcem, slušaonice kvalitetne glazbe i programe gdje bi nešto dobro čuli i saznali. Da se u školama kod djece razvija osjećaj za lijepo umjesto da se samo štreba, bifla i buba. Da ljudi ne hodaju po razvaljenim cestama. Da ne žive u kućama bez kanalizacije, u ulicama bez kandelabera i u životima bez nade.
Jer ovako će mnogi sigurno slušati cajke. To im se sviđa jer smo ih samo tome i ostavili. Zato je đurđevački ukaz glupost na kvadrat. Zabrani kad ne znaš ništa bolje jer to bolje je puno teži posao nego potpisati na dva dana jedan nesuvisli dekret.
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/durdevac-je-birokratskom-budalastinom-zabrane-cajki-u-kaficima-otvorio-slozenu-temu-zasto-je-ta-devijacija-toliko-popularna/
2014-04-12
ja ironije.."mislio nasim glavama" kaze leftard koji podrzava lijevi totalitarizamdebotoijusto wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:edukacija edukacija i jos malo edukacije zabrana je promasen potez
a zabrana ce dati ?
pa u vezi cega je danasnja ljevica some tulavi, pa oni cak imaju i drugaciji tretman (ukljucujuci i zakon) za one koji ne misle kao oni
doslovno svi moraju mislit kao oni, sto mislis sto uvaljuju ideologiju u skole a djeca im fakticki nepismena
nametanja prisilnog govora pod prijetnjom kaznei gubljenja posla je ok
zabrana slobode govora je isto ok
prisilne treninge u cilju rjesavanja svjesnog - nesvjesnog rasizma i implicitne pristrasnosti je isto ok
prisilno nametanje ideologije u skole je isto ok
americka mornarica upravo vjezba kako se obracat ljudima a da ih ne povrijede "pogresnom" zamjenicom
putin je mala beba za tvoje religiozno-totalitarne lijeve fasiste trupino bolesna
2014-04-19
Ovako.
Sad ću vam nešto reći.
Ljudi koji slušaju narodnjake su najnormalniji ljudi.
zašto.
zato jer im je ta muzika sekundarna,ili čak tercijarna,u stvari sasvim sporedna stvar.
kad ste vidjeli nekoga da nosi majicu Mitar Mirić i nosi traperice i dres Bayern Minhena?
Najgori su zadrti rokeri-ce ili metalci-ke kojima je muzika primarna stvar i koji neće uzeti curu,ili dečka ako i on(a) nije roker,ili metalac.
Nadalje neki toliko zaglibe u rock muzici pa njoj podrede sav svoj život i izgled,a često i droge,jer to rade njihovi ljubimci.
Sad ću vam nešto reći.
Ljudi koji slušaju narodnjake su najnormalniji ljudi.
zašto.
zato jer im je ta muzika sekundarna,ili čak tercijarna,u stvari sasvim sporedna stvar.
kad ste vidjeli nekoga da nosi majicu Mitar Mirić i nosi traperice i dres Bayern Minhena?
Najgori su zadrti rokeri-ce ili metalci-ke kojima je muzika primarna stvar i koji neće uzeti curu,ili dečka ako i on(a) nije roker,ili metalac.
Nadalje neki toliko zaglibe u rock muzici pa njoj podrede sav svoj život i izgled,a često i droge,jer to rade njihovi ljubimci.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Cini mi se da su zabranili samo za vrijeme te picokijade. Kasnije vraćaju arlaukanje u opticaj
Guest- Guest
Dakle,ženska koja sluša narodnjake je ,uglavnom,neka udata majka,domaćica,radnica u kakvom poduzeću,koja radi na poslu i doma,a onda se ,recimo u nekakav slobodan dan opusti uz narodnjake,ili kod kuće dok priprema ručak na TV sluša pjesme sa DM SAT TV-a.
njoj je slušanje narodnjaka,sasvim sporedna stvar. ona neće izaći na ulicu u majici sa slikom Mile Kitića,ili Sinana Sakića.
No kad je netko žestoki metalac,taj sav život podredi HM i šta imamo? Imamo nekakvog čupavca,koji se oblači drugačije od drugih,nosi majicu sa strašilima iz Iron Maiden ikonografije. Često se druži samo sa metalcima,a obično mu je i djevojka,ili žena također metalka i onda furaju taj stil kao životni stil.
Po meni je ona pička koja sluša folk normalnija osoba.
njoj je slušanje narodnjaka,sasvim sporedna stvar. ona neće izaći na ulicu u majici sa slikom Mile Kitića,ili Sinana Sakića.
No kad je netko žestoki metalac,taj sav život podredi HM i šta imamo? Imamo nekakvog čupavca,koji se oblači drugačije od drugih,nosi majicu sa strašilima iz Iron Maiden ikonografije. Često se druži samo sa metalcima,a obično mu je i djevojka,ili žena također metalka i onda furaju taj stil kao životni stil.
Po meni je ona pička koja sluša folk normalnija osoba.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Bugarski grad zabranio nikab
» Grad Berlin je zabranio rad islamističkoj organizaciji Jamaatu Berlin
» Po BG kaficima se sapce:"Bit ce rata"
» Kiosci kradu posao kafićima
» Šibenski branitelji protiv cajki: Dosta je orgija četničkih pjevača u klubovima koje drže HDZ-ovci
» Grad Berlin je zabranio rad islamističkoj organizaciji Jamaatu Berlin
» Po BG kaficima se sapce:"Bit ce rata"
» Kiosci kradu posao kafićima
» Šibenski branitelji protiv cajki: Dosta je orgija četničkih pjevača u klubovima koje drže HDZ-ovci
Page 2 of 3